Eurwpoulo Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Προφανως. Επισης σε αυτους που κορναρουν χωρις λογο, ξεκιναω μετα απο 1 λεπτο αν δεν εχει αλλον πισω του. Mπραβο,εσυ θα αλλαξεις τον κοσμο παλικαρι μου
phanispal Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Οι περισσότεροι δικυκλιστές δεν κινούνται στο κέντρο της λωρίδας, αλλά πάνω στη διαχωριστική.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Σήμερα Ιερά οδό αμάξι στα αριστερά έκοψε απότομα γιατί μάλλον ειχε σκοπό να κάνει αναστροφή,πήγαινα με 60-70χμ και επειδή δυστυχώς το παπί δεν θα σταματούσε έγκαιρα τον προσπέρασα απο δεξιά.Αν έπεφτα πίσω του θα έφταιγα.Αν με χτυπούσε κάποιος απο δεξιά θα έφταιγε αυτός αλλά τι να το κάνω.Ας υποθέσουμε οτι ήμουν με μηχανή που έχει καλύτερα φρένα και σταματούσα πίσω του.Πιθανόν να μου ερχόταν ο πίσω και να με έκαναν σάντουιτς,οπότε καλύτερα προσπέραση.
mp123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Οι περισσότεροι δικυκλιστές δεν κινούνται στο κέντρο της λωρίδας, αλλά πάνω στη διαχωριστική. Δεν αντιλεω εχεις δικιο. Αλλα προσεξε οτι ειναι αυτοι χωρις κρανος, οι παπακιδες, τα πιτσιρικια, οι καγκουρες. Κανενας σοβαρος δεν παταει γραμμη 2
Ntinaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, Eurwpoulo είπε Mπραβο,εσυ θα αλλαξεις τον κοσμο παλικαρι μου Εσυ θα τον αλλαξεις κανοντας like στο facebook. 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Οι περισσότεροι δικυκλιστές δεν κινούνται στο κέντρο της λωρίδας, αλλά πάνω στη διαχωριστική. Κινουνται στο κεντρο οταν εχει ελαχιστα αυτοκινητα ο δρομος. 5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Σήμερα Ιερά οδό αμάξι στα αριστερά έκοψε απότομα γιατί μάλλον ειχε σκοπό να κάνει αναστροφή,πήγαινα με 60-70χμ και επειδή δυστυχώς το παπί δεν θα σταματούσε έγκαιρα τον προσπέρασα απο δεξιά.Αν έπεφτα πίσω του θα έφταιγα.Αν με χτυπούσε κάποιος απο δεξιά θα έφταιγε αυτός αλλά τι να το κάνω.Ας υποθέσουμε οτι ήμουν με μηχανή που έχει καλύτερα φρένα και σταματούσα πίσω του.Πιθανόν να μου ερχόταν ο πίσω και να με έκαναν σάντουιτς,οπότε καλύτερα προσπέραση. Αποσταση ασφαλειας... 3 1
phanispal Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από phanispal
BlueBlade Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Προφανως. Επισης σε αυτους που κορναρουν χωρις λογο, ξεκιναω μετα απο 1 λεπτο αν δεν εχει αλλον πισω του. Εγώ την επόμενη φορά θέλω να δοκιμάσω ιδέα που τσίμπησα από το Reddit, που και καλά κατεβαίνεις κάτω και κοιτάς το αμάξι περιμετρικά μερικά λεπτά για να δεις μήπως είναι χτυπημένο και γιαυτό σου κορνάρει ο άλλος. Κανονικά βέβαια σε αυτούς τους καθυστερημένους τους αξίζει ένα χέρι ξύλο ή να τους αφαιρεθεί η κόρνα από το αμάξι από την στιγμή που την χρησιμοποιούν για μαλακίες. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από BlueBlade
Eurwpoulo Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εσυ θα τον αλλαξεις κανοντας like στο facebook. 14 λεπτά πριν, phanispal είπε Εγω να εισαι σιγουρος οτι τον αλλαζω.Παρε ενα like.
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Εγώ την επόμενη φορά θέλω να δοκιμάσω ιδέα που τσίμπησα από το Reddit, που και καλά κατεβαίνεις κάτω και κοιτάς το αμάξι περιμετρικά μερικά λεπτά για να δεις μήπως είναι χτυπημένο και γιαυτό σου κορνάρει ο άλλος. Κανονικά βέβαια σε αυτούς τους καθυστερημένους τους αξίζει ένα χέρι ξύλο ή να τους αφαιρεθεί η κόρνα από το αμάξι από την στιγμή που την χρησιμοποιούν για μαλακίες. Εκεί θέλει κόρνα όμως, έλεγχο μπορείς να κάνεις στην άκρη!
BlueBlade Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Εκεί θέλει κόρνα όμως, έλεγχο μπορείς να κάνεις στην άκρη! Το ζητούμενο είναι να του σπάσω λίγο τα νεύρα, μόνο αυτοί θα μου τα σπάνε; Βέβαια όπως είπε και ο Ntinaras χωρίς να υπάρχει άλλο αμάξι πίσω του, δεν μου φταίει ο ξένος κόσμος που θέλει να πάει στην δουλειά του. 3
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, BlueBlade είπε Το ζητούμενο είναι να του σπάσω λίγο τα νεύρα, μόνο αυτοί θα μου τα σπάνε; Βέβαια όπως είπε και ο Ntinaras χωρίς να υπάρχει άλλο αμάξι πίσω του, δεν μου φταίει ο ξένος κόσμος που θέλει να πάει στην δουλειά του. Α οκ δεν το κατάλαβα, τέλος πάντων νομίζω ότι δεν χρειάζονται αυτά 1
BlueBlade Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Α οκ δεν το κατάλαβα, τέλος πάντων νομίζω ότι δεν χρειάζονται αυτά Καλά δεν θα το κάνω και σύστημα, αλλά μου την βαράει εντελώς όταν μου κορνάρει ο άλλος στο πρώτο δευτερόλεπτο που έχει ανάψει το φανάρι. Χτες έκανα το τραγικό λάθος και μου έσβησε το αμάξι στο φανάρι, στα 3 δευτερόλεπτα που έκανα να βάλω μπρος και να φύγω ένας καραγκιόζης από πίσω μου ήτανε έτοιμος να ξηλώσει την κόρνα του, μιλάμε για μίσος κανονικό. Το χρειάζονται το σπάσιμο τους κάτι τέτοιοι μετά ή όχι; 1
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Είναι αντανακλαστικό πιστεύω. Δεν το εννοούν, πάει το χέρι μόνο του! 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Οι χειροτεροι ειναι αυτοι που κορναρουν για να περασεις διασταυρωση, οταν εχεις σταματησει επιτηδες για να μη κοψεις το καθετο δρομο οταν εχει κινηση ο δικος σου. 2
l337 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Eurwpoulo είπε Ωραια λογικη φιλε. Και μετα βγαινουν οι τετρατροχοι και φωναζουν επειδη τους εκανε σφηνα το διτροχο. Οταν μαζευουμε τα δοντια μας απο την ασφαλτο δεν τρεχει μια ομως.. Όταν εγώ βλέπω ένα λεωφορείο να έρχεται κατά πάνω μου (φταίει δε φταίει) τον αφήνω να περάσει. Γιατί (ακόμη κι αν φταίει εκείνος) αν πέσει πάνω μου, μάντεψε ποιος θα έχει πρώτος πρόβλημα. Ένα παράδειγμα απλό δίνω. Επειδή λοιπόν εγώ θα έχω το πρόβλημα, θα πρέπει να είμαι και ιδιαίτερα προσεκτικός όταν βλέπω κάτι "μεγαλύτερο" από μένα. Φιλικά Ένας "κουτάκιας"
Προτεινόμενες αναρτήσεις