Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μην ευχόμαστε τέτοια πράγματα επειδή κάποιοι λειτουργούν σαν ουγκανα. 

Μη φανταστεί κανείς ότι σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες πάντως υπάρχει σεβασμός. 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Κέρκυρα στο Σκριπερό έχει φανάρι που κρατάει περίπου 1.30" (μπορεί περισσότερο) και περνάει μέσα από χωριό, είμαι πρώτος στο φανάρι ανάβει πράσινο και ξεκινάω. Την στιγμή που φτάνω στο άλλο φανάρι έχει μία ουρά 10-15 αυτοκινήτων και μεταξύ τους και ένα φορτηγό, εκείνη τη στιγμή βλέπω στο ρεύμα μου Ελληνάρα οδηγό να μιλάει στο ΚΙΝΗΤΌ και να πηγαίνει άνετος και επειδή ήξερα τι ήθελε να κάνει κάνω ελάχιστα δεξιά (μέσα στο ρεύμα μου πάντα δεν πάτησα πότε την διπλή γραμμή) σταματάω μπροστά του κλείνοντας του το δρόμο και κάνοντας σήμα να κάνει πίσω και αυτός ανένδοτος μου έλεγε να φύγω για να συνεχίσει. Τελικά το αμάξι που ήταν δίπλα μου στο άλλο ρεύμα έκανα λίγο μπροστά και ο άλλος λίγο πίσω για να μπει ο μαλάκας. Το κορυφαίο ήταν όταν ήρθε δίπλα μου μου είπε ότι το έκανε για να γλυτώσει το φορτηγό, με ρωτούσε αν είμαι σοβαρός και με κατηγορούσε γιατί του έκλεισα το δρόμο και κλείνοντας πριν φύγει μου λέει "εσύ δεν το κάνεις"? Όχι μαλάκα δεν το κάνω.

Ψόφος σε όλους τους ανάπηρους σαν και αυτόν. (ανάπηρους οδηγούς όχι νοητικά ή σωματικά)

Δημοσ.
Στις 5/5/2018 στις 8:22 ΜΜ, Spect~ είπε

Κέρκυρα στο Σκριπερό έχει φανάρι που κρατάει περίπου 1.30" (μπορεί περισσότερο) και περνάει μέσα από χωριό, είμαι πρώτος στο φανάρι ανάβει πράσινο και ξεκινάω. Την στιγμή που φτάνω στο άλλο φανάρι έχει μία ουρά 10-15 αυτοκινήτων και μεταξύ τους και ένα φορτηγό, εκείνη τη στιγμή βλέπω στο ρεύμα μου Ελληνάρα οδηγό να μιλάει στο ΚΙΝΗΤΌ και να πηγαίνει

Θυμάμαι το Σκριπερό με αυτόν τον κεντρικό στενό δρόμο που χώραγε ένα αυτοκίνητο τα παλιά μου χρόνια νεαρός που έμενα Καρουσάδες και περνούσαμε με το λεωφορείο.Αν πετύχαινες αυτοκίνητο λόγω της στενότητας έπρεπε να κάνει μέχρι και 500 μέτρα όπισθεν να περάσει το λεωφορείο.:D

Τότε βέβαια δεν υπήρχε φανάρι οπότε φαντάσου το μπάχαλο.

Όμορφα ωραία χρόνια τότε παρά τις δυσκολίες τους.Και πανέμορφες παραλίες η Κέρκυρα.:)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/5/2018 στις 7:58 ΜΜ, gas7777 είπε

Μη φανταστεί κανείς ότι στις σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες πάντως υπάρχει σεβασμός. 

Fixed.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, amagawd είπε

Τι να πεις

Leo.mp4

Μπερδεύτηκε λίγο ο άνθρωπος, νόμιζε ότι έκανε το δρομολόγιο Los Angeles-Κάτω Πατήσια και τράβηξε ένα right on red.

Δημοσ.

Απλώς σηκωνεσαι να πας στη δουλειά σου και ένας μεθυσμένος βγαινει με νταλικα στο αντιθετο ρευμα και σε σκοτωνει....Δεν υπάρχουν λόγια.

• Like 3
  • Sad 2
Δημοσ.

Επανερχομαι στο ιδιο θέμα για ένα ζητημα που δεν έχει τοσο σχέση με τη συμπεριφορά μας ως οδηγοι αλλά με τα ΜΜΕ.

Απο το πρωί ολα τα ΜΜΕ έχουν δειξει 200 φωτογραφιες και βιντεο απ το ατυχημα. Αν μπορουσαν να δειξουν τους νεκρους στραπατσαρισμένους θα το έκαναν. Εδω δε σεβάστηκαν τον άνθρωπο που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του απ τη πορσε και έδειχναν συνέχεια την απόγνωση του οταν εβλεπε το αμαξι να καιγεται. 

Δημοσ.

Έχεις ακούσει κάποιους να λένε ότι όλοι θα έπρεπε να κάνουμε μια βόλτα απ' τα νοσοκομεία;

Κάποιοι θα συμμορφώνονταν αν έβλεπαν ανοιγμένα κεφάλια, γόνατα με ανάποδη κλίση, κομμένα άκρα κ.λπ..

Πού έγκειται το πρόβλημά σου ακριβώς;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πού έγκειται το πρόβλημά σου ακριβώς;

Στο οτι δεν σέβονται τους νεκρούς και τον πόνο των συγγενών.

Δειξτο μια φορά, τέλος. Δεν ειναι δυνατον ολη μέρα να βλεπεις το ιδιο πράγμα επειδη ο Δυτικος γενικοτερα γουστάρει σεξ και βια. 

Μπες στη θέση ενός ανθρωπου που χάνει τον πλέον κοντινό του ανθρωπο και νομιζω θα αντιληφθεις την ένστασή μου

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ΟΚ, αλλά λέμε διαφορετικά πράγματα.

Εσύ λες ότι δείχνουν επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ με αναφορές και δηλώσεις, εγώ λέω ότι ίσως θα έπρεπε να δείχνουν/βλέπουμε συγκεκριμένες εικόνες μπας και ταρακουνηθούμε λίγο.

Δημοσ.

Νομιζω οτι πλέον δεν ταρακουνιεται κανεις. Απο τη δεκαετία του 80 η ΕΛΠΑ έβαζε κατεστραμένα αυτοκινητα στη μεση του δρομου για να δειξει τι γινεται, εκατοντάδες βιντεο βγαινουν και δειχνουν τον πονο των συγγενων και έχουμε δει τα αποτελέσματα της υπερβολικης ταχυτητας, της χρησης κινητου και του αλκοόλ, αλλά δε πτοουμαστε. 

Υπο αυτές τις συνθηκες, νομιζω οτι δεν υπάρχει πλέον κανένας λογος να δειχνουμε συνεχως τα ιδια και τα ιδια βιντεο του πονου ανθρωπων, αλλά να βρουμε άλλες λυσεις. 

Δημοσ.

Εντωμεταξυ, το τρέχον xkcd

driving_cars.png

It's probably just me. If driving were as dangerous as it seems, hundreds of people would be dying every day!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω κατω στις τουρ. περιοχες εχουμε και τη μαστιγα γουρουνες και νοικιαρικα με σκυλομεθυστους να κοπανανε σε τοιχους και αυλες . Και τους  γουρουναδες να κανουνε λομπιing για να συνεχιζουν να τα κονομανε απο την ασυδοσία . Οχι δε δινεις σε κ΄΄λοπαιδακια που ηρθαν να κανουν μλκιες ΠΟΤΕ ροδες . Στους δρομους που με κροκοδειλια δακρυα καθε βδομαδα οι 'αρμοδιοι' κανουνε μνημοσυνα ....

Επεξ/σία από Damachi
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...