Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/27/2018 στις 9:31 ΠΜ, NickTG είπε

Δηλαδή περνάς παρανόμως μέσα από τα αυτοκίνητα, αρκετά κοντά ώστε να σε βρει με το χέρι που άντε να φτάνει λίγο πιο έξω από τον καθρέφτη και μετά σου φταίει και η άλλη. 

Σωστά? 

Στις 1/27/2018 στις 7:58 ΜΜ, NickTG είπε

Άρα πάλι περνάς παράνομα. 

Καταλήγουμε στο ίδιο. 

Να μην υποθέσεις.

Να υποθέσεις ότι και άλλοι περνάμε με δική μας ευθύνη και προσοχή ώστε να μας βλέπουν και ότι αν γίνει κάτι δεν ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους. 

Στις 1/27/2018 στις 11:21 ΜΜ, phanispal είπε

Η διήθηση απαγορεύεται. Άλλο αν είναι προφανές ότι δε γίνεται (και στην ουσία δε συμφέρει κανέναν) να εφαρμοστεί.

Το θέμα όμως είναι πόσα άλλα δε γίνεται να εφαρμοστούν, ακριβώς επειδή αν εφαρμόζονταν, κάποια πράγματα θα βελτιώνονταν και κάποια άλλα θα οδηγούσαν σε ένα νέο χάος.

σιγουρα απαγορευεται.

μηπως ομως απαγορευεται και το να βγαλεις χερι εξω απο το παραθυρο στο ποταμι??

γενικως δε παμε με τους νομους αυστηρα πουθενα παιδια θελει και λιγο λογικη το πραγμα. ημαρτον. να περιμενει λεει πισω απο τα αμαξια... εθνικη κολλημενη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα σε περνανε μηχανακια. ελεος.

παρανομο ηταν και να μη πληρωνεις τα διοδια κορινθου πατρων προπερσι, τα παρανομα. ετρωγες 200€ κληση. λογικο? παρανομο? whatever

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, fuz10n said:

σιγουρα απαγορευεται.

μηπως ομως απαγορευεται και το να βγαλεις χερι εξω απο το παραθυρο στο ποταμι??

γενικως δε παμε με τους νομους αυστηρα πουθενα παιδια θελει και λιγο λογικη το πραγμα. ημαρτον. να περιμενει λεει πισω απο τα αμαξια... εθνικη κολλημενη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα σε περνανε μηχανακια. ελεος.

παρανομο ηταν και να μη πληρωνεις τα διοδια κορινθου πατρων προπερσι, τα παρανομα. ετρωγες 200€ κληση. λογικο? παρανομο? whatever

Που το ξέθαψες αυτό. 

Θα ήθελα να μου βρεις το νόμο που λέει για το χέρι. 

Επίσης θα ήθελα να μου δείξεις που γράφουμε να περιμένει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, NickTG είπε

Που το ξέθαψες αυτό. 

Τι νομο ρε φιλε,την παλευεις καθολου?

Κοινη λογικη ειναι και φυσικα και θα εφταιγε αυτη εαν με εριχνε.

Αλλα με τη λογικη σου αυτη θα εβγαινε να μου βαλει και χερι που με εριξε,ενω εγω μαζευω τα κομματια μου.

Απλα πραματα και δε λετε να τα καταλαβετε,πως να μη μας σκοτωνετε μετα εκει εξω;

Επεξ/σία από webparts
  • Like 1
Δημοσ.

Το ποιος δεν την παλεύει φροντίζεις να το δείχνεις συνέχεια. 

Κοινή λογική είναι όταν κάνεις κάτι παράνομο να προσέχεις και να μην ζητάς τα ρέστα μετά αν κάτι δεν πάει καλά αλλά βλέπω δυσκολεύεσαι λίγο. 

Ποιοι είστε εσείς και ποιοι σας σκοτώνουν? 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σιγα μη σε εριχνε αν χτυπαγες το χερι της. 
Το πολυ πολυ να της το εσπαγες. 
Αποψε ειπε μια εξυπνη να μου βγει σε κυκλικο κομβο χωρις καν να ελεγξει (ισα που την ειδα) και να στριψει αριστερα. Εννοειται πως μιλαγε στο τηλεφωνο της και παλι καλα που ημουν απο τη μεσα μερια. Συνεχιζε να μιλαει στο τηλεφωνο της (με το αριστερο χερι παρακαλω) οσο εγω την ρωταγα αν ειναι σοβαρα αυτα που κανει. Εχει χαρη που ημουν εν ωρα εργασιας αλλιως θα την γλενταγα μιας και η τροχαια ηταν στα 400 μετρα απο το σημειο.

Ενας ταριφας σημερα παρακαλαγε τον Αστυνομικο που του εριχνε κληση για παρανομη σταθμευση πανω στο φαναρι. Εμ να κατουρησω πηγα ελεγε (και εκει πιανουν παρανομη πιατσα οι ταξιτζιδες 24/7). Κοψε μου προστιμο επειδη πηγα να κανω την αναγκη μου. Εγω γελαγα με τον πονο και την αδικη μερα που ειχε ο τυπος... τοσο αδικη που τελικα καθως ερχοταν ειχε και φραπεδακι everest στο χερι αρα οχι μονο για κατουρημα δεν πηγε, πηρε και καφε και εν συνεχεια θα καθοταν εκει να περιμενει και κουρσα.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greed είπε

τοσο αδικη που τελικα καθως ερχοταν ειχε και φραπεδακι everest στο χερι αρα οχι μονο για κατουρημα δεν πηγε, πηρε και καφε και εν συνεχεια θα καθοταν εκει να περιμενει και κουρσα

Το ειχε πιει κιολας σχεδον :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, greed είπε

Ένας ταριφας σημερα παρακαλαγε τον Αστυνομικο που του εριχνε κληση για παρανομη σταθμευση πανω στο φαναρι. Εμ να κατουρησω πηγα ελεγε (και εκει πιανουν παρανομη πιατσα οι ταξιτζιδες 24/7). Κοψε μου προστιμο επειδη πηγα να κανω την αναγκη μου. Εγω γελαγα με τον πονο και την αδικη μερα που ειχε ο τυπος... τοσο αδικη που τελικα καθως ερχοταν ειχε και φραπεδακι everest στο χερι αρα οχι μονο για κατουρημα δεν πηγε, πηρε και καφε και εν συνεχεια θα καθοταν εκει να περιμενει και κουρσα.

Κανένας δεν λέει ότι είναι τα καλύτερα παιδιά,αντίθετα οι πιο επικίνδυνοι πειρατές του οδικού δικτύου της Αθήνας (το έκανα και αυτό το επάγγελμα σαν δεύτερη δουλειά λόγω μεγάλης ανάγκης για 2-3 χρόνια) αλλά πολλοί συνδυάζουν τυρόπιτα,φρέντο (λόγω προσφοράς) και κατούρημα :P στο everest.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NickTG είπε

Που το ξέθαψες αυτό. 

το νομο ενω εψαξα δε τον βρηκα, αλλα γενικα δεν ξερω και που να ψαξω να πω την αληθεια. υπαρχει πχ νομος για μοτοσυκλετες για το ρουχισμο που πρεπει να μη φαινεται δερμα πουθενα του μοτοσυκλετιστη, ουτε αυτο το βρηκα.

αρα, ενω λες οτι ειναι παρανομο, δε του λες και να περιμενει πισω απο τα αμαξια, παρολαυτα τελικα τι πρεπει να γινει? ποιος εφταιγε ηθικα κατα την αποψη σου αν της εσπαγε το χερι? κριμα δε λεω, αλλα δε βγαζεις χερι αναμεσα στις λωριδες που κυκλοφορουν μηχανακια, εκτος αν ηρθες απο αλλο πλανητη.

επισης οκ παρανομο αλλα και με 15 να κινεισαι παραπανω σε σχεση με τα αμαξια αν βγει χερι δε θα το προλαβεις. οποτε το συνετο ειναι να μη βγαινουν χερια, ΟΠΣ ΕΠΙΣΗΣ συνετο ειναι σε αλλαγη λωριδας καθολα νομιμη με φλας να τσεκαρουμε και για κανενα μηχανακι που κανει διηθηση.

Δημοσ.

Ότι σχετικό θα το βρεις εδώ:

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf&ved=2ahUKEwj4mZuU2afZAhWFalAKHbVdAcEQFjAAegQIERAB&usg=AOvVaw2-YV97qeqAgrQav3eabgOB

Για ακόμα μια φορά του λέω κάτι απλό. 

Αν αποφασίσει να περάσει να έχει την ευθύνη των πράξεων του. Δεν γίνεται να το πω πιο απλά. 

Και ηθικά αυτός που παρανομεί φταίει. Δεν βλέπω το λόγο της ερώτησης. 

Από εκεί και πέρα εννοείται πως όταν κυκλοφορείς στο δρόμο πρέπει να προσέχεις τι συμβαίνει γύρω σου όπως εννοείται και πως όποιος βγαίνει με μηχανή και βασίζεται στους άλλους για να γυρίσει σπίτι του ζωντανός είναι ηλίθιος. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, papoys1 είπε

Κανένας δεν λέει ότι είναι τα καλύτερα παιδιά,αντίθετα οι πιο επικίνδυνοι πειρατές του οδικού δικτύου της Αθήνας (το έκανα και αυτό το επάγγελμα σαν δεύτερη δουλειά λόγω μεγάλης ανάγκης για 2-3 χρόνια) αλλά πολλοί συνδυάζουν τυρόπιτα,φρέντο (λόγω προσφοράς) και κατούρημα :P στο everest.

Και εγω το εκανα για 3 Χρόνια   απο τα πιο δυσκολα επαγγέλματα.  Ξέρεις  τι Είναι  να κατουριεσαι για μιαμιση  ωρα  και να μην βολευουν οι διαδρομές   δράμα. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Οι μισοι ταξιτζήδες έχουν θέμα με τον προστάτη τους παιδιά. Δεν ειναι καινούργιο αυτο. 

Τους καψερους..Δε μπορουμε να κανουμε κατι;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, greed είπε

Αποψε ειπε μια εξυπνη να μου βγει σε κυκλικο κομβο χωρις καν να ελεγξει (ισα που την ειδα) και να στριψει αριστερα. Εννοειται πως μιλαγε στο τηλεφωνο της και παλι καλα που ημουν απο τη μεσα μερια. Συνεχιζε να μιλαει στο τηλεφωνο της (με το αριστερο χερι παρακαλω) οσο εγω την ρωταγα αν ειναι σοβαρα αυτα που κανει. Εχει χαρη που ημουν εν ωρα εργασιας αλλιως θα την γλενταγα μιας και η τροχαια ηταν στα 400 μετρα απο το σημειο.

Να ρωτήσω λίγο γιατί δεν το κατάλαβα -εσύ ήσουν μέσα στο κόμβο και αυτή μπήκε;

Στους περισσότερους κυκλικούς κόμβους στην Ελλάδα έχει προτεραιότητα αυτός που μπαίνει. Τελευταία έχω δει να το αλλάζουν και να βάζουν STOP.

Αν ήσουν εσύ μέσα μήπως εσύ έπρεπε να την περιμένεις να μπει;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, greed είπε

Συνεχιζε να μιλαει στο τηλεφωνο της (με το αριστερο χερι παρακαλω)

Καπως πρεπει να αλλαζει και ταχυτητες,σε παρακαλω!
Απορω πως το κανουν αυτο,κανεις που κανεις τη μαλακια και μιλας,δε θες να εχεις εστω μια ορατοτητα;
Ασε που πρεπει να ειναι τερμα αβολο καθως το χερι πιεζεται στην πορτα.

Και αριστεροχειρ δηλαδη να εισαι,παλι δε θα βολευεσαι.
Βλεπω και κατι χοντρους που το κανουν και κλεινουν τη μιση μουρη ( και ορατοτητα μηδεν φυσικα ) .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...