Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν και οι έξυπνοι ελληνάρες μάγκες αστυνομικοί που μπαίνουν σε μια σχολη με 10 μεσο όρο και βάζοντας κάποιο μέσο, 25 χρονών βρίσκονται σε ενα περιπολικό με ενα φραπέ στο χέρι κάνοντας βόλτες και έχοντας αυτη την εξουσια νομίζουν οτι ειναι κάποιοι και μπορούν να κάνουν οτι θέλουν.
Μετα απο αυτο που πέρασα το Σάββατο απο 2 τέτοια άτομα που χωρίς λόγο πραγματικά μου αφαίρεσαν διπλωμα και πινακίδες (Έτσι επειδη μπορούν),  εγώ θα τραβάω βίντεο και θα καταγράφω πινακίδες σε κάθε ευκαιρία οταν βλέπω μπάτσο σε περιπολικό, να περνάει με κόκκινο να κάνει αναστροφές οπου γουστάρει, να μιλαει σε κινητο καθως οδηγάει , να μη φοράει Ζώνη ασφαλείας και επίσης τους ζητάδες που οδηγάνε με χιλια χώρις λόγω απο φαναρι σε φανάρι, να κάνουν κολιες και σούζες κτλ.
Πάντα αδιαφορούσα που τα έβλεπα αλλά μετα απο αυτό που έγινε θα φτιάξω Site με καταγγελίες να μπαίνει μέσα ο καθένας να ανεβάζει το βιντεο με αστυνομικους που παρανομούν. Δεν μπορουν αυτοι να γράφουν τον ΚΟΚ εκεί που ξέρουν ανεξαρτήτως περίπτωσης και χωρίς λόγο. 

Αυτά απλα ήθελα να τα πω και να ξεσπάσω ...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kercyn είπε

Δεν υπάρχει "σταματάω προσωρινά". Αυτά τα "2 λεπτά να πάρω τσιγάρα μωρέ" είναι ευφάνταστες ελληνικές εφευρέσεις για να βολευτώ εγώ και στα @@ μου οι άλλοι. Υπάρχει στάση και στάθμευση. Αντιγράφω από τον ΚΟΚ:

Δηλαδή θες να πιστέψω οτι εσύ δεν σταματάς ποτέ σε περίπτερο για 2 λεπτά να πάρεις κάτι και ακολουθείς κατά γράμμα τον ΚΟΚ.Παραγγέλνεις από το περίπτερο online;Η μήπως περιμένεις να τελειώσεις την διαδρομή,παρκάρεις και πηγαίνεις στο περίπτερο με τα πόδια;Σταματάς μόνο για να αφήσεις κόσμο...

Εννοώ να σταματήσω για 2 λεπτά σε σημείο που να μην εμποδίζω την κυκλοφορία,είτε είναι πιο μέσα του δρόμου,η σε στενό κλπ.Αν για να σταματήσω θα πρέπει να εμποδίζω δεν θα το κάνω.

Στους δρόμους γίνονται ευτράπελα,ο καθένας κάνει οτι μαλακία του έρθει βάζοντας σε κίνδυνο τους άλλους,οι δρόμοι είναι χάλια και σας πείραξε η στάση στο περίπτερο ε;Νομίζεις οτι ακολουθώντας πιστά τον ΚΟΚ που δεν γίνεται σωστά η πράξη παρά μόνο στην θεωρία οτι δεν κινδυνεύεις;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, greed είπε

Για το παρκαρισμα βγαζουμε φλασακι. 
Αν τωρα ο πισω μας ερχεται με ταχυτητα ή  ειναι πισω μας κολλητα τοτε μονο αναβουμε αλαρμ για προειδοποιηση  Αφου ακινητοποιησουμε το οχημα αναβουμε φλας και κουμπωνουμε την οπισθεν.

1)Δεν αναβουμε αλαρμ σαν τους λαλακες στο δρομο και συνεχιζουμε τη πορεια μας. Απαγορευεται!
2) Οταν αναβουμε αλαρμ συνεχιζουμε να εχουμε ολη την ευθυνη  του ΚΟΚ. Πατωντας αυτο το κουμπακι δεν γινεται καποιο θαυμα δηλαδη.

3) οσο εχουμε το φλας στα δεξια δεν στριβουμε ποτε αριστερα ουτε βγαινουμε ξανα στο δρομο ή εστω λιγο πιο μπροστα μη εχοντας αναψει το αριστερο φλας.  Το βλεπω συχνα αυτο το φαινομενο και ειναι ακρως επικινδυνο.  
4) Οταν παμε να παρκαρουμε αφηνουμε προτεραιοτητα στα αλλα οχηματα/πολιτες. 

5)  Δεν μπαινουμε ποτε με τη μουρη και τη βγαζουμε απευθειας  εξω στο δρομο για να τελειωσουμε το παρκαρισμα με οπισθεν. Αν θελουμε να μπουμε με τη μουρη μπαινουμε οσο μας επιτρεπει σταματαμε αναβουμε αριστερο φλας, ελεγχουμε, παραχωρουμε προτεραιοτητα  και μετα βγαζουμε σιγα σιγα τη μουρη το ι.χ. μας ωστε να το φερουμε στη καταλληλη γωνια για να τελειωσουμε το παρκαρισμα με οπισθεν.

Πήγαινε εσύ Μιχαήλ Βόδα και στους γύρω δρόμους ψάχνοντας κανά μισάωρο πάρκινγκ με τον άλλο κολλημένο πίσω σου όπως οδηγούν οι περισσότεροι Έλληνες,μόλις δεις ελεύθερο πάρκινγκ  άναψέ του φλας δεξί ή αριστερό δεν έχει σημασία και περίμενε αυτός να καταλάβει ότι θέλεις να παρκάρεις και να σου αφήσει χώρο.Και μόλις σου κλείσει το χώρο κατέβα να του ζητήσεις το λόγο γιατί δεν σου άφησε χώρο.

Να είναι και μετά τις 11 με 12 τη νύχτα και έλα την άλλη μέρα έλα να μας κάνεις παράπονα εδώ.:P

Μου φαίνεται ότι ορισμένοι δεν έχετε οδηγήσει ποτέ Πατήσια Κυψέλη Παγκράτι Αμπελόκηπους Ιλίσια και κάθεστε και αναλύεται τον ΚΟΚ και πως πρέπει να παρκάρει κάποιος.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το καλύτερο είναι ότι μερικοί που το παίζουν έξυπνοι εδώ, 100% νόμιμοι το αποκλείω ότι είναι.

Σαν τα νήματα που τύποι που έχουν κατεβασμένα παιχνίδια ή μουσική το παίζουν νομοταγείς και κράζουν εκείνους που κατεβάζουν αραδιάζοντας ρητορείες.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, phanispal είπε

Το καλύτερο είναι ότι μερικοί που το παίζουν έξυπνοι εδώ, 100% νόμιμοι το αποκλείω ότι είναι.

Σαν τα νήματα που τύποι που έχουν κατεβασμένα παιχνίδια ή μουσική το παίζουν νομοταγείς και κράζουν εκείνους που κατεβάζουν αραδιάζοντας ρητορείες.

Είναι καλοί πάντως στην θεωρία και στο copy paste.  :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι ολοι σαν και σας παραβατες και εγωκεντρικοι.

16 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Πήγαινε εσύ Μιχαήλ Βόδα και στους γύρω δρόμους ψάχνοντας κανά μισάωρο πάρκινγκ με τον άλλο κολλημένο πίσω σου όπως οδηγούν οι περισσότεροι Έλληνες,μόλις δεις ελεύθερο πάρκινγκ  άναψέ του φλας δεξί ή αριστερό δεν έχει σημασία και περίμενε αυτός να καταλάβει ότι θέλεις να παρκάρεις και να σου αφήσει χώρο.Και μόλις σου κλείσει το χώρο κατέβα να του ζητήσεις το λόγο γιατί δεν σου άφησε χώρο.

Να είναι και μετά τις 11 με 12 τη νύχτα και έλα την άλλη μέρα έλα να μας κάνεις παράπονα εδώ.:P

Μου φαίνεται ότι ορισμένοι δεν έχετε οδηγήσει ποτέ Πατήσια Κυψέλη Παγκράτι Αμπελόκηπους Ιλίσια και κάθεστε και αναλύεται τον ΚΟΚ και πως πρέπει να παρκάρει κάποιος.

φθηνες δικαιολογιες.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, akpe είπε

Γιατί στα αφαίρεσαν αν επιτρέπεται;

Γιατί δε φορούσα ζώνη που φορούσα ωστε να μην με γραψουν για το κοκκινο φαναρι που πέρασα που όμως δεν πέρασα και να μου κάνουν και χάρη. Οτι κατάλαβές κατάλαβες. Τόσο καταλαβα και εγώ. Μεσα στους πραγματικά καλούς αστυνομικούς που είανι πάνω απο όλα ανθρωποι και τιμάνε τη θέση τους, ναι υπάρχουν και αυτοι οι αστυνομικοί.  

Αν είχα κάνει κατί απο αυτά εννοείται θα το μουγκωνα, δεν θα εγραφα εδώ και δεν θα ήμουν αγανακτισμένος.

Το θέμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω το δικιο μου πουθενα και ας ειμασταν 3 ατομα στο αυτοκίνητο. Τι λεει η κλήση? Ζώνη ασφαλειας, τέλος κυριε το τι έγινε πραγματικα δεν μπορεις να το αποδειξεις ποτέ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greed είπε

Ο θειος μου εχει. Γιατι;

Από τον τρόπο που γράφεις υπέθεσα ότι έχεις σχέση με σχολή οδηγών. απλά παρατήρηση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billomnia είπε

Από τον τρόπο που γράφεις υπέθεσα ότι έχεις σχέση με σχολή οδηγών. απλά παρατήρηση.

Οχι δεν εχω καμια σχεση με σχολη. Ακομα και για τα διπλωματα πηγα σε αλλη σχολη να φανταστεις. Δεν εχω επαφες με τον θειο μου χρονια τωρα ;) Και αυτοι οι δασκαλοι ειναι οτι να'ναι οποτε και οι μαθητες οτι να'ναι βγαινουν.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Δηλαδή θες να πιστέψω οτι εσύ δεν σταματάς ποτέ σε περίπτερο για 2 λεπτά να πάρεις κάτι και ακολουθείς κατά γράμμα τον ΚΟΚ.

Ναι. Άμα χρειάζομαι κάτι φροντίζω να το πάρω πριν ή μετά την οδήγηση. Απίστευτο ε; Αν τον ακολουθώ κατά γράμμα δεν ξέρω, τέλειος δεν είναι κανείς, αλλά σίγουρα κάνω ό,τι μπορώ και δεν τον παραβιάζω εν γνώση μου.

Εννοώ να σταματήσω για 2 λεπτά σε σημείο που να μην εμποδίζω την κυκλοφορία,είτε είναι πιο μέσα του δρόμου,η σε στενό κλπ.Αν για να σταματήσω θα πρέπει να εμποδίζω δεν θα το κάνω.

Αν σταματάς σε σημείο που επιτρέπεται το παρκάρισμα τότε προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να λέμε τα προφανή...

Στους δρόμους γίνονται ευτράπελα,ο καθένας κάνει οτι μαλακία του έρθει βάζοντας σε κίνδυνο τους άλλους,οι δρόμοι είναι χάλια και σας πείραξε η στάση στο περίπτερο ε;Νομίζεις οτι ακολουθώντας πιστά τον ΚΟΚ που δεν γίνεται σωστά η πράξη παρά μόνο στην θεωρία οτι δεν κινδυνεύεις;

Αν ακολουθούσαν όλοι τον ΚΟΚ θα κινδύνευαν πολύ πολύ πολύ πολύ λιγότερο. Δες θανάτους από τροχαία σε Ελλάδα σε σύγκριση με την Ευρώπη κι έλα πες μου πάλι για τον ΚΟΚ. Όταν το όριο είναι 50 κι ο άλλος πάει με 100+ σε λεωφόρο μέσα στην Αθήνα δε σου φταίει ούτε ο δρόμος ούτε κανένας άλλος. Όπως επίσης δε σου φταίει ο δρόμος όταν γυρνάς από τα μπουζούκια, έχεις πιει τον κώλο σου αλλά "νταξ μωρέ καλά είμαι".

Έχω κάτσει πίσω από λεωφορείο στη Λιοσίων για μισή ώρα με τους άλλους στο αυτοκίνητο να φωνάζουν και να ωρύονται επειδή δεν πήγαινα στο αντίθετο ρεύμα να το προσπεράσω (ακόμα και αν ήταν τελείως άδειως ο δρόμος). Άμα το έκανα, επειδή "νταξ μωρέ δεν έρχεται κανείς, δε θα κάτσω πίσω απ' το λεωφορείο" και μου έσκαγε ένας από απέναντι και τον έπαιρνα μαζί μου, τι θα μου έλεγες; Οι κανόνες ασφαλείας υπάρχουν για συγκεκριμένους λόγους. "Ατυχήματα" γίνονται επειδή ο άλλος νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος και ξέρει καλύτερα από αυτόν που έγραψε τους κανόνες.

Επεξ/σία από Kercyn
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Π.χ. εδώ:

εσύ θα σταματήσεις, θα κόψεις όλη την κίνηση του ρεύματός σου (λεωφόρος ξαναλέω), θα καλέσεις την τροχαία να έρθει να μαζέψει τις δεκάδες έως εκατοντάδες αυτοκινήτων που είναι (παράνομα) παρκαρισμένα στα δεξιά σου. Και θα περιμένεις εσύ κι οι από πίσω σου όσες ώρες χρειαστεί. Δεν θα πατήσεις διπλή γραμμή.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DjTvenz είπε

χωρίς λόγο πραγματικά μου αφαίρεσαν διπλωμα και πινακίδες

Σιγουρα.

1 ώρα πριν, DjTvenz είπε

θα φτιάξω Site με καταγγελίες

Νατος ο επαναστατης. Μονο οταν φατε εσεις τα σκατα "ξυπνατε",αν δε γινονται σε εσας δεν τρεχει μια.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...