adi32 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Του οδηγου την πορτα Αφου δεν είδες της εκκλησιας την πόρτα πάλι καλά. Αυτό που σε μεγάλους δρόμους 3 ζώα πάνε δίπλα δίπλα το ένα πιο σιγά από το άλλο και κλείνουν 3 άδειες λωρίδες και σε πάνε καροτσάκι δεν υποφερεται. Οι περισσότεροι είναι ή παππούδες ή θείες ή γκομενες που μιλάνε στο κινητό. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μια μπύρα στο άλλο χέρι πιστεύω ότι λείπει για να ολοκληρωθεί αυτή η photo... 1 3 4
adi32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, greed είπε Μου αρεσει που εσβησες και τη πινακιδα του.. για να μη φανει το ΜΑΛ-ΑΚΑΣ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 31 minutes ago, greed said: Μου αρεσει που εσβησες και τη πινακιδα του.. Δεν είναι δικιά μου η φωτογραφία.
Ntinaras Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Εμενα μου χουν τυχει πολλες φορες δικυκλα να δυσανασχετουν και να κορναρουν για να κανω στην ακρη της λωριδας για να περασουν αναμεσα η απο δεξια αν εχει μια λωριδα.
gas7777 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, ThReSh είπε Μια μπύρα στο άλλο χέρι πιστεύω ότι λείπει για να ολοκληρωθεί αυτή η photo... Έχει κάνει θραυση στους "μπαμπάδες του facebook". Αξιος.... (προς θεου...αστειευομαι) 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Εμενα μου χουν τυχει πολλες φορες δικυκλα να δυσανασχετουν και να κορναρουν για να κανω στην ακρη της λωριδας για να περασουν αναμεσα η απο δεξια αν εχει μια λωριδα. Έτσι πρέπει. Ειναι η μηχανολωρίδα 1
Eurwpoulo Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εμενα μου χουν τυχει πολλες φορες δικυκλα να δυσανασχετουν και να κορναρουν για να κανω στην ακρη της λωριδας για να περασουν αναμεσα η απο δεξια αν εχει μια λωριδα. Δεν εισαι υποχρεωμενος αλλα εφοσον μπορεις να τους διευκολυνεις δε βλεπω το λογο να μην το κανεις. Αν και απο αυτο το ποστ σου βλεπω οτι μαλλον εχεις τους δικους σου λογους.
Ntinaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Eurwpoulo είπε Δεν εισαι υποχρεωμενος αλλα εφοσον μπορεις να τους διευκολυνεις δε βλεπω το λογο να μην το κανεις. Αν και απο αυτο το ποστ σου βλεπω οτι μαλλον εχεις τους δικους σου λογους. Ναι, για να με προσπερασει στη κινηση , να κατσει πρωτος στο φαναρι, και να κανει και κανα 10λεπτο να ξεκινησει
fotodv7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δώστε καμία ιδέα για αυτούς που παρκάρουν όπου βρουν (θέση ΑΜΕΑ, μπροστά στην είσοδο, μπροστά στα καρότσια) σε Super Market. 1
gas7777 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ναι, για να με προσπερασει στη κινηση , να κατσει πρωτος στο φαναρι, και να κανει και κανα 10λεπτο να ξεκινησει Διότι αν ξεκινήσεις ας πούμε 3 δεπτερολεπτα αργότερα θα χάσεις το ραντεβού με τον planetman :-p
phanispal Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα πόσο απλό είναι: Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από phanispal 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, gas7777 είπε Διότι αν ξεκινήσεις ας πούμε 3 δεπτερολεπτα αργότερα θα χάσεις το ραντεβού με τον planetman :-p Αυτος γιατι θελει να προσπερασει τοτε? 1
plotolp Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Να πω και εγώ το περιστατικό μου. Τις προάλλες ήμουν μέσα στο λεωφορείο και πατάω στάση να κατέβω με την κοπέλα μου. Ήμασταν στην Δεκελείας και κλασικά υπήρχαν παρκαρισμένα αμάξια στο 1 μέτρο απο την στάση, όποτε και δεν χώραγε το λεωφορείο να πάει κολλητά δίπλα στο πεζοδρόμιο. Σταματάει λοιπόν όσο πιο κοντά μπορούσε πάνω στον δρόμο και μας ανοίγει την πόρτα. Ακριβως μπροστά μας η στάση. Πάταω το ένα πόδι μου στο δρόμο κ πρίν προλάβω να κατέβω ακούω ένα φρενάρισμα δεξιά μου.. Γυρνάω και βλέπω έναν τύπο σε παπί με την γυναίκα του κιόλας απο πίσω να σταματάει στο μισό μέτρο απο εμένα! Ο άνθρωπος πήγε να προσπεράσει το λεωφορείο απο δεξιά ένω έχει σταματήσει για στάση και έχει ανοίξει τις πόρτες να κατέβει ο κόσμος.. Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκέφτονται μερικοί άνθρωποι.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις