Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 http://newpost.gr/ellada/671775/epairnan-mizes-epi-17-xronia-gia-na-dinoyn-diplwmata-odhghshs#.WvVGTVgnc4A.facebook
greed Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, pontez2 είπε 1. Ποτέ δε ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου. Μπορει να βρεθεις στο χωμα πριν το καταλάβεις. 2. Αν ημουν εγω ο καραγκιόζης που βάζω τσιμεντένια βαρέλια και ερχόσουν να με δειρεις, θα έτρωγες μυνηση που θα έτρεχες για τη μιση σου ζωή στα δικαστήρια. Πίστεψέ με, το ξυλο δεν αξιζει το κοπο. Αναφέραμε τροπους αντιμετωπισης παραπάνω, χωρις βια. Εντάξει είπαμε να μην εισαι και να σε παρει ο αερας. Προσωπικά το αποφεύγω λόγω πολεμικής τέχνης αλλα και η λαλακια εχει τα ορια της. Το 97% βουτηρομπεμπεδες είναι. Ενα σπάσιμο παρμπρίζ ειναι η εύκολη λύση. Το εχω κανει; οχι. Το σκέφτομαι; πολλες φορές κατα τη διάρκεια τις μέρας. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από greed
talibanakos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 80χρονος σημερα εστριψε χωρις να δει καν οτι απο το απεναντι ρευμα ερχεται ποδηλατο. Εστειλε την κοπελα μου στο νοσοκομειο επειδη καποιος ηλιθιος δεν του πηρε τα κλειδια. Συναντηθηκα με το γερο και ο τυπος δεν ειχε ιδεα οτι το ποδηλατο ερχοταν απο το απεναντι ρευμα,ελεγε οτι το ειχε πισω του και οτι πηγε να τον περασει. Γαμω την ελλαδα που δεν τους παιρνει τα διπλωματα και γαμω και τα παιδια του που δεν του πηραν τα κλειδια. 1 1
l337 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 45 λεπτά πριν, talibanakos είπε 80χρονος σημερα εστριψε χωρις να δει καν οτι απο το απεναντι ρευμα ερχεται ποδηλατο. Εστειλε την κοπελα μου στο νοσοκομειο επειδη καποιος ηλιθιος δεν του πηρε τα κλειδια. Συναντηθηκα με το γερο και ο τυπος δεν ειχε ιδεα οτι το ποδηλατο ερχοταν απο το απεναντι ρευμα,ελεγε οτι το ειχε πισω του και οτι πηγε να τον περασει. Γαμω την ελλαδα που δεν τους παιρνει τα διπλωματα και γαμω και τα παιδια του που δεν του πηραν τα κλειδια. Προτεραιότητα ποιος είχε; Θέλεις να μας πεις πως ακριβώς έγινε;
AntiCambeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δεν θα οδηγούσα ποδήλατο σε δρόμο κυκλοφορίας αυτοκινήτων,μέσα σε στενά ίσως.Σε άλλη χώρα που υπάρχει πολύ καλύτερη νοοτροπία,αυστηρός ΚΟΚ,αυστηρότεροι νόμοι και ποδηλατόδρομοι ίσως.Χειρότερα από το να οδηγείς παπί η μηχανή. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σωστές υποδομές και δρόμοι για ποδήλατο.Παρόλα αυτά υπάρχουν ποδηλάτες και δεν οδηγούν σωστά,πχ ο 1 δίπλα στον άλλον και όχι από πίσω από τον άλλον.Ακόμα και να οδηγούσαν σωστά κάποιοι και πάλι δεν αξίζει. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, l337 είπε Προτεραιότητα ποιος είχε; Θέλεις να μας πεις πως ακριβώς έγινε; Ο ένας δίπλα στον αλλο πάνε γιατι όταν ειναι ό ενας πίσω απο τον αλλο τα αμάξια τους προσπερνάνε τόσο κοντά που είναι επικίνδυνο
greed Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Το 90% των ποδηλατων στους δρομους ειναι για να τους πατησεις.
talibanakos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, l337 είπε Προτεραιότητα ποιος είχε; Θέλεις να μας πεις πως ακριβώς έγινε; Διπλος δρομος,ο καθενας σε διαφορετικο ρευμα και απλα ο κωλογερος αποφασισε να κοψει το δρομο στο ποδηλατο για να στριψει στο στενο. Πλαγιομετωπικη συγκρουση,ο γερος ακομα νομιζει οτι το ποδηλατο ερχοταν απο πισω του,δεν καταλαβε οτι συναντηθηκαν. Μόλις τώρα, greed είπε Το 90% των ποδηλατων στους δρομους ειναι για να τους πατησεις. Καθολου ακραιος και καθολου εριστικος.
greed Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, talibanakos είπε Καθολου ακραιος και καθολου εριστικος. Τους βλεπω μες τη μεση του δρομου καθε μερα. Και εμεις καναμε ποδηλατο αλλα δεν βγηκαμε στους δρομους και οταν το καναμε δεν πηγαιναμε στη μεση του πουθενα, Δεν τα λεω αυτα για τη κοπελα αφου και μονο απο την ηλικια ο αλλος ειναι ακαταλληλος να οδηγει, αλλα σχολιαζω την καθημερινοτητα με αφορμη καποια ποστ πιο πανω.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Ο ένας δίπλα στον αλλο πάνε γιατι όταν ειναι ό ενας πίσω απο τον αλλο τα αμάξια τους προσπερνάνε τόσο κοντά που είναι επικίνδυνο Κλείνοντας μέρος του δρόμου με κίνδυνο το αμάξι να χτυπήσει τον έξω ο οποίος θα πέσει στον δίπλα του. 53 λεπτά πριν, greed είπε Το 90% των ποδηλατων στους δρομους ειναι για να τους πατησεις. Οπως 1 που ερχόταν στην μεριά μου χθες σε στενό διπλής κυκλοφορίας.Ημουν με αμάξι και πήγαινα με 30 χμ.Τουλάχιστον έκανε άκρη στα δεξιά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Κλείνοντας μέρος του δρόμου με κίνδυνο το αμάξι να χτυπήσει τον έξω ο οποίος θα πέσει στον δίπλα του. Οπως 1 που ερχόταν στην μεριά μου χθες σε στενό διπλής κυκλοφορίας.Ημουν με αμάξι και πήγαινα με 30 χμ.Τουλάχιστον έκανε άκρη στα δεξιά. Η απλά περιμένει μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για να περάσει και δεν περνάει όποτε να ναι και δεν παθαίνει κάνεις τίποτα. Και στο λέω σαν οδηγός αυτοκίνητου, μηχανης και ποδηλάτης 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 hours ago, Spect~ said: Ο ένας δίπλα στον αλλο πάνε γιατι όταν ειναι ό ενας πίσω απο τον αλλο τα αμάξια τους προσπερνάνε τόσο κοντά που είναι επικίνδυνο Νομίζω ότι δεν προβλέπεται αυτό από τον ΚΟΚ, αλλά δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά...
AntiCambeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Spect~ είπε Η απλά περιμένει μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για να περάσει και δεν περνάει όποτε να ναι και δεν παθαίνει κάνεις τίποτα. Και στο λέω σαν οδηγός αυτοκίνητου, μηχανης και ποδηλάτης Ηταν ήδη στο αντίθετο ρεύμα,ίσως γιατί αν ήταν στο αριστερό να φοβόταν μην τον χτυπήσουν από πίσω.Ηλικιωμένος σχετικά.Η ουσία είναι οτι αν έπεφτε πάνω μου θα έμπλεκα και δεν θα είχα καμία όρεξη.Ναι,αν χρειαζόταν θα σταματούσα. Προσέχω τους πάντες με το αμάξι,ειδικά όσοι είναι ευάλωτοι(Πεζοί και ποδήλατα) και ας φταίνε.Οταν είμαι με το παπί προσέχω και τον εαυτό μου προσπαθώντας να προβλέψω την πιθανή μ@@@@ία του άλλου. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από AntiCambeR
talibanakos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 28 λεπτά πριν, ThReSh είπε Νομίζω ότι δεν προβλέπεται αυτό από τον ΚΟΚ, αλλά δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά... Εγω το βαζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις