Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Τύπος με φορτηγάκι έχει παρκάρει εκεί που είναι το κόκκινο σημάδι, σταματάω και του λέω ότι παρκάρει πάνω στη στροφή και ότι είναι επικίνδυνο και η απάντηση του ήταν ότι η στροφή είναι "εκεί" δείχνοντας 5 μέτρα μπροστά. Να σημειώσω ότι είναι κατηφόρα και παρκάρουν και πριν την στροφή με αποτέλεσμα και αυτοί που ανεβαίνουν και αυτοί που κατεβαίνουν να οδηγάνε σχεδόν πάντα στη μέση του δρόμου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Θα του πεις εσύ στο χωριό του που θα παρκάρει; Είσαι αγενής!
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δικό μου χωριό είναι, εγώ είμαι της γειτονιάς αυτός είναι περαστικός Το κακό είναι ότι με τα μυαλά που έχουμε ούτε ζούγκλα μπορούμε να γίνουμε γιατί έχουμε κόψει και ότι δέντρο υπάρχει
pontez2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, Sorath είπε Την Δευτέρα το βράδυ που γύρναγα απο Αθηνών-Κορίνθου, είδα πάντως αρκετές περιπτώσεις περιπολικά να έχουν σταματήσει αυτοκίνητα στην ΛΕΑ και να τους ξηλώνουν τις πινακίδες. 1η φορά το είδα αυτό, και φώναζα "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕ" Άντε γιατί παραέχουμε γεμίσει με εξυπνάκιδες. Εγω δεν ειδα κανέναν και η Λεα ηταν γεμάτη. Σημειωτών πήγαιναμε απο διόδια Κορίνθου μέχρι διόδια Ασπρόπυργου. 2 ώρες περίπου κάναμε εκείνο το σημείο ώρα 19.00-21.00 Που τους ειδατε? Ουτε έναν αστυνομικο δεν ειδα πραγματικά. Ουτε έναν ομως.
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, pontez2 είπε Εγω δεν ειδα κανέναν και η Λεα ηταν γεμάτη. Σημειωτών πήγαιναμε απο διόδια Κορίνθου μέχρι διόδια Ασπρόπυργου. 2 ώρες περίπου κάναμε εκείνο το σημείο ώρα 19.00-21.00 Παρένθεση, γιατί το κάνετε αυτό στο εαυτό σας και επιστρέφετε όλοι μαζί κάθε φορά; Προσωπικά με βολεύει, απλά αναρωτιέμαι.
pontez2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Παρένθεση, γιατί το κάνετε αυτό στο εαυτό σας και επιστρέφετε όλοι μαζί κάθε φορά; Προσωπικά με βολεύει, απλά αναρωτιέμαι. Tι εννοείς? Τη Τρίτη ηταν χειρότερα. Τη Δευτέρα από τις 10 το πρωί είχε κίνηση. Την ερχόμενη Κυριακή θα ειναι ακόμα χειρότερα. Γενικά το Πάσχα οι εργαζόμενοι (που έχουν τη 4ημερη αργία) φεύγουν είτε Δευτέρα, είτε Τριτη (αν μπορέσουν να κολλήσουν μια μέρα ακομα) Υπάρχουν και οι άλλοι που παίρνουν όλη την εβδομάδα και γυρνάνε Σ.Κ. Δεν υπάρχει κάποια άλλη μέρα. Να φυγεις τη Κυριακή του Πάσχα ας πουμε? Δεν αξιζει.
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Εγώ έφυγα από Άρτα-Πρέβεζα τη Δευτέρα στις 06:50 και έμπαινα Αθήνα στις 11:00. Σχεδόν μηδενική κίνηση σε όλη τη διαδρομή. Ακόμα και στη λεωφόρο Αθηνών δε σταμάτησα ούτε σε ένα φανάρι, ούτε καν για να βγω στον Κηφισό. Από Αθήνα είχα φύγει Μεγάλη Παρασκευή στις 06:00 και πάλι πήγα αεράτος. Ξαναλέω, με συμφέρει που φεύγετε πιο αργά, απλά αναρωτιέμαι.
christopher0016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, phanispal είπε Εγώ έφυγα από Άρτα-Πρέβεζα τη Δευτέρα στις 06:50 και έμπαινα Αθήνα στις 11:00. Σχεδόν μηδενική κίνηση σε όλη τη διαδρομή. Ακόμα και στη λεωφόρο Αθηνών δε σταμάτησα ούτε σε ένα φανάρι, ούτε καν για να βγω στον Κηφισό. Από Αθήνα είχα φύγει Μεγάλη Παρασκευή στις 06:00 και πάλι πήγα αεράτος. Ξαναλέω, με συμφέρει που φεύγετε πιο αργά, απλά αναρωτιέμαι. τα πιο ανετα-γρηγορα ταξιδια γινονται πρωινες ωρες! αλλα ποιος ξυπναει χαραματα για να ταξιδεψει.. 1
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Spect~ είπε Τύπος με φορτηγάκι έχει παρκάρει εκεί που είναι το κόκκινο σημάδι, σταματάω και του λέω ότι παρκάρει πάνω στη στροφή και ότι είναι επικίνδυνο και η απάντηση του ήταν ότι η στροφή είναι "εκεί" δείχνοντας 5 μέτρα μπροστά. Να σημειώσω ότι είναι κατηφόρα και παρκάρουν και πριν την στροφή με αποτέλεσμα και αυτοί που ανεβαίνουν και αυτοί που κατεβαίνουν να οδηγάνε σχεδόν πάντα στη μέση του δρόμου. Λογικά δεν τρέχουν σε αυτό το σημείο ε; Μου φαίνεται δύσκολο να γίνει κάτι, όπως και δύσκολο να μη παρκάρει κάποιος εκεί. 1
Sorath Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Εγω δεν ειδα κανέναν και η Λεα ηταν γεμάτη. Σημειωτών πήγαιναμε απο διόδια Κορίνθου μέχρι διόδια Ασπρόπυργου. 2 ώρες περίπου κάναμε εκείνο το σημείο ώρα 19.00-21.00 Που τους ειδατε? Ουτε έναν αστυνομικο δεν ειδα πραγματικά. Ουτε έναν ομως. 22:30 πέρασα εγώ απο εκεί. 3 περιπολικά είδα που έγραφαν. 1
dimpa16 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Εγω δεν ειδα κανέναν και η Λεα ηταν γεμάτη. Σημειωτών πήγαιναμε απο διόδια Κορίνθου μέχρι διόδια Ασπρόπυργου. 2 ώρες περίπου κάναμε εκείνο το σημείο ώρα 19.00-21.00 Που τους ειδατε? Ουτε έναν αστυνομικο δεν ειδα πραγματικά. Ουτε έναν ομως. Απλά δεν έτυχε να δεις.Είχε.Έγραφαν και ξήλωναν. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Λογικά δεν τρέχουν σε αυτό το σημείο ε; Μου φαίνεται δύσκολο να γίνει κάτι, όπως και δύσκολο να μη παρκάρει κάποιος εκεί. Ειδικά αυτοί που κατεβαίνουν πάνε λίγο γρήγορα λόγω μεγάλης κλίσης του δρόμου. Στην συγκεκριμένη περιοχή επειδή είναι σχεδόν μόνο μεζονέτες υπάρχουν πάρκινγκ στα σπίτια αλλά βαριούνται το βάλε βγάλε. Και Ντάξει να παρκάρεις αλλά όχι όπου ναναι όπως πολλοί που βάζουν μηχανές και αμάξια πάνω ακριβώς μετά τη στροφή με αποτέλεσμα όπως κατεβαίνεις να κινδυνεύεις να χτυπήσεις το σταθμευμένο. Τέλος αν δεις στο Google maps όλη η ανηφόρα είναι με στροφές με αποτέλεσμα να οδηγας μόνιμα στην μέση του δρόμου 1
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, Spect~ είπε Ειδικά αυτοί που κατεβαίνουν πάνε λίγο γρήγορα λόγω μεγάλης κλίσης του δρόμου. Στην συγκεκριμένη περιοχή επειδή είναι σχεδόν μόνο μεζονέτες υπάρχουν πάρκινγκ στα σπίτια αλλά βαριούνται το βάλε βγάλε. Και Ντάξει να παρκάρεις αλλά όχι όπου ναναι όπως πολλοί που βάζουν μηχανές και αμάξια πάνω ακριβώς μετά τη στροφή με αποτέλεσμα όπως κατεβαίνεις να κινδυνεύεις να χτυπήσεις το σταθμευμένο. Τέλος αν δεις στο Google maps όλη η ανηφόρα είναι με στροφές με αποτέλεσμα να οδηγας μόνιμα στην μέση του δρόμου Έτσι όπως είδα τη φωτογραφία δεν μου φάνηκε τραγικό να παρκάρει κάποιος κολλητά στον τοίχο εκεί που λες, γι'αυτό το είπα. Αλλά είναι αλλιώς από μια φωτογραφία και αλλιώς να ξέρεις την περιοχή
christopher0016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 γαιδουρι σημερα ειχε παρκαρει εξω απο το σουπερμαρκετ πανω στο πεζοδρομιο οπου ο τρισαθλιος ειχε κλεισει ολο το πεζοδρομιο και επρεπε να βγεις στην κυριολεξια στον δρομο για να περασεις αυτο το κομματι του πεζοδρομιου . η πλακα ειναι καλω το 100 και χτυπαει χτυπαει δεν το σηκωνει κανεις
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 35 λεπτά πριν, christopher0016 είπε γαιδουρι σημερα ειχε παρκαρει εξω απο το σουπερμαρκετ πανω στο πεζοδρομιο οπου ο τρισαθλιος ειχε κλεισει ολο το πεζοδρομιο και επρεπε να βγεις στην κυριολεξια στον δρομο για να περασεις αυτο το κομματι του πεζοδρομιου . η πλακα ειναι καλω το 100 και χτυπαει χτυπαει δεν το σηκωνει κανεις Ε πήρες το 100 γι'αυτό, έπρεπε να πάρεις την άμεση δράση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις