webparts Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, mp123 είπε Είδες πάλι που μιλάς χωρίς να ξέρεις. Όταν ειμουν και εγώ πιτσιρικάς 18 είχα όπως όλοι παπί. . Το είχα κάνα δυο χρόνια. Μετά δεν ξανασχολιθηκα για 25 χρόνια έπαιρνα αυτοκίνητα. Τώρα μου ήρθε να πάρω μηχανάκι. Πήρα το σκούτερ έτσι για την πλάκα να πηγαίνω για κανένα καφέ να μάθω πάλι πες το όπως θέλεις και μετά να πάρω μια μηχανή 250cc. Έτσι να εχω κάτι να ασχολουμε.που είναι το κακό και προς τι ή ειρωνεία. Την πλάκα μου κάνω. Μια χαρα ξερω και σου λεω οτι το σκουτερ δεν ειναι μηχανη,μην τα μπλεκεις. Δε σε παρεξηγω,πολλοι σκουτερακιδες λεγαν τα σκουτερ μηχανες
Jiakometi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όντως 15 αρες είναι ένα θέμα αλλά Μόνο αυτές. Το τι μπορεί να κάνει είναι απίστευτο .Στην αρχή το σνομπαριζα κι εγώ μέχρι που το οδήγησα για μερικά χλμ σε επαρχιακό δρόμο. Μου γέννησε το συναίσθημα που είχα όταν οδηγούσα ένα Benelli 354, και το RD 350 LC Όσο για τα δισκάκια ...Το πιασα το υπονοούμενο ....... Edit: Δεν είμαι scooterakias...... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από Jiakometi 1
mp123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, webparts είπε Μια χαρα ξερω και σου λεω οτι το σκουτερ δεν ειναι μηχανη,μην τα μπλεκεις. Δε σε παρεξηγω,πολλοι σκουτερακιδες λεγαν τα σκουτερ μηχανες Την πλάκα μας κάνουμε. Λες και εγώ να μην το ξερω. Σκούτερ πήρα. Μόνο που δεν έχω καράφλα
Zaknafein Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Σε βλέπω με κάνα ninjette/cbr250 σε κάνα χρόνο, στην 1η άντε 2η βόλτα θα αναρωτιέσαι γιατί κράταγες την παππουδιέρα τόσο καιρό. Μετά βέβαια θα πέσεις σε κίνηση/στενάκια και θα βρίζεις με την μανούρα 1η-2α-1η-2α-φακ μλκς που δεν βλέπει που πάει-φρένα-1η και φτου κι'απ την αρχή.
mp123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ακριβώς όπως τα λες αλλά suzuki 250 ότι έχει βγάλει. Να πάρουμε το εγγονι του παππού. 1
webparts Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, mp123 είπε Την πλάκα μας κάνουμε. Λες και εγώ να μην το ξερω. Σκούτερ πήρα. Μόνο που δεν έχω καράφλα Εχεις κατι με τους καραφλες;;;
mp123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Όχι είναι το προτυπο μου. Θέλω να γίνω αλλά δεν μπορώ. Που ξέρεις όμως. Θα τα καταφέρω κάποτε.
webparts Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Όχι είναι το προτυπο μου. Θέλω να γίνω αλλά δεν μπορώ. Που ξέρεις όμως. Θα τα καταφέρω κάποτε. Δες στις φωτος των μελων,μηπως με εκτιμησεις λιγο παραπανω. 1
greed Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, mp123 είπε 1 στην φώτο δεν φαίνεται αν είναι κυκλικός κόμβος για αυτό μπερδεύτηκα. 2 αν παρατήρησες αυτή που μπαίνει στον κόμβο δεν έχει σήμα στοπ. 3 από την φωτογραφια βλέπω μόνο μια πινακίδα που δείχνει αριστερά. Άρα υπέθεσα πως δεν είναι κυκλικός κόμβος. Μετά από την δεύτερη φωτογραφία και τον χάρτη κανονικά μπήκε ανάποδα αυτή που μπήκε στον κυκλικό κόμβο. Άρα είναι παράνομη. Αλλά λόγο ότι δεν υπάρχουν πουθενά στοπ προτερεοτητα έχει ο από δεξιά άρα αυτός που είναι στον κόμβο δείχνει προτερεοτητα σε αυτόν που έρχετε από δεξιά. Τώρα ποιος φταίει που το είδαμε πιο καθαρά δεν ξέρω. Σιγουρα εχει ο δεξια. Αν μου εμπαινε κανονικα δεν θα χρειαζοταν να πατησω 100% τα φρενα μου. Θα εκοβα στα 5km/h παραχωρωντας της προτεραιοτητα. Αλλο ομως να σου ερθει με 10km/h αλλο με 20++ που τοσο το υπολογιζω να μπηκε. Δηλαδη πριν χαλαρα θα πηγαινε με 30-35km/h. 1ωρα το βραδυ ηταν. Δεν προλαβα να δω καν τα φωτα της να φανταστεις εκτος αν προλαβα να τα δω 10ms πριν δω τη μουρη του αυτοκινητου της. Oποτε και δεξια να εστριβε παλι παρανομη θα ηταν λογο υψηλης ταχυτητας ασχετως απο τα νουμερα που μπορει να ειναι και φανταστικα λογω αδρεναλινης. Σε καθε διαστραβρωση με καθετο δρομο εισαι υποχρεωμενος να κοψεις. Το στοπ ειναι η πληρης ακινητοποιηση του οχηματος. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από greed 1
nik0laus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Jiakometi είπε Το τι μπορεί να κάνει είναι απίστευτο .Στην αρχή το σνομπαριζα κι εγώ μέχρι που το οδήγησα για μερικά χλμ σε επαρχιακό δρόμο. Μου γέννησε το συναίσθημα που είχα όταν οδηγούσα ένα Benelli 354, και το RD 350 LC Edit: Δεν είμαι scooterakias...... Όχι ρε φιλε , όχι ρε φίλε , μη μου το κάνεις αυτό ... Mη βάζεις στην ίδια πρόταση τις παπουδιέρες με το RD Είναι ασέβεια προς τους νεκρούς και τραυματισθέντες φίλους μας (όλοι έχουμε από έναν αν δεν είμαστε και οι ίδιοι εις εξ'αυτών των τραυματισθέντων)
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 3 το μεσημερι σημερα, γυριζοντας απο την δουλεια βλεπω εναν τυπο να τρεχει αρκετα, σταματαει στο φαναρι ΠΑΝΩ στην διαβαση ,δεν εφυγε μολις αναψε το πρασινο γιατι δεν το εβλεπε φυσικα, και συνεχιζε να τρεχει σαν μαλακας. Ολη αυτη την ωρα που τον εβλεπα ελεγα απο μεσα μου "κανε υπομονη και θα τον πιει συντομα". Μερικα χιλιομετρα πιο κατω τον σταματησαν για υπερβολικη ταχυτητα!! Καρμα ις α μπιτς! ΥΓ: εγω ξερω οτι σχεδον παντα τις καλες μερες εκεινη την ωρα εχουν μπλοκο για αυτο και περιμενα οτι θα τον πιει 2
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 7 και κάτι σήμερα στο Μενίδι σχολικό με παιδια μεσα , μεγάλου σχολείου των βορείων προαστίων πήγανε ανάποδα σε μονόδρομο αγνοώντας παράλληλα οποιαδήποτε προτεραιότητα. Είναι η 2η φορά που τον βλέπω να το κάνει... Όταν καταφέρω να πάρω τον αριθμό του θα φάει γερή καταγγελία.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, amagawd είπε 7 και κάτι σήμερα στο Μενίδι σχολικό με παιδια μεσα , μεγάλου σχολείου των βορείων προαστίων πήγανε ανάποδα σε μονόδρομο αγνοώντας παράλληλα οποιαδήποτε προτεραιότητα. Είναι η 2η φορά που τον βλέπω να το κάνει... Όταν καταφέρω να πάρω τον αριθμό του θα φάει γερή καταγγελία. Βγαλε και βιντεο
nik0laus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ σε παρόμοια περίπτωση ενημέρωσα άμεσα τον διευθυντή του σχολείου . 1
Ntinaras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Spect~ είπε Βγαλε και βιντεο εγω εχω dashcam στο αμαξι, και εχω γραψει τα απιστευτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις