Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν προκαταλαμβάνω σε καμμία περίπτωση κανένα πόρισμα ....... ΑΛΛΑ....

Οδηγός που πίνει συνήθως κοιμάται.....(σταματημένος)

Οδηγός που νυστάζει συνήθως οδηγεί για να φτάσει εκεί που πάει για να κοιμηθεί. Η γνώμη μου είναι ότι κοιμήθηκε και όχι ότι ήταν μεθυσμένος ...

Επαναλαμβανω για να μην έχουμε flame και παρεξηγήσεις ......Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.....

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πάψουμε επιτέλους να συνδέουμε το με παίρνει ο ύπνος με το είμαι μεθυσμένος.

Προσωπικά έχω βαρέσει μεγαλύτερες ντάγκλες στο τιμόνι λόγω φαγητού, παρά λόγω ποτού.

Επεξ/σία από phanispal
  • Sad 1
Δημοσ.

Είχε πιαστεί πάλι μεθυσμένος πριν δύο μήνες και του κόψανε μόνο πρόστιμο. 

65 αρης οδηγεί νταλίκες μεθυσμένος 

Μπράβο στην τροχαία που κάνει σωστά τη δουλειά της 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Είχε πιαστεί πάλι μεθυσμένος πριν δύο μήνες και του κόψανε μόνο πρόστιμο. 

65 αρης οδηγεί νταλίκες μεθυσμένος 

Μπράβο στην τροχαία που κάνει σωστά τη δουλειά της 

Κατά τα άλλα η ταχύτητα "σκοτώνει".

Ότι και να πούμε αυτές οι ζωές δεν ξαναγυρίζουν πίσω όπως και άλλες ακόμα που έχουν χαθεί στην άσφαλτο από δικό τους ή όχι δικό τους λάθος - αμέλημα.

Στην Ελλάδα του σήμερα δεν θα αλλάξει κάτι, οι περισσότεροι καταφεύγουν στο ναρκωτικό - ποτό και οποιαδήποτε άλλη κατάχρηση για να ξεχάσουν τα προβλήματα τους (κυρίως οικονομικά) και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pananton είπε

Κατά τα άλλα η ταχύτητα "σκοτώνει".

Ότι και να πούμε αυτές οι ζωές δεν ξαναγυρίζουν πίσω όπως και άλλες ακόμα που έχουν χαθεί στην άσφαλτο από δικό τους ή όχι δικό τους λάθος - αμέλημα.

Στην Ελλάδα του σήμερα δεν θα αλλάξει κάτι, οι περισσότεροι καταφεύγουν στο ναρκωτικό - ποτό και οποιαδήποτε άλλη κατάχρηση για να ξεχάσουν τα προβλήματα τους (κυρίως οικονομικά) και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται...

Αμα πηγαινε ομως με 12χλμ/ω θα γινοταν το ιδιο? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aς αυτοκτονησουν και ολας. Εμεις τι φταιμε;

Η τροχαια ειναι gtp. Πινει μπαφους στα γραφεια και στις πλατειες. Εχω δει κατι παρταλια που μονο για πρεζακια τους κανεις. Αυτοι φταινε γιαυτο που συμβαινει δηλαδη στη χαλαροτητα. Κανονικα θα πρεπει να τραβηξουν μηνυση δια παντος υπευθυνου καθε συγγενης θυματος τροχαιου που εχει να κανει με αλκοολ, χρηση κινητου και επιθετικης οδηγησης. Αυτα πρεπει να τα κυνηγαει η τροχαια και να τους παιρνει το διπλωμα με τη μια αλλα και να κανει ελεγχους για αν οδηγας με διπλωμα ή χωρις. Μεσα σε 15 χρονια 1 φορα με σταματησανε για ελεγχο. Θα μπορουσα δηλαδη να οδηγω διχως διπλωμα για 15 χρονια! 
Ακου εκει τον πιασανε ηταν πανω απο το οριο και του κοψανε 200€ προστιμο. Ημαρτον. 

Στις 03/05/2018 στις 2:30 ΠΜ, webparts είπε

Σημερα αντιμετωπιζα μια δυσκολη κατασταση,οποτε ειπα να παω να κατσω σπιτι μου να ηρεμησω και να μην την πληρωσει κανενας κακομοιρης.
Παρακαλουσα να μη βρεθω σε καμια κλασσικη μαγκας-εξυπνος-ελληναρας-οδηγος κατασταση,αλλα ματαια.
Κλασσικος ηλιθιος γενειας πολυτεχνειου σε παπι,με τη μπαμπω απο πισω παει μπροστα μου.

Ξεκιναω να τον περασω παραμενοντας στο ρευμα μου,οταν αρχιζω να συνειδητοποιω οτι για καποιο λογο οσο αριστερα και να πηγαινω η αποσταση μεταξυ μας παραμενει ιδια.
Φυσικα ειχε ξεκινησει να αλλαζει πορεια,για να βγει σε παραδρομο στα αριστερα,χωρις βεβαια να σκεφτει οτι υπαρχουν και αλλοι κακομοιρηδες που χρησιμοποιουν το οδοστρωμα εκεινη τη στιγμη. Κολλησα την κορνα στο παλιοπαπι και αναγκαστικα να βγω ολος στο αντιθετο για να μη χτυπησουμε,του εβαλα τις φωνες πιο μετα και αρχισε τις χειρονομιες.
Ενας χειμαρος απο ηχους ξεχυθηκε απο το στερνο μου,πλεον δεν χρησιμοποιουσα λεξεις αλλα ηχους οπως ο τριχωτος προγονος μας,μπας και καταλαβει ο πιθηκομαλακας τι κοντεψε να γινει.
Παλεψα με την κακη μου πλευρα για να μη γυρισω να ζητησω τα ρεστα και ευτυχως βγηκα και αποψε νικητης.

Ευτυχως που δεν αντεδρασε η μπαμπω,γιατι ενα πραμα που μισω ειναι να με βριζει συνοδηγος γυναικα που δεν εχει πατησει ποτε πεταλ,τη στιγμη μαλιστα που  φταιει το οχημα της.
Αγιο ειχες μπαρμπα,απο ολες τις πλευρες..

Αυτο το προσπερναω το παπι τι κομπλεξ παλι; 

Επεξ/σία από greed
  • Sad 1
Δημοσ.

Η δουλειά της τροχαίας είναι να παίρνει τις φωτογραφίες από κάνα ραντάρ, να τη στήνει σε καμία απέραντη ευθεία όπου θέλοντας και μη παραβιάζεις το γελοίο όριο και να πίνουν καφεδάκι στο γραφείο και στα everest 

Κατά τα άλλα σε επικίνδυνους δρόμους τρέχα όσο θες μεθυσμένος πέρνα κόκκινα στοπ πήγαινε αντίθετα σε μονόδρομους, οδηγα χωρίς δίπλωμα σαράβαλο ......... 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιαυτό λέω πάντα αληθινή αντικειμενική αστυνόμευση, αλλά και η αστυνομία μέρος της ελληνικής κοινωνιας είναι οποτε μην περιμένουμε και πολλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οδηγός νταλίκας 64 ετών οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ κατ' εξακολούθηση , με όχημα με χαρτιά (πινακίδες, ασφάλεια κλπ ) άλλου οχήματος προκαλεί δυστύχημα και κάποιοι την παλεύουν για να τη βγάλει ψιλοκαθαρή μιλώντας για βλάβη του οχήματος και ακαταλληλότητα του δρόμου, περί διαχωριστικών κλπ....

https://www.youtube.com/watch?v=iXStiDOtK0M

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Αμα πηγαινε ομως με 12χλμ/ω θα γινοταν το ιδιο? :P

ναι, κατά περίπτωση θα γινόταν το ίδιο γιατί καλύτερα νηφάλιος με 180km/h παρά με 20km/h και "τύφλα". 

επίσης τι σκάτα ρε παιδιά γιατί βλέπω πολλά πιτσιρίκια στο δρόμο να τραβάνε βίντεο με το κινητό? γιατί να ανεβάσεις instagram story / whatever story τον δρόμο??

τι σκατά μόδες είναι αυτά? κάποτε είχαμε μόδα τα bmx....έχουμε ξεφύγει... 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, pananton είπε

επίσης τι σκάτα ρε παιδιά γιατί βλέπω πολλά πιτσιρίκια στο δρόμο να τραβάνε βίντεο με το κινητό? γιατί να ανεβάσεις instagram story / whatever story τον δρόμο??

Ανεβάζουν το οτιδήποτε φαίνεται περίεργο και βάζουν και το ανάλογο σχόλιο απο κάτω. Σκοπός να κερδίσουν περισσότερα likes. 

Τα sm μπορουν να κάνουν τεράστιο κακό σε αθώο κόσμο με τέτοιες βλακείες.

Δημοσ.

μάλιστα, ενδιαφέρον! είχαμε που είχαμε αλκοόλ και μπάφο στα αυτοκίνητα τώρα έχουμε και τα story...! 

Δημοσ.

Μπουνιες στα αμαξια και κατεβασμα καθρεφτη η μονη λυση... Μπας και γινουμε ρωσια νο2  οπου θα παιζουμε μπουνιες καθε μερα για τον κοκ και απαιτησει τελικα το κρατος μας να βαλουμε on board καμερες. Καλυτερα καμια σπασμενη μυτη παρα μονιμα ξαπλωμενος στο χωμα.

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, greed είπε

Μπουνιες στα αμαξια και κατεβασμα καθρεφτη η μονη λυση... Μπας και γινουμε ρωσια νο2  οπου θα παιζουμε μπουνιες καθε μερα για τον κοκ και απαιτησει τελικα το κρατος μας να βαλουμε on board καμερες. Καλυτερα καμια σπασμενη μυτη παρα μονιμα ξαπλωμενος στο χωμα.

1. Ποτέ δε ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου. Μπορει να βρεθεις στο χωμα πριν το καταλάβεις.

2. Αν ημουν εγω ο καραγκιόζης που βάζω τσιμεντένια βαρέλια και ερχόσουν να με δειρεις, θα έτρωγες μυνηση που θα έτρεχες για τη μιση σου ζωή στα δικαστήρια.

Πίστεψέ με, το ξυλο δεν αξιζει το κοπο. Αναφέραμε τροπους αντιμετωπισης παραπάνω, χωρις βια.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...