greed Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, jmmys είπε Προφανώς είσαι σε μεγαλο μπέρδεμα, πάλι ασυναρτησιες γραφεις. 1)Δεν εμποδιζω εγώ αυτους που είναι στη μεσαία. 2)Ελα ντε,γιατί δεν πάνε στη δεξια αφού είναι άδεια;;;;; γιατί έχουν τα ίδια μυαλά με εσενα και νομίζουν οτι η δεξια έχει νάρκες. Διάβασε το άρθρο πιο πανω. 3)Φυσικά και πιάνω την δεξια όταν αυτή είναι άδεια. Αυτά τα 3 για αυτά που έγραψες πιο πανω. Ξαναλεω,διάβασε αυτά που έγραψα,εκτός αν δεν καταλαβαίνεις ελληνικά.Γιατί απο την μια επιβεβαιωνεις αυτά που λέω και μετα τα αναιρεις. Αν υπηρχαν Ελλάδα τοσα πολλά αυτοκίνητα όσα έχει στη Γερμανία και είχαν την δική σου νοοτροπία οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο,εκεί να δεις τι ατυχήματα θα ειχαμε,που μου μιλάς και για ασφάλεια. 1) Εμποδιζεις. αφου πας στο παραδειγμα σου με 110 ενω δεξια σου δεν υπαρχει κανενας. Με τις λεξεις θα παιζουμε τωρα; 3-4 φορες το εχεις σβησει και το εχεις ξανα ζωγραφισει. 2) Εσυ γιατι δεν πας στα δεξια αφου ειναι αδεια στο παραδειγμα σου; 3) Στο παραδειγμα σου ησουν ή δεν ησουν στη μεσαια; Ησουν! Δεξια σου ηταν ή δεν ηταν αδεια; Ηταν! Αρα; Δεν επιβεβαιωσα τιποτα απο το παραδειγμα σου. Τα εκανες ολα λαθος. Η δικη σου νοοτροπια ειναι βλαχογερμανικη. Θες να κανει ο αλλος αυτο που επρεπε να κανεις εσυ δηλαδη να μπεις δεξια στην αδεια λωριδα και να κανεις μοκο. Αλλα οχι ειπες να γαζωσεις την μεσαια με 110 και επαιξες τον μαγκα στον αλλον που εκανε την ιδια μαμακια με σενα και πηγαινε με 100. Και δεν μπορουσες καν να μπεις αριστερα γιατι οι αλλοι ερχοντουσαν με 120. Αυτα παθαινεις οταν παραβιαζεις τον κοκ και δεν κρατας 1 αποσταση ασφαλειας και 2 την λωριδα που επρεπε να κρατησεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει με έκανες και γελασα.Πήγα να σου μιλήσω σοβαρά αλλά εσυ συνεχίζεις το δούλεμα. Αστο. Μήπως έχουν τα σχολεία διακοπές;; Τι να κάνω βρε αγόρι μου με την και γαμω οδηγική σου παιδεία με τα 5 σου χρόνια στα εξωτερικά.Εγώ ένας βλαχοκαγκουρας είμαι,εσύ είσαι ο μάγκας, ο έξυπνος, ο ελληναρας οδηγός.Συγγνώμη για την καγκουρια μου παληκάρι μου.Πλάκα είχες πάντως Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από jmmys
piiii Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, jmmys είπε Προφανώς είσαι σε μεγαλο μπέρδεμα, πάλι ασυναρτησιες γραφεις. 1)Δεν εμποδιζω εγώ αυτους που είναι στη μεσαία. 2)Ελα ντε,γιατί δεν πάνε στη δεξια αφού είναι άδεια;;;;; γιατί έχουν τα ίδια μυαλά με εσενα και νομίζουν οτι η δεξια έχει νάρκες. Διάβασε το άρθρο πιο πανω. 3)Φυσικά και πιάνω την δεξια όταν αυτή είναι άδεια. Αυτά τα 3 για αυτά που έγραψες πιο πανω. Ξαναλεω,διάβασε αυτά που έγραψα,εκτός αν δεν καταλαβαίνεις ελληνικά.Γιατί απο την μια επιβεβαιωνεις αυτά που λέω και μετα τα αναιρεις. Αν υπηρχαν Ελλάδα τοσα πολλά αυτοκίνητα όσα έχει στη Γερμανία και είχαν την δική σου νοοτροπία οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο,εκεί να δεις τι ατυχήματα θα ειχαμε,που μου μιλάς και για ασφάλεια. Κάποιες φορές πάντως υπάρχουν νάρκες στην δεξιά όντως που σε αποτρέπουν να πας. Είναι νάρκες απο φορτηγά τα οποία έχουν κάνει την άσφαλτο σαν της θάλασσας τα κύματα με 4 μποφόρ αέρα. Σου φέρνω παράδειγμα το δρόμο απο Θεσσαλονίκη-Αθήνα πριν και μετά τα διόδια των Μαλγάρων. Αν κάνεις το λάθος και κάτσεις στην δεξιά στην καλύτερη περίπτωση θα χαιρετήσεις τα αμορτισέρ σου, στην χειρότερη θα δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος ατύχημα καθώς παίζει να χάσεις τον έλεγχο απο τα σκαμπανεβάσματα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Καποιες φορές ναι,αλλά παρε το δρόμο απο τα διόδια του Αιγινίου και μετα μέχρι την Λεπτοκαρυά,εκεί είναι αλφάδι,φαντάζομαι καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου και αυτό ειναι που θέλω να επισημανω,στη γενική νοοτροπία αναφέρομαι,όχι σε περιπτώσεις που η δεξια είναι χάλια, ή σε περιπτώσεις που έχει αμάξια ανα 500 μέτρα και βαλε
piiii Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, jmmys είπε Καποιες φορές ναι,αλλά παρε το δρόμο απο τα διόδια του Αιγινίου και μετα μέχρι την Λεπτοκαρυά,εκεί είναι αλφάδι,φαντάζομαι καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου και αυτό ειναι που θέλω να επισημανω,στη γενική νοοτροπία αναφέρομαι,όχι σε περιπτώσεις που η δεξια είναι χάλια, ή σε περιπτώσεις που έχει αμάξια ανα 500 μέτρα και βαλε Ισχύει.
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια με οσα βλεπω εκει εξω πραγματικα βλεπω οτι η κατασταση μας χειροτερευει μερα με τη μερα και μαλιστα με ραγδαιους ρυθμους. Βλεπω πολλους οδηγους να πηγαινουν στο δρομο χωρις να υπολογιζουν οτι βρισκονται μεσα σε ενα σιδερενιο κλουβι,το οποιο ζυγιζει κανα τονο συνηθως και με την κινηση δε μπορω να φανταστω τι μαζα εχει..Η αδυναμια τους να καταλαβουν οτι αυτο το πραμα που βρισκονται μεσα ( δεν το οδηγουν ουτε το οριζουν ) δε θα σταματησει εγκαιρα σε περιπτωση αναγκης με κανει και τρομαζω. Τους βλεπω ολους να ασχολουνται με διαφορα αλλα εντος οχηματος και πραγματικα να μην εχουν τα ματια τους στο δρομο στη μιση διαδρομη.Βλεπω οδηγους μπροστα μου να πηγαινουν με 50-60 σε μικρους δρομους.Το κακο ειναι οτι ενω βλεπουν κατι να συμβαινει μπροστα,ειτε ειναι σκυλι στο δρομο,ειτε καποιο αποτομο φρεναρισμα,ειτε οτιδηποτε που επιτάσσει προσοχη, αυτοι συνεχιζουν και τελικα πλακωνονται στα φρενα λιγο πριν σκασουν στο σταματημενο πλεον οχημα μπροστα.Αδιανοητο να βλεπω σκυλι μπροστα μου,να κοβω ταχυτητα με το παπι και την ιδια στιγμη να βλεπω το αυτοκινητο πισω να προσπερναει,χωρις να κοιταζει ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ για να δει τι γινεται!! Εγω εχω την ικανοτητα να κοιταξω 3 καθρεφτες ακαριαια πριν πλακωθω στα φρενα οταν οδηγω αυτοκινητο,οι αλλοι γιατι αδυνατουν να κανουν τα βασικα;;Να βλεπουν οτι καποιος παει να βγει απο παραδρομο και αντι να πατησουν λιγο φρενο για να παει και ο αλλος ο καψερος στη δουλεια του,αυτοι οι μαλακες πατανε γκαζι και κορνα για να του δειξουν "τι μαλακια εκανε" . Λες και ολα αυτα που συναντανε δεν τα κανουν και οι ιδιοι γαμω.. Αδιανοητο επισης να πηγαινουν ολοι τερμα ενω βρεχει.Επισης αδιανοητο να μην τους απασχολει οτι γεμιζουν τους περαστικους νερα. Επισης αδιανοητο να μην καταλαβαινουν το λογο που υπαρχουν οι λωριδες. Βρε μαλακα,αφου θες να στριψεις γιατι πας και καθεσαι στη μεσαια στο φαναρι; Επισης,βρες μαλακα γιατι πας με 60 στην αριστερη,που να σου κολλησει το μοτερ και να σου παρουν το διπλωμα; ΚΑι το βραδινο αστειο,περναω το κολλημενο ποταμι με το μηχανακι της αριστομενους και η μανταμιτσα απλωνει το χερι απο το παραθυρο να χαιρετησει καποιον.Κοντεψε να μου χτυπησει το τιμονι και να τρεχουμε μετα να κανουμε δηλωσεις για τα πλαστικα.Δεν ειχα ορεξη για βρισιμο, το κοροιδεμα που της εριχνα οση ωρα προσπαθουσε να ξεκολλησει μου εφτιαξε τη διαθεση.Τα μουτρα της ενω εγω ειχα παρκαρει,ειχα κλειδωσει,ειχα βγαλει κρανος γαντια και εφευγα συνεχιζοντας να της κανω νοηματα ενω αυτη ηταν μεσα στο κουτι της στο ιδιο σημειο ηταν ανεκτίμητης αξιας. Εχω αλλα 2 σεντονια να γραψω,αλλα θα παω να τα απλωσω να στεγνωσουν. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από webparts 3
NickTG Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δηλαδή περνάς παρανόμως μέσα από τα αυτοκίνητα, αρκετά κοντά ώστε να σε βρει με το χέρι που άντε να φτάνει λίγο πιο έξω από τον καθρέφτη και μετά σου φταίει και η άλλη. Σωστά? 1 1
mp123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, NickTG είπε Δηλαδή περνάς παρανόμως μέσα από τα αυτοκίνητα, αρκετά κοντά ώστε να σε βρει με το χέρι που άντε να φτάνει λίγο πιο έξω από τον καθρέφτη και μετά σου φταίει και η άλλη. Σωστά? Δικιο εχεις αυτο που κανουν τα μηχανακια που γλυφουν για να περασουν δεν ειναι οτι καλυτερο.εγω με την μηχανη παω κανονικα σαν να οδηγω αυτοκινητο.δεν γλυφω για να περασω.αν βρω κενο θα περασω απο τα δεξια.
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, NickTG είπε Δηλαδή περνάς παρανόμως μέσα από τα αυτοκίνητα, αρκετά κοντά ώστε να σε βρει με το χέρι που άντε να φτάνει λίγο πιο έξω από τον καθρέφτη και μετά σου φταίει και η άλλη. Σωστά? Οχι,περναω απο τα αριστερα σε ενα δρομο που εχω χωρο να περασω μονο απο αριστερα,με 10 χιλιομετρα,οταν η αλλη αποφασιζει να τεντωσει το χερι της για να χαιρετησει. Οταν περναω στο μποτιλιαρισμα ισα ισα απο τον καθρεφτη,δε χρειαζεται να τεντωθει και πολυ για να μου βρει το τιμονι.Η μηπως πρεπει να περιμενω απο πισω απο τα αμαξια στο μποτιλιαρισμα; Δεν εχεις οδηγησει ποτε μηχανακι να υποθεσω; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από webparts 1
NickTG Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Άρα πάλι περνάς παράνομα. Καταλήγουμε στο ίδιο. Να μην υποθέσεις. Να υποθέσεις ότι και άλλοι περνάμε με δική μας ευθύνη και προσοχή ώστε να μας βλέπουν και ότι αν γίνει κάτι δεν ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε Οχι,περναω απο τα αριστερα σε ενα δρομο που εχω χωρο να περασω μονο απο αριστερα,με 10 χιλιομετρα,οταν η αλλη αποφασιζει να τεντωσει το χερι της για να χαιρετησει. Οταν περναω στο μποτιλιαρισμα ισα ισα απο τον καθρεφτη,δε χρειαζεται να τεντωθει και πολυ για να μου βρει το τιμονι.Η μηπως πρεπει να περιμενω απο πισω απο τα αμαξια στο μποτιλιαρισμα; Δεν εχεις οδηγησει ποτε μηχανακι να υποθεσω; Κανονικά πρέπει να περιμένεις. Ειτε παπί,ειτε μεγάλη μηχανή ισχύουν οι ιδιοι κανόνες. Εγώ βέβαια όταν βλέπω μηχανάκι κάνω όπου μπορω λίγο στη άκρη επειδή αφού έχει χώρο και δεν ενοχλεί κανέναν λέω ας μην περιμένει.ΑΛΛΑ το κάνει με δική του ευθύνη. Με έχουν χτυπήσει έτσι μηχανάκια στο καθρεφτη.
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, jmmys είπε Κανονικά πρέπει να περιμένεις. Ειτε παπί,ειτε μεγάλη μηχανή ισχύουν οι ιδιοι κανόνες. Εγώ βέβαια όταν βλέπω μηχανάκι κάνω όπου μπορω λίγο στη άκρη επειδή αφού έχει χώρο και δεν ενοχλεί κανέναν λέω ας μην περιμένει.ΑΛΛΑ το κάνει με δική του ευθύνη. Με έχουν χτυπήσει έτσι μηχανάκια στο καθρεφτη. Να το πουλησω τοτε και να παρω αμαξι αμα ειναι να περιμενω φιλε.. Μη λεμε οτι θελουμε,αυτο ειναι αδυνατον να γινει.
phanispal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Η διήθηση απαγορεύεται. Άλλο αν είναι προφανές ότι δε γίνεται (και στην ουσία δε συμφέρει κανέναν) να εφαρμοστεί. Το θέμα όμως είναι πόσα άλλα δε γίνεται να εφαρμοστούν, ακριβώς επειδή αν εφαρμόζονταν, κάποια πράγματα θα βελτιώνονταν και κάποια άλλα θα οδηγούσαν σε ένα νέο χάος.
adi32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ο κλασικός που χωνεται από δίπλα γιατί δε θέλει να περιμένει στη σειρά πίσω από το γύφτο που μεταφέρει το τσαντίρι του
phanispal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Κλασικός όπως το 'πες. Σε κάθε φανάρι που μαζεύονται πολλά οχήματα, έτσι και δεν πετύχεις έστω έναν τέτοιον, είναι ν' απορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις