Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε, κάλεσε εσύ το γνωστό δωρεάν τριψήφιο νούμερο, περίμενε μέχρι να πουληθούν και τα σάπια και ν' αδειάσουν οι πάγκοι, να έρθουν τα απορριμματοφόρα του δήμου να μαζέψουν, εν τω μεταξύ ο δικός σου θα έχει πουλάρει like a boss, και όοοοοταν έρθει η τροχαία εξήγησέ τους τον προβληματισμό σου.

Τουλάχιστον μπορείς να κάνεις και τα ψώνια σου στο ενδιάμεσο, δε μπορείς να πεις ότι θα πάει εντελώς χαμένος ο χρόνος σου.

Συντονίσου στην πραγματικότητα, στο φωνάζω καιρό, αλλά μάλλον έχεις καιρό μόνο για αμπελοφιλοσοφίες του πληκτρολογίου.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ στο Ελάντα νομίζουμε οτι με το βρισίδι, την κόρνα, την χειρονομία και ακομα χειρότερο με το να κλείνουμε κάποιον εν κινήση κινδυνεύοντας να τρακάρουμε και να τραυματιστούμε εμείς ή ο συνάνθρωπος που κανει τη μαμακία, νομίζουμε ότι τον τιμωρούμε και μετά θα είναι καλό παιδί... Δεν καταλαβαίνουμε ότι στη τελική εμείς χαλιόμαστε στην ψυχική μας υγεία και όχι ο μακάκας που κανει τη μακακία.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε, κάλεσε εσύ το γνωστό δωρεάν τριψήφιο νούμερο, περίμενε μέχρι να πουληθούν και τα σάπια και ν' αδειάσουν οι πάγκοι, να έρθουν τα απορριμματοφόρα του δήμου να μαζέψουν, εν τω μεταξύ ο δικός σου θα έχει πουλάρει like a boss, και όοοοοταν έρθει η τροχαία εξήγησέ τους τον προβληματισμό σου.

Τουλάχιστον μπορείς να κάνεις και τα ψώνια σου στο ενδιάμεσο, δε μπορείς να πεις ότι θα πάει εντελώς χαμένος ο χρόνος σου.

Συντονίσου στην πραγματικότητα, στο φωνάζω καιρό, αλλά μάλλον έχεις καιρό μόνο για αμπελοφιλοσοφίες του πληκτρολογίου.

Δεν περιμενα κατι καλυτερο σε απαντηση απο ειρωνειες κλπ. Εισαι ο τυπος που προκρινει τραμπουκισμους, βρισιδια και καυγαδες ακομα και για ψυλλου πηδημα, μονο εκει που μας παιρνει βεβαια. Θα ηταν αφελες να περιμενω σοβαρη απαντηση, οσο αφελες ειναι οτι καθομαι και σου απανταω σοβαρα, οταν εσυ αλλαζεις αυτα που λεω για να ερθεις να μου κανεις αντιλογο!

Επειδη η επαναληψη μητηρ μαθησεως λοιπον και κλεινω εδω, διοτι ειναι ξεκαθαρο το χασιμο χρονου για arguing :

Α. Εγραψα οτι οι γυρω του κακως δεν αντιδρουν. ΔΕΝ εννουσα να τον βρισουν, ΔΕΝ εννοουσα να τον δειρουν, ΔΕΝ εννοουσα να τσακωθουν. Αρα αυτα που μου προσαπτεις οτι ειπα σου επιστρεφονται σε εσενα και τις γνωστες σου μεθοδους προσεγγισης συμπολιτων σου που σου χαλανε τη ζαχαρενια.

Β. Εγραψα τι θα εκανα εγω και φυσικα ΔΕΝ ηταν μονο αυτο που επιλεκτικα αναφερεις περι τριψηφιου αριθμου.

Γ. Εγραψα επισης οτι αν αυτο που θα εκανα εγω, το καναν ολοι, τοτε θα ειχε αποτελεσματα. Προφανως ειναι πολυ δυσκολοτερο να κανει ενας μονος του τον ρομπεν των δασων, αλλα ειναι πολυ αποτελεσματικοτερο αν αυτον τον ενα τον ακολουθουν και οι αλλοι βαση της ελαχιστης ευθυνης που εχουν ως μερος της κοινωνιας.

Τελος, θα σου παρει χρονια, το πιθανοτερο δε ειναι να μην το καταλαβεις ποτε παρ'οτι στο εχω εξηγησει 10δες φορες. Με το να τραμπουκιζεις και να βριζεις τον οιονδηποτε -ακομα και τον παρανομο- το μονο που καταφερνεις ειναι να διογκωνεις το προβλημα. Ξερω, καιγονται εγκεφαλικα κυτταρα στο Ελλαδισταν αυτη τη στιγμη διαβαζοντας το παραπανω, αλλα καποια στιγμη, ισως, το αντιληφθουν αυτοι που βλεπουν ως λυση την μαγκια-κλανια για ψυλλου πηδημα και ως εκει που τους παιρνει.

ΥΓ. Προστακτικες και νουθεσιες στους τυπους που βριζεις επειδη σου πηραν τη θεση στο φαναρι και γενικως μιλατε την ιδια γλωσσα και συνενοειστε.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 4
Δημοσ.

https://www.google.gr/maps/@37.9108549,23.711148,3a,75y,78.04h,86.76t/data=!3m6!1e1!3m4!1s69YlfdXy86x000up-1e0dg!2e0!7i13312!8i6656!5m1!1e1

Ποσειδώνος, στο φανάρι για Καλαμακίου σήμερα στις 11:10, μετά από 4ωρο ταξίδι χωρίς προβλήματα, είμαι ακριβώς εκεί που είναι το λευκό Opel Astra SW στο από πάνω link, πρώτος στο φανάρι δηλαδή.

Ανάβει πράσινο και ξεκινώ, και ελληνάρας με Smart με περνάει ξυστά από δεξιά και ~30 χλμ/ώρα. Δεν αντιδρώ. Στο πρώτο φανάρι στην Καλαμακίου είμαι από πίσω του. Με κοιτάει απ' τον καθρέπτη, του κοτσάρω απλά ένα κωλοδάχτυλο στη μάπα του, δεν αντέδρασε καν, άναψε πράσινο και έστριψε δεξιά.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα! Και τι κατάλαβες; Ικανοποιήθηκες ψυχικά και σωματικά; Ελληνική οδηγική(και οχι μόνο) παιδεία = ανύπαρκτη

• Like 3
Δημοσ.
5 minutes ago, Focusinos said:

Συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα! Και τι κατάλαβες; Ικανοποιήθηκες ψυχικά και σωματικά; Ελληνική οδηγική(και οχι μόνο) παιδεία = ανύπαρκτη

Τι εννοεις τι καταλαβε; Υπαρχουν προυποθεσεις για να καταλαβαινεις, γενικως, τις οποιες αμφιβαλλω αν πληρουν αυτοι που η παιδεια τους , τους οριζει να φερονται κατ'αυτον τον τροπο σε οτι "ευκαιρια" τους δωθει.

Βεβαια το πιο λυπηρο κι απο το ιδιο το κωλοδαχτυλο ειναι οτι κρινει ουσιωδες να συμπεριλαβει την ενεργεια αυτη στην αφηγηση.

^Δηλωνω σχεδον βεβαιος οτι αυτος ειναι και ο λογος που αφηγηθηκε το περιστατικο. Αν ας πουμε κατεβαινε κανας τυπος χωρις σβερκο απο το smart και τον ελυνε, προφανως το περιστατικο δε θα το μαθαιναμε ποτε ή θα το μαθαιναμε μεχρι το σημειο που ο αλλος απο το smart ανοιξε την πορτα.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

https://www.google.gr/maps/@37.9108549,23.711148,3a,75y,78.04h,86.76t/data=!3m6!1e1!3m4!1s69YlfdXy86x000up-1e0dg!2e0!7i13312!8i6656!5m1!1e1

Ποσειδώνος, στο φανάρι για Καλαμακίου σήμερα στις 11:10, μετά από 4ωρο ταξίδι χωρίς προβλήματα, είμαι ακριβώς εκεί που είναι το λευκό Opel Astra SW στο από πάνω link, πρώτος στο φανάρι δηλαδή.

Ανάβει πράσινο και ξεκινώ, και ελληνάρας με Smart με περνάει ξυστά από δεξιά και ~30 χλμ/ώρα. Δεν αντιδρώ. Στο πρώτο φανάρι στην Καλαμακίου είμαι από πίσω του. Με κοιτάει απ' τον καθρέπτη, του κοτσάρω απλά ένα κωλοδάχτυλο στη μάπα του, δεν αντέδρασε καν, άναψε πράσινο και έστριψε δεξιά.

Τι ηθελες να κανει; Καθρεφτακι;

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

του κοτσάρω απλά ένα κωλοδάχτυλο στη μάπα του

Τον ξεφτιλισες.

1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Καθρεφτακι;

Καθρεφτακι ενω κοιτουσε απο το καθρεφτακι.
Inception.

Δημοσ.

To καλύτερο είναι να τον κυνηγήσεις και να του κάνεις ένα pit maneuver να τον βγάλεις εκτός δρόμου. Έτσι θα το θυμάται για πάντα, ειδικά αν καταλήξει στο νοσοκομείο. Όχι παίζουμε... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, De@th L0rd είπε

To καλύτερο είναι να τον κυνηγήσεις και να του κάνεις ένα pit maneuver να τον βγάλεις εκτός δρόμου. Έτσι θα το θυμάται για πάντα, ειδικά αν καταλήξει στο νοσοκομείο. Όχι παίζουμε... 

Πολυ nfs επαιζες μικρος μου φαινεται.

Δημοσ.

Έχω 5 λεπτά που ανακάλυψα το θέμα. Έχω διαβάσει λίγα ποστ ως τώρα αλλά τα πιο πολλά μου βγάζουν γέλιο.... κάτι μου λέει ότι το όλο θέμα είναι προσομοίωση των δρόμων μας συμπεριλαμβανομένων των οδηγάρων  μας(επίτηδες την κατέστρεψα την λέξη οδηγός). 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, xronis είπε

Έχω 5 λεπτά που ανακάλυψα το θέμα. Έχω διαβάσει λίγα ποστ ως τώρα αλλά τα πιο πολλά μου βγάζουν γέλιο.... κάτι μου λέει ότι το όλο θέμα είναι προσομοίωση των δρόμων μας συμπεριλαμβανομένων των οδηγάρων  μας(επίτηδες την κατέστρεψα την λέξη οδηγός). 

Εισαι πολυ σοφος. Αυτο ακριβως ειναι,μιας και ειμαστε οι ιδιοι που συνανταμε εκει εξω.
Το αστειο ειναι οτι κανουμε εδω τα ιδια που κανουμε και εξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...