adi32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Πολλά μαζί φταίνε. Όταν υπάρχει κράτος μπάχαλο με ανίκανους πολιτικούς τι να περιμένεις. Όταν φτιάχνουν σταθμούς μετρό χωρίς πάρκινγκ κοντά ο άλλος το βάζει όπου ναναι. Όταν οι άλλες χώρες έχουν μετρό εδώ και 100 χρόνια και εμείς 10 σε δύο άξονες μόνο τι περιμένεις. Ποιος νόμος εφαρμόζεται για να εφαρμοστεί και ο κοκ? Παιδεία γενικά δεν υπάρχει Σε κάθε φανάρι περνάνε με κόκκινο πάνω από 3-4 αυτοκίνητα. Οι μισοί από όσους οδηγούν δεν έπρεπε καν να έχουν δίπλωμα. Μεγάλο ποσοστό από τα αυτοκίνητα είναι ακατάλληλα και περασμένα με λάδωμα από κτεο. Στην ουσία δεν υπάρχει παιδεία κράτος τιμωρία και συνθήκες για να είσαι νομιμος
chrisxkar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 πες τα ρε μερακλη.Βγαλε πονο....που ερχεται καποιος πολιτικος απο εξω και για να γυρισεις σπιτι σου θες μια μιση ωρα. Κανας αλλος παραπονα τωρα που γυριζει? Δεν έχω κάνει ντελιβεράς, αλλά έχω κάνει οδηγός επαγγελματικού αυτοκινήτου, και φαντάζομαι ότι ισχύουν τα ίδια. Δε νομίζω ότι έχουν κάλο στον εγκέφαλο και τους αρέσει να μπαίνουν ανάποδα, απλά έτσι για να σου σπάσουν τα νεύρα ή να σε τρακάρουν. Προφανώς θα μπαίνουν ανάποδα για να μη χρειαστεί να πάνε από κάπου αλλού που θα τους κοστίσει σε χρόνο. Δεν τους δίνω δίκια, ούτε στον εαυτό μου όταν έχω παρανομήσει, απλά λέω ότι δε γίνονται όλα. Αν θέλουμε να είμαστε 100% τυπικοί, αυτό εκτός από θετικές συνέπειες, θα έχει και αρνητικές. ουτε εγω εχω κανει ντιλιβερας αλλα οταν βλεπω τον παπαρα να κοβει δυο λωριδες και 2 κοκκινα για μια παραγγελια στα 100 μετρα προφανως μιλαμε για καλο στον εγκεφαλο γιατι σε χρονο γλυτωσε και....1-2 λεπτα
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Να το πω αλλιώς, και οι ίδιοι οι ντιλιβεραδες είναι μαλακες γιατί βάζουν και τη δική τους ζωή σε κίνδυνο. 1
sargio01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Όταν οι άλλες χώρες έχουν μετρό εδώ και 100 χρόνια και εμείς 10Η άκυρη παρέμβαση της ημέρας: Tης Αθήνας είναι απο το 1869! http://www.stasy.gr/index.php?id=407
phanispal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 ουτε εγω εχω κανει ντιλιβερας αλλα οταν βλεπω τον παπαρα να κοβει δυο λωριδες και 2 κοκκινα για μια παραγγελια στα 100 μετρα προφανως μιλαμε για καλο στον εγκεφαλο γιατι σε χρονο γλυτωσε και....1-2 λεπτα Δεν έχω σκοπό να δικαιολογήσω τους πάντες και τα πάντα. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι όταν βιάζεσαι δεν κάθεσαι να λύσεις ολοκληρώματα για το πόσο χρόνο θα γλυτώσεις αν τρέξεις, απλά τρέχεις, είτε οδηγείς αυτοκίνητο, μηχανάκι, ή τα πόδια σου.
adi32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Η άκυρη παρέμβαση της ημέρας: Tης Αθήνας είναι απο το 1869! http://www.stasy.gr/index.php?id=407 Αυτο το θεωρεις μετρό ?
sargio01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 "Μετρό" είναι ονομασία που έχει καθιερωθεί ως περιγραφικός τίτλος(πχ πεντάγωνο-ΥΕΘΑ), ο ρόλος είναι "αστικός σιδηρόδρομος". Την εποχή εκείνη η Αθήνα ήταν στα μέτρα της Τρίπολης οπότε αρκούσε, πόσο μάλλον που στην συνέχεια επεκτάθηκε κι άλλο.
adi32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Την εποχη εκεινη το τραινακι μπορει να ηταν καλο Το 2000 ενα τραινο της κακιας ωρας που κανει μονο μια διαδρομη Πειραιας Κηφισια σε δυο ωρες ειναι τραγικο και μονο μετρό Ευρωπαικης μεγαλουπολης δε θεωρειται
sargio01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Την εποχη εκεινη το τραινακι μπορει να ηταν καλο Το 2000 ενα τραινο της κακιας ωρας που κανει μονο μια διαδρομη Πειραιας Κηφισια σε δυο ωρες ειναι τραγικο και μονο μετρό Ευρωπαικης μεγαλουπολης δε θεωρειται Δεν το ξέρω βέβαια, κρίνω μόνο απο την εικόνα που εχω απο τις ταινίες και τις φωτογραφίες αλλά δεν φαίνεται οτι ίδιο ακριβώς στύλ μετρό με αυτό της πράσινης γραμμής της Αθήνας έχει και η Νεα Υόρκη σήμερα; Συγγνώμη για το off topic, εκτροχιαστήκαμε!
chrisxkar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δεν έχω σκοπό να δικαιολογήσω τους πάντες και τα πάντα. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι όταν βιάζεσαι δεν κάθεσαι να λύσεις ολοκληρώματα για το πόσο χρόνο θα γλυτώσεις αν τρέξεις, απλά τρέχεις, είτε οδηγείς αυτοκίνητο, μηχανάκι, ή τα πόδια σου. ναι και εγω δεν τους κραζω γιατι εχω νευρα τους κραζω γιατι παιζουν με την ζωη τους χωρις λογο και ταυτοχρονα μπορει να χτυπησουν καποιον που δεν τους φταιει σε τιποτα.Δεν χρειαζεται να κανεις πραξεις στο μυαλο σου αν εισαι οδηγος με καποια μικρη εμπειρια ξερεις οτι πρακτικα οσες λωριδες και να αλλαξεις και κοκκινο να περασεις δεν θα γλυτωσεις παραπανω απο ελαχιστα λεπτα. Οπως και παλι πρακτικα επειδη το ειχαμε κανει οταν ειμασταν μικροτεροι με ενα φιλο μου οσο και να τρεχεις σε Ε εφοσον ο δρομος εχει διοδια σε αποσταση πχ μιας ωρας δεν γλυτωνεις σχεδον καθολου απο ωρα ο ενας με 200 ο ενας με 130 και φτασαμε με πολυ μικρη διαφορα(δεν ειπα οτι καλα καναμε αλλα το δοκιμασαμε και δεν ειχε σημαντικη διαφορα,και δεν ειναι δυσκολο να το επιβεβαιωσεις ποσες φορες σε περασε καποιος που πηγαινε γαμιωντας και τον πετυχες παλι στα διοδια ενα δυο αυτοκινητα μπροστα....). Το γραφω μπας και καποιος που το εκανε το παρει γραμμη και σταματησει να τρεχει χωρις λογο
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δε μπορώ να πω ότι συμφωνώ εντελώς με το παραπάνω. Επειδή τυχαίνει να κάνω αρκετά δρομολόγια εντός Αττικής χρησιμοποιώντας το Google Maps, όταν πηγαίνω σαν άνθρωπος φτάνω στην ώρα που μου είχε πει αρχικά (αφού υπολογίζει και την κίνηση, εκτός απροόπτου φυσικά) ± 1-2 λεπτά. Όταν βιάζομαι και οδηγώ πολύ πιο επιθετικά, κάθε φορά που φτάνω, μου λέει ότι έφτασα π.χ. 6, ή 10 λεπτά νωρίτερα απ' το αναμενόμενο, ανάλογα και την απόσταση φυσικά. Όταν λοιπόν έχεις να πας 10 δρομολόγια σε όλη την Αττική, το να γλυτώνεις 6 λεπτά από εδώ και 10 από εκεί, νομίζω αποδεικνύεται διόλου αμελητέο στο τέλος της ημέρας. Και αυτό που λες για το «πείραμα» που κάνατε, απλά δε βγαίνει. Είναι απλά μαθηματικά. Όταν πηγαίνεις με μέση ταχύτητα 130χλμ/ώρα (συμπεριλαμβανομένων των στάσεων σε διόδια κ.λπ.), σημαίνει ότι σε μία ώρα καλύπτεις 130 χιλιόμετρα. Απλά εσύ δε μιλάς για μέση ταχύτητα μάλλον (στη συνολική απόσταση), αλλά ότι απλά για κάποια λεπτά πήγαινες εσύ με ~130 και ο άλλος με ~200. Είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσατε να δείτε τις μέσες ταχύτητές σας στο τέλος της διαδρομής, θα ήταν πολύ κοντά. Βασικά δεν είναι θέμα δικής μου σιγουριάς, είναι απλή αριθμητική. 1
chrisxkar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Και αυτό που λες για το «πείραμα» που κάνατε, απλά δε βγαίνει. Είναι απλά μαθηματικά. Όταν πηγαίνεις με μέση ταχύτητα 130χλμ/ώρα (συμπεριλαμβανομένων των στάσεων σε διόδια κ.λπ.), σημαίνει ότι σε μία ώρα καλύπτεις 130 χιλιόμετρα. Απλά εσύ δε μιλάς για μέση ταχύτητα μάλλον (στη συνολική απόσταση), αλλά ότι απλά για κάποια λεπτά πήγαινες εσύ με ~130 και ο άλλος με ~200. Είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσατε να δείτε τις μέσες ταχύτητές σας στο τέλος της διαδρομής, θα ήταν πολύ κοντά. Βασικά δεν είναι θέμα δικής μου σιγουριάς, είναι απλή αριθμητική. εννοω και να προσπαθησεις να πηγαινεις με 200 εστω οτι περνας ενα χ ποσο χρονου με 0 το οποιο ριχνει πολυ τον μεσο ορο ταχυτητας και θεωρω οτι πλακωνεσαι για το τιποτα (εχεις δικιο δεν το διατυπωσα σωστα)
nemesiskp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Σε αυτοκινητοδρομο αμα τρεξεις σιγουρα γλυτωνεις καποια λεπτα.Τωρα σε δρομο με κινηση,φαναρια κλπ δεν γλυτωνεις τιποτα.Βλεπεις να κανουν σφηνες,να μπαινουν μια αριστερα μια δεξια σε οποια λωριδα τσουλαει και στο επομενο φαναρι επειδη κολλησαν και η δικη σου λωριδα εφυγε πιο γρηγορα,τους περνας.Ποσες φορες εχει τυχει τυπας να με περασει ταπα απο δεξια γιατι εχω αρχισει να κοβω σε πορτοκαλι,να σφαζει το κοκκινο και στο επομενο φαναρι να τον εχω μπροστα μου.Τι κερδισε;Δυο @@ 1
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Σαφώς γίνεται και αυτό. Επειδή όμως έχω κάνει αυτή τη δουλειά, δεν είναι δύο @@ αυτό που κερδίζεις. Δεν εξετάζουμε τι χάνεις, τι μπορεί να γίνει ή αν αξίζει γενικά. Εσύ το βλέπεις εντελώς στατικά, σε πέρασε και στο επόμενο φανάρι ήταν εκεί. Δεν ξεκινήσατε μαζί απ' τη Γλυφάδα να φτάσετε στην Πετρούπολη όμως να μου πεις αν φτάσατε μαζί.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Phanispal όταν οδηγός επιθετικά όμως μπορεί να με πάρεις μαζί σου κάποια στιγμή είτε για ενώ πάω αμέριμνος στο μονόδρομο μου πετάγεσαι σα μαλάκας η γιατί περνάς το κόκκινο για να γλυτώσεις 20 δευτερόλεπτα κλπ οπότε δεν με απασχολεί αν θα παραδώσεις 5 η 20 πακέτα η αν θα πας σπίτι 30 λεπτά νωρίτερα όσο παίζεις με τη ζωη μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις