ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 04/04/2018 στις 12:20 ΠΜ, Spect~ είπε Σημερα το μεσημερι, 3 λωριδες, η 1η και 2η στριβουν αριστερα και 2η και 3η πανε ευθεια, η 1η εχει ουρα απο αυτοκινητα που περιμενουν το φαναρι για να στριψουν, στην 2η ειναι μια τυπισα και πισω της εγω και εκει που περιμενω να σταματησει στο φαναρι κανει το θεικο και παει και καθεται διαγωνια μπροστα απο τον πρωτο της 1ης λωριδας (αυτον που ηταν αριστερα μας δηλαδη). Οταν αναψε το φαναρι φυσικα και δεν εφυγε γιατι δεν το εβλεπε και ηταν η πρωτη φορα που πατησα κορνα εκνευρισμενος και οχι απλα για να ξυπνησει! Αυτο ειναι καθημερινο φαινομενο. Σε ενα φαναρι που γινεται συνεχεια ειναι στο Ψυχικο, στο πλάι απο το Πενταγωνο και το κανουν αυτοι που πανε αριστερα. Αριστερα παει προς Κηφισιας, δεξια προς Μεσογειων. Αριστερα αναβει για λιγο και μαζευει ουρα, για δεξια αναβει πολλη ωρα και καθαριζει γρηγορα. Οποτε οι εξυπνοι πανε απο δεξια και μπαινουν ετσι οπως λες διαγωνια. Οι πολυ μερακληδες Ψυχικιωτες που πανε ευθεια μερικες φορες το καινε και τελειως. 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε εδω δεν σε σταμανε οταν κανεις παραβαση μπροστα τους , σιγα μην το εκαναν για να ψαρωσει καποιος. καποιο αλλο λογο θα ειχαν μπορει να ψαχναν κατι Σε συζητηση με συγγενη αστυνομικο, μου ειχε πει οτι αν σταματαγαν για οποια παρανομια εβλεπαν στο δρομο τους, δεν θα εφταναν ποτε στον προορισμο για τον οποιο ξεκινησαν Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από ProponitisTouKanape
christopher0016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Σε συζητηση με συγγενη αστυνομικο, μου ειχε πει οτι αν σταματαγαν για οποια παρανομια εβλεπαν στο δρομο τους, δεν θα εφταναν ποτε στον προορισμο για τον οποιο ξεκινησαν εχω δει παρα πολλες φορες να παρανομουν μπροστα σε περιπολικο σχεδον ποτε δεν σταματησαν καποιον . μονο μια φορα στην πειραως στο υψος της ομονιας εχω δει το θεικο τυπος με αυτοκινητο μιλαει στο τηλ διπλα του μηχανη με γιλεκο τροχαιας τον κοιταει την κοιταει και ο τυπος δεν κλεινει το τηλ απευθιας συνεχιζει και μιλαει αδιαφορος.. η τυπισα τα περνει του κανει νοημα δεξια και τον γραφει ηταν πραγματικα πολυ αστειο το ολο θεαμα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Αυτο ειναι καθημερινο φαινομενο. Σε ενα φαναρι που γινεται συνεχεια ειναι στο Ψυχικο, στο πλάι απο το Πενταγωνο και το κανουν αυτοι που πανε αριστερα. Αριστερα παει προς Κηφισιας, δεξια προς Μεσογειων. Αριστερα αναβει για λιγο και μαζευει ουρα, για δεξια αναβει πολλη ωρα και καθαριζει γρηγορα. Οποτε οι εξυπνοι πανε απο δεξια και μπαινουν ετσι οπως λες διαγωνια. Οι πολυ μερακληδες Ψυχικιωτες που πανε ευθεια μερικες φορες το καινε και τελειως. ΔΕν καταλαβες, η λωριδα στην οποια ηταν αυτη εστριβε και αυτη αριστερα και ηταν πρωτη πρωτη
webparts Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, christopher0016 είπε η τυπισα τα περνει Αυτες ειναι πραγματικα οι χειροτεροι μπατσοι που μπορεις να συναντησεις.
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Στις 4/5/2018 στις 12:03 ΜΜ, Spect~ είπε Σήμερα το πρωί γυναίκα με παιδί μιλάει στο κινητό και περνάει κόκκινο γιατί μπερδεύτηκε με το επόμενο φανάρι που ήταν πράσινο. Υγ;: προς υπεράσπιση της είναι δύο φανάρια σε απόσταση 30μετρων το ένα μετά το άλλο και εύκολα κάνεις λάθος Υγ: σε καμία περίπτωση δεν την δικαιολογώ μπερδευομαι κι εγω ετσι πολλες φορες με φαναρια διαδοχικα, γιατι κοιταω μονο το μακρινο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 8 minutes ago, Ntinaras said: μπερδευομαι κι εγω ετσι πολλες φορες με φαναρια διαδοχικα, γιατι κοιταω μονο το μακρινο. Στην Μαραθώνος μετα τη ναυτική βάση (Ν.Μάκρη) έχει 2 τέτοια, σε απόσταση 20-30 μέτρα το πολύ. Μίσος κάθε φορά γιατί πλακώνομαι στα φρένα...
zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Κάτι είχανε πει πριν μερικά χρόνια για ένα χρονόμετρο που θα μπει πάνω από τα φανάρια και θα μετράει αντίστροφα για το πράσινο, έχει ακούσει κανείς τίποτα;
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 καλημερα προσοχη σημερα θα εχει πολλους που τα εχουν κοπανησει! 1
plotolp Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, zio10 είπε Κάτι είχανε πει πριν μερικά χρόνια για ένα χρονόμετρο που θα μπει πάνω από τα φανάρια και θα μετράει αντίστροφα για το πράσινο, έχει ακούσει κανείς τίποτα; Μόνο στην διάβαση στην πλατεία Συντάγματος έχω δει να υπάρχουν. 1
1988panos2171 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, christopher0016 είπε καλημερα προσοχη σημερα θα εχει πολλους που τα εχουν κοπανησει! Τέτοιες μέρες γενικά προσπαθώ να αποφεύγω τη χρήση αυτοκινήτου. Βγαίνει στο δρόμο η Σάρα και η Μάρα συν ότι λόγω των ημερών πίνουν κι όλας οπότε γίνονται κάπως επικίνδυνα τα πράγματα. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι αν νομιζετε οτι το παρακατω βιντεο το ποσταρω για τον οδηγο, κανετε μεγαλο λαθος. Μεγαλυτερη σημασια για μενα εχει: Α. Η (μη) αντιδραση των περιφερομενων τριγυρω, στην κλασσικη ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΗ λογικη του Ελληναρα "που να μπλεκω μωρε τωρα" Β. Η μη ειδοποιηση (εστω) απο κανεναν εκ των παραπανω, καποιου οποιουδηποτε υπευθυνου οργανου. Γ. Η de facto απουσια της αστυνομιας, δημοτικης ή μη. Δ. Οτι εστω κι εκ των υστερων δεν προκειται το εν λογω περιστατικο να απασχολησει κανεναν πολιτη και καμια αρχη, παρα μονο τα social media. Για μενα, δεν φταιει ο ενας που το κανει γιατι μπορει, αλλα φταινε ΟΛΟΙ οι υπολοιποι και κυριως οι πολιτες που παραμενουν θεατες και αφηνουν τον ενα να κανει το κομματι του οπως ακριβως γουσταρει, περιμενοντας (ή και κατηγορωντας) "το κρατος" να μαντεψει την υπαρξη του συγκεκριμενου αυτοκινητου στο συγκεκριμενο σημειο για να ερθει να γραψει τον οδηγο. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από YourTrueLegend
webparts Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Για μενα, δεν φταιει ο ενας που το κανει γιατι μπορει, αλλα φταινε ΟΛΟΙ οι υπολοιποι Ετσι ακριβως ειναι φιλε. Εδω Καλαματα ειναι συνηθισμενο να διπλοπαρκαρουν και απο τις 2 μεριες σε κεντρικους δρομους για να κανουν τις δουλειες τους,με αποτελεσμα να υπαρχει μποτιλιαρισμα στο πουθενα. Και αν τους κορναρεις την ωρα που πανε να βγουν απο το αμαξι σου βαζουν και χερι. Εχουν συνηθισει που δεν τους μιλαει κανεις και οταν τους κορναρει ενας παρεξηγιουνται. Διαιωνιζεται η μαλακια του ελληνα,μην το ψαχνετε. In other news,γυρισα και αποψε αλωβητος σπιτι μου.Αντε να πανε στο διαολο οι οδηγαρες των διακοπων.
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/8/2018 στις 11:30 ΠΜ, YourTrueLegend είπε Κι αν νομιζετε οτι το παρακατω βιντεο το ποσταρω για τον οδηγο, κανετε μεγαλο λαθος. Μεγαλυτερη σημασια για μενα εχει: Α. Η (μη) αντιδραση των περιφερομενων τριγυρω, στην κλασσικη ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΗ λογικη του Ελληναρα "που να μπλεκω μωρε τωρα" Β. Η μη ειδοποιηση (εστω) απο κανεναν εκ των παραπανω, καποιου οποιουδηποτε υπευθυνου οργανου. Γ. Η de facto απουσια της αστυνομιας, δημοτικης ή μη. Δ. Οτι εστω κι εκ των υστερων δεν προκειται το εν λογω περιστατικο να απασχολησει κανεναν πολιτη και καμια αρχη, παρα μονο τα social media. Για μενα, δεν φταιει ο ενας που το κανει γιατι μπορει, αλλα φταινε ΟΛΟΙ οι υπολοιποι και κυριως οι πολιτες που παραμενουν θεατες και αφηνουν τον ενα να κανει το κομματι του οπως ακριβως γουσταρει, περιμενοντας (ή και κατηγορωντας) "το κρατος" να μαντεψει την υπαρξη του συγκεκριμενου αυτοκινητου στο συγκεκριμενο σημειο για να ερθει να γραψει τον οδηγο. Εσύ δεν είσαι εκείνος που σε αντίστοιχα νήματα κατακρίνεις ακριβώς αυτό, δηλαδή το να επέμβει ο πολίτης, κάνοντας λόγο για αυστραλοπίθηκους; Δηλαδή ποια η διαφορά του να τον πετύχουν εκεί περισσότεροι από ένας την ώρα που πάει να μπει στο αμάξι και να του πουν «τι κάνεις ρε μαλάκα», απ' το να πεις «τι κάνεις ρε μαλάκα» στον μπροστινό σου που κάνει ό,τι του κατέβει ενώ κινείστε και οι δύο; Τι θα γίνει με το bug με τα links από YouTube; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από phanispal
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 21 minutes ago, phanispal said: Εσύ δεν είσαι εκείνος που σε αντίστοιχα νήματα κατακρίνεις ακριβώς αυτό, δηλαδή το να επέμβει ο πολίτης, κάνοντας λόγο για αυστραλοπίθηκους; Δηλαδή ποια η διαφορά του να τον πετύχουν εκεί περισσότεροι από ένας την ώρα που πάει να μπει στο αμάξι και να του πουν «τι κάνεις ρε μαλάκα», απ' το να πεις «τι κάνεις ρε μαλάκα» στον μπροστινό σου που κάνει ό,τι του κατέβει ενώ κινείστε και οι δύο; Τι θα γίνει με το bug με τα links από YouTube; Αν και συγκρατεις καποια πραγματακια που λεω μετα απο χρονια (go figure) , δειχνεις οτι συνεχιζεις να μην αντιλαμβανεσαι το τι εγραφα ή το τι γραφω σημερα (figure x 2). Αυστραλοπιθηκους ελεγα, λεω και θα λεω τους απολιτιστους που νομιζουν οτι εχουν δικαιωμα να παιρνουν το νομο στα χερια τους ή να μανουριαζουν/τραμπουκιζουν κατα βουληση , ειδικα για λογους που απτωνται περισσοτερο στον εγωισμο και την "μαγκια" του καθενος ελληναρα συμπλεγματικου αντρακλα που τρωει παντοφλα σε σπιτι, σχολειο, πανεπιστημιο, δουλεια κλπ και βρισκει ευκαιρια στο δρομο να βγαλει ολα του τα κομπλεξ. Πχ, μπηκε μπροστα μου στο φαναρι ενας ακυρος, ας τον βρισω κι εγω... That being said, δειξε μου που εγραψα οτι οι γυρω του επρεπε να παρουν το νομο στα χερια τους/να βρισουν/να διαπληκτιστουν. Απο την αλλη, δεν μου κανει εντυπωση. Μεσα στη γενικοτερη συγχυση εννοιων και αξιων που επικρατει εκει στο Ελλαντα, προφανως συγχεεται και το "κακως δεν αντιδρουν οι γυρω" που εγραψα εγω με το.... "κακως δεν τον εδειραν/εβρισαν/τραμπουκισαν" που αντιληφθηκες εσυ. Με την μονη διαφορα οτι απο την αντιδραση που εννοω εγω μεχρι τις αυστραλοπιθηκο-μεθοδους που γνωριζεις εσυ, υπαρχουν πολλοι ακομοι τροποι για εναν πολιτη να αντιδρασει, με πρωτο και καλυτερο αυτο που λεω παντα: Κληση αρμοδιων οργανων. Εν προκειμενω, οχι μονο αυτο. Θα μπορουσα ας πουμε ορθα κοφτα να του ζητησω να μετακινησει το αυτοκινητο του αμεσα καθως ενοχλει και ειναι παρανομος, κι αν αντιδρουσε με τους τροπους που προκρινετε και υιοθετειτε εκει στην μπανανια, θα εκανα στην ακρη και θα καλουσα το γνωστο δωρεαν τριψηφιο αριθμο. Αν αυτο το καναν αλλοι 10, ισως αυτη η χωρα να ειχε αποτελεσματα σε κοινωνικο επιπεδο. Αλλα δυστυχως ολοι επιδιδονται σε ad-hoc βρισιδια εκει που τους παιρνει, κι εκει που δε τους παιρνει (ακομα κι αν το παραπτωμα του αλλου ειναι σοβαροτερο) κιοτευουν και κανουν οτι δεν βλεπουν/ακουν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις