Eurwpoulo Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, l337 είπε Όταν εγώ βλέπω ένα λεωφορείο να έρχεται κατά πάνω μου (φταίει δε φταίει) τον αφήνω να περάσει. Γιατί (ακόμη κι αν φταίει εκείνος) αν πέσει πάνω μου, μάντεψε ποιος θα έχει πρώτος πρόβλημα. Ένα παράδειγμα απλό δίνω. Επειδή λοιπόν εγώ θα έχω το πρόβλημα, θα πρέπει να είμαι και ιδιαίτερα προσεκτικός όταν βλέπω κάτι "μεγαλύτερο" από μένα. Φιλικά Ένας "κουτάκιας" Ειμαι ολη μερα στο δρομο,πιστεψε με γνωριζω τι πρεπει να κανω. Δε βλεπω πως εχει σχεση με αυτα που λεμε ομως.
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Eurwpoulo είπε Ειμαι ολη μερα στο δρομο,πιστεψε με γνωριζω τι πρεπει να κανω. Δε βλεπω πως εχει σχεση με αυτα που λεμε ομως. Έχει. Ο πιο ευάλωτος πρέπει να προσέχει διπλά, όχι να πηγαίνει γυρεύοντας! 2
l337 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Eurwpoulo είπε Ειμαι ολη μερα στο δρομο,πιστεψε με γνωριζω τι πρεπει να κανω. Δε βλεπω πως εχει σχεση με αυτα που λεμε ομως. Εννοώ πως όποιος κινείται στο δρόμο οφείλει (για την δική του σωματική ακεραιότητα, πρώτα απ' όλα) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με οτιδήποτε κινείται και είναι "μεγαλύτερο" από αυτόν. Συνοψίζοντας λοιπόν, το δίκυκλο το οποίο χώνεται στη στροφή απλά παίζει με την τύχη του και αυτόματα θεωρώ ότι έχει "γραμμένη" την ζωή του. Δεν θα του κάνω κακό φυσικά αλλά μάντεψε τι θα κάνω αν με περνάει σφήνα ένα δίκυκλο από δεξιά, αριστερά μου με περνάει ένα άλλο δίκυκλο (συνηθίζεται δυστυχώς) και καταπάνω μου έρχεται ένα άλλο όχημα. Δυστυχώς κάποιος θα την φαει και ίσως δεν θα είμαι εγώ. Υπήρξα (και) δικυκλιστής για αρκετά χρόνια, μέχρι πριν 9 χρόνια, αλλά οκ τέτοιες καγκουριές και σφήνες δεν έκανα. Προτιμούσα να πάω στη δουλειά 10-20 λεπτά αργότερα και να ακούω τη γκρίνια ή να απολυθώ (true story) μιας και θεωρώ πως η σωματική μου ακεραιοτητα (και των υπολοίπων) είναι πάνω απ' όλα. (σταμάτησα τη μηχανή όταν είχα ένα πολύ άσχημο ατύχημα που κράτησε πολλούς μήνες και ήμουν σε ακινησία.. long story) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από l337 2
Eurwpoulo Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Έχει. Ο πιο ευάλωτος πρέπει να προσέχει διπλά, όχι να πηγαίνει γυρεύοντας! Δε συζηταμε αυτο ομως. Ας μην αναλυουμε τα προφανη ρε παιδια.
adi32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, ladakis είπε δωστου smart δηλαδη ενα πιο μικρο κουτακι, τσουπ, θα χωθει σαν Π67τσα αναμεσα σε αλλους Από τότε που βγήκε το smart εμφανίστηκε ο πίθηκας που οδηγεί το πρώτο αυτοκίνητο που φέρεται σαν μηχανάκι. 1
hexenlord Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τα πιθηκια-σμαρτ βερσιον. Γυρναω ελλαδα για διακοπες με νοεαποκτηθεν αμορε που ειναι νησιωτισσα (μακρια, imho - τοτε, δεν ηξερα δε ρωταγα). Φτανουμε στο λιμανι, βγαινουμε απο το πλεουμενο και συγγενης της, της ειχε αφησει το σμαρτ παρκαρισμενο λιγο πιο περα απο την προβλητα, εκεινη ειχε δευτερο κλειδι. Μπαινουμε μεσα και αρχιζει παιδια να οδηγει σαν ουγγανη. Τα στοπ, πασατεμπος (δεν υπαρχουν και πολλα σε νησι), τα χωσιματα στο λιμανι μεχρι να βγουμε σαν να μας κυνηγαει ο διαολος. Εκει που τα ειδα ολα και της λεω παρτο αλλιως κοπελια ηταν οταν αρχισε προσπερασεις σε αυτες τις τυφλες στροφες των νησιων, ξερετε... Της λεω, παρτο αλλιως Αφροξυλανθη αντι για μπανια θα δουμε τα ραδικια. Και οχι, εισαι υπερβολικος, ξερω το νησι, τους εχω γεννησει τους δρομους, οδηγω 10 χρονια (ε και μωρη?).Τεσπα, σε μια φαση η αθεοφοβη προσπερναει, σε στροφη εννοειται για να εχουμε επιπεδο δυσκολιας, μπατσικο. Την κοιταω, με κοιταει μου λεει τους ξερω. Οι αστυνομικοι ομως της κανουν σημα να σταματησει. Γελαω γω (σιγανα). Αρχιζει, την πουτανα μου, τους πουστηδες, γαμω τα νησια μου μεσα, σκατοβλαχοι. γαμω την ωρα που ηρθα, γιαυτο εφυγα για παντα κτλ. Ερχεται ο αστυνομικος στο τζαμι, 25-28 χρονω, της λεει μα καλα πανω στη στροφη προσπεραση? Εεε νταξει καλε λεει η δικια μου ειχα χωρο εβλεπα, ελα μωρε, τινος εισαι συ, πρωτη φορα σε βλεπω στο νησι (στον μπατσο!). Λεει αυτος, ο γιος της φαρμακοποιου ειμαι, της Ζανενας. ΑΑΑΑΑ, οοουυυυ, απο το ιδο χωριο ειμαστε, ειδα τη μανα σου την κυριακη στη εκκλησια (μαλακιες, αφου ειμασταν εξωτερικο!). Ο αστυνομικος πιανει την παρλα, αρχιζουν και μιλανε για στεκια, που θα σε δω το βραδυ, που εχει παρτυ το νησι, ποιανου παντρευτηκε η κορη μέχρι που της λεει ο αστυνομικος, αντε πηγαινε και προσεχε. Κανει να φυγει η δικια μου, της λεει, ο νεαρος (εμενα εννοουσε) εδω νησιωτης? Λεει αυτη, οχι αθηναιος. Τον εφερα να γνωρισει τη μαμα! Κανει ο μπατσος, καρτα κτεο εχεις? (αν ειχε περασει κτεο) δεν ειχε. 400 ευρω. Χωρισαμε μετα απο 15 μερες. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από hexenlord ορθογραφία 6
Ntinaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολη η Ελλαδα σε ενα ποστ. Spoiler Ελπιζω να σου δωσε κωλο τουλαχιστον Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Ntinaras
Eurwpoulo Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, hexenlord είπε δεν ειχε. 400 ευρω. Λιγα ηταν. 6 ώρες πριν, hexenlord είπε Χωρισαμε μετα απο 15 μερες. Πολλες ηταν 11 ώρες πριν, ladakis είπε αν ειναι αυτοκινητο πολης καπως περιοριζεται εκτος απο το να φαει στοπ γιατι μιλαει στο κινητο και να σφαζει κανα κοκκινο ντιρλα στην σαββατιατικη εξοδο Το γραφεις λες και ειναι κατι ασημαντο ( και σπανιο ) αλλα τοσο μυαλο εχεις μαλλον. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Eurwpoulo
Μάκαρος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, billvergo είπε Φίλε μου αυτό με τα ΑΜΕΑ , έχει παραγινει κ έχεις δίκιο.Διχνει την πλήρη έλλειψη παιδείας που έχουμε.Και ενώ το πρόστιμο ήταν για την ράμπα αναπήρων πχ 150€ με τον νέο ΚΟΚ έχει απλά αφαίρεση αδειών.Το 150ρι ε ήταν αρκετά αποτρεπτικό και το θυμόταν την επομενη φορά ο παραβάτης ..Είχε νόημα σα πρόστιμο και το καταργησανε οι εγκέφαλοι..Απλά σαν χώρα έπρεπε από χθες κιόλας να έχουμε μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής υποχρεωτικά σε όλα τα σχολεία και σε κάθε βαθμίδα. Αφαιρεση πινακιδων, αδειας, διπλωματος και ποντοι στο διπλωμα (δεν θυμαμαι ποσοι ) για 2 μηνες. Την τσιμπισε φιλος μου πριν μερικες μερες. Χρηματικο προστιμο λαθος που το καταργησαν. Κατα την γνωμη μου παντως αποτρεπτικο θα ειναι και παλι απο την στιγμη που οχι μονο το αυτοκινητο σου δεν θα μπορεις να οδηγησεις αλλα ουτε και κανενα αλλο για 2 μηνες απο την στιγμη που δεν θα εχεις ουτε το διπλωμα. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Μάκαρος
billvergo Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Αφαιρεση πινακιδων, αδειας, διπλωματος και ποντοι στο διπλωμα (δεν θυμαμαι ποσοι ) για 2 μηνες. Την τσιμπισε φιλος μου πριν μερικες μερες. Χρηματικο προστιμο λαθος που το καταργησαν. Κατα την γνωμη μου παντως αποτρεπτικο θα ειναι και παλι απο την στιγμη που οχι μονο το αυτοκινητο σου δεν θα μπορεις να οδηγησεις αλλα ουτε και κανενα αλλο για 2 μηνες απο την στιγμη που δεν θα εχεις ουτε το διπλωμα. Όλα αυτά όμως αν ο οδηγός του οχήματος έρθει στο σημείο για να γίνει η αφαίρεση.. αλλιώς η κλήση απλά θα γράφει να πάει τα έγγραφα στην έκαστοτε τροχαία(λίγοι το κανουν).Τις πινακίδες δε που μπορούν να αφαιρεθούν και απουσία του οδηγό,οι περισσότεροι επαγγελματίες ασυνείδητοι τις έχουν μέσα στο παρμπρίζ ή βιδομενες με μαρμαροσκοκο και λόγκο.. θεωρώ το καλυτερο ήταν το χρημ. πρόστιμο 1
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δεν το έχω ακούσει και δεν το έχω δει ποτέ αυτό.
Eurwpoulo Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, billvergo είπε Όλα αυτά όμως αν ο οδηγός του οχήματος έρθει στο σημείο για να γίνει η αφαίρεση.. αλλιώς η κλήση απλά θα γράφει να πάει τα έγγραφα στην έκαστοτε τροχαία(λίγοι το κανουν).Τις πινακίδες δε που μπορούν να αφαιρεθούν και απουσία του οδηγό,οι περισσότεροι επαγγελματίες ασυνείδητοι τις έχουν μέσα στο παρμπρίζ ή βιδομενες με μαρμαροσκοκο και λόγκο.. θεωρώ το καλυτερο ήταν το χρημ. πρόστιμο Πιθανοτατα ο φιλος πετυχε ενα δυο σκηνικα. Παραπανω δεν παιζουν. Αντε να τις ξεβιδωνουν οι ιδιοι οτι δηθεν τους τις εχουν παρει την ιδια μερα.
billvergo Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Με το "κολλάνε" εννοώ ότι τις στερεώνουν με τέτοιες βίδες ή πιρτσινια που δε γίνεται να αφαιρεθούν από τους τροχό/μους με το κλασικό κατσαβίδι χωρίς να γίνει ζημιά.Οσο για τις πινακίδες εννοώ ότι τις αφήνουν να φαίνονται πάνω στο ταμπλό του αυτό πίσω από το τζάμι.Ειδικα σε σμαρτακια το βλέπω πολύ συχνά (μόδα?),οι οδηγοί των οποίων είναι και ποιοι επιρρεπείς στο θέμα (παρκαρω όπου να ναι) γιατί απλά χωράει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις