christopher0016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Ε πήρες το 100 γι'αυτό, έπρεπε να πάρεις την άμεση δράση! χαχα την πρωτη φορα χτυπαγε και κανεις δεν το σηκωνε.. την δευτερη με εβαλαν σε αναμονη και μετα απο μερικα λεπτα βρηκα ανταποκριση! μαλλον τους επεσε μαζεμενη δουλεια.. (η δεν γυρισαν ακομη απο της αδειες) 1
webparts Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Θεα τυπισσα σημερα,σφαζει στοπ σε κεντρικοτατο σημειο με κινητο-σκουλαρικι,το οποιο κρατουσε με το αριστερο,για να μη βλεπει καθολου αριστερα. Το ακομα πιο αστειο ειναι οτι δεν ειχε καν ορατοτητα,μιας και καποιος αλλος απο το ιδιο ειδος με αυτη ειχε παρκαρει ενα φορτηγακι για να παρει καφε. Η τυπισσα απλα περασε,δεν ιδρωσε.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Στις 4/10/2018 στις 2:46 ΜΜ, pontez2 είπε Σοβαρά τώρα? (αν ισχυει και δε κάνεις πλάκα δε το γνωριζα Τοτε τι νοημα έχει η ΛΕΑ? Ο σκοπος ειναι να υπάρχει ανοιχτος δρομος για τα ασθενοφορα σωστά? Ο σκόπος της ΛΕΑ δεν είναι για τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Είναι για να βολευόμαστε και να πηγαίνουμε στον προορισμό μας πιο γρήγορα. Κι όχι δε κάνω πλάκα, απλά περιγράφω τι ισχύει και τι γίνεται στην πραγματικότητα και όχι στις νομοθεσίες που θέσπισαν κάποιοι χαρτογιακάδες που δεν έχουν επαφή με την ασύδοτη ελληνική πραγματικότητα.
webparts Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, De@th L0rd είπε Ο σκόπος της ΛΕΑ δεν είναι για τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Είναι για να βολευόμαστε και να πηγαίνουμε στον προορισμό μας πιο γρήγορα. Κι όχι δε κάνω πλάκα, απλά περιγράφω τι ισχύει και τι γίνεται στην πραγματικότητα και όχι στις νομοθεσίες που θέσπισαν κάποιοι χαρτογιακάδες που δεν έχουν επαφή με την ασύδοτη ελληνική πραγματικότητα. Για αυτο δε θα αλλαξει ποτε ο ελληνας.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, De@th L0rd είπε Ο σκόπος της ΛΕΑ δεν είναι για τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Είναι για να βολευόμαστε και να πηγαίνουμε στον προορισμό μας πιο γρήγορα. Κι όχι δε κάνω πλάκα, απλά περιγράφω τι ισχύει και τι γίνεται στην πραγματικότητα και όχι στις νομοθεσίες που θέσπισαν κάποιοι χαρτογιακάδες που δεν έχουν επαφή με την ασύδοτη ελληνική πραγματικότητα. Να καταργηθούν και τα φανάρια και τα Stop.και αυτά εμποδίζουν τον σύγχρονο Έλληνα που θέλει να φτάσει γρήγορα στον προορισμό του.Και τα όρια ταχύτητας παντου,ειδικά σε κατοικημένες περιοχές τζάμπα χάσιμο χρόνου.Μαζι σου φίλε μου.Ευτυχως υπάρχουν λογικοί άνθρωποι που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα στους δρόμους.Ακου εκεί η ΛΕΑ για οχήματα εκτάκτου ανάγκης.Αν τρακάρει άλλος ας ψοφήσει επειδή δεν θα μπορεί να φτάσει το ασθενοφόρο όπου κάθε λεπτό μετράει.Να πρόσεχε.
sanaeriko Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Αυτά τα καθίκια με τα δίτροχα που ανεβαίνουν πάνω στο πεζοδρόμιο για να μην περιμένουν 20 γαμωδευτερολεπτα να φύγει το λεωφορείο και σου κορνάρουν κιόλας να περάσουν γιατί κάποια άλλα καθίκια έχουν παρκάρει το βρωμομηχανακι τους και έχουν κλείσει το μισό πεζοδρόμιο θα τιμωρηθούν ποτέ; 2 1
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, sanaeriko είπε Αυτά τα καθίκια με τα δίτροχα που ανεβαίνουν πάνω στο πεζοδρόμιο για να μην περιμένουν 20 γαμωδευτερολεπτα να φύγει το λεωφορείο και σου κορνάρουν κιόλας να περάσουν γιατί κάποια άλλα καθίκια έχουν παρκάρει το βρωμομηχανακι τους και έχουν κλείσει το μισό πεζοδρόμιο θα τιμωρηθούν ποτέ; Ααα εγώ οποτε είμαι πεζος και δω μηχανάκι πάνω στο πεζοδρόμιο ( να το διασχίζει), ειτε παω πιο αργα αν είναι πίσω μου, ειτε συνεχίζω κανονικα την πορεια μου αν έρχεται απο μπροστά και τον αναγκάζω να ελαττώσει ταχυτητα-σταματήσει αν δεν χωράει. 1
papoys1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, sanaeriko είπε Αυτά τα καθίκια με τα δίτροχα που ανεβαίνουν πάνω στο πεζοδρόμιο για να μην περιμένουν 20 γαμωδευτερολεπτα να φύγει το λεωφορείο και σου κορνάρουν κιόλας να περάσουν γιατί κάποια άλλα καθίκια έχουν παρκάρει το βρωμομηχανακι τους και έχουν κλείσει το μισό πεζοδρόμιο θα τιμωρηθούν ποτέ; Κατεβαίνω σήμερα μεσημέρι την Περικλέους από Σύνταγμα προς Αθηνάς με το παπί.Μπροστά ένα φορτηγό κατεβάζει καρότσι και φορτώνει πράγματα κάπου να τα μεταφέρει και έχει κλείσει τελείως το στενό έτσι κι αλλιώς οδόστρωμα..Κάποιοι από πίσω κορνάρουν λες και θα γίνει κάτι.Πεζοδρόμιο στενό με κόσμο αρκετό οπότε το απρίπτω.Ο διπλανός όμως με το παπί το καβαλάει και προσπαθεί μέσα από τον κόσμο να περάσει.Έφαγε τις βρισιές και τις μπούφλες από αρκετούς.Είχαν το δίκιο τους, Βρίζουμε τα αυτοκίνητα,όμως και εμείς ώρες ώρες δεν έχουμε το θεό μας.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το είδα κι αυτό. Σκουπιδιάρικο σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι, να μαζεύει σκουπίδια 6 η ώρα το απόγευμα. Ο τύπος απλά σταμάτησε όπως ήταν κόβοντας όλη τη ροή (μέσα σε δευτερόλεπτα η ουρά ήταν εκατοντάδες μέτρα) και μάλιστα χαλαρά, είχε και σκουπιδοσακούλες τριγύρω, τις μαζεύανε κι αυτές σιγά σιγά... Τι έγινε, τη διαλύσαμε κι αυτή την υπηρεσία; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από GeorgeMan
christopher0016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Το είδα κι αυτό. Σκουπιδιάρικο σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι, να μαζεύει σκουπίδια 6 η ώρα το απόγευμα. Ο τύπος απλά σταμάτησε όπως ήταν κόβοντας όλη τη ροή (μέσα σε δευτερόλεπτα η ουρά ήταν εκατοντάδες μέτρα) και μάλιστα χαλαρά, είχε και σκουπιδοσακούλες τριγύρω, τις μαζεύανε κι αυτές σιγά σιγά... Τι έγινε, τη διαλύσαμε κι αυτή την υπηρεσία; συχνο φαινομενο μερα μεσημερι ιπποκρατους σκουπιδιαρικο , βραδυ σαββατου στην σκουφα πχ . εχω δει μεχρι και στην πανεπιστημιου 2 το μεσημερι.. εχει να κανει με τους δημους... καποιοι δημοι δεν πληρωνουν της πρωινες βαρδιες 1
nik0laus Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Κατεβαίνω σήμερα μεσημέρι την Περικλέους από Σύνταγμα προς Αθηνάς με το παπί.Μπροστά ένα φορτηγό κατεβάζει καρότσι και φορτώνει πράγματα κάπου να τα μεταφέρει και έχει κλείσει τελείως το στενό έτσι κι αλλιώς οδόστρωμα..Κάποιοι από πίσω κορνάρουν λες και θα γίνει κάτι.Πεζοδρόμιο στενό με κόσμο αρκετό οπότε το απρίπτω.Ο διπλανός όμως με το παπί το καβαλάει και προσπαθεί μέσα από τον κόσμο να περάσει.Έφαγε τις βρισιές και τις μπούφλες από αρκετούς.Είχαν το δίκιο τους, Βρίζουμε τα αυτοκίνητα,όμως και εμείς ώρες ώρες δεν έχουμε το θεό μας. Έτσι είναι φίλε μου. Ο ηλίθιος και ο μαλάκας είτε περπατάει είτε οδηγεί αυτοκίνητο είτε καβαλάει μοτοσυκλέτα είναι το ένα και το αυτό πράγμα: ΗΛΙΘΙΟΣ και ΜΑΛΑΚΑΣ Και δυστυχώς ψηφίζει, και η ψήφος του έχει την ίδια ακριβώς βαρύτητα με του ευφυούς ... Άιντε μετά να προοδεύσεις Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από nik0laus 3 1
christopher0016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, nik0laus είπε Έτσι είναι φίλε μου. Ο ηλίθιος και ο μαλάκας είτε περπατάει είτε οδηγεί αυτοκίνητο είτε καβαλάει μοτοσυκλέτα είναι το ένα και το αυτό πράγμα: ΗΛΙΘΙΟΣ και ΜΑΛΑΚΑΣ Και δυστυχώς ψηφίζει, και η ψήφος του έχει την ίδια ακριβώς βαρύτητα με του ευφυούς ... Άιντε μετά να προοδεύσεις βασικο συστατικο για να παμε μπροστα ειναι η παιδεια που ειναι ανυπαρκτη σε αυτη την χωρα. 3
papoys1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Το είδα κι αυτό. Σκουπιδιάρικο σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι, να μαζεύει σκουπίδια 6 η ώρα το απόγευμα. Ο τύπος απλά σταμάτησε όπως ήταν κόβοντας όλη τη ροή (μέσα σε δευτερόλεπτα η ουρά ήταν εκατοντάδες μέτρα) και μάλιστα χαλαρά, είχε και σκουπιδοσακούλες τριγύρω, τις μαζεύανε κι αυτές σιγά σιγά... Τι έγινε, τη διαλύσαμε κι αυτή την υπηρεσία; Απλό κολπάκι. Νομίζω τους έκοψαν τα νυχτερινά και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τα επαναφέρουν.
webparts Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Καλαματα σκουπιδιαρικο σε κεντρικο μονοδρομο 7.30 το πρωι. Χαος. Εχθες φτανω σε κοκκινο φαναρι και παω να περασω αριστερα απο το δευτερο σταματημενο,εχοντας χωρο στη λωριδα μου,σε δρομο με διπλη γραμμη. Ο απεναντι ξεκιναει προσπεραση σε διπλοπαρκαρισμενο που ειναι στην ουσια πισω και αριστερα μου και ερχεται ο μισος πανω μου. Τον αποφευγω οριακα και σχεδον κολλαω στο αυτοκινητο που ειναι δεξια μου. Του βαζω τις φωνες,καλα ρε μ@λ!@κα του λεω θα με σκοτωσεις;Δε με βλεπεις; Ο τυπος δενει χειροφρενο και παει να κατεβει,αλλα ειπα να μην εμπλακω καθως δε θα ειχε νοημα καθως ημουν 15 χρονια νεοτερος του και εκπαιδευμενος.. Εφυγα καθως δουλευα εκεινη τη στιγμη,αλλα μεσα μου με ετρωγε ασχημα. Εννοια σου,η Καλαματα ειναι μικρη.
mp123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δες σκηνικο που εγινε στην απεναντι λεωφορο απο το σπιτι μου. Φορτηγατζης κολλαγε σε μηχανη απο πισω. Ξαφνικα σταματαει ο μηχανοβιος στη μεση του δρομου παει στο φορτηγατζη, ανοιγει την πορτα του σκαει κατι μπουκετα και φευγει. Αρχοντας. Εκανε μαλ... ς ο φορτηγατζης και πληρωσε.μετα καλεσε αστυνομια ο φορτηγατζης κατι καταθεση τους εδωσε. Ηθελα να παω να τους πω καλα του εκανε αλλα ασε μην μπλεξω. Για αυτο ποτε στον δρομο δεν ξερεις τι τρελλα κουβαλαει ο αλλος. Αλλα μπραβο στον μηχανοβιο. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από mp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις