Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, mp123 said:

Ξαφνικα σταματαει ο μηχανοβιος στη μεση του δρομου παει στο φορτηγατζη, ανοιγει την πορτα του σκαει κατι μπουκετα και φευγει.

Αυτό το πράγμα που ο κόσμος δεν βάζει ασφάλεια και μπορεί ο καθένας να πάει να ανοίξει πόρτα, δεν το καταλαβαίνω...

• Like 3
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δες σκηνικο που εγινε στην απεναντι λεωφορο απο το σπιτι μου. Φορτηγατζης κολλαγε σε μηχανη απο πισω. Ξαφνικα σταματαει ο μηχανοβιος στη μεση του δρομου παει στο φορτηγατζη, ανοιγει την πορτα του σκαει κατι μπουκετα και φευγει. Αρχοντας. Εκανε μαλ... ς ο φορτηγατζης και πληρωσε.μετα καλεσε αστυνομια ο φορτηγατζης κατι καταθεση τους εδωσε. Ηθελα να παω να τους πω καλα του εκανε αλλα ασε μην μπλεξω. Για αυτο ποτε στον δρομο δεν ξερεις τι τρελλα κουβαλαει ο αλλος. Αλλα μπραβο στον μηχανοβιο. 

Μπραβο,αλλα αν του εκανε ζημια θα ηταν αλλιως τα πραματα.
Για τον ιδιο λογο δεν ενεπλακειν και εγω στο χθεσινο σκηνικο,ηταν καποιος χοντρος 45ρης++ που πηγε να κατεβει να κανει τσαμπουκα.

Ποτε δεν ξερεις ομως τι μπορει να γινει,οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος..

• Like 3
Δημοσ.

Του φορτηγατζη ομως του αξιζε. Τωρα ισιωσε. Ηταν τοσο βλακας που ουτε καν κλειδωσε της πορτες. Ακομα γελαω μαζι του, καθησε και της εφαγε μονος του. Ολα τα λεφτα ηταν οταν κατεβηκε κατω και επιανε το ματι του. 

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mp123 είπε

Του φορτηγατζη ομως του αξιζε. Τωρα ισιωσε. Ηταν τοσο βλακας που ουτε καν κλειδωσε της πορτες. Ακομα γελαω μαζι του, καθησε και της εφαγε μονος του. Ολα τα λεφτα ηταν οταν κατεβηκε κατω και επιανε το ματι του. 

Σου λέει ο μοτοσικλετιστής. Έρχεσαι πίσω μου και το παίζεις μάγκας με το τρένο; Δεν με πάτησες ακόμα; Πάρε να`χεις.

Να δούμε, θα το ξανακάνει τώρα ο γαμάουα που έγινε η μούρη του καινούρια; Κάποιοι αξίζει να εισπράτουν άμεσα τα χρωστούμενα.Ούτε αστυνομίες,ούτε δικαστήρια,ούτε δικηγορικά.Άμεση είσπραξη.

• Like 2
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι πρέπει να φτάνουμε στο ξύλο. Γιατί μπορεί να καταλήξεις σε νοσοκομεία νεκροταφεία δικαστήρια κλπ

Κόρνα φώτα και καμιά κουβέντα αρκούν. 

Σε διπλό δρόμο με νησίδα στη μέση από μια λωρίδα ανά κατεύθυνση αληταρας με μηχανάκι επειδή βιαζόταν καβαλάει τη νησίδα και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα που ήταν άδειο και ένας με suv από την άλλη ενώ είχε παρκάρει ανοίγει την πόρτα και βγαίνει αφού ελέγχει πίσω του ότι δεν ερχόταν κανείς. Ο μηχανακιας περνάει στο χιλιοστό δίπλα του και μένει άγαλμα 

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, adi32 είπε

Δε νομίζω ότι πρέπει να φτάνουμε στο ξύλο. Γιατί μπορεί να καταλήξεις σε νοσοκομεία νεκροταφεία δικαστήρια κλπ

Κόρνα φώτα και καμιά κουβέντα αρκούν. 

Σε διπλό δρόμο με νησίδα στη μέση από μια λωρίδα ανά κατεύθυνση αληταρας με μηχανάκι επειδή βιαζόταν καβαλάει τη νησίδα και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα που ήταν άδειο και ένας με suv από την άλλη ενώ είχε παρκάρει ανοίγει την πόρτα και βγαίνει αφού ελέγχει πίσω του ότι δεν ερχόταν κανείς. Ο μηχανακιας περνάει στο χιλιοστό δίπλα του και μένει άγαλμα 

Εδώ πας καρφί για τον άλλο κόσμο,το δικαστήριο θα σε τρομάξει;

Εγώ νομίζω οτι δεν πρέπει να φτάνουν οι καταστάσεις για ξύλο.Όταν φτάσουν,καλό είναι να στάξει και λίγο αίμα.Έτσι και αλλιώς το αίμα θα έσταζε από το χτύπημα που ερχόταν πίσω και εξαρτιόταν από τα πόδια του οδηγού τρένου.Δεν το`ξερε άραγε;

Και μην αρχίσουμε,αν ο άλλος ήταν πιο βαρύς,πιο άσβερκος,πιο...πιο...πιο...

Όταν κατεβαίνεις για φάπες,ξέρεις οτι ή θα φας ή θα ρίξεις ή και τα δυό.Η μανούρα θα μείνει στο μυαλό και των δύο και ο μαλάκας (γιατί ξέρει οτι είναι μαλάκας) θα έχει το νου του στο μέλλον.

Από την άλλη, του φευγάτου η μάνα,δεν έκλαψε ποτέ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimpa16 είπε

Από την άλλη, του φευγάτου η μάνα,δεν έκλαψε ποτέ.

Εγω προχθες εφυγα απο μανουρα ενω επρεπε να κατσω να τον λιωσω στο ξυλο,αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις πως μπορει να εξελιχθει τετοιο σκηνικο το αποφευγεις.

Μπορει να βγαιναν ολοι απο το αμαξι και να πηγαινα εγω νοσοκομειο,μπορει να πηγαινε αυτος νοσοκομειο,μπορει να επεφτε και να εσπαγε κανα κεφαλι και μετα αυτος στο χωμα εγω στη φυλακη,μπορει πολλα.

Δεν εκλαψε η μανα μου,αλλα εγω μεσα μου εβραζα τη μιση μερα επειδη εφυγα,οσο και να ηξερα οτι εκανα το σωστο.

Το κακο ειναι οτι ετσι δε μαθαινουν αυτοι και παλι θα κινδυνεψει καποιο διτροχο εξαιτιας τους.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάμερες στους δρόμους, καταγγελίες και αφαιρέσεις διπλωμάτων από το 50% που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση 

Φυλάκιση σε αυτούς που λαδωσαν και δίνουν δίπλωματα Στους γιατρούς που ανανεώνουν δίπλωμα σε 90 χρόνους τυφλούς γέρους Φυλάκιση και κλείσιμο κτεο που τους περνάνε παράνομα τα σαραβαλα κλπ

Επεξ/σία από adi32
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, webparts είπε

Εγω προχθες εφυγα απο μανουρα ενω επρεπε να κατσω να τον λιωσω στο ξυλο,αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις πως μπορει να εξελιχθει τετοιο σκηνικο το αποφευγεις.

Μπορει να βγαιναν ολοι απο το αμαξι και να πηγαινα εγω νοσοκομειο,μπορει να πηγαινε αυτος νοσοκομειο,μπορει να επεφτε και να εσπαγε κανα κεφαλι και μετα αυτος στο χωμα εγω στη φυλακη,μπορει πολλα.

Δεν εκλαψε η μανα μου,αλλα εγω μεσα μου εβραζα τη μιση μερα επειδη εφυγα,οσο και να ηξερα οτι εκανα το σωστο.

Το κακο ειναι οτι ετσι δε μαθαινουν αυτοι και παλι θα κινδυνεψει καποιο διτροχο εξαιτιας τους.

Ναι ρε συ,καλά έκανες.

Και `γω από τη μεριά μου,δίνω τόπο,όταν πρόκειται να στραπατσάρουν λαμαρίνες,αλλά όταν έχω δει τη ζωή μου να περνάει μπροστά (και τις περισότερες με μοτό), ρε φίλε,βλέπω ''κόκκινο'' . 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Κάμερες στους δρόμους, καταγγελίες και αφαιρέσεις διπλωμάτων από το 50% που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση 

Δε θα βαλει μυαλο ο ελληνας,απλα θα ψαξει να βρει τροπο να παρει πισω το διπλωμα με το βυσμα του.

Ετσι εβλεπα και εναν οδηγο αυτοκινητου στη Γενικη,του ειχαν κοψει ποσες κλησεις για ταχυτητα,του ειχαν παρει και το διπλωμα και μονο εβριζε,μυαλο δεν εβαλε.

Εμενα απο την αλλη μου πηραν το διπλωμα επειδη μιλουσα στο κινητο πανω στο μηχανακι ( κουριερ ) και εβαλα μυαλο ( λεμε τωρα ) .

2 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Και `γω από τη μεριά μου,δίνω τόπο,όταν πρόκειται να στραπατσάρουν λαμαρίνες,αλλά όταν έχω δει τη ζωή μου να περνάει μπροστά (και τις περισότερες με μοτό), ρε φίλε,βλέπω ''κόκκινο'' . 

Λογω επαγγελματος εχω μαθει να κραταω ψυχραιμια,εχω δει πολλα και εχουν παει να με σκοτωσουν πολλες,παρα πολλες φορες.

Καποια στιγμη θα κοκκινησω και εγω βεβαια..

Δημοσ.
48 minutes ago, adi32 said:

Το αλλο 50% απλως νομιζει οτι εχει ιδεα απο οδηγηση και ειναι ακομα πιο επικινδυνο...

• Like 1
Δημοσ.

Και μενα μου χει περασει πολλες φορες απο το μυαλο να κατεβω κατω και να μην του πω τιποτα να τον κοπανησω το κεφαλι στο τιμονι.

Ειδικα οταν πηγαινω σαλονικη δεν ξερω ριχνω πολλα γαλλικα χωρις να το θελω.

Ουρα με αυτοκινητα για να μπουν σε παρκινγκ, ερχεται η εξυπνη μπαμπο και καθεται διπλα μου κοβοντας το δευτερο ρευμα, αρχισαν οι κορνες ολα. Μου εκανε νοημα να μπει, αλλα επειδη θα αδικουσα τον απο πισω μου κολλησα στον μπροστα μου και την ειπα να ξανακανει τον κυκλο.

Νευριαζω οταν αφηνω καποιον να περασει, ενω περιμενει να βγει απο καποιο στενο σε κεντρικο και συμπεριφερεται σαν μακακας,ουτε ενα ευχαριστώ. 

Παντως οποτε κατεβαινω σαλονικη καθε φορα εχω ενα περιστατικο με καποιον αμυαλο. Ή στον περιφερειακό που με προσπερνανε μπαινουν μπροστα μου κοβοντας ταχυτητα, οπου με αναγκαζουν να τους ξαναπερασω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, adi32 είπε

Φυλάκιση σε αυτούς που λαδωσαν και δίνουν δίπλωματα Στους γιατρούς που ανανεώνουν δίπλωμα σε 90 χρόνους τυφλούς γέρους Φυλάκιση και κλείσιμο κτεο που τους περνάνε παράνομα τα σαραβαλα κλπ

Κρεμαλες στο Συνταγμα προτεινω...

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κρεμαλες στο Συνταγμα προτεινω...

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι ένα όχημα γίνεται για πλάκα φονικό όπλο και ξεκληριζει ζωές και οικογένειες 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...