Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Προφανως. Επισης σε αυτους που κορναρουν χωρις λογο, ξεκιναω μετα απο 1 λεπτο αν δεν εχει αλλον πισω του.

Mπραβο,εσυ θα αλλαξεις τον κοσμο παλικαρι μου :)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα Ιερά οδό αμάξι στα αριστερά έκοψε απότομα γιατί μάλλον ειχε σκοπό να κάνει αναστροφή,πήγαινα με 60-70χμ και επειδή δυστυχώς το παπί δεν θα σταματούσε έγκαιρα τον προσπέρασα απο δεξιά.Αν έπεφτα πίσω του θα έφταιγα.Αν με χτυπούσε κάποιος απο δεξιά θα έφταιγε αυτός αλλά τι να το κάνω.Ας υποθέσουμε οτι ήμουν με μηχανή που έχει καλύτερα φρένα και σταματούσα πίσω του.Πιθανόν να μου ερχόταν ο πίσω και να με έκαναν σάντουιτς,οπότε καλύτερα προσπέραση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Οι περισσότεροι δικυκλιστές δεν κινούνται στο κέντρο της λωρίδας, αλλά πάνω στη διαχωριστική.

Δεν αντιλεω εχεις δικιο. Αλλα προσεξε οτι ειναι αυτοι χωρις κρανος, οι παπακιδες, τα πιτσιρικια, οι καγκουρες. Κανενας σοβαρος δεν παταει γραμμη

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Eurwpoulo είπε

Mπραβο,εσυ θα αλλαξεις τον κοσμο παλικαρι μου :)

Εσυ θα τον αλλαξεις κανοντας like στο facebook.

7 λεπτά πριν, phanispal είπε

Οι περισσότεροι δικυκλιστές δεν κινούνται στο κέντρο της λωρίδας, αλλά πάνω στη διαχωριστική.

Κινουνται στο κεντρο οταν εχει ελαχιστα αυτοκινητα ο δρομος.

5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Σήμερα Ιερά οδό αμάξι στα αριστερά έκοψε απότομα γιατί μάλλον ειχε σκοπό να κάνει αναστροφή,πήγαινα με 60-70χμ και επειδή δυστυχώς το παπί δεν θα σταματούσε έγκαιρα τον προσπέρασα απο δεξιά.Αν έπεφτα πίσω του θα έφταιγα.Αν με χτυπούσε κάποιος απο δεξιά θα έφταιγε αυτός αλλά τι να το κάνω.Ας υποθέσουμε οτι ήμουν με μηχανή που έχει καλύτερα φρένα και σταματούσα πίσω του.Πιθανόν να μου ερχόταν ο πίσω και να με έκαναν σάντουιτς,οπότε καλύτερα προσπέραση.

Αποσταση ασφαλειας...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Προφανως. Επισης σε αυτους που κορναρουν χωρις λογο, ξεκιναω μετα απο 1 λεπτο αν δεν εχει αλλον πισω του.

Εγώ την επόμενη φορά θέλω να δοκιμάσω ιδέα που τσίμπησα από το Reddit, που και καλά κατεβαίνεις κάτω και κοιτάς το αμάξι περιμετρικά μερικά λεπτά για να δεις μήπως είναι χτυπημένο και γιαυτό σου κορνάρει ο άλλος. Κανονικά βέβαια σε αυτούς τους καθυστερημένους τους αξίζει ένα χέρι ξύλο ή να τους αφαιρεθεί η κόρνα από το αμάξι από την στιγμή που την χρησιμοποιούν για μαλακίες.

Επεξ/σία από BlueBlade
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εσυ θα τον αλλαξεις κανοντας like στο facebook.

14 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εγω να εισαι σιγουρος οτι τον αλλαζω.Παρε ενα like.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Εγώ την επόμενη φορά θέλω να δοκιμάσω ιδέα που τσίμπησα από το Reddit, που και καλά κατεβαίνεις κάτω και κοιτάς το αμάξι περιμετρικά μερικά λεπτά για να δεις μήπως είναι χτυπημένο και γιαυτό σου κορνάρει ο άλλος. Κανονικά βέβαια σε αυτούς τους καθυστερημένους τους αξίζει ένα χέρι ξύλο ή να τους αφαιρεθεί η κόρνα από το αμάξι από την στιγμή που την χρησιμοποιούν για μαλακίες.

Εκεί θέλει κόρνα όμως, έλεγχο μπορείς να κάνεις στην άκρη!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εκεί θέλει κόρνα όμως, έλεγχο μπορείς να κάνεις στην άκρη!

Το ζητούμενο είναι να του σπάσω λίγο τα νεύρα, μόνο αυτοί θα μου τα σπάνε; Βέβαια όπως είπε και ο Ntinaras χωρίς να υπάρχει άλλο αμάξι πίσω του, δεν μου φταίει ο ξένος κόσμος που θέλει να πάει στην δουλειά του.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlueBlade είπε

Το ζητούμενο είναι να του σπάσω λίγο τα νεύρα, μόνο αυτοί θα μου τα σπάνε; Βέβαια όπως είπε και ο Ntinaras χωρίς να υπάρχει άλλο αμάξι πίσω του, δεν μου φταίει ο ξένος κόσμος που θέλει να πάει στην δουλειά του.

Α οκ δεν το κατάλαβα, τέλος πάντων νομίζω ότι δεν χρειάζονται αυτά :)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Α οκ δεν το κατάλαβα, τέλος πάντων νομίζω ότι δεν χρειάζονται αυτά :)

Καλά δεν θα το κάνω και σύστημα, αλλά μου την βαράει εντελώς όταν μου κορνάρει ο άλλος στο πρώτο δευτερόλεπτο που έχει ανάψει το φανάρι. Χτες έκανα το τραγικό λάθος και μου έσβησε το αμάξι στο φανάρι, στα 3 δευτερόλεπτα που έκανα να βάλω μπρος και να φύγω ένας καραγκιόζης από πίσω μου ήτανε έτοιμος να ξηλώσει την κόρνα του, μιλάμε για μίσος κανονικό. Το χρειάζονται το σπάσιμο τους κάτι τέτοιοι μετά ή όχι;

• Like 1
Δημοσ.

Οι χειροτεροι ειναι αυτοι που κορναρουν για να περασεις διασταυρωση, οταν εχεις σταματησει επιτηδες για να μη κοψεις το καθετο δρομο οταν εχει κινηση ο δικος σου.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Eurwpoulo είπε

Ωραια λογικη φιλε.

Και μετα βγαινουν οι τετρατροχοι και φωναζουν επειδη τους εκανε σφηνα το διτροχο.
Οταν μαζευουμε τα δοντια μας απο την ασφαλτο δεν τρεχει μια ομως..

Όταν εγώ βλέπω ένα λεωφορείο να έρχεται κατά πάνω μου (φταίει δε φταίει) τον αφήνω να περάσει. Γιατί (ακόμη κι αν φταίει εκείνος) αν πέσει πάνω μου, μάντεψε ποιος θα έχει πρώτος πρόβλημα. Ένα παράδειγμα απλό δίνω. Επειδή λοιπόν εγώ θα έχω το πρόβλημα, θα πρέπει να είμαι και ιδιαίτερα προσεκτικός όταν βλέπω κάτι "μεγαλύτερο" από μένα.

Φιλικά
Ένας "κουτάκιας"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...