Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες Κορίνθου-Αθήνας.

Μα τη παναγία, αν η ΛΕΑ δεν ηταν γεμάτη αυτοκίνητα, πιστευω οτι θα φτάναμε 2 ώρες αργότερα :P:P 

Ούτε απο προειδοποιήσεις καταλαβαίνουν ούτε απο ΚΟΚ ουτε τιποτα. Απλώς μπαίνουν ΛΕΑ.

Και ξέρουν οτι οι πιθανότητες να τους πιάσουν ειναι λίγες. Αστυνομικο εγω δεν ειδα. Αν εξαιρέσω 1-2 περιπολικά στα διόδια, δεν ειδα τιποτε άλλο.

Δημοσ.

Η κίνηση στη ΛΕΑ επιτρέπεται το Πάσχα ή στις μεγάλες εξόδους. Αυτό θα έπρεπε να το ξέρεις, καθιερώθηκε επί ΠΑΣΟΚ.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Η κίνηση στη ΛΕΑ επιτρέπεται το Πάσχα ή στις μεγάλες εξόδους. Αυτό θα έπρεπε να το ξέρεις, καθιερώθηκε επί ΠΑΣΟΚ.

Σοβαρά τώρα? (αν ισχυει και δε κάνεις πλάκα δε το γνωριζα

Τοτε τι νοημα έχει η ΛΕΑ? Ο σκοπος ειναι να υπάρχει ανοιχτος δρομος για τα ασθενοφορα σωστά?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Χθες Κορίνθου-Αθήνας.

Μα τη παναγία, αν η ΛΕΑ δεν ηταν γεμάτη αυτοκίνητα, πιστευω οτι θα φτάναμε 2 ώρες αργότερα :P:P 

Ούτε απο προειδοποιήσεις καταλαβαίνουν ούτε απο ΚΟΚ ουτε τιποτα. Απλώς μπαίνουν ΛΕΑ.

Και ξέρουν οτι οι πιθανότητες να τους πιάσουν ειναι λίγες. Αστυνομικο εγω δεν ειδα. Αν εξαιρέσω 1-2 περιπολικά στα διόδια, δεν ειδα τιποτε άλλο.

Αν κανείς δεν έμπαινε στη ΛΕΑ και κανεις δεν έκανε άσκοπες αλλαγές λωρίδων θα φτάνανε όλοι στα σπίτια τους 2 ώρες νωρίτερα .

Δημοσ.

Βασικά αν δεν ειχες 2 διόδια σε κομβικά σημεία και απλώς ειχες μονο ένα (πχ πριν την εισοδο στην Αθήνα), θα φτάναμε οντως 2 ωρες νωρίτερα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, De@th L0rd είπε

ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο ( να μην το μπερδεύουμε με το τωρινό )... 

Διάβαζα σε ένα ειδησεογραφικό site ότι η τροχαία θα στείλει 250 κλήσεις για παραβίαση ΛΕΑ τη Δευτέρα. Να είχαν βάλει πουθενά τπτ κάμερες σε λειτουργία, ποιος ξέρει.

• Like 1
Δημοσ.
41 minutes ago, bkran said:

ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο ( να μην το μπερδεύουμε με το τωρινό )... 

Διάβαζα σε ένα ειδησεογραφικό site ότι η τροχαία θα στείλει 250 κλήσεις για παραβίαση ΛΕΑ τη Δευτέρα. Να είχαν βάλει πουθενά τπτ κάμερες σε λειτουργία, ποιος ξέρει.

Πω ρε φιλε τι ωραια που θα ειναι αμα γινει κατι τετοιο...Ειδικα με το νεο ΚΟΚ.

Και τι δε θα δινα να βλεπα τις φατσες των τυπων οταν θα παραλαμβαναν το ραβασακι τους!

• Like 1
Δημοσ.

Στις ειδήσεις είπαν απόψε ότι εγιναν αφαιρέσεις άδειας κυκλοφορίας και πίνακιδων σε πολλά αμαξια που κινούνταν στη ΛΕΑ.

Δημοσ.

Επειδή χρησιμοποιώ κάθε μέρα ένα κομμάτι στην εθνική οδό για να πάω στη δουλειά μου είναι αστείο να μιλάμε για λεα. Είναι για τους ελληναραδες κανονική λωρίδα. Αμφιβάλλω εδώ που τα λέμε αν ξέρουν καν την χρησιμότητα της.

Δημοσ.

Να αναφερθώ με την σειρά μου σε ένα άλλο είδος μπαμπουινου καγκουρα μιας και έχει τύχει να είμαι μπροστά σε 2-3 περιστατικά.

Ο μάστορας ο πεφτουλας.

Έχει τύχει να μείνουν σε διαφορετικές περιπτώσεις κοπέλες με το αμάξι.

Πάντα θα προθυμοποιηθεί κάποιος καγκουρας(με ύφος τεχνικού f1)να βοηθήσει..

Ανοίγει το καπό λοιπόν και ξεκινάει να κοιτάζει την μηχανή σαν και γω δεν ξέρω τι :P

Ψάχνει ψάχνει ψάχνει, δεν έχει ιδέα τι του γίνεται, λερώνεται, η γκόμενα αρχίζει και ξενερώνει που δεν κάλεσε οδική, τελικά της λέει ότι είναι κάτι σοβαρό για να μην το βρίσκει, σκάει οδική φορτίζει μπαταρία τέλος.

Και οι τρεις περιπτώσεις πάνω κάτω το ίδιο εξελίχθηκαν.

Δεν ξέρω καν αν κατάφεραν να πάρουν τηλέφωνο οι καγκουρες. Πάντως ήταν γελοίοι!

Δημοσ.

Την Δευτέρα το βράδυ που γύρναγα απο Αθηνών-Κορίνθου, είδα πάντως αρκετές περιπτώσεις περιπολικά να έχουν σταματήσει αυτοκίνητα στην ΛΕΑ και να τους ξηλώνουν τις πινακίδες. 1η φορά το είδα αυτό, και φώναζα "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕ"

Άντε γιατί παραέχουμε γεμίσει με εξυπνάκιδες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα δει πρόσφατα σκηνικό με αστυνομικό ομάδας-ζήτα που έκανε σούζες με την μηχανή δίπλα στην περιοχή των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης :wacko:

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Sorath είπε

Την Δευτέρα το βράδυ που γύρναγα απο Αθηνών-Κορίνθου, είδα πάντως αρκετές περιπτώσεις περιπολικά να έχουν σταματήσει αυτοκίνητα στην ΛΕΑ και να τους ξηλώνουν τις πινακίδες. 1η φορά το είδα αυτό, και φώναζα "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕ"

Άντε γιατί παραέχουμε γεμίσει με εξυπνάκιδες.

Τα ίδια κι το μεσημέρι απόγευμα της ίδιας μέρας... έβλεπες κάτι μούτρα που τους έγραφε. Αξία ανεκτίμητη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sanaeriko είπε

Επειδή χρησιμοποιώ κάθε μέρα ένα κομμάτι στην εθνική οδό για να πάω στη δουλειά μου είναι αστείο να μιλάμε για λεα. Είναι για τους ελληναραδες κανονική λωρίδα. Αμφιβάλλω εδώ που τα λέμε αν ξέρουν καν την χρησιμότητα της.

Προχθές γυρνούσα από Πατρών-Αθηνών, αλλά νωρίς το πρωί που δεν είχε (καθόλου) κίνηση. Είδα 2-3 να κινούνται στη ΛΕΑ για αρκετή ώρα, χωρίς αλάρμ, χωρίς να φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, με όλες τις άλλες λωρίδες άδειες.

Σίγουρα είναι πολλοί εκείνοι που δεν ξέρουν τι σκοπό εξυπηρετεί.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...