lary7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Damachi είπε Δεν φταιει ο παρανομος οδηγος, δε φταιει ο σκυλάς , δε φταιει ο γουρουνάς .Φταινε παντα τα οργανα , ο κακος μπάτσος και η κακιά στιγμη ... Και ο σανός που σας ταίζουν Σε μια χωρα που απλα δεν εφαρμοζονται οι νομοι σχεδον καθολικα, λογικο δεν ειναι να φταινε αυτοι που πληρώνονται για να τους εφαρμόσουν; 4 1
talibanakos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Η κοπέλα σου δίπλωμα οδήγησης για να κυκλοφορεί το ποδήλατό της στους δρόμους έχει; Μας δουλευεις τωρα ετσι; 1
pavlos1908 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, Spect~ είπε Για αυτο λεω καμερουλα στο αμαξι και μετα πας στην αστυνομια και τις περνουν το διπλωμα Επειδη εχει παραγινει το κακο και με ενδιαφερει και μενα αυτο, αν παω στην αστυνομια με καμερα που δειχνει ολα αυτα που συναντω καθημερινα, θα κανει τιποτα ή θα με διωξει ειτε λογω "privacy" ειτε λογω του οτι βαριουντε; Γιατι στην πολη που μενω, αν παρεις την τροχαια για καποια παραβαση (τυπου παρανομο παρκαρισμα) 2/3 φορες δεν θα ερθουν και θα σου την πουν κιολας. Ακομα θυμαμαι το εξης σκηνικο πριν καποια χρονια: Σε επαρχιακη οδο διπλης κυκλοφοριας, αργα το βραδυ χωρις να εχει πολυ κινηση αλλα γενικοτερα απο τους "θανατηφορους" δρομους εδω στα Χανια, να πηγαινω εγω με κατι φιλους, τον εναν απο αυτους σπιτι του, οπως πηγαινω, βλεπω εναν με αλαρμ στην μεση του δρομου, δεν δινω σημασια, λεω θα θελει να στριψει και τα εχει ξεχασμενα και περναω. Αφηνω τον φιλο σπιτι του, και ξαναγυρναω απο τον ιδιο δρομο. Και στο ιδιο σημειο ξαναπετυχαινουμε τον τυπου ακομα με αλαρμ εκει στην μεση του δρομου (χωρις φωτα, μονο αλαρμ). Σταματαμε, γιατι λεμε κατι θα εγινε να βοηθησουμε τον ανθρωπο και τον βλεπουμε στο τιμονι μπροστα να ειναι τυφλα. Ο τυπος δεν εβλεπε μπροστα του απο το μεθυσι. Παλευαμε μιση ωρα να τον "πεισουμε" να βγει απο την θεση του οδηγου να μπουμε εμεις να βγαλουμε το αμαξι απο την μεση. Δεν ακουγε και ισα ισα σε καποια φαση εγινε επιθετικος του τυπου "τι πιστευετε οτι δεν μπορω και τετοια", οποτε του λεμε "ωραια σιγα σιγα βαλτε πρωτη και ελατε δεξια να αφησουμε το αμαξι να σας". Ο τυπος αντι για πρωτη, εβαλε οπισθεν, πηγε λιγο πισω και σταματησε απο τις φωνες μας αφου ουτε καταλαβε τι ειχε κανει. Τον πιασαμε, τον βγαλαμε εξω απο το αμαξι και μετακινησαμε το αμαξι στην ακρη του δρομου και παιρνω εγω την τροχαια να ερθει να τον μαζεψει. Τους εξηγω επακριβως τι εχει γινει, και ο τυπος στην τροχαια μου απανταει "τι να ερθουμε να κανουμε; δεν μπορειτε να το αναλαβετε εσεις να τον πατε σπιτι του να τελειωνουμε;"...τρελαθηκα εκει, δεν ηξερα αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω για αυτο που ακουσα. Με τα πολλα, ηρθαν τελικα, και με το που τον βλεπουν τον ηξεραν και τον χαιρετουσαν κανονικα οι αστυνομικοι τον μεθυσμενο κλπ, δεν του εκαναν ΤΙΠΟΤΑ και τον γυρισαν σπιτι του μονο. Ισα ισα, σε καποια φαση του ειπαν "παλι εχεις πιει ρε ταδε, αντε ελα να σε παμε σπιτι". Ακομα νευριαζω οταν το σκεφτομαι το σκηνικο. Στον συγκεκριμενο δρομο που εχει αρκετους νεκρους, την συγκεκριμενη ωρα (μεσανυχτα) και στο συγκεκριμενο σημειο, ηταν απλα θεμα χρονου να πεσει καποιος πανω του και να συμβει το μοιραιο. Και η τροχαια "βαριοταν" να ερθει... 3 4
papoys1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ilias.ilias είπε Εγω γραφω οτι φταινε ΠΑΝΤΑ τα οργανα? Η γραφω να ειναι ενας αστυνομος μπροστα σε καθε παρανομια και να την καταγραφει?Γραφω οτι φταινε τα οργανα οταν ΜΠΡΟΣΤΑ στα ματια τους γινεται η παρανομια και αδιαφορουν.Δεν βλεπω λογο να διαστρεβλωνετε οτι εγραψα!Στην προκειμενη λοιπον περιπτωση αν εγω τρωω σανο και εσυ πιτουρα, ουδεμια σημασια εχει στο αποτελεσμα,ουτε αυτο αλλαζει. Φίλε μην αρπάζεσε άλλο ήταν το νόημα του μηνύματος. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι κουβέντα κάνουμε. Τα βλέπουμε όλοι πως ο καθένας στο δρόμο κάνει ότι γουστάρει.Δεν μπορεί το κράτος έχει έναν αστυνομικό στον καθένα μας να μας ελέγχει πότε θα κάνουμε παρανομία για να μας τραβάει το αυτί και να μας επιβάλλει πρόστιμα. Πρέπει από μόνοι μας να σεβόμαστε τους Νόμους αλλά περισσότερο να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας,με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινά αγαθά και να γίνουμε επιτέλους και εμείς ένας πολιτισμένος λαός χωρίς το μπαμπούλα της Αστυνομίας Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από papoys1 1
papoys1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, ladakis είπε παππου δυστυχως η πλειοψηφία μπαμπούλα θελει Έχεις δίκιο. Σταματάω μία μέρα σε δύσκολη διασταύρωση και κάνω νόημα σε κάποια κυρία με αυτοκίνητο που είχε stop από ευγένεια να περάσει.Το τι μπινελίκι έφαγα δε λέγεται και δεν κατάλαβα γιατί. Μάλλον νόμισε ότι της κάνω καμάκι. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Mε αγαπη για καθε απολιτιστο τσομπανη που επειδη επιασε τιμονι νομιζει οτι εκπολιτιστηκε, εγινε ανθρωπος και απεκτησε γνωμη για το σωστο και το λαθος: http://www.news247.gr/technologia/prostima-gia-tin-korna-ekei-poy-pragmatika-efarmozontai.6610688.html?utm_source=News247_HP&utm_medium=main_topStories&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos3 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 7 hours ago, ladakis said: αλλα σχεδον ποτε δεν προκαλούν ατυχήματα γιατι εκτελουν τον κοκ με χειρουργική σταθεροτητα Δλδ τον παραβιάζουν σταθερά... 1
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Χτες το βραδυ, στο Χιλτον. Εγω περιμενω σε φαναρι να μπω Κηφισιας για βορεια. 2 αμαξια το ενα πισω απο το αλλο, πανω στην Κηφηισιας, στην αριστερη λωριδα να περιμενουν. Ο μπροστα για να κανει αναστροφη και να αφησει τον φιλο του μπροστα στο Χιλτον, και ο πισω για να στριψει παρανομα αριστερα και να παει προς Παγκρατι. Ο πισω μαλιστα εν τελει ξενερωσε που ο αλλος καθυστερουσε, τον προσπερασε, και εστριψε να παει εκει που ηθελε. Ο αλλος απλα εκοψε αυτους που ειχαν πρασινο μεχρι να κανει τις μανουβρες του και να παρκαρει κυριος μπροστα στο Χιλτον. Στα 10 μετρα, διπλα απο εμενα, 2 ζηταδες που τους κοιτουσαν και γελουσαν ειρωνικα. Η ολη φαση κρατησε κανα λεπτο σιγουρα. Αλλα που να τρεχεις τωρα μωρε, δουλεια σου ειναι? Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από ..MementoMori.. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Tις προαλλες, που ειχα κατεβει στην μπανανια σε μια αδεια, κινουμαι πανω στην Κηφισιας. Μπροστα μου smart χωρις πινακιδες (ή για να ειμαστε σωστοι, χωρις πισω πινακιδα, γιατι την μπροστα μερια δεν την ειδα), πισω μου δικαβαλο σε μηχανη 2 τυποι της ΔΙΑΣ/τροχαιας ή καποιο αλλο οργανο της αστυνομιας. Σταμπαρουν το σμαρτακι, πανε διπλα του κοιτανε επιμονα τον/ην οδηγο, ανταλλαζουν καποια νοηματα καθως οδηγουν παραλληλα επι της Κηφισιας, πισω κι εγω σε αποσταση περιμενοντας να το σταματησουν για να του κοψουν τον κ*λο. Οποτε σε καποια φαση ο ενας εκ των δυο ΔΙΑΣ σηκωνει αντιχειρα στον οδηγο του σμαρτ σε φαση "κομπλε εισαι φιλε προχωρα" και αμφοτεροι συνεχιζουν τη δουλεια τους. Εικαζω οτι ή κανα γκομενακι θα ηταν μεσα στον κουβα, η κανας γνωστος τους...Μπορει και τιποτα απο τα 2 φυσικα, απλα να ψαρωσανε λιγακι τον οδηγο του σμαρτ ετσι για πλακα και μετα να κανανε οτι περιγραφει και απο πανω στην τελευταια του προταση. Τα εβαλα με τον εαυτο μου βεβαιως που δεν κρατησα πινακιδες απο την μηχανη της ομαδας ΔΙΑΣ για να αναφερω τηλεφωνικως και εγγραφως το περιστατικο (οχι οτι θα γινοταν τιποτα προφανως), αλλα απο την αλλη σαστισα και αιφνιδιαστηκα οταν ειδα να αφηνουν το σμαρτακι να φευγει που δεν σκεφτηκα οτι πρεπει να κρατησω στοιχεια. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από YourTrueLegend
Ntenteras Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Λίγα από αυτά που έχω δει τον τελευταίο καιρό: Σε δρόμο με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό στην μέση περιμένω στο φανάρι. Έρχεται λεωφορείο του κτελ (όχι αστικό) κάνει σφήνα από δεξιά , δημιουργεί δικιά του 3η λωρίδα και περνάει άνετος μπροστά. Μόλις ανάβει πράσινο σταματάει ακριβώς μετά την διασταύρωση και μπλοκάρει την μια από τις δύο λωρίδες. Στον ίδιο δρόμο και σε κεντρικότατη διασταύρωση με άλλη λεωφόρο είδα ποδηλάτη να περνάει με κόκκινο σφαίρα (από θαύμα ζει). Σε δρόμο με 4 λωρίδες ανά κατευθυνση, φορτηγό εταιρίας μετακομίσεων μπαίνει από αριστερά και κάνει σφήνα 4 λωρίδων για να στρίψει δεξιά στην ακριβώς επόμενη διασταύρωση (50 μέτρα απόσταση από την διασταύρωση που μπήκε ως αυτήν που ήθελε να στρίψει). Όλα αυτά με κίνηση και όλους να πατιούνται στα φρένα για να μην τους σκοτώσει. Μετά που του κορνάραμε μας έβρισε κιόλας. Άλλη μέρα μου έτυχε τύπισα να παραβιάζει στοπ και να μπαίνει σε κεντρικό δρόμο με δύο λωρίδες άνετη. Μάλιστα δεν μπήκε καν στην δεξιά λωρίδα, αλλά κατσικώθηκε ακριβώς στην μέση. Εγώ κινούμουν στον κεντρικό δρόμο περίπου 100 μέτρα πίσω από την διασταύρωση. Αν αντιδρούσα λίγο πιο αργά ή πήγαινα λίγο πιο γρήγορα θα ήμασταν νεκροί με τον αδερφό μου. Την πέτυχα στην επόμενη διασταύρωση και ήταν σε φάση, ε κλάιν μάιν ένα λάθος έκανα, δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη. Σήμερα είδα πάνω σε μηχανάκι έναν τύπο και μια τύπισα (χωρίς κράνη εννοείται) να τσακώνονται και το μηχανάκι να πηγαίνει πέρα δώθε. Μηχανάκι τρικάβαλο, πατέρας μαζί με 2 ανήλικα χωρίς κράνη να περνάνε μπροστά από ΔΙΑΣ, με τους τελευταίους να μην κάνουν τίποτα. Για παρκάρισμα δεν το συζητάω καν. Πάνω σε στροφές και πάνω σε πεζοδρόμια ακριβώς έξω από την καφετέρια που πίνουν τον καφέ τους. Και όταν παίρνω τηλέφωνο την τροχαία μου λένε δεν μπορούμε να έρθουμε γιατί οι δυνάμεις μας είναι στον αγώνα μπάσκετ. Το ίδιο τμήμα τροχαίας αφαιρεί πινακίδες σε κάτι ερημιές έξω από την πόλη και στήνεται για αλκοτέστ στα ίδια ακριβώς σημεία τα τελευταία 20 χρόνια. Και αν ψάχνετε τι φταίει για όλα αυτά δεν είναι ούτε ο Έλληνας, ούτε η παιδεία του, ούτε οι δρόμοι, αλλά η τροχαία. Γιατί μαλάκες και κακοί δρόμοι υπάρχουν σε όλες τι χώρες. Στις ευρωπαικές χώρες όμως υπάρχει και αστυνομία. Και ο Έλληνας όταν πάει εκεί δεν θα κάνει αυτά που κάνει εδώ. Ή αν τα κάνει θα φάει δύο πρόστιμα και μετά δεν θα τα ξανακάνει. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με το τσιγάρο σε κλειστούς χώρους. Υπάρχουν νόμοι αλλά κανείς δεν τους εφαρμόζει. 3
talibanakos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Σταμπαρουν το σμαρτακι, πανε διπλα του κοιτανε επιμονα τον/ην οδηγο, ανταλλαζουν καποια νοηματα Λογικα συναδελφος τους. Παμε στα δικα μας. Εχθες σε κεντρικο δρομο στην Καλαματα κινουμαι με το παπι,με καμια 35ρια χλμ. Πισω μου μια ηλιθια με yaris στα 2 μετρα για κανα 8ρι τετραγωνα. Δεν κανω ακρη καθως θεωρω οτι κινουμαι νορμαλ για δρομο στο κεντρο,ασε που δε θα της περασει να με..περασει.. Στριβω στον επομενο κεντρικο,απο πισω μου το ριμαδι. Απο την επομενη διασταυρωση πεταγεται ποδηλατο καθως εκει εχει και ποδηλατοδρομο,οποτε επιβραδυνω. Την ιδια στιγμη ακουω φρενα και κορνα μαζι,καθως η καρακαξα δοκιμασε να με προσπερασει σε δρομο που ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ και ενω περναει και ποδηλατο. Η τυπισσα απλα δε με χτυπησε γτ προλαβα και εκανα λιγο δεξια.Φτανει διπλα μου και αρχιζει τις φωνες αυτη και η συνοδηγος της. Επιτοπου τους πεταω το φρεντο εσπρεσο και τις κανω μπουρδελο και αυτες και το μπουρδελο τους. Δε φταναν οσα εχει κανει ( με ακολουθουσε επι ωρα κολλητα και κοντεψε να με χτυπησει ) πλακωνεται στα φρενα και κοβει το τιμονι κλεινοντας μου το δρομο. Εχοντας και τα νευρα απο το προσφατο ατυχημα της κοπελας μου ( βλεπε παραπανω ) εχω μηδεν υπομονη και ανοχη πλεον σε τετοιους οδηγους,οποτε αρχιζω να ουρλιαζω ( οχι να βριζω ) και η μια να με απειλει οτι θα παρει αστυνομια.Φυσικα της ειπα να την παρει,αλλα εκανε κοτα και φυγαν. Δυστυχως ειχα δουλεια στα επομενα 50 μετρα,οποτε και δεν την ακολουθησα.Επρεπε να της φερω εγω την αστυνομια. Στο διαλο πεταξα και τον καφε,ουτε τον μισο δεν ειχα πιει.. 1
dimpa16 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, ..MementoMori.. είπε Χτες το βραδυ, στο Χιλτον. Εγω περιμενω σε φαναρι να μπω Κηφισιας για βορεια. 2 αμαξια το ενα πισω απο το αλλο, πανω στην Κηφηισιας, στην αριστερη λωριδα να περιμενουν. Ο μπροστα για να κανει αναστροφη και να αφησει τον φιλο του μπροστα στο Χιλτον, και ο πισω για να στριψει παρανομα αριστερα και να παει προς Παγκρατι. Ο πισω μαλιστα εν τελει ξενερωσε που ο αλλος καθυστερουσε, τον προσπερασε, και εστριψε να παει εκει που ηθελε. Ο αλλος απλα εκοψε αυτους που ειχαν πρασινο μεχρι να κανει τις μανουβρες του και να παρκαρει κυριος μπροστα στο Χιλτον. Στα 10 μετρα, διπλα απο εμενα, 2 ζηταδες που τους κοιτουσαν και γελουσαν ειρωνικα. Η ολη φαση κρατησε κανα λεπτο σιγουρα. Αλλα που να τρεχεις τωρα μωρε, δουλεια σου ειναι? Είχαν σαφέστατες οδηγίες να μην αφήσουν το πόστο τους για κανένα λόγο.Ο εχθρός θα τους δημιουργούσε αντιπερισπασμό.Έσωσαν χιλιάδες ζωές απο βέβαιο θάνατο. Αλλά που να το καταλάβει το φτωχό σου μυαλουδάκι !!!
Bigi444444 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Τώρα μπορεί να πω και χοντράδα, αλλά έχει η ΔΙΑΣ αρμοδιότητα για τροχονομικές παραβάσεις; Ψιλοαμφιβάλλω.
AntiCambeR Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Αστυνομικός-Γιατί δεν φοράς το κράνος και το έχεις στο χέρι; Οδηγός-Κύριε αστυνόμε,όσες φορές έχω πέσει,χτύπησα στο αριστερό χέρι.
pavlos1908 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Τώρα μπορεί να πω και χοντράδα, αλλά έχει η ΔΙΑΣ αρμοδιότητα για τροχονομικές παραβάσεις; Ψιλοαμφιβάλλω. Ναι. Εμενα στην πολη μου οι της ΔΙΑΣ ειναι που κανουν τα μπλοκα, γραφουν κλπ. Σπανια βεβαια. Συνηθως βγαινουν για 2-3 μερες συνεχομενες, και μετα απο κανα μηνα παλι το ιδιο. Τις υπολοιπες μερες αραλικι σε 2-3 κλασσικα-κεντρικα σημεια που εχουν πρωι-βραδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις