Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Ρισκαρεις την ασφαλεια σου για να βολευεσαι στη κινηση.

Δεν ειναι ετσι. Πολλοι εχουν και αυτοκινητο και μηχανακι. Τα κινουν και τα δυο αναλογως που θελουν να πανε. Το μηχανακι αν κινησε σωστα βαση κοκ δεν κανεις ταρζανιες και φορας εξοπλισμο ειναι οκ. Αλλα πρεπει να εχεις το νου σου απο τις χαζομαρες που κανουν τα αυτοκινητα. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Eurwpoulo είπε

Καπου εδω καταλαβα οτι δεν εχει νοημα να συζητησω αλλο μαζι σου.

Προφανως γιατι δεν εχεις ιδεα απο κοκ. λογικο.

2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δεν ειναι ετσι. Πολλοι εχουν και αυτοκινητο και μηχανακι. Τα κινουν και τα δυο αναλογως που θελουν να πανε. Το μηχανακι αν κινησε σωστα βαση κοκ δεν κανεις ταρζανιες και φορας εξοπλισμο ειναι οκ. Αλλα πρεπει να εχεις το νου σου απο τις χαζομαρες που κανουν τα αυτοκινητα. 

Επιβεβαιωνεις αυτο που εγραψα.

Αν κινεισαι βασει κοκ, τοτε δεν διακινδυνευεις την ασφαλεια σου. Ομως δεν μπορεις να πηγαινεις αναμεσα στα αυτοκινητα βασει κοκ. Αρα δεν γλιτωνεις κινηση.

Δημοσ.

3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ναι αυτο θα φταιει μαλλον.

1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Αν κινεισαι βασει κοκ, τοτε δεν διακινδυνευεις την ασφαλεια σου

Δεν εχεις πραγματικα  ιδεα τι γινεται εκει εξω ετσι;

Απλα καθεσαι μεσα στο κουτακι σου,βριζεις τα διτροχα και πας σπιτι σου.

Τα αιματα των διτροχων στους δρομους απο κατι τετρατροχους που παραβιασαν στοπ,κοκκινα κτλ μαλλον τα ξεπλενουν πριν περασεις και δεν τυγχανει να τα δεις.

Δημοσ.

Επιβεβαιωνεις αυτο που εγραψα.

Αν κινεισαι βασει κοκ, τοτε δεν διακινδυνευεις την ασφαλεια σου. Ομως δεν μπορεις να πηγαινεις αναμεσα στα αυτοκινητα βασει κοκ. Αρα δεν γλιτωνεις κινηση.

Την κινηση την γλυτωνω οταν σε φαναρι ειναι σταματημενοι ολοι τοτε θα τους περασω και θα παω πρωτος στο φαναρι. Οταν κινουμε δεν κανω μλκς σφηνες. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Eurwpoulo είπε

Ναι αυτο θα φταιει μαλλον.

Δεν εχεις πραγματικα  ιδεα τι γινεται εκει εξω ετσι;

Απλα καθεσαι μεσα στο κουτακι σου,βριζεις τα διτροχα και πας σπιτι σου.

Τα αιματα των διτροχων στους δρομους απο κατι τετρατροχους που παραβιασαν στοπ,κοκκινα κτλ μαλλον τα ξεπλενουν πριν περασεις και δεν τυγχανει να τα δεις.

Τι σχεση εχουν τα στοπ και τα φαναρια με τις προσπερασεις των διτροχων αναμεσα σε λωριδες?

Δημοσ.

Τι σχεση εχουν τα στοπ και τα φαναρια με τις προσπερασεις των διτροχων αναμεσα σε λωριδες?

6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Αν κινεισαι βασει κοκ, τοτε δεν διακινδυνευεις την ασφαλεια σου. 

Αν δεν καταλαβαινεις ουτε τι γραφεις πραγματικα δε μπορω να σε βοηθησω παραπερα,ακομα και να το ηθελα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Eurwpoulo είπε

Αν δεν καταλαβαινεις ουτε τι γραφεις πραγματικα δε μπορω να σε βοηθησω παραπερα,ακομα και να το ηθελα.

Ενταξει, μπορεις να ρθεις να δοκιμασουμε ποιος εχει δικιο. παρε μηχανη και ελα χωσου αναμεσα σε μενα και σε αλλο αμαξι.Και αυριο θα γραψεις την εμπειρια σου για το ποσο εφταιγα που παραβιασα στοπ(!)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν έχω λεωφορείο μπροστά μου και σταματάει σε στάση,δεν το προσπερνώ μέχρι να βεβαιωθώ ότι δεν θα περάσει κανείς απέναντι ειδικά απο το μπροστά μέρος,επειδή δεν έχω ορατότητα,περιμένω να ξαναξεκινήσει για να βλέπω.Η που είμαι ήδη δίπλα απο το λεωφορείο σχεδόν σταματημένος και περναω εφόσον έχω δει οτι δεν υπάρχει πεζός με σκοπό να περάσει απέναντι.

Αλλά δεν θα έκανα ποτέ προσπέραση απο δεξιά και ειδικά σε σταματημένο λεωφορείο σε στάση,αυτό είναι τρελό.
1)Νομίζω πως βάσει του ΚΟΚ όταν υπάρχει λεωφορείο μπροστά μας απαγορεύεται η προσπέραση,η οχι;
2)Επιτρέπεται η προσπέραση απο δεξιά σε όχημα που έχει βγάλει φλας αριστερά και έχει ήδη στρίψει;

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.

Κανονας που ακολουθω και με το αμαξι και με το μηχανακι ειναι οτι εχω η' δεν εχω στοπ στα στενα παντα θα σταματισω να ελεγξω και οταν ειμαι στο φαναρι πρωτος θα βεβαιωθω πως ο αλλος απο απεναντι εχει σταματησει. Τωρα ο αλλος που ειναι απο πισω μου κορναρει και βριζει αλλα τον γραφω κανονικα. 

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε

Οταν έχω λεωφορείο μπροστά μου και σταματάει σε στάση,δεν το προσπερνώ μέχρι να βεβαιωθώ ότι δεν θα περάσει κανείς απέναντι ειδικά απο το μπροστά μέρος,επειδή δεν έχω ορατότητα,περιμένω να ξαναξεκινήσει για να βλέπω.Η που είμαι ήδη δίπλα απο το λεωφορείο σχεδόν σταματημένος και περναω εφόσον έχω δει οτι δεν υπάρχει πεζός με σκοπό να περάσει απέναντι.

1)Νομίζω πως βάσει του ΚΟΚ όταν υπάρχει λεωφορείο μπροστά μας απαγορεύεται η προσπέραση,η οχι;
Αλλά δεν θα έκανα ποτέ προσπέραση απο δεξιά και ειδικά σε σταματημένο λεωφορείο σε στάση,αυτό είναι τρελό.
2)Επιτρέπεται η προσπέραση απο δεξιά σε όχημα που έχει βγάλει φλας αριστερά και έχει ήδη στρίψει;

Αν το λεωφορειο ειναι σε μονοδρομο η σε δρομο με μια λωριδα ανα κατευθυνση και υπαρχει διπλη διαχωριστικη γραμμη, τοτε απαγορευεται η προσπεραση σε καθε περιπτωση.

Δεν υπαρχει "χωραω αρα περναω"

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ενταξει, μπορεις να ρθεις να δοκιμασουμε ποιος εχει δικιο. παρε μηχανη και ελα χωσου αναμεσα σε μενα και σε αλλο αμαξι.Και αυριο θα γραψεις την εμπειρια σου για το ποσο εφταιγα που παραβιασα στοπ(!)

Δε βγαζεις νοημα,χωρις παρεξηγηση παντα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Κανονας που ακολουθω και με το αμαξι και με το μηχανακι ειναι οτι εχω η' δεν εχω στοπ στα στενα παντα θα σταματισω να ελεγξω και οταν ειμαι στο φαναρι πρωτος θα βεβαιωθω πως ο αλλος απο απεναντι εχει σταματησει. Τωρα ο αλλος που ειναι απο πισω μου κορναρει και βριζει αλλα τον γραφω κανονικα. 

Προφανως. Επισης σε αυτους που κορναρουν χωρις λογο, ξεκιναω μετα απο 1 λεπτο αν δεν εχει αλλον πισω του.

Μόλις τώρα, Eurwpoulo είπε

Δε βγαζεις νοημα,χωρις παρεξηγηση παντα.

Ωραια, ας στο ξαναγραψω αλλιως.

Αν εισαι με τη μηχανη και κανεις προσπεραση αναμεσα σε λωριδες και εγω στη λωριδα μου δω λακκουβα και κανω δεξια και σε χτυπησω (χωρις να βγω απο τα ορια της λωριδας) ποιος φταιει?

• Like 2
Δημοσ.

εγω παντως οταν οδηγαω μηχανη δεν εχει υπαρξει μερα που να μην με προσπερασε αμαξι συριζα, πολλες φορες και πανω στην στροφη, αδιαφορώντας για το ποσο ανωμαλος ειναι ο δρομος 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, antemore είπε

εγω παντως οταν οδηγαω μηχανη δεν εχει υπαρξει μερα που να μην με προσπερασε αμαξι συριζα, πολλες φορες και πανω στην στροφη, αδιαφορώντας για το ποσο ανωμαλος ειναι ο δρομος 

Εισαι στο κεντρο της λωριδας σου?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εισαι στο κεντρο της λωριδας σου?

ειτε ειμαι κανονικα στο κεντρο, ειτε ειμαι λιγο δεξια για να τον αφησω να με περασει εφοσον τον βλεπω να με κολλαει πολυ, ο αλλος θα με περασει συριζα οσες αδειες λωριδες και να εχει αριστερα του ή θα το κανει πανω στην στροφη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...