Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 22 ώρες πριν, Dynamics είπε Το χειρότερο πράγμα που κάνετε μερικοί είναι βρίζετε και να νιώθετε το αμάξι σας σαν προέκταση του "πουλιού" σας... διάβασα σε προηγούμενη σελίδα "ε είχα και νευρά και τον έβρισα" δεν έχει καμία σχέση το ένα πρόβλημα με το άλλο...άλλο το τι κάνουμε στην προσωπική ζωή μας και άλλο όταν οδηγαμε.. έχω βρίσει και εγώ όπως όλοι...αλλά γενικά βρίζω αυτούς που είναι πραγματικά γαϊδούρια και δολοφόνοι...αν κάποιος Καταλαθος πήγε να πέσει πάνω σας η δεν σας είδε και είναι σε ανθρώπινα πλαίσια δεν χρειάζονται μπινελίκια...όλοι κάνουμε λάθη!Προσωπικά θα βρίσω αυτόν που είναι γαϊδούρι πχ στο φανάρι 10 αμάξια στην σειρά και ο έξυπνος μας περνάει όλους επειδή βαριετέ να περιμένει..αποτέλεσμα?δεν βλέπει το φανάρι χάνουμε 5 δευτερόλεπτα μέχρι να του κορνάρουν για να καταλάβει ότι πρέπει να ξεκινήσει με αποτέλεσμα κάποια αμάξια να μην περάσουν το φανάρι εξαιτίας του...κάτι τέτοια παπαρακια πάω και τους κλείνω όσο μπορώ για να χάσουν το φανάρι...προσωπικά μικρά λάθη κάνουμε όλοι μας( δεν μιλάω για κόκκινο ,στοπ κτλ,πιωμένος κτλ) και όσες φορές έτυχε να κάνω λάθος πάντα ζήταγα συγγνώμη υγ βιτριόλι σε όσους παρκάρουν σε θέση αναπήρου στα σούπερ μάρκετ τι θα πάθετε ρε κοιλαράδες αν περπατήσετε 10 μέτρα?(όποιος πάει στα λιντλ στο ρεντη θα καταλάβει τι λέω) Τι καλύτερο είναι που κατεβαίνουν κάτω να τραμπουκισουν. Ιδίως όταν έχουν άδικο. Ίσως οι περισσότερο αγαπημένες μου στιγμές στο δρόμο.
mp123 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/5/2018 στις 10:10 ΠΜ, cacofonix-3 είπε Κλοτσιά στα μαλακισμένα που οδηγούν μηχανάκι στο πεζοδρόμιο Ξηλωμα στα αυτοκίνητα που παρκάρουν στα πεζοδρόμια ή κλείνουν μπάρες αναπήρων Οπα καραισκακη αραξε. Κανονισε να τα κανεις αυτα σε κανεναν που να μην εχει σβερκο. Εκει θα σε παραδεχτω. Τι καθεστε και ασχοληστε. Υπαρχουν πολλοι τρελλοι εκει εξω. Δεν ξερεις ο αλλος πως θα αντιδρασει. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από mp123
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 16/5/2018 στις 12:16 ΠΜ, pavlos1908 είπε Θα συμφωνησω με το αλαρμ για παρκαρισμα. Οσες φορες βλεπω αλαρμ μπροστα μου, ξερω οτι κατα 99% πρεπει να κοψω ταχυτητα γιατι ο αλλος θα παρκαρει, ενω εχει τυχει καποιες φορες να αναβει φλας ο μπροστα, να θελει να παρκαρει αλλα ακριβως μπροστα να ειναι διασταυρωση που μπορει να στριψει, οποτε υποθετω οτι το αναβει γιατι θελει να στριψει (οπως ειναι το λογικο να σκεφτεις εκεινη την στιγμη αφου βλεπεις τον δρομο), και οχι γιατι θελει να σταματησει και να παρκαρει. Με αποτελεσμα ξαφνικα να κοκαλωνει πριν παρκαρει ωστε να το βαλει, και να γινεται η "παρεξηγηση" που αναφερθηκε παραπανω. Κατ'εμε φλας = στριβω, αλαρμ = κοψε ταχυτητα / σταματα γιατι ειτε κατι συμβαινει ειτε σταματαω για καποιο λογο (ειτε νομιμο ειτε οχι, αυτο ειναι αλλο θεμα). Κάτι παίζει στη Ρόδο γιατί το ξαναείδα σήμερα το πρωί. Το περίεργο είναι ότι για άλλη μία φορά ο τύπος μπροστά μου που άναψε τα αλάρμ ούτε έκοψε ταχύτητα, ούτε ήθελε να σταματήσει, ούτε κάτι είχε συμβεί μπροστά μας, ούτε τίποτα. Ξαφνικά σε μια στροφή αρκετά ανοιχτή και κοντά σε διασταύρωση με μεγάλη κίνηση , έβαλε τα αλάρμ ενώ ήταν κανονικά σε κίνηση πλησιάζοντας στην στροφή και τα σταμάτησε σε ένα λεπτό, μόλις βγήκε από αυτήν. Μυστήριο. Όσο για την έλλειψη παιδείας του νεοέλληνα, στο κέντρο της πόλης που έχει τεράστιο πρόβλημα πάρκιγκ, παρκάρω σήμερα το μεσημέρι, πίσω μου ακριβώς και σχεδόν ταυτόχρονα ένα άλλο αυτοκίνητο, βάζω στο παρμπρίζ το σήμα μόνιμου κατοίκου που μου επιτρέπει να παρκάρω εκεί, παρατηρώ ότι ο πίσω έχει παρκάρει σε τόση απόσταση από εμένα που ακυρώνειμισή θέση μπροστά του προς εμένα και μισή πίσω του, του το λέω ευγενικά και μου απαντά με ύφος: ''δείτε την διαγράμμιση κάτω, είμαι νόμιμος 100%, μια χαρά έχω παρκάρει''. Ήταν δυόμισι το μεσημέρι, είναι εννιάμισι το βράδυ και η σακαράκα βρίσκεται ακόμα στην ίδια θέση με μισή άδεια θέση μπρος και μισή πίσω. Όχι παίζουμε. Λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, ούτε σήμα μόνιμου κάτοικου ούτε τίποτα. Ό,τι θέλει ο καθένας κάνει τελικά και στα παπάκια του οι υπόλοιποι.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Τσαμπουκαδες στο δρόμο δεν έχουν κανένα νόημα. Αν ήταν να ασχολούμαστε όλη μέρα θα μαλωναμε στους δρόμους με απρόβλεπτα αποτελεσματα.Είναι δουλειά της τροχαίας αυτα. Η δικιά μας δουλεια,όσοι είναι γονεις,είναι να δίνουμε στα παιδιά μας το καλό παραδειγμα στο δρόμο και όχι μονο. Όλα από την παιδεία αλλάζουν.Αλλά στην Ελλάδα και πολλά βαριά πρόστιμα,αντικειμενικά πρόστιμα, όνειρα θερινής νυκτός, καλό θα έκαναν.
papoys1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Είμαι χτες σε φανάρι Λεωφόρου και περιμένω πράσινο να στρίψω αριστερά. Είμαι πρώτος δεν έχω προλάβει το πράσινο έχω περάσει το φανάρι και περιμένω ενώ πίσω μου έχει άλλα 4-5 αυτοκίνητα. Έρχεται από πίσω ο μάγκας ο έξυπνος ο Ελληνας παρακάμπτει φυσικά την ουρά να μπει μπροστά δεν τον χωράει γιατί εγώ όπως προείπα είχα περάσει το φανάρι πάει να χωθεί πίσω από μένα δεν χωράει κλείνει τη διπλανή λωρίδα της Λεωφόρου,κόρνες φωνές βρισίδια από αυτούς που κινούνται εκεί αναγκάζεται φεύγει ευθεία. Έρχεται δεύτερος μάγκας έξυπνος Ελληναράς το ίδιο παρακάμπτει και αυτός την ουρά γιατί είναι ξύπνιος και δεν μπορεί να περιμένει ,βλέπει δε χωράει και πάει μπροστά από μένα κλείνει τελείως τη διασταύρωση,ανάβει πράσινο από απέναντι πρώτα δεν χωρούν οι άλλοι να περάσουν γιατί τους έκλεισε , νέες κόρνες φωνές βρισίδια. Αυτός πάντως πέρασε και ίσια που πρόλαβα εγώ με πράσινο γιατί είχε κλείσει η διασταύρωση και μας έφαγε το πράσινο.Οι άλλοι στο επόμενο. Είπαμε αυτός είναι ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ .Και κάποιοι σου λένε μετά ψυχραιμία στο δρόμο. Ποιο δρόμο ρε. Σε ζούγκλα κινούμαστε.
mp123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 4 μηνες με το σκουτερ παντα πρωτος χωρις δυσκολια στο φαναρι . Οκ με το αμαξι καθομε πισω. (Οποτε σπανια το παιρνω.). 1
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Εμένα μου την σπάνε τα μηχανάκια που περνάνε σαν βολίδες αναμεσα από τα αυτοκίνητα,και σε κοιτάνε αν δεν τους κάνεις και χώρο να περάσουν. Λες και είναι νόμος ότι ανάμεσα από τα αμαξια περνάνε τα μηχανάκια. Αν δεν κάνω λάθος βγήκε και νόμος που απαγορεύει να είναι ανάμεσα από αμαξια και σε περίπτωση ατυχήματος πλέον δεν φταίει το αμάξι.
AntiCambeR Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Καλά αυτοί νομίζουν πως υπάρχει λωρίδα prive για πάρτη τους και οτι δεν μπορεί να βρεθεί εμπόδιο.Αν κάτι-κάποιος κλείσει το κενό,το παπί θα πετάξει. Σχεδόν όλοι το κάνουν,κάποιοι με 20-30 χμ και άλλοι με τα διπλάσια.Οι πρώτοι ίσως προλάβουν να φρενάρουν. Οταν είσαι με αμάξι και είσαι σταματημένος στην "κίνηση" η σε φανάρι και εφόσον έχεις πχ το περιθώριο να κάνεις λίγο μπροστά η αριστερά ή δεξιά χωρίς να δημιουργήσεις πρόβλημα δεν είναι κακό να κάνεις χώρο να περάσει το παπί η μηχανή .Κάποιοι με το αμάξι δεν στέκονται σε σωστή θέση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κενό ενδιάμεσα,βρίσκονται λίγο αριστερά ή δεξιά η στραβά και παρακάτω υπάρχει κενό με αποτέλεσμα το παπί να μην μπορεί να φτάσει μέχρι μπροστά στο φανάρι και να περιμένει πίσω σαν να είχε αμάξι. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Εμένα μου την σπάνε τα μηχανάκια που περνάνε σαν βολίδες αναμεσα από τα αυτοκίνητα,και σε κοιτάνε αν δεν τους κάνεις και χώρο να περάσουν. Λες και είναι νόμος ότι ανάμεσα από τα αμαξια περνάνε τα μηχανάκια. Αν δεν κάνω λάθος βγήκε και νόμος που απαγορεύει να είναι ανάμεσα από αμαξια και σε περίπτωση ατυχήματος πλέον δεν φταίει το αμάξι. Κανονικά απαγορεύεται το λεγόμενο lane-splitting, αν και σε πολιτείες στην Αμερική και σε κάποιες στην Ευρώπη αυτό αρχίζει και αλλάζει απο όσο ξέρω. Πέρα απο την ευκολία των μοτοσυκλετηστών (ο λόγος που παίρνουν μηχανή πολλοί) βοηθάει στην κίνηση. Να είσαι σίγουρος οτι αν ολα αυτα τα μηχανάκια που πηγαίνουν ανάμεσα κάθονταν το ένα πίσω απο το άλλο τότε η κίνηση και ο χρόνος θα πολλαπλασιαζόταν 5-6 φορες και τότε θα ακούγαμε κλάψα για την κίνηση που φυσικά δημιυργούν οι μηχανές. Για να δώσω ενα παράδειγμα, double standards ως προς τις μηχανές, αυτοί με τα αυτοκίνητα γκρινιάζουν για τις μηχανές που παρκάρουν ανάμεσα απο αυτοκίνητα κάνοντας πολλές φορες το ξεπαρκάρισμα λίγο πιο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα οταν δουν μηχανή παρκαρισμένη παράλληλα να πιάνει ολόκληρη θέση (νόμιμο παρκάρισμα) τότε γκρινιάζουν γιατί δεν μπορούν να βάλουν το αμάξι ενώ η μηχανή θα μπορούσε να μπεί και κάθετα. Οπότε αποφασίστε λίγο τι θέλετε. ΥΓ: αυτοκινητο, μηχανη και ποδηλατο οδηγαω 1
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Spect~ είπε Κανονικά απαγορεύεται το λεγόμενο lane-splitting, αν και σε πολιτείες στην Αμερική και σε κάποιες στην Ευρώπη αυτό αρχίζει και αλλάζει απο όσο ξέρω. Πέρα απο την ευκολία των μοτοσυκλετηστών (ο λόγος που παίρνουν μηχανή πολλοί) βοηθάει στην κίνηση. Να είσαι σίγουρος οτι αν ολα αυτα τα μηχανάκια που πηγαίνουν ανάμεσα κάθονταν το ένα πίσω απο το άλλο τότε η κίνηση και ο χρόνος θα πολλαπλασιαζόταν 5-6 φορες και τότε θα ακούγαμε κλάψα για την κίνηση που φυσικά δημιυργούν οι μηχανές. Για να δώσω ενα παράδειγμα, double standards ως προς τις μηχανές, αυτοί με τα αυτοκίνητα γκρινιάζουν για τις μηχανές που παρκάρουν ανάμεσα απο αυτοκίνητα κάνοντας πολλές φορες το ξεπαρκάρισμα λίγο πιο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα οταν δουν μηχανή παρκαρισμένη παράλληλα να πιάνει ολόκληρη θέση (νόμιμο παρκάρισμα) τότε γκρινιάζουν γιατί δεν μπορούν να βάλουν το αμάξι ενώ η μηχανή θα μπορούσε να μπεί και κάθετα. Οπότε αποφασίστε λίγο τι θέλετε. ΥΓ: αυτοκινητο, μηχανη και ποδηλατο οδηγαω Απλά σαν οδηγός αυτοκινήτου με ενοχλεί ότι πάνε βολίδα αναμεσα στα αυτοκινητα με σφήνες κτλπ,χωρίς να ελέγξουν τι γίνεται,και αν πεις κάτι κατά 99% θα σε βρίσουν η θα κάνουν χειρονομία.
l337 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Spect~ είπε Κανονικά απαγορεύεται το λεγόμενο lane-splitting, αν και σε πολιτείες στην Αμερική και σε κάποιες στην Ευρώπη αυτό αρχίζει και αλλάζει απο όσο ξέρω. Πέρα απο την ευκολία των μοτοσυκλετηστών (ο λόγος που παίρνουν μηχανή πολλοί) βοηθάει στην κίνηση. Να είσαι σίγουρος οτι αν ολα αυτα τα μηχανάκια που πηγαίνουν ανάμεσα κάθονταν το ένα πίσω απο το άλλο τότε η κίνηση και ο χρόνος θα πολλαπλασιαζόταν 5-6 φορες και τότε θα ακούγαμε κλάψα για την κίνηση που φυσικά δημιυργούν οι μηχανές. Για να δώσω ενα παράδειγμα, double standards ως προς τις μηχανές, αυτοί με τα αυτοκίνητα γκρινιάζουν για τις μηχανές που παρκάρουν ανάμεσα απο αυτοκίνητα κάνοντας πολλές φορες το ξεπαρκάρισμα λίγο πιο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα οταν δουν μηχανή παρκαρισμένη παράλληλα να πιάνει ολόκληρη θέση (νόμιμο παρκάρισμα) τότε γκρινιάζουν γιατί δεν μπορούν να βάλουν το αμάξι ενώ η μηχανή θα μπορούσε να μπεί και κάθετα. Οπότε αποφασίστε λίγο τι θέλετε. ΥΓ: αυτοκινητο, μηχανη και ποδηλατο οδηγαω Είναι άλλο πράγμα όμως να είναι σταματημένα τα αυτοκίνητα ή να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα και να κάνει lane splitting το μηχανάκι προσεκτικά και άλλο πράγμα να κινούνται κανονικά τα αυτοκίνητα και ο κόπανος με το μηχανάκι να περνάει ανάμεσα -και επιταχύνοντας ενίοτε- με 80-100+ km/h.
mp123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Απλά σαν οδηγός αυτοκινήτου με ενοχλεί ότι πάνε βολίδα αναμεσα στα αυτοκινητα με σφήνες κτλπ,χωρίς να ελέγξουν τι γίνεται,και αν πεις κάτι κατά 99% θα σε βρίσουν η θα κάνουν χειρονομία. Οκ εχεις δικιο και εμενα με ενοχλει αυτο οταν ειμαι με το αμαξι. Αλλα τι να κανουμε. Τους δινω παρα πολυ προσοχη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, l337 είπε Είναι άλλο πράγμα όμως να είναι σταματημένα τα αυτοκίνητα ή να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα και να κάνει lane splitting το μηχανάκι προσεκτικά και άλλο πράγμα να κινούνται κανονικά τα αυτοκίνητα και ο κόπανος με το μηχανάκι να περνάει ανάμεσα -και επιταχύνοντας ενίοτε- με 80-100+ km/h. 15 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Απλά σαν οδηγός αυτοκινήτου με ενοχλεί ότι πάνε βολίδα αναμεσα στα αυτοκινητα με σφήνες κτλπ,χωρίς να ελέγξουν τι γίνεται,και αν πεις κάτι κατά 99% θα σε βρίσουν η θα κάνουν χειρονομία. προφανώς δεν αναφέρομαι σε αυτες τις περιπτώσεις. Αυτοι ειναι καθυστερημενοι σαν οδηγοι με ολα τα οχηματα 7
aGka8l Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Εμενα μου την σπάνε τα μηχανάκια που βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα σε διπλή γραμμή να προσπεράσουν την κίνηση και θεωρούν ότι είμαι υποχρεωμένος να κάνω δεξιά , πλέων ελληναρας κ εγώ σαν κ αυτούς όταν έχω κέφια κόβω ταχύτητα και παραμένω κοντά στην διπλή γραμμή να δω τι θα κάνουν Δεν είναι μόνο οι Έλληνες όμως έχουν σκάσει τα πρώτα τουριστακια έχει γεμίσει ο ΒΟΑΚ με νοικιαρικα , Προσπεράσεις αβερτα σε διπλή γραμμή , σε στροφές κ το φλας είναι άγνωστο κ σε αυτούς
dimpa16 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, aGka8l είπε Εμενα μου την σπάνε τα μηχανάκια που βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα σε διπλή γραμμή να προσπεράσουν την κίνηση και θεωρούν ότι είμαι υποχρεωμένος να κάνω δεξιά , πλέων ελληναρας κ εγώ σαν κ αυτούς όταν έχω κέφια κόβω ταχύτητα και παραμένω κοντά στην διπλή γραμμή να δω τι θα κάνουν Δεν είναι μόνο οι Έλληνες όμως έχουν σκάσει τα πρώτα τουριστακια έχει γεμίσει ο ΒΟΑΚ με νοικιαρικα , Προσπεράσεις αβερτα σε διπλή γραμμή , σε στροφές κ το φλας είναι άγνωστο κ σε αυτούς Είναι η απόδειξη για την οδηγική παιδεία, τα παραμύθια της Χαλιμάς και οι χαρακτηρισμοί ''Ελληναράς'' που τσαμπουνάνε ορισμένοι. Οι ηλίθιοι είναι είδος που κυριαρχεί σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη. Απλά, η ηλιθιότητα διακρίνεται και ευδοκιμεί περισσότερο εκεί που δεν υπάρχει έλεγχος. Όπου ο ηλίθιος βρεί λάσκα,δείχνει το πρόσωπό του σε όλο το μεγαλείο του.Όπου τα λουριά είναι σφιγμένα.γίνεται νομοταγής πολίτης. Τα πράγματα είναι απλά,αστυνόμευση και εφαρμογή των κανόνων.Πρόστιμα και δικαστήρια και τιμωρίες και σου λέω εγώ μετά,αν σε 1 χρόνο από τώρα ξανακάνουμε τέτοιες συζητήσεις. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις