greed Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε εγω εχω dashcam στο αμαξι, και εχω γραψει τα απιστευτα Oτι περνας με κοκκινο;; οτι παρκαρεις εκει που δεν πρεπει; Τα γραφεις αυτα; (σε πειραζω) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, Ntinaras είπε εγω εχω dashcam στο αμαξι, και εχω γραψει τα απιστευτα Ποια έχεις γιατξ θέλω να πάρω και γω κάποια στιγμή και κοιτάω τις γκαρμιν που γράφουν και όταν είναι παρκαρισμένο σε περίπτωση χτυπήματος
Ntinaras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Spect~ είπε Ποια έχεις γιατξ θέλω να πάρω και γω κάποια στιγμή και κοιτάω τις γκαρμιν που γράφουν και όταν είναι παρκαρισμένο σε περίπτωση χτυπήματος https://www.aliexpress.com/item/International-Version-Original-Xiaomi-Xiaoyi-Yi-Smart-Car-DVR-165-Degree-2-7-Dash-Cam/32624105206.html καλη γενικα αλλα το μεγαλο αρνητικο ειναι το χρωμα, κανει μπαμ οτι ειναι καμερα...
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Και πως τις δουλεύετε αυτές; Με το που μπαίνετε στο αμάξι τις βάζετε να γράφουν και αν δεν γράψουν τίποτα ενδιαφέρον σβήσιμο γράψιμο στην επόμενη βόλτα πάλι; Σαν κάμερες ασφαλείας ας πούμε; 1
Ntinaras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, zio10 είπε Και πως τις δουλεύετε αυτές; Με το που μπαίνετε στο αμάξι τις βάζετε να γράφουν και αν δεν γράψουν τίποτα ενδιαφέρον σβήσιμο γράψιμο στην επόμενη βόλτα πάλι; Σαν κάμερες ασφαλείας ας πούμε; Παιρνει μονιμα ρευμα απο τον αναπτηρα με το που βαζεις μπρος ξεκιναει να γραφει αυτοματα, και οταν γεμισει η καρτα αρχιζει και γραφει πανω στα παλια infinite loop αν γραψεις κατι καλο πατας το save, και οι περισσοτερες εχουν και αισθητηρα που αναλογα με τους κραδασμους σωζουν το αρχειο 1 1
greed Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Σημερα μου εσκασε ενας απο πισω σταματημενος σε φαναρι ημουν. Παλι καλα δεν επαθα τιποτα. Αυτος επαιζε με το κινητο.. Καμερα για μηχανη να γραφει μονο οταν κινησε υπαρχει;
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, greed είπε Σημερα μου εσκασε ενας απο πισω σταματημενος σε φαναρι ημουν. Παλι καλα δεν επαθα τιποτα. Αυτος επαιζε με το κινητο.. Καμερα για μηχανη να γραφει μονο οταν κινησε υπαρχει; Κάτι υπάρχει αλλά είχα ακούσει ανάμεικτα σχόλια
mp123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Πρωί σε δρόμο με δύο λωρίδες. Είμαι δεξιά με το σκουτερ. μπροστά ένας πάει 9αργά με 50.βγαζω φλας να τον περάσω από αριστερά. Πίσω αριστερά στα 30 μέτρα περίπου αμαξι. Βλέπω πάει σιγά οκ λέω έχω βγάλει αριστερό φλας έχω χρόνο θα περάσω. Με το που κάνω λίγο αριστερά βλέπω στους καθρέφτες να ανεβάζει ταχύτητα και να ακούγετε η μηχανή του. Έκανα πάλι δεξιά...... . Ωραία άρχισε η μέρα λέω.
webparts Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, mp123 είπε Πρωί σε δρόμο με δύο λωρίδες. Είμαι δεξιά με το σκουτερ. μπροστά ένας πάει 9αργά με 50.βγαζω φλας να τον περάσω από αριστερά. Πίσω αριστερά στα 30 μέτρα περίπου αμαξι. Βλέπω πάει σιγά οκ λέω έχω βγάλει αριστερό φλας έχω χρόνο θα περάσω. Με το που κάνω λίγο αριστερά βλέπω στους καθρέφτες να ανεβάζει ταχύτητα και να ακούγετε η μηχανή του. Έκανα πάλι δεξιά...... . Ωραία άρχισε η μέρα λέω. Τον τσαντισε το φλας. Απορω πραγματικα που θεωρησες το συμβαν αξιο αναφορας,χωρις ειρωνια τωρα. Αν βγεις καμια βολτα σe γνωστο φορουμ με μηχανες,τσεκαρε στο section "Σε ειδα" ( δε δινω λινκ εδω,αν θες στο στελνω Pm ) . Εκει θα διαβασεις και θα καταλαβεις πολλα απο αυτα που τραβαμε τοσα χρονια εμεις οι διτροχοι. 1
greed Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Που οι περισσοτεροι 2τροχοι ειναι γεια σου. Διανομεας κατω ξαπλα μπατσοι και υγρα ειδα (ελπιζω οχι αιμα) πριν κανενα 20λεπτο που ερχομουν σπιτι. Δεν κοιταω να δω τι εχει κλπ..παλι καλα που ηταν και σκοτεινα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από greed 1
webparts Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, greed είπε Που οι περισσοτεροι 2τροχοι ειναι γεια σου. Διανομεας κατω ξαπλα μπατσοι και υγρα ειδα (ελπιζω οχι αιμα) πριν κανενα 20λεπτο που ερχομουν σπιτι. Δεν κοιταω να δω τι εχει κλπ..παλι καλα που ηταν και σκοτεινα. Ενω η πλειοψηφια των τετρατροχων εισαστε νορμαλ. Ασε μας ρε φιλε βραδιατικα εχεις ορεξη.
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, webparts είπε Ενω η πλειοψηφια των τετρατροχων εισαστε νορμαλ. Ασε μας ρε φιλε βραδιατικα εχεις ορεξη. Νομίζω δίτροχος είναι κι αυτός! 1
greed Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, webparts είπε Ενω η πλειοψηφια των τετρατροχων εισαστε νορμαλ. Ασε μας ρε φιλε βραδιατικα εχεις ορεξη. Αποκλειστικα 2τροχος ειμαι. Ξεχασες απο πειθαρχικο ετσι;
webparts Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, greed είπε Αποκλειστικα 2τροχος ειμαι. Ξεχασες απο πειθαρχικο ετσι; Οι περισσοτεροι διτροχοι γενικοτερα,ή του συγκεκριμενου φορουμ;
greed Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, webparts είπε Οι περισσοτεροι διτροχοι γενικοτερα,ή του συγκεκριμενου φορουμ; Το 80-85% που 2τροχιζει τους Ελληνικους δρομους. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από greed
Προτεινόμενες αναρτήσεις