Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, billvergo είπε

Όλα αυτά όμως αν ο οδηγός του οχήματος έρθει στο σημείο για να γίνει η αφαίρεση.. αλλιώς η κλήση απλά θα γράφει να πάει τα έγγραφα στην έκαστοτε  τροχαία(λίγοι το κανουν).Τις πινακίδες δε που μπορούν να αφαιρεθούν και απουσία του οδηγό,οι περισσότεροι επαγγελματίες ασυνείδητοι τις έχουν μέσα στο παρμπρίζ ή βιδομενες με μαρμαροσκοκο και λόγκο.. θεωρώ το καλυτερο ήταν το χρημ. πρόστιμο

Δεν ηταν στο σημειο την ωρα που εγινε. Του αφαιρεσαν τις πινακιδες και του αφησαν απ οτι μου ειπε σημειωμα να παει να παραδοσει το διπλωμα και την αδεια. Ουτως ή αλλως αν δεν τα παραδωσει δεν ξεκιναει να μετραει το 2μηνο.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πονηριά και η ανυπαρξία ελέγχων που δεν έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα έχουν γινει καθημερινότητα.

Στη γειτονιά ξαφνικά ξεφύτρωσαν 3 θέσεις για ανάπηρους. Από το πουθενά, την ίδια μέρα ήρθαν και σηματοδότησαν 3 θέσεις.

Και οι 3, αφορούν ηλικιωμένους ανθρώπους, άνω των 80, που είναι κατάκητοι εδώ και χρόνια και φυσικά δε θα μπορουσαν να οδηγήσουν.

Έμαθα οτι στις 2 περιπτώσεις το αμάξι ειναι στο όνομα του παππού, οπότε φροντίζει η οικογένεια να εκμεταλευτεί την αναπηρία για να έχει μια θέση καβάτζα.

Έξυπνο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gas7777 είπε

Η πονηριά και η ανυπαρξία ελέγχων που δεν έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα έχουν γινει καθημερινότητα.

Στη γειτονιά ξαφνικά ξεφύτρωσαν 3 θέσεις για ανάπηρους. Από το πουθενά, την ίδια μέρα ήρθαν και σηματοδότησαν 3 θέσεις.

Και οι 3, αφορούν ηλικιωμένους ανθρώπους, άνω των 80, που είναι κατάκητοι εδώ και χρόνια και φυσικά δε θα μπορουσαν να οδηγήσουν.

Έμαθα οτι στις 2 περιπτώσεις το αμάξι ειναι στο όνομα του παππού, οπότε φροντίζει η οικογένεια να εκμεταλευτεί την αναπηρία για να έχει μια θέση καβάτζα.

Έξυπνο.

χμ, νομιζω για να μπορει το αμαξι να παρκαρει σε θεση αναπηρου πρεπει να ειναι και ο αναπηρος μεσα(σε θεσεις εκτος σπιτιου)

• Like 1
Δημοσ.

16 ώρες πριν, ladakis είπε

σοβαρα τωρα; κολλανε τις πινακιδες; και ποιος τις αφηνει μεσα απο το παμπριζ;

15 ώρες πριν, zio10 είπε

Δεν το έχω ακούσει και δεν το έχω δει ποτέ αυτό. 

11 ώρες πριν, billvergo είπε

Με το "κολλάνε" εννοώ ότι τις στερεώνουν με τέτοιες βίδες ή πιρτσινια που δε γίνεται να αφαιρεθούν από τους τροχό/μους με το κλασικό κατσαβίδι χωρίς να γίνει ζημιά.Οσο για τις πινακίδες εννοώ ότι τις αφήνουν να φαίνονται πάνω στο ταμπλό του αυτό πίσω από το τζάμι.Ειδικα σε σμαρτακια το βλέπω πολύ συχνά (μόδα?),οι οδηγοί των οποίων είναι και ποιοι επιρρεπείς στο θέμα (παρκαρω όπου να ναι) γιατί απλά χωράει

Αρκετά συχνό φαινόμενο στο κέντρο της Αθήνας ειδικά από smart το έχω δει κι έγω που δε συχνάζω σε τέτοια μέρη με τον ελάχιστο χρόνο που ξόδεψα εκεί. Πινακίδα πάνω στο ταμπλό πάμπολλες φορές. Γι αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έρχεται γερανός, να το σηκώνει, και επιπλέον του προστίμου να πληρώνει τις δαπάνες ο παράνομος. Ήτοι καύσιμα γερανού, οδηγό, αποθήκευση οχήματος. Και να μπεί στο παιχνίδι μια κερδοσκοπική ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία, να δεις τι ωραία που θα έρχεται για ΠΛΑΚΑ ο γερανός. Επίσης υπάρχει και o σφιγκτήρας που τον βάζουν στο ένα τροχό και το όχημα "ριζώνει" εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

Εχθες παντως μπροστα μου πηγαινε μια τυπισσα και η πορτα δεν ειχε κλεισει καλα.
Οπως την κοιτουσα η πορτα ανοιξε απο μονη της και η τυπισσα συνεχισε για αρκετα μετρα χωρις πραγματικα να παρει χαμπαρι τιποτα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eurwpoulo είπε

Εχθες παντως μπροστα μου πηγαινε μια τυπισσα και η πορτα δεν ειχε κλεισει καλα.
Οπως την κοιτουσα η πορτα ανοιξε απο μονη της και η τυπισσα συνεχισε για αρκετα μετρα χωρις πραγματικα να παρει χαμπαρι τιποτα..

Θα ανέβαζε τις τελευταίες πουτανιές της στο φβ και στο ινστα...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Θα ανέβαζε τις τελευταίες πουτανιές της στο φβ και στο ινστα...

Σκεψου τι ωραιο story θα ανεβασε,που ενω τραγουδουσε στο αμαξι το ξημερωματα της ανοιξε η πορτα,παιδια πολυ αστειο!

Δημοσ.

Για θέσεις ΑΜΕΑ,σε δημόσιους δρόμους,super market,νοσοκομεία, ο Ελληνας δυστυχώς δεν έχει καθόλου ντροπή πανω του.

Έτσι είμαστε δυστυχώς. Η λέξη φιλότιμο μπορεί να μην υπάρχει σε άλλη γλώσσα,αλλά σε θέματα ΑΜΕΑ είμαστε οι πρώτοι που δεν το έχουμε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmmys είπε

Η λέξη φιλότιμο μπορεί να μην υπάρχει σε άλλη γλώσσα,αλλά σε θέματα ΑΜΕΑ είμαστε οι πρώτοι που δεν το έχουμε.

Ναι γιατι στα υπολοιπα εχουμε..

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, jmmys είπε

Για θέσεις ΑΜΕΑ,σε δημόσιους δρόμους,super market,νοσοκομεία, ο Ελληνας δυστυχώς δεν έχει καθόλου ντροπή πανω του.

Έτσι είμαστε δυστυχώς. Η λέξη φιλότιμο μπορεί να μην υπάρχει σε άλλη γλώσσα,αλλά σε θέματα ΑΜΕΑ είμαστε οι πρώτοι που δεν το έχουμε.

Είναι αρκετοί που δεν καταλαβαίνουν ότι οι θέσεις αυτές είναι σε συγκεκριμένα σημεία για συγκεκριμένους λόγους (πχ κοντά στην είσοδο ή κοντά σε ράμπα κλπ) οπότε βλέπουν ότι υπάρχουν άλλες κενές θέσεις και σκέφτονται ότι οκ μπορούν να παρκάρουν εκεί τα ΑΜΕΑ.

(Εννοώ από αυτούς που βλέπουν τη σήμανση και παρκάρουν, κάποιοι άλλοι δεν βλέπουν καν).

Δημοσ.

Γυρνάω πρωί απο την δουλειά προς το σπίτι και λίγα μέτρα πριν μου πετάγεται αμάξι απο Stop σε σημείο που το Stop έχει στραβωμένη κολώνα σε 2 σημεία(απο στούκα;) και κάπως κρυμμένο πίσω απο δέντρο.Απο το Stop υπάρχει καλή ορατότητα απο δεξιά και απο αριστερά επίσης αλλά μέχρι μερικά μέτρα.
Επειδή ξέρω οτι είναι κωλοσημείο,εχω το νού μου και ξέρω ότι πιθανόν κάποιος μπορεί να πεταχτεί όπως και έγινε.
-Εεεεεε...Που πας του λέω,δεν βλέπεις;
-Μου έκανε απο τα 20 μέτρα νοήματα κουνώντας τα χέρια αριστερά δεξιά οτι δεν με είδε με στυλ συγνώμη...Απλά έφυγα, τουλάχιστον δεν ζήτησε και τα ρέστα.
-Να το χέσω το συγνώμη!
Κάποιος που δεν γνωρίζει το σημείο άνετα την πατάει.

ΥΓ:Μας βλέπω να τα πουλάμε όλα και να παίρνουμε Lada.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς τον οδηγό cabrio Smart με αριθμό κυκλοφορίας κάτι-8888:

Δικέ μου, όταν κινείσαι στο ποτάμι (Λ. Κηφισού) με 100-πλάς κιλόμετερς, δέν αλλάζεις 3 λωρίδες διαγώνια για να περάσεις πόντους απο τον πισινό μου και την μούρη του φορτηγού στα αριστερά.

Και εκεί που νόμιζα οτι δέν θα μπορούσες να το κάνεις χειρότερο,αφού συμπύκνωσες σε ένα τόσο μικρό πακέτο όλα τα κόμπλεξ και την σιχαμάρα του Ελληνούτσου, διαπίστωσα πως έχεις "ντύσει" το καρκίνωμα με "suede" wrap...

giphy.gif

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Γυρνάω πρωί απο την δουλειά προς το σπίτι και λίγα μέτρα πριν μου πετάγεται αμάξι απο Stop σε σημείο που το Stop έχει στραβωμένη κολώνα σε 2 σημεία(απο στούκα;) και κάπως κρυμμένο πίσω απο δέντρο.Απο το Stop υπάρχει καλή ορατότητα απο δεξιά και απο αριστερά επίσης αλλά μέχρι μερικά μέτρα.
Επειδή ξέρω οτι είναι κωλοσημείο,εχω το νού μου και ξέρω ότι πιθανόν κάποιος μπορεί να πεταχτεί όπως και έγινε.
-Εεεεεε...Που πας του λέω,δεν βλέπεις;
-Μου έκανε απο τα 20 μέτρα νοήματα κουνώντας τα χέρια αριστερά δεξιά οτι δεν με είδε με στυλ συγνώμη...Απλά έφυγα, τουλάχιστον δεν ζήτησε και τα ρέστα.
-Να το χέσω το συγνώμη!
Κάποιος που δεν γνωρίζει το σημείο άνετα την πατάει.

ΥΓ:Μας βλέπω να τα πουλάμε όλα και να παίρνουμε Lada.

Γενικά όπως λες το stop δεν φαίνεται καλά. Πιθανών να είχε παρκάρει και κλούβα όπως γίνεται συχνά και δεν βλέπεις τίποτα και κατά πάσα πιθανότητα ο οδηγός του έτερου οχήματος δεν είχε περάσει ποτέ ξανά από εκεί. Πιθανών θα την πατούσες εύκολα αν σε αυτό το σημείο πήγαινες με υπερβολική ταχύτητα και έφευγες με 8αρια πάνω.
Μπορώ να σου δείξω σημείο στα μέρη μου ( Ηράκλειο Κρήτης ) σε δρόμο που για 10 στενά έχεις παντού προτερεώτητα και έχεις stop στο 11ο. Εκεί είναι το σπίτι κάποιου ιδιοκτήτη κλούβας και σταματάει ακριβώς πάνω στο stop. Όσοι περνάνε πρώτη φορά έστω και λίγη μούρη θα την βγάλουν

Αν περάσει όμως από εκεί το smarτάκι με την πινακίδα κάτι-8888 όπου προανέφερε ο @Tenshi σίγουρα θα γίνει ατύχημα αν όχι δυστύχημα

Δημοσ.

Παιδιά καλό θα ήταν να μη ζητάμε και τα ρέστα και να μην ενοχλούμαστε όταν κάποιος παραβιάζει σήματα που ΔΕΝ φαίνονται. Εκεί είναι που καλείς την τροχαία επιτόπου να τους δείξεις τα χάλια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, De@th L0rd είπε

Παιδιά καλό θα ήταν να μη ζητάμε και τα ρέστα και να μην ενοχλούμαστε όταν κάποιος παραβιάζει σήματα που ΔΕΝ φαίνονται. Εκεί είναι που καλείς την τροχαία επιτόπου να τους δείξεις τα χάλια.

Και αν ερχεται απο αριστερα σου και πρεπει ετσι και αλλιως να σου παραχωρησει προτεραιότητα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...