Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spect~ είπε

Και αν ερχεται απο αριστερα σου και πρεπει ετσι και αλλιως να σου παραχωρησει προτεραιότητα ?

Δεν υπαρχει αυτο.
Σκαω σε διασταυρωση αλλα εχω μαθει οτι στο διτροχο δεν υπαρχει προτεραιοτητα και εκοψα.
Περασε ο ελληναρας με τη φιμεδια και το χαμηλωμενο ακοπος απο αριστερα.

Του παταω κορνες,κοβει,βγαζει χερι ψηλα σε φαση "τι εγινε".
- Φιλε ειμαι απο δεξια!

- Ε και τι εγινε ;

Σωστος,εφυγα,δεν ειχε νοημα.

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spect~ είπε

Και αν ερχεται απο αριστερα σου και πρεπει ετσι και αλλιως να σου παραχωρησει προτεραιότητα ?

Κατέβασε ευαγγέλια. :P . Κοίτα απ την στιγμή που δεν είναι σας τον μηχανόβιο που συνάντησε ο @webparts υπάρχουν ελπίδες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Κατέβασε ευαγγέλια. :P . Κοίτα απ την στιγμή που δεν είναι σας τον μηχανόβιο που συνάντησε ο @webparts υπάρχουν ελπίδες.

Δεν καταλαβες,διτροχος ημουν εγω.
Απλα αντιμετωπιζω καθε διασταυρωση σα να μην εχω εγω προτεραιοτητα.

• Like 2
Δημοσ.

Χθες κινούμουν στην Ολυμπία Οδό, με ~90χλμ/ώρα και στη δεξιά λωρίδα άνετος, χαλαρός, με προσπέρασαν δύο γαμάτοι (με διαφορά 20 λεπτών περίπου) από τη ΛΕΑ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, phanispal είπε

Χθες κινούμουν στην Ολυμπία Οδό, με ~90χλμ/ώρα και στη δεξιά λωρίδα άνετος, χαλαρός, με προσπέρασαν δύο γαμάτοι (με διαφορά 20 λεπτών περίπου) από τη ΛΕΑ.

Ειναι πολυ λιγα. Σε τέτοιους δρομους πρεπει να πηγαινεις τουλάχιστον με 150. Αλλωστε θέλουν να αυξησουν τα ορια οι δικοι μας οι ουγκανοι. Ποιος εισαι εσυ που θες να πηγαινεις με ασφαλεια χωρις αγχος σε τέτοιους δρομους?

Δημοσ.

Πάω σήμερα να βγω Λεωφόρο από φανάρι ουρά μεγάλη , μόνο η μία λωρίδα δουλεύει επειδή στη δεξιά έχει διπλοπαρκάρει  ένα αυτοκίνητο και είναι κλειστή.Βλέπω κάποια να βγαίνει από κρεοπωλείο αριστερά του δρόμου με τσάντα να μπαίνει στο διπλοπαρκαρισμένο και να ξεκινάει.

Λέω άντε κάνω δεξιά να προλάβω το επόμενο φανάρι.

Αμ δε.Δεν πάει 30-40 μέτρα παρκάρει πάλι 15 μέτρα πριν το φανάρι κλείνει και πάλι την δεξιά λωρίδα και πάει φούρνο.:D

Κόρνα φωνές και από άλλους , τίποτε.Αδιαφορία.Το χάσαμε και το επόμενο πράσινο.Κατεβαίνεις μετά να της το χαρακώσεις.:angry:

• Like 2
Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι μονο οτι δεν ξερουν να οδηγουν 

Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι ειναι γαιδουρια 

Δεν υπαρχει κανενας σεβασμος, σπανια θα σου δωσει καποιος προτεραιοτητα . αν δωσεις εσυ σπανια θα σου πει καποιος ευχαριστω 

Για να μην περιμενει ή περπατησει θα το παρκαρει οπου ναναι και στο χιλιοστο απο σενα αδιαφοροντας αν σε κλεισει 

Στα φαναρια  κοιμουνται και ξεκινανε μολις αναψει πορτοκαλι και μετα περνανε αλλοι 5 με κοκκινο

Κυριως γυναικες ή παπουδες σερνονται κλεινοντας ολες τις λωριδες και κυριως την αριστερη και στο τελος περνανε και με κοκκινο  

Καμερες παντου προστιμα και αφαιρεσεις διπλωματων 

Αντι να βαζουν φορους και χρεωσεις στις σακουλες των σουπερ μαρκετ ας εφαρομοσουν το νομο  και θα εισπαραξουν πολλαπλασια 

• Like 5
Δημοσ.

Να τους ενημερώσει κάποιος πρώτα ότι τα αλάρμ δεν σημαίνουν ότι μπορούν να σταματάνε όπου γουστάρουν για να κάνουν τα ψώνια τους. Ειδικά με τα γαϊδούρια που κλείνουν μια ολόκληρη λωρίδα και δημιουργούν συμφόρηση πρέπει να τους αφαιρούν το δίπλωμα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Και μια φαλαγγα στα ποδια θα προτεινα να δουμε αν θα διπλοπαρκαρει; 

Δεν αφαιρουμε ετσι διπλωματα. Ενα προστιμο οκ ειναι. 

Spoiler

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
Στις 30/4/2018 στις 7:54 ΜΜ, mp123 είπε

Δεν αφαιρουμε ετσι διπλωματα. Ενα προστιμο οκ ειναι. 

Ξερεις πολυ καλα ποια ειναι η αληθεια,απλα ολοι λιγο πολυ κανουμε τα ιδια.
Εγω παντως δηλωνω οτι πανω στη δουλεια μου δεν υπολογιζα τον κωδικα,ΑΛΛΑ αυτα που εκανα δεν ενοχλουσαν κανεναν και δεν κινδυνευε κανενας,σε αντιθεση με το 70% των ελληνων οδηγων.

Δε διπλοπαρκαρω ΠΟΤΕ και γενικοτερα προσπαθω να μην ενοχλω.

Μπορει στα αστικα κεντρα να πεφτει πελεκης στα διπλοπαρκαρισμενα,αλλα εδω επαρχια βλεπεις διπλοπαρκαρισμενα στο ιδιο σημειο και απο τις 2 μεριες,χωραει με το ζορι ενα αμαξι και φυσικα δε λυνεται ουτε μυτη επειδη πολυ απλα ολοι οι βλαχοι εδω κανουν τα ιδια.

Παραμενω ταπεινα δικος σας και παρανομος στα ματια του ΚΟΚ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάρω τηλέφωνο τον Δήμο για το Stop που είναι χτυπημένο σε 2-3 σημεία,γέρνει προς τα μέσα και το καλύπτει το δέντρο θα ασχοληθούν άραγε;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο κλασσικός ελληναρας νομίζει οτι επειδή έχει ανάψει αλαρμ δικαιούται να παρκάρει οπου θέλει.Τι τα ανάβει τα αλαρμ δηλαδή,εφόσων είναι ΜΟΝΟ για έκτακτη αναγκη,π.χ.βλάβη,ατύχημα,στάση για να κατέβει καποιος,φορτωση η εκφορτιση εμπορευματων.Οχι κλεισιμο δρομου για να παει να ψωνισει.Δεν έχω δει πουθενά σε όλη την Ευρώπη τέτοια αλόγιστη και ανοητη χρήση των αλαρμ όπως εδώ.

Δημοσ.

Εκείνοι που κάνουν το ίδιο αλλά δεν ανάβουν αλάρμ με ενοχλούν περισσότερο πάντως. Όσοι ανάβουν τουλάχιστον σε προειδοποιούν.

Δεν είναι τόσο απλό το θέμα της προσωρινής στάθμευσης. Όταν ας πούμε πας σε μια περιοχή που δεν τη γνωρίζεις και θες να πεταχτείς για το οτιδήποτε, σε μια πόλη σαν την Αθήνα με την ανύπαρκτη ρυμοτομία και την αθλιότητα που επικρατεί στο θέμα του parking, πού να μπλέκεις σε στενά που δε γνωρίζεις, και να βρεις να παρκάρεις, ΑΝ βρεις, και πόσο μακριά θα έχεις φτάσει, και άντε βρες μετά το μαγαζί που έψαχνες, και μετά άντε βρες πάλι πού έβαλες το αυτοκίνητο μπλα μπλα μπλα.

Σε πολλές περιπτώσεις απλά δε γίνονται αυτά. Διπλοπαρκάρεις, φροντίζοντας ώστε εσύ τουλάχιστον να μην ενοχλείς διέλευση ατόμων με ειδικές ανάγκες, πεζών γενικότερα, μέσων μαζικής μεταφοράς και οχημάτων γενικότερα, και κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο σύντομα μπορείς, έχοντας ει δυνατόν το νου σου στο τι γίνεται έξω.

Τώρα αυτά τα «να βρεις να παρκάρεις», «πάρε ταξί/λεωφορείο/τα πόδια σου», «κάτσε σπίτι σου», (χαμο)γελάω όταν τ' ακούω.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Αν πάρω τηλέφωνο τον Δήμο για το Stop που είναι χτυπημένο σε 2-3 σημεία,γέρνει προς τα μέσα και το καλύπτει το δέντρο θα ασχοληθούν άραγε;

ειλικρινά τώρα, την απάντηση δεν την ξέρεις μέσα σου?? 

προσωπικά θα έκανα το χρέος μου και θα έπαιρνα ένα τηλ αλλά μην νομίζεις οτι θα ασχοληθούν οι δ.υ του δήμου...

• Moderators
Δημοσ.

Καμία δικαιολογία (εκτός από θέματα υγείας) δεν δικαιολογει το ηλιθιο παρκάρισμα ειδικά όταν εμποδίζει. Λύσεις είναι ψάχνεις να παρκάρεις, πληρώνεις για να παρκάρεις, πας με μηχανή που βρίσκεις πιο εύκολα, πας με τα μέσα. Όλα τα αλλα είναι να χάμε να λέγαμε

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...