Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greed είπε

Το 80-85% που 2τροχιζει τους Ελληνικους δρομους. 

80% περιπου ειναι το ποσοστο των ηλιθιων γενικοτερα στον πληθυσμο,δεν εχει να κανει με διτροχο η τετρατροχο :P

Εισαι υπερβολικος παντως.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, webparts είπε

80% περιπου ειναι το ποσοστο των ηλιθιων γενικοτερα στον πληθυσμο,δεν εχει να κανει με διτροχο η τετρατροχο :P

Εισαι υπερβολικος παντως.

Ως προς τι ειμαι υπερβολικος; 8 στους 10 παπακιδες,σκουτεραδες,μηχανοβιους (απο τα lidl οι τελευταιοι) απλα δεν ξερουν τι κανουν και γιατι το κανουν. 
Ειμαι πιο αυστηρος; Ναι ειμαι αφου το γνωριζω το "αθλημα" και το αγαπω.
Αλλα βλεπεις η ελευθερια του να κανεις ζικ ζακ μεσα στη πολη αποφευγοντας τη κινηση (παρανομος) δεν ειναι αρκετη για καποιους το 80% και θελουν και αλλο ξεπερνωντας τα ορια ασφαλειας.. με διαφορους τροπους και οταν ερθει αυτη η κακια στιγμη  μετα σου λεει ποναει.. 

Επεξ/σία από greed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, greed είπε

Ως προς τι ειμαι υπερβολικος; 8 στους 10 παπακιδες,σκουτεραδες,μηχανοβιους (απο τα lidl οι τελευταιοι) απλα δεν ξερουν τι κανουν και γιατι το κανουν. 
Ειμαι πιο αυστηρος; Ναι ειμαι αφου το γνωριζω το "αθλημα" και το αγαπω.
Αλλα βλεπεις η ελευθερια του να κανεις ζικ ζακ μεσα στη πολη αποφευγοντας τη κινηση (παρανομος) δεν ειναι αρκετη για καποιους το 80% και θελουν και αλλο ξεπερνωντας τα ορια ασφαλειας.. με διαφορους τροπους και οταν ερθει αυτη η κακια στιγμη  μετα σου λεει ποναει.. 

Εισαι υπερβολικος γιατι βλεπεις μονο τους κακους διτροχους οδηγους και βγαζεις ποσοστα χωρις να υπολογιζεις τους καλους.

Θα συμφωνησω μονο για το ποσοστο στους σκουτερακηδες  :P

Οδηγαω πολλα χρονια κατ'επαγγελμα μηχανακι οπως επισης και σε πιστα,θεωρω οτι εχω "αθληθει" αρκετα για να εχω μια πιο σφαιρικη αποψη.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.

8 στους 10. Νομιζω οι 2 στους 10 ειναι οκ. Καθημερινη εμπειρια (η ρουτινα μου). 
Το ποσοστο των 4τροχων ειναι μικροτερο. Δεν μπορει να κανει και κατι εξαλλου οταν εχει φρακαρει στη κινηση.. Και εκει ξεκιναει το παρτι για τους 2τροχους.

Δημοσ.

Που κυκλοφορείς δεν μας λες, γιατί τα ποσοστά που λέει ο φίλος τα βλέπω κάθε μέρα. Και οκ οι κουτάτοι (κακώς) μλκίζονται αλλά είναι μέσα σε 1-1.5+ τόνο σίδερα, οι 2τρόχοι εν συγκρίσει είναι γυμνοί... δυστυχώς πολύ συχνά και κυριολεκτικά, αφού αφήνουν το κράνος σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, greed είπε

8 στους 10. Νομιζω οι 2 στους 10 ειναι οκ. Καθημερινη εμπειρια (η ρουτινα μου). 
Το ποσοστο των 4τροχων ειναι μικροτερο. Δεν μπορει να κανει και κατι εξαλλου οταν εχει φρακαρει στη κινηση.. Και εκει ξεκιναει το παρτι για τους 2τροχους.

Μαλλον συναντας τους ιδιους συνεχεια.

Δε μιλησε κανεις ομως για φρακαρισμενους στην κινηση.

Οπως και να το κανεις οι τετρατροχοι ειναι απο ολες τις μεριες πιο επικινδυνοι,ειτε λογω μεγεθους ειτε επειδη μεσα στην καμπινα ασχολουνται με οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να προσεχουν στο δρομο.

Σε μυαλο τα ιδια σκατα ειναι ολοι,το θεμα ειναι ποσο κακο θα προκαλεσει ο καθενας.

@phanispal Paging Dr Phanis.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, webparts είπε

Μαλλον συναντας τους ιδιους συνεχεια.

Δε μιλησε κανεις ομως για φρακαρισμενους στην κινηση.

Οπως και να το κανεις οι τετρατροχοι ειναι απο ολες τις μεριες πιο επικινδυνοι,ειτε λογω μεγεθους ειτε επειδη μεσα στην καμπινα ασχολουνται με οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να προσεχουν στο δρομο.

Λες να γυρναω ολη την αθηνα καθημερινα και να βλεπω τους ιδιους συνεχεια; 

Και οι δυο το ιδιο επικινδυνοι ειναι. . Θεωρεις πως αν συγκρουστω με ενα παπακι που κανει προσπεραση παρανομη θα πονεσω λιγοτερο απο το να χτυπησω με ενα ι,χ,? 

Μη το παμε πολυ μακρια δεν ειναι ο λογος του τοπικ αυτος εξαλλου.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, greed είπε

Θεωρεις πως αν συγκρουστω με ενα παπακι που κανει προσπεραση παρανομη θα πονεσω λιγοτερο απο το να χτυπησω με ενα ι,χ,

Πολυ λιγοτερο,να εισαι σιγουρος.Απορω με την ερωτηση,πραγματικα,εκτος και αν την καταλαβα εγω λαθος.Θεωρεις οτι το ιδιο θα σε πονεσει το παπι και το ιδιο το αμαξι αμα σε χτυπησουν;

6 λεπτά πριν, greed είπε

Μη το παμε πολυ μακρια δεν ειναι ο λογος του τοπικ αυτος εξαλλου.

Με απογοητευεις.Αντε για υπνο.

Επεξ/σία από webparts
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στο Ελληνικό, επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, στη συμβολή με τη Βουλιαγμένης, πηγαίνοντας από Γλυφάδα προς κέντρο. Συγκεκριμένα εδώ αλλά στην αριστερή. Είμαι με φλας έτοιμος να στρίψω. Τρίτος σε σειρά, μπροστά μου λεωφορείο και ιχ. Ανάβει φανάρι, ξεκινάμε σιγά σιγά, ως εδώ όλα κομπλέ.

Ενώ κοντεύω να «καθαρίσω» το δικό μου φανάρι και να βγω πάνω στη Βουλιαγμένης, βλέπω ξαφνικά έναν να βγαίνει πίσω και αριστερά μου (να κάνει πρακτικά προσπέραση τους απο πίσω μου βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα) και να χώνεται με γκάζια για να προλάβει. Και το κορυφαίο είναι πως αφού σίγουρα είδε πως δεν τον έπαιρνε να συνεχίσει (μπροστά και πίσω μου είχα οχήματα και δεν μπορούσε να χωθεί, αν συνέχιζε παράλληλα θα έπεφτε στο διάζωμα της βουλιαγμένης) όχι απλά δεν ελάττωσε τουλάχιστον για να μην ξεμείνει στο κέντρο του δρόμου, αλλά επιτάχυνε για να μου μπει σφήνα ακριβώς επάνω στη συμβολή των δρόμων. Τελικά χώθηκε σφήνα στον από πίσω μου (το «στον πισινό μου» ακούγεται λάθος), πάλι στο χιλιοστό, σε φάση όχι αν φρενάρω, αν αφήσω απλά το γκάζι με έχει κοπανήσει. Πρώτη φορά από τότε που οδηγώ που προετοιμάστηκα για τρακάρισμα από πίσω και παράλληλα προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην επιταχύνω για να του δώσω χώρο, για να μην χτυπήσω εγώ τον μπροστινό μου.

Το θέλουν και είναι τόσο μαλάκες, ή απλά δεν το καταλαβαίνουν; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν με κοπανούσε με το αμάξι που είχε μάλλον θα έκλαιγε περισσότερο από εμένα. Ας είχα το κολτάκι... 150 ευρώ η δική μου ζημιά, 1500 η δική του. Συν τα όσα θα του έσερνε μετά η τροχαία.

Επεξ/σία από akpe
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασσικη περιπτωση. Σκεψου τωρα να εισαι με δυο τροχους και να στο κανουν αυτο ειτε αλλοι 2τροχοι ή 4τροχοι. 
Οι μπατσοι δεν κανουν τιποτα. Στη χειροτερη να δουν και να γελασουν... εκει φτασαμε.
Αφαιρεση διπλωματος για 2 χρονια και 3000€ προστιμο. Μονο ετσι θα μαθει να οδηγαει ο τυπος που εκανε τη μαγκια του.

Επεξ/σία από greed
  • Like 3
Δημοσ.

Προχτες καταλαβα οτι μου χαλασε το μοτερ απο το παράθυρο του οδηγού, δεν κατεβαινει και αν κατεβει δεν ξερω αν θα ανεβει.

Γι αυτο δεν δοκιμαζω, μην τυχον και βρεξει, μπορει να μου το κλεψουν, δεν μπορω να το πλυνω.

Εχω την εξης απορια,αν με σταματησει η τροχαια, το παράθυρο μου δεν ανοίγει, τι πρεπει να κανω;

Υποθετω αν παω να ανοιξω την πορτα κατευθειαν μπορει να φοβηθει, πρεπει να του κανω καποιο νοημα για να καταλαβει, μην νομιζει οτι παω να το σκασω ή παω να του ορμηξω.

Δημοσ.

Άνοιξε το άλλο και πες του. Επίσης αν το ανοίξεις κατά λάθος μπορεί με λίγη βοήθεια (σπρώξιμο προς τα πάνω ) να κλείσει. 

Τι αμάξι είναι;

Δημοσ.

να εχεις ενα αυτοκολλητακι μαζι που θα εχεις γραψει "παραθυρο χαλασμενο" :P

και να το εχεις σε εμφανες σημειο στο ταμπλω ωστε να το δειξεις γιατι αν πας να το βγαλεις απο κανα ντουλαπακι μπορει ο αλλος να νομισει οτι πας να τραβηξεις οπλο :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εψαξα για σχετικο τοπικ αλλα δεν εμφανιζε καποιο σχετικο θεμα και είπα να μην ανοιγω αλλο.

Τωρα θα το.ρισκαρω για τον επόμενο μηνα και οτι γινει. 

Μπορει να φαω πρωτοφανης κληση οτι αρνηθηκα να κατεβασω το παράθυρο

1 ώρα πριν, zio10 είπε

Άνοιξε το άλλο και πες του. Επίσης αν το ανοίξεις κατά λάθος μπορεί με λίγη βοήθεια (σπρώξιμο προς τα πάνω ) να κλείσει. 

Τι αμάξι είναι;

Δεν το ρισκαρω. Δοκιμασα χτες και δουλευε. Σημερα τιποτα νεκρο. Ειναι ηλεκτρικο και φοβαμε μην σπασω κανενα γρυλο ή  κανενα τζαμι.

Ηδη το πιεσα μια προς τα κατω για να ζοριστει και να ανεβει

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...