Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, phanispal είπε 1. Μπορείς να εγγυηθείς ότι το 100% όσων γράφουν (ή όσων θεωρείς εσύ) ότι καταλαβαίνουν, τα εφαρμόζουν στην πράξη; 2. Σου αρέσει να βλέπεις ανώνυμα γραπτά που αναπαράγουν νόμους; Άμα θες, στο γυρνάω κι εγώ από εδώ και πέρα στο τυπικό και θα αναπαράγω κατεβατά να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και μετά θα βγαίνουμε στους δρόμους και θα αναρωτιόμαστε γιατί. 1) σίγουρα αυτός που καταλαβαίνει δύο πράγματα και το λόγω ύπαρξης τους το εφαρμόζει περισσότερο από αυτόν που δεν έχει ιδέα. 2) αν μπορείς να βρεις κατεβατό το οποίο είναι νομικά σωστό και υποστηρίζει τις μαϊμούδιες που κάνεις σαν οδηγός τότε ευχαρίστως (αναφέρομαι σε προηγούμενα ποστ που έλεγες που να τρέχεις αν δε ξέρεις την πόλη κλπ)
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μα αυτό σου εξηγώ, ότι πίσω απ' την ανωνυμία του internet είναι όλοι σωστοί και ο καθένας είναι ό,τι δηλώνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε 1. Μπορείς να εγγυηθείς ότι το 100% όσων γράφουν (ή όσων θεωρείς εσύ) ότι καταλαβαίνουν, τα εφαρμόζουν στην πράξη; 2. Σου αρέσει να βλέπεις ανώνυμα γραπτά που αναπαράγουν νόμους; Άμα θες, στο γυρνάω κι εγώ από εδώ και πέρα στο τυπικό και θα αναπαράγω κατεβατά να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και μετά θα βγαίνουμε στους δρόμους και θα αναρωτιόμαστε γιατί. Γιαυτο είπα πιο πριν ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει σε θέματα οδήγησης και ΚΟΚ ενα βαρύ αστυνομικό κράτος με βαριά πρόστιμα ακόμα και για φαινομενικά απλες παραβάσεις.Εμένα δεν θα με πείραζε καθόλου.
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Άντε πάλι τα ίδια. Εννοείς τη χώρα στην οποία τα περισσότερα πρόστιμα διαγράφονται. Δεν είναι μορφή πρόληψης αυτή. Τον Έλληνα δε μπορείς να τον βάζεις σε καλούπια, «τσινάει».
pontez2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Ποια προστιμα διαγράφονται? Τα προστιμα αν δε τα πληρωσεις χρεωνονται στο ΑΦΜ σου.
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή μου λες ότι there's so such thing as σβήσιμο κλήσης/προστίμου στην Ελλάδα του 2018. Ότι αυτά γίνονταν κάποτε. Δηλαδή όποιος τρώει πρόστιμο πάει στην εφορία και δεν υπάρχει ούτε ένα παραθυράκι να το γλιτώσει. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από phanispal 1
spectaculator Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, phanispal είπε Δηλαδή μου λες ότι there's so such thing as σβήσιμο κλήσης/προστίμου στην Ελλάδα του 2018. Ότι αυτά γίνονταν κάποτε. Δηλαδή όποιος τρώει πρόστιμο πάει στην εφορία και δεν υπάρχει ούτε ένα παραθυράκι να το γλιτώσει. Δεν γίνονται πλέον τέτοια. Τα πληρώνεις στα ΕΛΤΑ και στις Τράπεζες. Αν δεν το πληρώσεις, τότε πάει στην εφορία και θεωρείται αυτομάτως ληξηπρόθεσμη προς το δημόσιο. Και πάλι το πληρώνεις σε ΕΛΤΑ και τράπεζες. Στις ΔΟΥ δεν γίνονται πληρωμές. Και κάτι ενδιαφέρον.
Moderators Kercyn Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Μα αυτό σου εξηγώ, ότι πίσω απ' την ανωνυμία του internet είναι όλοι σωστοί και ο καθένας είναι ό,τι δηλώνει. https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_projection
greed Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Για το παρκαρισμα βγαζουμε φλασακι. Αν τωρα ο πισω μας ερχεται με ταχυτητα ή ειναι πισω μας κολλητα τοτε μονο αναβουμε αλαρμ για προειδοποιηση Αφου ακινητοποιησουμε το οχημα αναβουμε φλας και κουμπωνουμε την οπισθεν. 1)Δεν αναβουμε αλαρμ σαν τους λαλακες στο δρομο και συνεχιζουμε τη πορεια μας. Απαγορευεται! 2) Οταν αναβουμε αλαρμ συνεχιζουμε να εχουμε ολη την ευθυνη του ΚΟΚ. Πατωντας αυτο το κουμπακι δεν γινεται καποιο θαυμα δηλαδη. 3) οσο εχουμε το φλας στα δεξια δεν στριβουμε ποτε αριστερα ουτε βγαινουμε ξανα στο δρομο ή εστω λιγο πιο μπροστα μη εχοντας αναψει το αριστερο φλας. Το βλεπω συχνα αυτο το φαινομενο και ειναι ακρως επικινδυνο. 4) Οταν παμε να παρκαρουμε αφηνουμε προτεραιοτητα στα αλλα οχηματα/πολιτες. 5) Δεν μπαινουμε ποτε με τη μουρη και τη βγαζουμε απευθειας εξω στο δρομο για να τελειωσουμε το παρκαρισμα με οπισθεν. Αν θελουμε να μπουμε με τη μουρη μπαινουμε οσο μας επιτρεπει σταματαμε αναβουμε αριστερο φλας, ελεγχουμε, παραχωρουμε προτεραιοτητα και μετα βγαζουμε σιγα σιγα τη μουρη το ι.χ. μας ωστε να το φερουμε στη καταλληλη γωνια για να τελειωσουμε το παρκαρισμα με οπισθεν. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από greed 1
~mxls~ Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, Spect~ είπε Επίσης, έχω δει μπάτσους στην Ελλάδα χωρίς κράνος, ανάποδα, να περνάνε κόκκινο χωρίς λόγω, να οδηγάνε σε πεζόδρομο, να παρκάρουν παράνομα κλπ; Σκουπίδια της ασφάλτου. Στις 12/5/2018 στις 5:23 ΜΜ, Bigi444444 είπε Πταίσματα είναι τα περισσότερα που διαβάζω εδώ πέρα. Ακούστε χθεσινοβραδινό σκηνικό από τα πιο απίστευτα από τα ομολογουμένως πολλά που έχω συναντήσει. Περί 11η βραδινή και εντός κατοικημένης περιοχής φεύγω από το γραφείο για να επιστρέψω σπίτι. Στα 100 περίπου μέτρα μπροστά μου και ενώ κινούμαι με περίπου 30 χαω, υπάρχει αντίθετα κινούμενο όχημα και βλέπω να ξεκινάει προσπέραση σε αυτό το από πίσω του όχημα. Εντάξει λέω, θα είναι κανας τοουρμπάτος, θα προλάβει. Τα 100 μέτρα γίνονται 50, γίνονται 30 και ακόμα ο τελικά μη τουρμπάτος είναι ακριβώς απέναντί μου και έρχεται για φιλάκι. Είχα παίξει φώτα από πιο πριν, πλέον ανάβω μεγάλη σκάλα και σχεδόν ακινητοποιούμαι.Στα 20 περίπου μέτρα μπροστά και ενώ προφανώς δεν προλάβαινε να ολοκληρώσει προσπέραση καθώς ακόμα ήταν δίπλα δίπλα με το άλλο αυτοκίνητο, αντί να πατήσει φρένο και να μπει ξανά πίσω από το άλλο όχημα, τι κάνει το κλαρίνο του ελέους; Επειδή είχε κι άλλο χώρο στο σημείο εκείνο ο δρόμος δεξιά μου (μπορεί να χωρέσει 4 αυτοκίνητα δίπλα δίπλα ο δρόμος, απλά κλασικά τα δύο στις άκρες είναι μονίμως πιασμένα, σε ένα μήκος 40-50 μέτρων όμως στο σημείο που βρισκόμουν εγώ λόγω της ώρας ήταν ελεύθερος) το κόβει τέρμα αριστερά και περνάει από τα δεξιά μου. Και βρισκόμαστε δηλαδή στο δρόμο, ένας φουκαράς να πηγαίνει στο δρόμο του στο αριστερό ρεύμα όπως κοιτούσα, ένας άλλος φουκαράς εγώ να πηγαίνω με 5 χλμ σαστισμένος στο ρεύμα μου και μία πατσαβούρα να κινείται δεξιά από εμένα στην ίδια κατεύθυνση με τον πρώτο φουκαρά και να ξαναμπαίνει πίσω του αφότου πέρασε δίπλα μου βλέποντάς με σαν εμπόδιο. Η οποία πατσαβούρα οδηγούσε έναν κουβά corsa 15ετίας, που προφανώς δεν μπορούσε να περάσει σε τόσο μικρή απόσταση και παρεξηγήθηκε κιόλας γιατί περνώντας από δίπλα μου κατάλαβα ότι έβριζε. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς κρατήθηκα και δεν έκανα αναστροφή. Εάν την έκανα πάντως σίγουρα δεν θα την έβγαζα ζωντανή από τα χέρια μου. Εξαγριώνομαι με κάτι τέτοιες συμπεριφορές. Η αστυνομία εκεί τι να σου κάνει; Να σε κάνει άνθρωπο;Δε γίνεσαι με τίποτα.Δε μπορούμε να έχουμε έναν χωροφύλακα για κάθε πολίτη. Και αν έχω δει φρίκες στους δρόμους, αυτό είναι ομολογουμένως απ'τα χειρότερα σενάρια που μπορεί να σου κάτσει. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και εύχεσαι να μην πέσει κάποιος εκ των 2 πάνω σου. Πρέπει για 1-2 sec να είδες όλη τη ζωη μπροστά σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παρκάρισμα με φλας 2-3 φορές επιχείρησα και αγχώθηκα ότι θα μου έρθει ο προφυλακτήρας από τον πίσω στην πλάτη. Οπότε κάνω ΠΑΝΤΑ με αλαρμ. Αυτό με κάνει ΕΛΛΗΝΑΡΑ οδηγό η απλά κάποιον που προσπαθεί να βγει σώος από τους δρόμους; Επίσης εσείς που λέτε για τον κοκ, φαντάζομαι δεν έχετε κάνει ποτέ οπισθογωνία αφού απαγορεύεται. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
spyros007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 47 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Στις 12/5/2018 στις 5:23 ΜΜ, Bigi444444 είπε Πταίσματα είναι τα περισσότερα που διαβάζω εδώ πέρα. Ακούστε χθεσινοβραδινό σκηνικό από τα πιο απίστευτα από τα ομολογουμένως πολλά που έχω συναντήσει. Περί 11η βραδινή και εντός κατοικημένης περιοχής φεύγω από το γραφείο για να επιστρέψω σπίτι. Στα 100 περίπου μέτρα μπροστά μου και ενώ κινούμαι με περίπου 30 χαω, υπάρχει αντίθετα κινούμενο όχημα και βλέπω να ξεκινάει προσπέραση σε αυτό το από πίσω του όχημα. Εντάξει λέω, θα είναι κανας τοουρμπάτος, θα προλάβει. Τα 100 μέτρα γίνονται 50, γίνονται 30 και ακόμα ο τελικά μη τουρμπάτος είναι ακριβώς απέναντί μου και έρχεται για φιλάκι. Είχα παίξει φώτα από πιο πριν, πλέον ανάβω μεγάλη σκάλα και σχεδόν ακινητοποιούμαι.Στα 20 περίπου μέτρα μπροστά και ενώ προφανώς δεν προλάβαινε να ολοκληρώσει προσπέραση καθώς ακόμα ήταν δίπλα δίπλα με το άλλο αυτοκίνητο, αντί να πατήσει φρένο και να μπει ξανά πίσω από το άλλο όχημα, τι κάνει το κλαρίνο του ελέους; Επειδή είχε κι άλλο χώρο στο σημείο εκείνο ο δρόμος δεξιά μου (μπορεί να χωρέσει 4 αυτοκίνητα δίπλα δίπλα ο δρόμος, απλά κλασικά τα δύο στις άκρες είναι μονίμως πιασμένα, σε ένα μήκος 40-50 μέτρων όμως στο σημείο που βρισκόμουν εγώ λόγω της ώρας ήταν ελεύθερος) το κόβει τέρμα αριστερά και περνάει από τα δεξιά μου. Και βρισκόμαστε δηλαδή στο δρόμο, ένας φουκαράς να πηγαίνει στο δρόμο του στο αριστερό ρεύμα όπως κοιτούσα, ένας άλλος φουκαράς εγώ να πηγαίνω με 5 χλμ σαστισμένος στο ρεύμα μου και μία πατσαβούρα να κινείται δεξιά από εμένα στην ίδια κατεύθυνση με τον πρώτο φουκαρά και να ξαναμπαίνει πίσω του Καλα αυτος ειναι φονιας δε το συζηταμε,εσυ αφου δεξια σου ειχε χωρο γιατι δεν πηγες για να τον αποφυγεις
pavlos1908 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Αλλος ενας φονιας, και σε βιντεο: http://www.parakritika.gr/vinteo-dolofoniko-prosperasma-ston-voak-odigos-eide-ton-charo-ta-matia-toy-ston-agio-rafail/ 1
Damachi Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ποσες φορες εχω γλιτωσει απο τετοιους ... φωτα κορνες τιποτα τα "ρχιδια διπλοπροσπεραση σε τυφλη στροφη ...... Το βιντεακι μπορεις να το στειλεις τροχαια οπως ειναι ; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από Damachi
akpe Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) «Δεν μας φταίει μόνο ο δρόμος για να φωνάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι ότι ο ΒΟΑΚ είναι «δολοφόνος» Κι όμως, δυστυχώς για κάποιους φταίει μόνο ο δρόμος... Αν κάτσω να εξιστορήσω πόσα παρόμοια έχω δει, τρέμε τζ κ ρόουλινγκ. Αποκορύφωμα, να μου κάνουν προσπέραση (ενώ πήγαινα με αρκετά χαω και είχα μπροστά μου φορτηγό) σε δεξιά στροφή... από τη ΛΕΑ. Στην Κορίνθου-Πατρών αν θυμάμαι καλά. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από akpe
Προτεινόμενες αναρτήσεις