Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, greed είπε

Η φωτο ειναι στο σημειο ακριβως που την ειδα. Εγω ακινητοποιηθηκα στο υψος του κωλου της bmw. Αυτη ειχε φτασει με το φερναρισμα της στη μπροστα πορτα του bmw.

Capture.JPG

Tα βελη δειχνουν τη πορεια αλλα και το σημειο  που ακινητοποιηθηκαν τα οχηματα μας.

Εγώ από ότι βλέπω δεν είναι κυκλικός κόμβος και κίνησε σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης. Έχετε από μονόδρομο από τα δεξιά αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχει στοπ από εκεί που ερχετε αυτή. Λυπάμαι που το λέω αλλά και οι δύο φταίτε. 

Υγ εγκληματίας αυτός που έχει παρκαρει το bmw. 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Εγώ από ότι βλέπω δεν είναι κυκλικός κόμβος και κίνησε σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης. Έχετε από μονόδρομο από τα δεξιά αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχει στοπ από εκεί που ερχετε αυτή. Λυπάμαι που το λέω αλλά και οι δύο φταίτε. 

Με μία γρήγορη αναζήτηση σε Google Maps βρήκα ότι είναι η Πλ. Κασίμη στη Νέα Φιλαδέλφια (δεν είχε και πολλά κυκλικά). Η φωτογραφία δε βοηθάει, αλλά στο maps φαίνεται ξεκάθαρα η ταμπέλα που δείχνει ότι είναι κυκλικός κόμβος.

https://www.google.pl/maps/@38.0429796,23.7392502,3a,75y,39.87h,88.49t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRCQish6ZCJLRYA67ObZuDg!2e0!7i13312!8i6656

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Καλα εσυ εχεις δικο σου Κ.Ο.Κ.

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kiko33gr είπε

Με μία γρήγορη αναζήτηση σε Google Maps βρήκα ότι είναι η Πλ. Κασίμη στη Νέα Φιλαδέλφια (δεν είχε και πολλά κυκλικά). Η φωτογραφία δε βοηθάει, αλλά στο maps φαίνεται ξεκάθαρα η ταμπέλα που δείχνει ότι είναι κυκλικός κόμβος.

https://www.google.pl/maps/@38.0429796,23.7392502,3a,75y,39.87h,88.49t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRCQish6ZCJLRYA67ObZuDg!2e0!7i13312!8i6656

cia  κ ετσι;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, greed είπε

Καλα εσυ εχεις δικο σου Κ.Ο.Κ.

1 στην φώτο δεν φαίνεται αν είναι κυκλικός κόμβος για αυτό μπερδεύτηκα. 

2 αν παρατήρησες αυτή που μπαίνει στον κόμβο δεν έχει σήμα στοπ. 

3 από την φωτογραφια βλέπω μόνο μια πινακίδα που δείχνει αριστερά. Άρα υπέθεσα πως δεν είναι κυκλικός κόμβος. 

Μετά από την δεύτερη φωτογραφία και τον χάρτη κανονικά μπήκε ανάποδα αυτή που μπήκε στον κυκλικό κόμβο. Άρα είναι παράνομη. Αλλά λόγο ότι δεν υπάρχουν πουθενά στοπ προτερεοτητα έχει ο από δεξιά άρα αυτός που είναι στον κόμβο δείχνει προτερεοτητα σε αυτόν που έρχετε από δεξιά. Τώρα ποιος φταίει που το είδαμε πιο καθαρά δεν ξέρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ποιος φταίει;

Η παπάρω φταίει που μπήκε να κάνει δεξιόστροφα τον κυκλικό κόμβο.

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Τι ποιος φταίει;

Η παπάρω φταίει που μπήκε να κάνει δεξιόστροφα τον κυκλικό κόμβο.

Λογικά ναι αυτή φτάνει αλλά αν μπλέξουν με δικηγόρους θα πάει με συνυπαιτιοτητα λόγο ότι δεν βγήκε από στοπ και ότι έπρεπε να την προσέξει αυτός που την έχει δεξιά. Είναι στα μέσα της στροφής που έκανε την βλακεια που πήγε αντίθετα. Πάλι καλά που ο άνθρωπος πήγαινε σιγά. Αυτά βλέπω τώρα και εγώ με την μηχανή και έχω τα μάτια μου 14.ολο κάτι γέροι και γυναίκες πετάγονται από στενά. Για αυτό σε διασταύρωσης και ας έχει στοπ πάω πολύ σιγά να προλάβω όσο το δυνατόν αν γίνει κάτι. Τώρα που οδηγαγω και μηχανή κατάλαβαινω πιο πολύ τι ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Λογικά ναι αυτή φτάνει αλλά αν μπλέξουν με δικηγόρους θα πάει με συνυπαιτιοτητα λόγο ότι δεν βγήκε από στοπ και ότι έπρεπε να την προσέξει αυτός που την έχει δεξιά. Είναι στα μέσα της στροφής που έκανε την βλακεια που πήγε αντίθετα. Πάλι καλά που ο άνθρωπος πήγαινε σιγά. Αυτά βλέπω τώρα και εγώ με την μηχανή και έχω τα μάτια μου 14.ολο κάτι γέροι και γυναίκες πετάγονται από στενά. Για αυτό σε διασταύρωσης και ας έχει στοπ πάω πολύ σιγά να προλάβω όσο το δυνατόν αν γίνει κάτι. Τώρα που οδηγαγω και μηχανή κατάλαβαινω πιο πολύ τι ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα. 

Το σκουτερ  δεν ειμαι μηχανη,μη μπερδευεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, webparts είπε

Αντέ πάλι. Με την ίδια λογική το αυτόματο αυτοκίνητο δεν είναι αυτοκίνητο. 

Τωρα που το μάθαμε ας βγούμε πάλι off topic. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αντέ πάλι. Με την ίδια λογική το αυτόματο αυτοκίνητο δεν είναι αυτοκίνητο. 

Τωρα που το μάθαμε ας βγούμε πάλι off topic. 

Με ποια λογικη ακριβως;
Δεν πιστευω να συγκρινεις τα ροδακια,τις αναρτησεις  και τη θεση οδηγησης του σκουτερ  με μιας μηχανης ετσι;

Μ'αρεσει που λες οτι μαθαινεις μηχανη αλλα απευθειας εχεις γνωμη για τις μηχανες.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.
1 ώρα πριν, webparts είπε

Αγαπητέ webparts, ΑΥΤΌ το scooter ΕΊΝΑΙ μηχανή

https://www.google.gr/search?q=gilera+800+scooter&client=safari&hl=en-gr&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjtnqfloKvZAhURJ1AKHd6fD6cQ_AUIESgB&biw=1366&bih=894&dpr=2#imgrc=XMf-SxXTrCcaeM:

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Με 15ρες ζαντες δεν πας πουθενα ομως,οτι και αν ειναι..

Το integra η το SRV να πω ναι,ειναι πιο κοντα σε μηχανη,αλλα δε θα εδινα τοσα λεφτα για ενα σκουτεροειδες.

Βαγγελη μη μου πας κοντρα γτ θα σου χαραξω τα δισκακια !

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, webparts είπε

Με ποια λογικη ακριβως;
Δεν πιστευω να συγκρινεις τα ροδακια,τις αναρτησεις  και τη θεση οδηγησης του σκουτερ  με μιας μηχανης ετσι;

Μ'αρεσει που λες οτι μαθαινεις μηχανη αλλα απευθειας εχεις γνωμη για τις μηχανες.

Είδες πάλι που μιλάς χωρίς να ξέρεις. Όταν ειμουν και εγώ πιτσιρικάς 18 είχα όπως όλοι παπί. :D. Το είχα κάνα δυο χρόνια.  Μετά δεν ξανασχολιθηκα για 25 χρόνια έπαιρνα αυτοκίνητα. Τώρα μου ήρθε να πάρω μηχανάκι. Πήρα το σκούτερ έτσι για την πλάκα να πηγαίνω για κανένα καφέ να μάθω πάλι πες το όπως θέλεις και μετά να πάρω μια μηχανή 250cc. Έτσι να εχω κάτι να ασχολουμε.που είναι το κακό και προς τι ή ειρωνεία. Την πλάκα μου κάνω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...