Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολοι εσεις οι οδηγοι που πατε και περιμενετε πιο μπροστα απ' το φαναρι βολευεστε ετσι; Αφου ουτε το φαναρι βλεπετε οταν γινεται πρασινο και τρωτε τις κορνες που ξεκινατε αργα αργα αφου το παρετε χαμπαρι και κλεινετε και την διαβαση πεζων αν υπαρχει στο συγκεκριμένο φαναρι. Και ολα αυτα για να κερδισετε ενα νανοσεκοντ; ΑΝ το κερδισετε δλδ ...

Επεξ/σία από *nenya*
  • Thanks 2
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό. Πόσο δύσκολο είναι κάτσει κάποιος στο σημείο όπου μπορεί να βλέπει το φανάρι; Αν θυμάμαι καλά κάποτε στην Αθήνα είχε γίνει και ατύχημα με νεκρό. Ταρίφας πολύ πιο μπροστά από το φανάρι άκουσε κόρνα και ξεκίνησε. Η κόρνα ήταν από αλλού για άλλο λόγο.

• Sad 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Ολοι εσεις οι οδηγοι που πατε και περιμενετε πιο μπροστα απ' το φαναρι βολευεστε ετσι; Αφου ουτε το φαναρι βλεπετε οταν γινεται πρασινο και τρωτε τις κορνες που ξεκινατε αργα αργα αφου το παρετε χαμπαρι και κλεινετε και την διαβαση πεζων αν υπαρχει στο συγκεκριμένο φαναρι. Και ολα αυτα για να κερδισετε ενα νανοσεκοντ; ΑΝ το κερδισετε δλδ ...

Είναι και κάποιοι που δεν περιμένουν καν την κόρνα ή (να μαντέψουν) το πράσινο, έχουν βγει σχεδόν στο αντίθετο ρεύμα (αν είναι να στρίψουν) και με το που δουν ότι δεν έρχεται κάποιος περνάνε και με κόκκινο. Αυτοί είναι πιο γαμάτοι.

Πάντως δεν κερδίζουν ένα nsec σε σχέση με το κάτσουν στην ουρά. Ανάλογα την περίπτωση μπορεί να κερδίζουν κάποιες φάσεις (κύκλους πράσινο-πορτοκαλί-κόκκινο), δηλαδή ολόκληρα λεπτά. Απλά εσένα που περιμένεις κανονικά στην ουρά ουσιαστικά σου λένε ότι είσαι μαλάκας. Το επόμενο βήμα είναι να σε βρίσουν κιόλας που κάθεσαι στην ουρά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χαχαχ οντως αυτο ειναι το επομενο βημα στην ηλιθιοτητα!

Αλλα δεν πα να κερδιζουν και μια ωρα χρονο, αυτο δεν τους δικαιολογει που κανουν παρανομια! Και απειρες φορες εχω δει να ειναι παρουσα η αστυνομια σε τετοια σκηνικα και να μην κανει τπτ βεβαια. Οποτε οι εξυπνακηδες συνεχιζουν ανενοχλητοι.

Δημοσ.

Ειναι και καποιοι με μηχανακια που ειναι ακομα πιο βιαστικοι 

Αφου κανουν ζιγκ ζαγκ αναμεσα σε ολα τα αυτοκινητα για να βγουν μπροστα κανουν και στα υπολοιπα μηχανακια που ειναι ηδη εκει για να πανε πιο μπροστα ακομα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κλασσικός καραγκιόζης είναι εκείνος (συνήθως νεαρής ηλικίας που μιλάει στο κινητό και σχεδόν πάντα άντρας) ο οποίος κινείται στην αριστερή λωρίδα και πάει υπερβολικά αργά (πολύ κάτω από το όριο) και θέλει να στρίψει στο φανάρι αριστερά. Περνάει το φανάρι αφού γίνει κόκκινο (συνεχίζοντας να μιλάει στο τηλέφωνο) και εσύ μένεις μαλάκας και περιμένεις να ανάψει το επόμενο πράσινο.

Επεξ/σία από l337
  • Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.

Όλα αυτά γίνονται γιατί δεν υπάρχει καμία αστυνόμευση και τιμωρία για τέτοιες περιπτώσεις. 

Ο μόνος έλεγχος είναι για ταχύτητα  και παρκαρισμα. 

Κατά τα άλλα κάντε ότι θέλετε 

• Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, phanispal said:

Ναι, υπάρχουν και αυτοί. δυστυχώς. Μετά φταις αν θες να πάρεις ένα Lada και να τους το στραβώσεις.

Ειδικά σε στενά που χωράει ένα αμάξι να περάσει και παρκάρουν δεξιά και αριστερά, καβαλώντας πεζοδρόμια και αν τους πεις τίποτα σου πουλάνε και μαγκιά και ιστορία. 

Το έχω θέσει στόχο στη ζωή μου κάποια στιγμή να πάρω ενα Niva και να περάσω και να οργώσω ότι υπάρχει, να βγάλω το άχτι μου. 

Υ.Γ. Μην δω κανένα να γράψει οτι "τι είσαι μάγκας που καταστρέφεις την περιουσία του άλλου που με τόσο κόπο αγόρασε;" ναι θα γίνω τόσο μάγκας όσο αυτός που επι 20 χρόνια έχει κάνει το πεζοδρόμιο και τον δρόμο δικό του με το έτσι θέλω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Κάποιους τους έχει κυριεύσει το άγχος και βιάζονται.Με το που ανάψει πράσινο και βρίσκονται πίσω σου κορνάρουν πριν προλάβεις να πατήσεις συμπλέκτη,να κουμπώσεις πρώτη και να ξεκινήσεις που παίρνει κάπου 2 δευτερόλεπτα.Θέλουν στο πράσινο να έχεις ξεκινήσει.  :wacko:

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις πατημένο συμπλέκτη με πρώτη κουμπωμένη,πατημένο φρένο,αφήνεις συμπλέκτη και να φύγεις με σπινιάρισμα.Ολα αυτά για 1 δευτερόλεπτο.Οπότε τους γράφεις και είτε φεύγεις κανονικά η καθυστερείς 2-3" για σπάσιμο να τους πιάσει κόκκινο.Μπορείς να κορνάρεις και εσύ ειρωνικά σαν να του λες:Αντε και γ@@@@ου...  B)

Αυτά εφόσον είσαι σε σωστή θέση και βλέπεις το φανάρι.Την μπροστά θέση ως πρωτιά στο φανάρι μερικά μέτρα μπροστά έως και πάνω στην διασταύρωση πανέτοιμοι την έχουν τα παπιά.  :P

Θες την ψυχική σου ηρεμία;Ασε τον σύντροφό να οδηγήσει και προσπάθησε να τον ηρεμείς να μην τσακώνεται.Αν γίνει κάτι μπες και βάρα με το τακούνι στο κεφάλι1)(Αστειεύομαι) 2)Νομίζω οτι είσαι casual και δεν φοράς τακούνια.  :lol:

Δημοσ.

Χαχαχ εχω το διπλωμα 10 χρονια αλλα δεν οδηγω :P απλα κυκλοφορω ειτε με ΜΜΜ, ειτε με τα ποδαράκια μου (χωρις τακουνια), ειτε ως συνοδηγος και παρατηρω και φριττω με το χαος. Δεν τον ηρεμω XD ας κανει ο,τι θελει!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Χαχαχ εχω το διπλωμα 10 χρονια αλλα δεν οδηγω :P απλα κυκλοφορω ειτε με ΜΜΜ, ειτε με τα ποδαράκια μου (χωρις τακουνια), ειτε ως συνοδηγος και παρατηρω και φριττω με το χαος. Δεν τον ηρεμω XD ας κανει ο,τι θελει!

Ετσι είναι,αφήνετε τα δύσκολα για εμάς. :ph34r: Δεν οδηγούσες πιο παλιά;Είχες αμάξι;

Τουλάχιστον μην μπαίνεις σε άσχετους οδηγούς η σε επικίνδυνους που ξεσπούν στο τιμόνι η σε πιωμένους.Οποιοι και αν είναι.

Δημοσ.

Μονο την Alfa 156 του πατερα εχω οδηγησει, και περισσότερο σε ταξιδια. Δικο μου δεν έχω. Αν ειχα δεν ξερω πως θα εμενα ζωντανη στην ζουγκλα της Αθηνας, εχω τρομαξει με αυτα που βλεπω, θα με εβριζαν επειδη θα ακολουθουσα τον ΚΟΚ!

Don't worry, :P ξερω που μπαινω, την εχω περασει εδω και κατι αιωνες την εφηβικη περιοδο τρελας και ανοησιας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...