fuz10n Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, NickTG είπε Και ηθικά αυτός που παρανομεί φταίει. Δεν βλέπω το λόγο της ερώτησης. thanks για τον ΚΟΚ αν και θελει πολυ ψαξιμο ειδικα τα επιμερους ΦΕΚ. για το παραπανω σηκωνει πολλη κουβεντα, προσωπικα δεν θεωρω το νομιμο ηθικο, εκτος αν θεωρησουμε οτι ειναι κανονας αυτο και υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα δε μ αρεσει ουτε ετσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kiko33gr είπε Να ρωτήσω λίγο γιατί δεν το κατάλαβα -εσύ ήσουν μέσα στο κόμβο και αυτή μπήκε; Στους περισσότερους κυκλικούς κόμβους στην Ελλάδα έχει προτεραιότητα αυτός που μπαίνει. Τελευταία έχω δει να το αλλάζουν και να βάζουν STOP. Αν ήσουν εσύ μέσα μήπως εσύ έπρεπε να την περιμένεις να μπει; Νομιζω οτι πλεον σχεδόν παντού προτεραιότητα έχει αυτός που είναι μέσα στο κυκλο,και αυτός που εισέρχεται στο κυκλο έχει stop.Ειναι και το λογικό και αυτό ισχύει σε όλη την Ευρώπη.
Ntinaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στην Ελλαδα σε κυκλικο κομβο εχει προτεραιοτητα αυτος που μπαινει (εκτος κι αν εχει στοπ) σχεδον σε ολες τις χωρες, εκτος απο τη γαλλια νομιζω, ισχυει οτι εχει προτεραιοτητα οποιος ειναι μεσα, που ειναι και το λογικο για να αποσυμφορειται ο κομβος.
adi32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που είδα δεν έχει προηγούμενο Αυτός με το σουτζουκι έχει παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά σε γκαράζ και δίπλα του μπήκε κι αυτός με το Kία. Σύνολο δύο αυτοκίνητα μπροστά στο γκαράζ. Απέναντι ακριβώς υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ για 500 αυτοκίνητα Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από adi32 1 5
webparts Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, jmmys είπε Νομιζω οτι πλεον σχεδόν παντού προτεραιότητα έχει αυτός που είναι μέσα στο κυκλο,και αυτός που εισέρχεται στο κυκλο έχει stop.Ειναι και το λογικό και αυτό ισχύει σε όλη την Ευρώπη. Δε νομιζω να ισχυει ακομα αυτο.Ισως στο μελλον. Το πρωτο που μου ειπε ο δασκαλος οδηγησης ηταν οτι οποιος μπαινει στον κομβο εχει προτεραιοτητα. Φυσικα εαν υπαρχουν πινακιδες αλλαζει το πραμα.
greed Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kiko33gr είπε Να ρωτήσω λίγο γιατί δεν το κατάλαβα -εσύ ήσουν μέσα στο κόμβο και αυτή μπήκε; Στους περισσότερους κυκλικούς κόμβους στην Ελλάδα έχει προτεραιότητα αυτός που μπαίνει. Τελευταία έχω δει να το αλλάζουν και να βάζουν STOP. Αν ήσουν εσύ μέσα μήπως εσύ έπρεπε να την περιμένεις να μπει; Σωστα τα λες. Μπηκε σε κυκλικο κομβο με 20+ χιλιομετρα οταν εγω πηγαινα με 10 μαξ γιαυτο προλαβα και σταματησα. και δεν μπηκε δεξια αλλα αριστερα. Ορατητα δεν υπαρχει στο σημειο που μου μπηκε. Τα παρανομος παρκαρισμενα αμαξια/βανακια δινουν και παιρνουν εκει περα. Αλλα και δεξια να εμπαινε αμα δεν την δω εγω τι προτεραιοτητα να παραχωρησω; Δεν ειχα να περιμενω κατι. Το μονο που εκανα ηταν να φρεναρω γιατι αυτη μπηκε απο το πουθενα και εστριψε στα αριστερα. Οτι αλλο θελεις με ρωτας. Η φωτο ειναι στο σημειο ακριβως που την ειδα. Εγω ακινητοποιηθηκα στο υψος του κωλου της bmw. Αυτη ειχε φτασει με το φερναρισμα της στη μπροστα πορτα του bmw. Tα βελη δειχνουν τη πορεια αλλα και το σημειο που ακινητοποιηθηκαν τα οχηματα μας. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από greed 1
kiko33gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, greed είπε Τώρα κατάλαβα καλά - και λίγα της είπες! Νόμιζα ότι απλά μπήκε προς τα αριστερά σε μεγάλο κόμβο με πολλές λωρίδες, δηλαδή προς τη μέση του κόμβου και σου έκλεισε το δρόμο, ενώ ήσουν εσύ μέσα.
greed Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ηταν χαλαρα αποπειρα δολοφονιας. Οπως αρκετες 10δες που βλεπουν καθε μερα τα ματοκλαδα μου. Σιχαθηκα να σκεφτομαι καθε μερα αν θα φτασω ορθιος ή γενικα αν θα φτασω ξανα σπιτι μου. Βλεπω τροχαια και τους σταυρωνω..ενταξει βασικα μονο αυτο δεν κανω ακομα αλλα ελπιζω να καταλαβες πως νιωθω. 2
razorblade334 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Στις 29/6/2017 στις 10:12 ΠΜ, Spect~ είπε Δυο μικρες ιστοριουλες 1) Ειναι η ξαδερφη μου με το αμάξι σε δρομους που δεν γνωριζει και εχει σταματήσει στη δεξια μερια (πρωτη) θέλοντας να παει αριστερά (δεν γνωριζε οτι δεν παει απο αυτη τη λωριδα, σε πολλους δρομους πανε απο δυο λωρίδες). Πισω της εχει γινει ουρα, η αριστερη λωρίδα αδεια και ερχεται μια αλλη γυναίκα και αρχιζει να της λεει διαφορα γιατι εισαι δεξια ενω θες να πας αριστερα (με φλας εννοείται) και της απαντάει οτι δεν γνώριζε και οτι δεν το έκανε σκοπιμα (ηταν πρωτη ξαναθυμιζω και η λωριδα στην οποια θα επρεπε να ειναι ηταν αδεια μεχρι που ηρθε αυτη) και της λεει καλα τοτε θα περάσω εγω μπροστα σου και η τυπισσα απο αριστερη λωρίδα φεύγει δεξιά μπροστά απο την ξαδέρφη μου και όλη την ουρά που έχει πίσω της. 2) Ειμαι με τη μηχανη και περιμενω και εχω κάτσει στη δεξιά μεριά και περιμένω να μπω σε κυκλικό κόμβο, έρχεται τύπος με τζιπαρα δίπλα μου για να μπει και αυτός, εγω θελω να βγω στην 2 ή 3 έξοδο και αυτός στην 1, αδειάζει ο κόμβος και έρχεται η ώρα μας να μπουμε, πιάνω την εξωτερική λωρίδα όπως έπρεπε για να βγω στην έξοδο μου και αυτός πιάνει την εσωτερική και μου κορνάρει οτι και καλά του κλείνω το δρόμο για την έξοδο του. Γύρισα τον κοίταξα σε φάση "τι κορναρεις? έσυ κάνεις μαλακία", δεν είπα τίποτα και απλα συνέχισα. το καταλαβαινεις οτι το πρωτο ειναι ασυγχωρητο γιατι υπαρχει παντα σημανση που ομως ολοι επιδεικτικα ολοι αγνοουν να μαθουν.επισης στην δευτερη περιπτωση ,την δικη σου,καταλαβαινεις ποια παρανομια εκανες ετσι?δεν θα σου πω για να το σκεφτεις και να μαθεις.και εκανε και ο διπλα σου.απορω για να νομιζετε οτι δεν κανατε κατι λαθος,με λαδι τα σηματα? πολυ μπροστα μιλαμε!!!κι αν πεθανει ενα παιδι ξερεις.τρεχουνε με τα μηχανακια. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, razorblade334 είπε το καταλαβαινεις οτι το πρωτο ειναι ασυγχωρητο γιατι υπαρχει παντα σημανση που ομως ολοι επιδεικτικα ολοι αγνοουν να μαθουν.επισης στην δευτερη περιπτωση ,την δικη σου,καταλαβαινεις ποια παρανομια εκανες ετσι?δεν θα σου πω για να το σκεφτεις και να μαθεις.και εκανε και ο διπλα σου.απορω για να νομιζετε οτι δεν κανατε κατι λαθος,με λαδι τα σηματα? πολυ μπροστα μιλαμε!!!κι αν πεθανει ενα παιδι ξερεις.τρεχουνε με τα μηχανακια. Για πες μου που είναι η παρανομία στην δεύτερη περίπτωση. Περιμένω να μπω στον κόμβο, έρχεται αμάξι από πίσω το οποίο αντί να κάτσει πίσω μου έρχεται δίπλα μου, πιάνει την εσωτερική του κόμβου ενώ θέλει να βγει στην πρώτη έξοδο και είμαι εγώ ο παράνομος. Που ακριβώς;
nik0laus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, greed είπε Σωστα τα λες. Μπηκε σε κυκλικο κομβο με 20+ χιλιομετρα οταν εγω πηγαινα με 10 μαξ γιαυτο προλαβα και σταματησα. και δεν μπηκε δεξια αλλα αριστερα. Ορατητα δεν υπαρχει στο σημειο που μου μπηκε. Τα παρανομος παρκαρισμενα αμαξια/βανακια δινουν και παιρνουν εκει περα. Αλλα και δεξια να εμπαινε αμα δεν την δω εγω τι προτεραιοτητα να παραχωρησω; Δεν ειχα να περιμενω κατι. Το μονο που εκανα ηταν να φρεναρω γιατι αυτη μπηκε απο το πουθενα και εστριψε στα αριστερα. Οτι αλλο θελεις με ρωτας. Η φωτο ειναι στο σημειο ακριβως που την ειδα. Εγω ακινητοποιηθηκα στο υψος του κωλου της bmw. Αυτη ειχε φτασει με το φερναρισμα της στη μπροστα πορτα του bmw. Tα βελη δειχνουν τη πορεια αλλα και το σημειο που ακινητοποιηθηκαν τα οχηματα μας. Μήπως ο κόμβος εκεί δεν είναι κυκλικός ; Υπάρχει σήμα "υποχρεωτικής κυκλικής πορείας" ; Ένας κόμβος δεν είναι ντε και καλά "κυκλικός" επειδή έχει ψιλοστρογγυλό σχήμα , η αντίστοιχη σήμανση τον χαρακτηρίζει ως τέτοιο. Τι σήμα είναι αυτό που είναι πάνω στη πλατεία με σχήμα βέλους αντίθετο προς την κίνησή σου ; (εκτος κι αν παραπλανά η εικόνα) Μήπως ο δρόμος που κινείσαι είναι διπλός και η γυναίκα δεν είχε λάθος παρά μόνο το "υψηλόν της δικής τηςταχύτητας" ; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από nik0laus
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όντως εκείνη η ταμπέλα δείχνει προς αριστερά για αυτόν που μπαίνει στο δρόμο. Αλλά το πιο πιθανό είναι να δείχνει ότι αφού μπεις στο κύκλο ακολουθείς την πορεία προς δεξιά φυσικα και προς τα αριστερά νοερα είναι αυτό που δείχνει η ταμπελα.Μοιαζει καραμπίνατα για κυκλικό κομβο και αποκλείεται να είναι διπλής κατεύθυνσης Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από jmmys
webparts Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δε βγαζετε πολυ νοημα εδω μεσα,απλα για να το ξερετε.. 7 ώρες πριν, greed είπε Ηταν χαλαρα αποπειρα δολοφονιας. Οπως αρκετες 10δες που βλεπουν καθε μερα τα ματοκλαδα μου. Σιχαθηκα να σκεφτομαι καθε μερα αν θα φτασω ορθιος ή γενικα αν θα φτασω ξανα σπιτι μου. Βλεπω τροχαια και τους σταυρωνω..ενταξει βασικα μονο αυτο δεν κανω ακομα αλλα ελπιζω να καταλαβες πως νιωθω. Παντα ορθιοι.. Την τροχαια γτ τη σταυρωνεις,δεν καταλαβα..
gsisr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, adi32 είπε Αυτό που είδα δεν έχει προηγούμενο Αυτός με το σουτζουκι έχει παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά σε γκαράζ και δίπλα του μπήκε κι αυτός με το Kία. Σύνολο δύο αυτοκίνητα μπροστά στο γκαράζ. Απέναντι ακριβώς υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ για 500 αυτοκίνητα ρε που ζούμε γαμώ τον αντίθεο μου! πραγματικά τα ζώα αυτά θέλουν όπλο τίποτα άλλο. Μένω σε ένα στενό και ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μου έχει ιδιωτικό πάρκινγ υπόγειο όπου νοικιάζω θέση. Χώρια του ότι παρκάρουν κολλητά στην έξοδο του πάρκινγ και δεν χωράς να βγεις, είναι ένας τύπος που έρχεται και παρατάει το μηχανάκι ακριβώς έξω από την έξοδο. Για κάνα τέταρτο κάθε φορά που έρχεται. Βάλτο ρε γ@μημένε πίθηκα σε μια άκρη, γαμw τη μογγολία μου γαμw! τέτοια ζώα έχουν και δικαίωμα ψήφου! 2
nik0laus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, jmmys είπε Όντως εκείνη η ταμπέλα δείχνει προς αριστερά για αυτόν που μπαίνει στο δρόμο. Αλλά το πιο πιθανό είναι να δείχνει ότι αφού μπεις στο κύκλο ακολουθείς την πορεία προς δεξιά φυσικα και προς τα αριστερά νοερα είναι αυτό που δείχνει η ταμπελα.Μοιαζει καραμπίνατα για κυκλικό κομβο και αποκλείεται να είναι διπλής κατεύθυνσης Αν δεν υπάρχει η πινακίδα του κοκ Ρ-53 (Κυκλική υποχρεωτική διαδρομή) ο κόμβος δεν είναι κυκλικός .... 2 λεπτά πριν, gsisr είπε ρε που ζούμε γαμώ τον αντίθεο μου! πραγματικά τα ζώα αυτά θέλουν όπλο τίποτα άλλο. Μένω σε ένα στενό και ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μου έχει ιδιωτικό πάρκινγ υπόγειο όπου νοικιάζω θέση. Χώρια του ότι παρκάρουν κολλητά στην έξοδο του πάρκινγ και δεν χωράς να βγεις, είναι ένας τύπος που έρχεται και παρατάει το μηχανάκι ακριβώς έξω από την έξοδο. Για κάνα τέταρτο κάθε φορά που έρχεται. Βάλτο ρε γ@μημένε πίθηκα σε μια άκρη, γαμw τη μογγολία μου γαμw! τέτοια ζώα έχουν και δικαίωμα ψήφου! Μπορείς να υπολογίσεις και, με μεγάλη ακρίβεια μη σου πω, το τι ψηφίζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις