georgeγ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Spect~ είπε Αναλογα τι μηχανη οποιαδηποτε μεσαιου κυβισμου
papoys1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Όλα σωστά παιδιά αλλά αν το καλοσκεφτούμε όλοι έχουμε ευθύνη γιατί όλοι θέλουμε να φύγουμε πρώτοι δεν αφήνουμε τον πεζό να περάσει ποτέ μα ποτέ δεν παραχωρούμε προτεραιότητα έστω και αν δεν έχουμε σπάνια τηρούμε τον ΚΟΚ και ειδικά το όριο ταχύτητας και όλοι οι άλλοι μας φταίνε. Έχουμε φτάσει στο σημείο οι πεζοί που περνάνε με πράσινο και φυσικά έχουν προτεραιότητα να μας λένε ευχαριστώ επειδή σταματήσαμε να περάσουν. Καλό να κάνουμε και την αυτοκριτική μας ώστε να γίνουμε καλύτεροι και πιο υποφερτοί για τους υπόλοιπους. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, makis269 είπε Αν κάποια πράγματα μας ενοχλούν σε αυτήν την χώρα ας αλλάξουμε ο καθένας από τον εαυτό του και όλα θα γίνουν καλύτερα.ας γίνει σύνθημα αλλάζω πρώτα εγώ και όχι πρώτα ο γείτονας. Δυστηχως αυτό δεν γίνεται διότι η πλειοψηφία των ελλήνων είναι σε θέματα οδήγησης εξαιρετικά χαμηλής νοημοσύνης σε συνδυασμό με αγένεια,σταρχιδισμο,τραμπουκισμο και άγνοια. Γνώμη μου είναι ειδικά για την οδήγηση στην Ελλάδα του σήμερα πρέπει να θεσπιστούν αυστηροτατες ποινές,με πολύ βαριά χρηματικα πρόστιμα και πολύμηνες αφαιρέσεις διπλώματος ακόμα και φυλάκιση χωρίς αναστολή για εγκληματικες παραβάσεις, ξέρουμε όλοι ποιές είναι αυτές,και κάμερες παντού να καταγράφουν και να στέλνονται τα πρόστιμα. Βαρύτατες ποινές ακόμα και για φαινομενικά αθώα πράγματα, όπως παρκάρισμα σε θεσεις αναπηρων. Γενικά πρέπει να γίνει η Ελλάδα για μερικά χρόνια σε θέματα οδήγησης ένα βαρύ αστυνομικό κράτος. Αυτή είναι η θεωρια,στην πράξη αδυνατον επειδή αυτοί που θεσπιζουν νόμους είναι ίδιοι και χειρότεροι.
Mike 1932 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Ιστορία με μια τυπισα που μίλαγε με μνματα στο κινητό της .. Από την μεσαία λωρίδα της παραλιακής Ποσειδώνος έβγαινε μισό αυτοκίνητο δεξιά μισό αριστερά εγω με το παπί από πίσω της περιμένω θέλω να την προσπεράσω... Αλλά την αφήνω να δω ως που θα φτάσει να το κάνει..σταματάμε σε φανάρι ... της λέω κοπελιά το τηλέφωνο δεν είναι για να γράφεις την ώρα που οδηγας ειδικά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας... η απάντηση της ;; Κάνε δουλειά σου ρε φίλε κ άσε μας ... κ Εγώ σαν καλό παιδίτην ξεκινάω στην τραμπουκα.. ωραία τις λέω κοίταξε να δεις δεν είναι εν ώρα εργασίας αλλά επειδή θέλεις να κάνω την δουλειά μου μετά το φανάρι δεξιά να ειδοποιήσω συνάδελφο να γίνουν η απαραίτητες ενέργειες ... κόκκαλο ή τυπισα οταν σταμάτησε γουρλωσε μάτια άσπρισε κιτρινισε ... συγνωμη μου ζήταγε επί 2 λεπτά που έκανα εγω πως καλούσα συνάδελφο... κ ότι μίλαγε με την μάνα της κ πάει σε νοσοκομείο κλπ κλπ..Μετά από ένα λεπτό τις λέω λοιπόν φύγε αλλά όταν εισαι λαθος μην πουλάς κ ειρωνια γτ δεν ξέρεις που θα πέσεις... αα κ δεν είναι μπάτσος ούτε τροχαία σε τραμπουκισα για να μάθεις .. κοκαλο πάλι η τυπισα χαμογελώντας...η κουβέντα της;;ψαρωσα γαματα .. Αλλά μου έγινε μάθημα.. Εγώ πιστεύω πως θα το ξανακάνει αλλα πιο προσεκτικά γτ έχει τον φόβο τωρα 2
talibanakos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Spect~ είπε Ελπίζω τουλάχιστον όλοι να συμφωνούμαι οτι έχει να κάνει με τον οδηγό και οχι με το τι οδηγάει. Οχι,απο τα γραφομενα εδω μεσα φταινε μονο οσοι οδηγανε διτροχο
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, talibanakos είπε Οχι,απο τα γραφομενα εδω μεσα φταινε μονο οσοι οδηγανε διτροχο Ξέχασέ το.
talibanakos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Ξέχασέ το. Εσυ ειδικα Φανη εισαι πολεμιος των διτροχων,σωπασε
ChrisN.S. Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 16 ώρες πριν, talibanakos είπε 80χρονος σημερα εστριψε χωρις να δει καν οτι απο το απεναντι ρευμα ερχεται ποδηλατο. Εστειλε την κοπελα μου στο νοσοκομειο επειδη καποιος ηλιθιος δεν του πηρε τα κλειδια. Συναντηθηκα με το γερο και ο τυπος δεν ειχε ιδεα οτι το ποδηλατο ερχοταν απο το απεναντι ρευμα,ελεγε οτι το ειχε πισω του και οτι πηγε να τον περασει. Γαμω την ελλαδα που δεν τους παιρνει τα διπλωματα και γαμω και τα παιδια του που δεν του πηραν τα κλειδια. Η κοπέλα σου δίπλωμα οδήγησης για να κυκλοφορεί το ποδήλατό της στους δρόμους έχει; 1
georgeγ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 πλακα πλακα η πλειοψηφια των ποδηλατων παντα με κοκκινο περναει 1
ilias.ilias Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Θεωρω,οτι για τις παραβασεις υπευθυνη ειναι η αστυνομια.Ειναι λαθος να ερθουν σε παραθεση οι πολιτες μεταξυ τους.Μενω στην Νεα Φιλαδελφεια,και η κατασταση ειναι τραγικη.Πιο πολλα μηχανακια(και ποδηλατα)περνανε απο τα πεζοδρομια παρα απο τους δρομους.Περιπτερα,που σε εκταση κανουν τις καφετεριες να ζηλευουν κλεινουν την πορεια των πεζων.Σκυλοι μεγαλοσωμοι χωρις φιμωτρο σπερνουν τον φοβο.Η αστυνομια εκει,με τις μηχανες της επι του πεζοδρομιου,περιμενει κληση στον ασυρματο για καποια παραβαση.Στα 8 φαναρια που εχει η πλατεια,σε καθε φαναρι οι 2-3 τελευταιοι περνανε με πορτοκαλοκοκκινο.Ολα αυτα μπροστα στα ματια αυτων που πληρωνουμε για την διατηριση της ταξης και της σωματικης μας ακεραιοτητας.Δεν φταιει ο παρανομος οδηγος,ουτε ο αφεντικο του σκυλου.Φταινε τα οργανα της ταξης,που εσκεμμενα κατ'εμε δεν κανουν ορθα την εργασια τους.Να δικαιολογισω το εσκεμμενα,η δεν γνωριζουν το αυταπαγγελτο της παραβασης,η το γνωριζουν αλλα υπαρχει οικονομικο συμφερον με γνωστες επιχειρησεις(πχ με τα παπακια απο τα σουβλατζιδικα που περνανε πανω απο το σβερκο των πεζων),η εχουν εντολη εξ'ανωθεν,"αστα τα ζωα εκει κατω να σφαχτουν μεταξυ τους,εμας να μην ενοχλουν.Το να μην γνωριζουν τον νομο,το λεω για να εχουν καποιο αλλοθι...Αυτα...γιατι τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από ilias.ilias
Damachi Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν φταιει ο παρανομος οδηγος, δε φταιει ο σκυλάς , δε φταιει ο γουρουνάς .Φταινε παντα τα οργανα , ο κακος μπάτσος και η κακιά στιγμη ... Και ο σανός που σας ταίζουν Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από Damachi 5
Bigi444444 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πταίσματα είναι τα περισσότερα που διαβάζω εδώ πέρα. Ακούστε χθεσινοβραδινό σκηνικό από τα πιο απίστευτα από τα ομολογουμένως πολλά που έχω συναντήσει. Περί 11η βραδινή και εντός κατοικημένης περιοχής φεύγω από το γραφείο για να επιστρέψω σπίτι. Στα 100 περίπου μέτρα μπροστά μου και ενώ κινούμαι με περίπου 30 χαω, υπάρχει αντίθετα κινούμενο όχημα και βλέπω να ξεκινάει προσπέραση σε αυτό το από πίσω του όχημα. Εντάξει λέω, θα είναι κανας τοουρμπάτος, θα προλάβει. Τα 100 μέτρα γίνονται 50, γίνονται 30 και ακόμα ο τελικά μη τουρμπάτος είναι ακριβώς απέναντί μου και έρχεται για φιλάκι. Είχα παίξει φώτα από πιο πριν, πλέον ανάβω μεγάλη σκάλα και σχεδόν ακινητοποιούμαι.Στα 20 περίπου μέτρα μπροστά και ενώ προφανώς δεν προλάβαινε να ολοκληρώσει προσπέραση καθώς ακόμα ήταν δίπλα δίπλα με το άλλο αυτοκίνητο, αντί να πατήσει φρένο και να μπει ξανά πίσω από το άλλο όχημα, τι κάνει το κλαρίνο του ελέους; Επειδή είχε κι άλλο χώρο στο σημείο εκείνο ο δρόμος δεξιά μου (μπορεί να χωρέσει 4 αυτοκίνητα δίπλα δίπλα ο δρόμος, απλά κλασικά τα δύο στις άκρες είναι μονίμως πιασμένα, σε ένα μήκος 40-50 μέτρων όμως στο σημείο που βρισκόμουν εγώ λόγω της ώρας ήταν ελεύθερος) το κόβει τέρμα αριστερά και περνάει από τα δεξιά μου. Και βρισκόμαστε δηλαδή στο δρόμο, ένας φουκαράς να πηγαίνει στο δρόμο του στο αριστερό ρεύμα όπως κοιτούσα, ένας άλλος φουκαράς εγώ να πηγαίνω με 5 χλμ σαστισμένος στο ρεύμα μου και μία πατσαβούρα να κινείται δεξιά από εμένα στην ίδια κατεύθυνση με τον πρώτο φουκαρά και να ξαναμπαίνει πίσω του αφότου πέρασε δίπλα μου βλέποντάς με σαν εμπόδιο. Η οποία πατσαβούρα οδηγούσε έναν κουβά corsa 15ετίας, που προφανώς δεν μπορούσε να περάσει σε τόσο μικρή απόσταση και παρεξηγήθηκε κιόλας γιατί περνώντας από δίπλα μου κατάλαβα ότι έβριζε. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς κρατήθηκα και δεν έκανα αναστροφή. Εάν την έκανα πάντως σίγουρα δεν θα την έβγαζα ζωντανή από τα χέρια μου. Εξαγριώνομαι με κάτι τέτοιες συμπεριφορές. Η αστυνομία εκεί τι να σου κάνει; Να σε κάνει άνθρωπο;Δε γίνεσαι με τίποτα.Δε μπορούμε να έχουμε έναν χωροφύλακα για κάθε πολίτη. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από Bigi444444 8
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Για αυτο λεω καμερουλα στο αμαξι και μετα πας στην αστυνομια και τις περνουν το διπλωμα
Bigi444444 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Την έχω πάρει τη ρημάδα από τον Γενάρη επειδή πραγματικά γίνονται χοντράδες στην περιοχή μου, αλλά ακόμα δεν έχω καν ανοίξει το κουτί της... :/ Αν και της συγκεκριμένης, νύχτα με τα φώτα να χτυπάνε δεν νομίζω ότι θα της έπιανε πινακίδα.
ilias.ilias Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Εγω γραφω οτι φταινε ΠΑΝΤΑ τα οργανα? Η γραφω να ειναι ενας αστυνομος μπροστα σε καθε παρανομια και να την καταγραφει?Γραφω οτι φταινε τα οργανα οταν ΜΠΡΟΣΤΑ στα ματια τους γινεται η παρανομια και αδιαφορουν.Δεν βλεπω λογο να διαστρεβλωνετε οτι εγραψα!Στην προκειμενη λοιπον περιπτωση αν εγω τρωω σανο και εσυ πιτουρα, ουδεμια σημασια εχει στο αποτελεσμα,ουτε αυτο αλλαζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις