Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

Τώρα μπορεί να πω και χοντράδα, αλλά έχει η ΔΙΑΣ αρμοδιότητα για τροχονομικές παραβάσεις; Ψιλοαμφιβάλλω.

Οχι δεν εχει.Στην επαρχια κοβουν κλησεις,αλλα δε νομιζω να τις βεβαιωνουν οι ιδιοι.

Οι ΔΙ.ΑΣ ειναι ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΗ,οχι τροχαια. 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι υποχρεωμένοι να επέμβουν,ειδικά για ακραίες παραβάσεις, να σταματήσουν το όχημα και να καλέσουν τη τροχαία.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, jmmys είπε

Είναι υποχρεωμένοι να επέμβουν,ειδικά για ακραίες παραβάσεις, να σταματήσουν το όχημα και να καλέσουν τη τροχαία.

Σαφως,αλλα δε μπορουν να βεβαιωσουν.

Δημοσ.

Αντί οι Δίας να κόβουν κλήσεις στους επικίνδυνους μήπως συμμορφωθούν και σωθούν ζωές,ψάχνουν στις πλατείες και στον δρόμο μήπως βρούν κανά  γραμμάριο μαύρο απο άτομα που δεν οδηγούν.

Μεγάλος κίνδυνος όσοι πίνουν μαύρο και αλκοόλ σε πλατείες και δρόμους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Αντί οι Δίας να κόβουν κλήσεις στους επικίνδυνους μήπως συμμορφωθούν και σωθούν ζωές,ψάχνουν στις πλατείες και στον δρόμο μήπως βρούν κανά  γραμμάριο μαύρο απο άτομα που δεν οδηγούν.

Δεν ειναι τροχαια,ξαναλεμε.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Δεν ειναι τροχαια,ξαναλεμε.

Εντάξει.Οχι Γιάννης αλλά Γιαννάκης.Γιατί δεν καλούν την τροχαία να κόψει κλήση;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εντάξει.Οχι Γιάννης αλλά Γιαννάκης.Γιατί δεν καλούν την τροχαία να κόψει κλήση;

Δεν ειναι Γιαννης Γιαννακης,ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.Σε ακραια σκηνικα φυσικα και θα πραξουν τα δεοντα.

Δεν ειναι δουλεια τους ομως να γραφουν,ειναι να ειναι σε περιπολια για να επεμβουν σε αλλα σκηνικα.

Παρ'ολα αυτα επειδη εχω εναν πολυ καλο φιλο στη ΔΙ.ΑΣ στο Χαλανδρι μου λεει για πολλα σκηνικα που σταματανε και κανουν συστασεις.

Εαν δουνε κανενα καραγκιοζη που δεν καταλαβαινει απο συστασεις και αρχιζει τα "τους αλλους δεν ειδα να τους σταματησεις" καλουν την τροχαια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Δεν ειναι Γιαννης Γιαννακης,ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.Σε ακραια σκηνικα φυσικα και θα πραξουν τα δεοντα.

Δεν ειναι δουλεια τους ομως να γραφουν,ειναι να ειναι σε περιπολια για να επεμβουν σε αλλα σκηνικα.

Παρ'ολα αυτα επειδη εχω εναν πολυ καλο φιλο στη ΔΙ.ΑΣ στο Χαλανδρι μου λεει για πολλα σκηνικα που σταματανε και κανουν συστασεις.

Εαν δουνε κανενα καραγκιοζη που δεν καταλαβαινει απο συστασεις και αρχιζει τα "τους αλλους δεν ειδα να τους σταματησεις" καλουν την τροχαια.

Καλώς...Πάντως είναι πιο χρήσιμοι σε περιστατικά απο τα περιπολικά,νομίζω πως έρχονται πιο γρήγορα.Εχουν και το πλεονέκτημα της μηχανής.

Δυστυχώς απ'όσο γνωρίζω δεν πληρώνονται καλά και κινδυνεύουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Καλώς...Πάντως είναι πιο χρήσιμοι σε περιστατικά απο τα περιπολικά,νομίζω πως έρχονται πιο γρήγορα.Εχουν και το πλεονέκτημα της μηχανής.

Δυστυχώς απ'όσο γνωρίζω δεν πληρώνονται καλά και κινδυνεύουν.

Για αυτο που κανουν δεν πληρωνονται ουτε μετρια,αλλα μαζι με τα ψευτοβραδινα την κουτσοπαλευουν.
Αυτοι δεν δουλευουν νυχτα νυχτα ομως αν θυμαμαι καλα.

Ειναι πολυ χρησιμοι και γενικα επειδη ειναι νεοι εχουν λιγο φιλοτιμο,αμεση δραση πραγματικα.
Αυτη η ομαδα συσταθηκε για να μειωθουν λιγο τα σκουπιδια της ομαδας Ζ,ασχετως που η Ζ ηταν τροχαιοι.

Δεν υπηρχε λογος να εχει μηχανες η τροχαια,αντε για κανα κυνηγητο.Ετσι ομως που κατεντησαν καλα τους εκαναν και τους μειωσαν.

Βλαχοκαμποιδες,θυμαμαι εναν στην Καλαματα τριγυρνουσε με ενα νικελωμενο 45ρι. Γενικα ολες τις βαρβατες κλησεις τις ριχναν απο τη Ζ.

Δημοσ.

Είμαι με το παπί σε στενό δρόμο διπλής κυκλοφορίας χάλια με λακούβες.Ερχόταν πάνω μου νταλικέρης που νόμιζε πως ο δρόμος είναι δικός του.Εφτιαχνε τα μαλλιά του κοιτάζοντας τον κεντρικό καθρέφτη και με είδε τελευταία στιγμή,θα έπρεπε να βρίσκεται λίγο πιο δεξιά του.Ειναι περιοχή γεμάτο φορτωτικές εταιρίες.Εκανα οσο δεξιά μπορούσα.Το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι όταν περνάω με αμάξι γιατί αναγκάζομαι να κάνω δεξιά και είναι χάλια ο δρόμος με ανυψώματα και λακούβες.Τι σκατά κάνει το κράτος;

Στον γυρισμό σήμερα με το παπί στο ίδιο στενό ακούω γκάζια,κάποιον να φρενάρει πίσω μου και με το στρίβω αριστερά με προσπερνάει γκαζωμένος απο δεξιά πριν καν στρίψω.Δηλαδή ο τύπος ερχόταν πλακωμένος,με είδε,έκοψε και ξαναγκάζωσε.Οσο και να βιαζόταν δεν δικαιολογείται,θα σκοτώσει άνθρωπο.Σε αυτήν την περίπτωση που κινδυνεύω μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.Να του πάρεις άδεια και δίπλωμα για χρόνια η να του δώσεις πολύ ξύλο και να εξαφανιστείς.

1 φορά 1 συνάδελφος ήρθε στην δουλειά με αίμα στο χέρι,γδαρμένο.Αυτός με μηχανή.Κάποια μαγκιά του είχε κάνει 1 νταλικέρης.(Δεν θυμάμαι,μάλλον του κόρναρε και του κόλλησε απο πίσω)Σταμάτησε,άνοιξε την πόρτα,του έδωσε μερικές και έφυγε.Αλλά ο συνάδελφος ήταν σχετικά μεγαλόσωμος και δυνατός,δεν μάσαγε.

Πάντως αν γίνει στραβή,έχω δίκιο και μου έρθει ο άλλος να με πλακώσει,η θα βγάλω 1 αλυσίδα που έχω στο παπί η τον σταυρό απο το αμάξι και οτι γίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μεγαλυτεροι κινδυνοι των δρομων ειναι Smart, γυναικες και γεροι με τζιπακια και suv

https://www.newsbeast.gr/moto/arthro/3600507/perissoteres-apo-6-000-paravasis-tou-kok-se-mia-evdomada

Και πολύ λίγες είναι 

Σε κάθε διαδρομή 10 λεπτών βλέπω τουλάχιστον 10 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Οι μεγαλυτεροι κινδυνοι των δρομων ειναι Smart, γυναικες άντρες και γεροι κάποιοι (ανεξαρτήτως ηλικίας) με τζιπακια και suv

fixed

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
Στις 12/5/2018 στις 7:40 ΠΜ, papoys1 είπε

Περιμένω στη διασταύρωση πεζός να περάσω απέναντι.Ανάβει πράσινο για πεζούς και ξεκινάω.Από τη λεωφόρο ένας τύπος έχει ανάψει φλας δεξί να στρίψει στο δρόμο που διασχίζω εγώ.

Αυτός φυσικά έχει κίτρινο παλλόμενο επειδή προτεραιότητα έχουν οι πεζοί που έχουν πράσινο.Τον βλέπω ότι δεν έχει σκοπό να κόψει μπαίνει με φόρα δεξιά και σταματάω στη μέση να μην πέσει πάνω μου.

Η πλάκα!!!!!!!!!!!! .Σταματάει και μου λέει.

-Που πας να περάσεις δε βλέπεις αυτοκίνητο;;;;;

Δυστυχώς στην Ελλάδα οδηγούμε και όχι δεν σεβόμαστε τον ΚΟΚ αυτό είναι σίγουρο,οι περισσότεροι δεν τον ξέρουν καν τον ΚΟΚ όπως ο τύπος δεν ήξερε ότι οι πεζοί έχουν προτεραιότητα στο συγκεκριμένο σημείο από τη στιγμή που έχει κίτρινο βελάκι παλλόμενο την οποία όφειλε και ήταν υποχρεωμένος να παραχωρήσει.

Τι να του πεις;;;;;;;;;;;  Δεν του είπα τίποτε γιατί με τέτοιους δεν αξίζει να κάνεις διάλογο και απλά συνέχισα το δρόμο μου.

Ακριβως το ιδιο επαθα εγω Συγγρου και Ζιννη.... Στριβει τυπισα απο Ζιννη δεξια με παλλομενο πορτοκαλι φαναρι και εγω εχω πρασινο σαν πεζος. 

Το θεμα ειναι οτι ενω ειχα και το καροτσι με το μωρο να σπρωχνω ειχε το θρασος να μου κορναρει κιολας.....

Το αποτελεσμα : Μειον ενας καθρεφης συνοδηγου μολις περασε απο πισω μου... Κανει δεξια να μου ζητησει και τα ρεστα....

Ευτυχως στον Δεληολανη ηταν αραγμενοι μπατσοι....  Ηρθαν στο μπαμ .

Τα υπολοιπα τα γνωστα για την κυρια 2 μηνες διπλωμα και πινακιδες.

Οταν πηγε να πει οτι της κλωτσησα τον καθρεφτη της λεει ο ενας μπατσος : Κοπελια ηρεμησε γιατι εαν πει ο κυριος οτι βρηκες με τον καθρεφτη το παιδικο καροτσι δεν σε βλεπω να γλυτωνεις το αυτοφορο...

Εγω κυριος εφυγα γελοντας!!!!

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ακριβως το ιδιο επαθα εγω Συγγρου και Ζιννη.... Στριβει τυπισα απο Ζιννη δεξια με παλλομενο πορτοκαλι φαναρι και εγω εχω πρασινο σαν πεζος. 

Το θεμα ειναι οτι ενω ειχα και το καροτσι με το μωρο να σπρωχνω ειχε το θρασος να μου κορναρει κιολας.....

Το αποτελεσμα : Μειον ενας καθρεφης συνοδηγου μολις περασε απο πισω μου... Κανει δεξια να μου ζητησει και τα ρεστα....

Ευτυχως στον Δεληολανη ηταν αραγμενοι μπατσοι....  Ηρθαν στο μπαμ .

Τα υπολοιπα τα γνωστα για την κυρια 2 μηνες διπλωμα και πινακιδες.

Οταν πηγε να πει οτι της κλωτσησα τον καθρεφτη της λεει ο ενας μπατσος : Κοπελια ηρεμησε γιατι εαν πει ο κυριος οτι βρηκες με τον καθρεφτη το παιδικο καροτσι δεν σε βλεπω να γλυτωνεις το αυτοφορο...

Εγω κυριος εφυγα γελοντας!!!!

Ρε το ζώο!!!Ήσουν με καρότσι με το μωρό και κόρναρε ενώ έπρεπε να δώσει προτεραιότητα και να περιμένει;Αντί για μυαλό έχει πίτουρο στο κεφάλι;

Θα ήθελα βίντεο από το σκηνικό.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...