Ntinaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Σε αυτοκινητοδρομους το κατωτερο οριο ταχυτητας για δεξια και μεσαια ειναι 50 για αριστερη ειναι τα 90. Και ναι, ο κοκ λεει οτι πρεπει να οδηγεις συνεχεια στο δεξιοτερο ακρο του δρομου, και να αλλαζεις προς τα αριστερα μονο οταν θες να κανεις προσπεραση.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, pontez2 είπε Στην περίπτωση που ανέφερες υπάρχει ένα σημείο που και εσυ είσαι λάθος. Σωστά λες οτι εφόσον ηταν άδεια η δεξιά λωρίδα, έπρεπε να κινείτε δεξιά. Οδηγόντας βέβαια με 110 το πιθανότερο ειναι να βρει βραδυκίνητο αμάξι μπροστά του και να κάνει συνεχώς προσπεράσεις απ΄τη μεσαία, γεγονός απιστευτα κουραστικό, αλλά το λέμε σωστο διοτι το καλύπτει ο νόμος. Εσένα ομως δε σε ενδιαφέρει που κινείται ο άλλος, αλλά με πόσο κινειται και αν έχεις το περιθώριο να προσπεράσεις. Το έχεις απ τη δεξιά λωρίδα. Το οτι οι άλλοι πάνε με 200 (παράνομοι και εγκληματίες) και δε σε αφήνουν να κάνεις προσπέραση, ειναι δικό σου πρόβλημα. Οφείλεις να κάνεις υπομονή και όχι να ανάβεις τα φωτα, κορνάρεις, κολλάς απο πίσω. Ναι ο μπροστά σου θα έπρεπε να κινείται δεξιά. Και αυτοί που πάνε με 200 δε θα πρεπε να πηγαίνουν πάνω απ το όριο. Κι εσυ που ανάβεις φωτα δε θα έπρεπε να τα ανάβεις και απλώς να προχωρησεις σε προσπέραση. Επίσης σε δρομο που περνάνε συνεχώς απ την αριστερή λωρίδα αυτοκινητα με 200 και δε σε αφηνουν να προσπεράσεις, σημαίνει οτι υπάρχει κίνηση, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην οδηγεί κανεις στη δεξιά, αργή λωρίδα. Δεν κορναρω ποτε,και δεν κολλάω ποτέ αμάξι,είναι εγκληματικό και επικίνδυνο. Επισημαινω απλα την νοοτροπία Έλληνα σε αυτοκινητόδρομο,οπου η πλειοψηφία δεν γνωρίζει πως είναι πιο ασφαλές και διευκολύνει πολύ την κυκλοφορία αν χρησιμοποιούμε και την δεξια λωρίδα όταν είναι άδεια. Έχω πετύχει άπειρες φορες με το που μπαίνει κάποιος στην εθνική οδο,κάθεται για λιγα μετρα στη δεξια,και παρόλο που αυτή είναι άδεια,εντελώς άδεια όμως,παει στη μεσαία και κατσικωνεται εκεί με 100,λες και έχει καρφιά η δεξια λωρίδα,δεν πάει εκεί με τίποτα ο κόσμος να χαλάσει. Και δεν καταλαβαινει οτι εμποδιζει την κυκλοφορια. Αυτήν την νοοτροπία ήθελα να επισήμανω.Και δεν μιλάω για περίπτωσεις όπου η δεξια έχει φορτηγά η λεωφορεία ή οχήματα ανα 500 μέτρα και βαλε που πάνε αργά,τοτε φυσικά μένεις στην μεσαία λωριδα,αλλα για εντελώς άδεια δεξιά για χιλιόμετρα και είναι όλοι κολλημενοι σε μεσαία και αριστερή.
greed Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, jmmys είπε Ο ΚΟΚ στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη φιλέ μου λέει ρητά οτι οφείλουμε να οδηγούμε στο δεξιό σημείο. Αν ο ελληναρας πηγαίνει στη μεσαία με 100 ενω η δεξια είναι άδεια,και έρχομαι εγώ από πίσω με 110,και από αριστερά άλλοι με 120,τότε οφείλει να πάει στην δεξια λωρίδα,ξαναλεω εφόσων αυτή είναι άδεια,ώστε να μην εμποδίζει την κυκλοφορία.και φυσικά δεν προσπερνω από δεξιά. Αν σε εθνική οδο με 2 λωρίδες πάνε όλοι στην αριστερή επειδή όπως λες η δεξια είναι η αργή λωρίδα θα γινόταν μποτιλιαρισμα.Να τύχεις εκεί τον άσχετο να πηγαίνει στην αριστερή με 80,η δεξιά να είναι άδεια και να σε πάει καροτσάκι εσένα και τους άλλους για πολλά χλμ.Να δω εκεί αν θα συνεχίσεις να εχεις την ίδια άποψη. Σκέψου λίγο με την λογική και το τι ορίζει ξεκάθαρα ο ΚΟΚ.Εφόσων οδηγω στα όρια ταχύτητας είμαι νόμιμος και οφείλω να διευκολυνω την κυκλοφορία .Γιαυτό πάω στην δεξια όταν αυτή δεν έχει οχήματα,ώστε να διευκολυνω τους αλλους οδηγούς. Εσύ αν είσαι κολλημένος στη μεσαία,την εμποδιζεις. Αλλά τέτοιες συμπεριφορες μονο σε ελληνικούς δρόμους τις βλέπεις. Αν ποτε οδηγησεις εξωτερικό, κυρίως Γερμανία, οπου σέβονται τον ΚΟΚ παραπανω από εμας,θα σε σταματήσει η τροχαία για παρεμπόδιση κυκλοφοριας. Στο ξανα λεω αν το οριο ειναι 130 τοτε η μεσαια δεν ειναι για πανω απο 110. Και αυτο εχει να κανει με τι συνθηκες οδηγουμε. Στα δεξια του αυτοκινητοδρομου πρεπει να οδηγας. Οι συνεχεις ελιγμοι δεξια αριστερα απαγορευονται. Αμα μου λες πως εχει πιασει μεσαια και παει με 100 ενω οι αλλοι προσπερνανε με 120 ειναι καρα νομιμος. Δεξια λωριδα ειτε πισω ειτε σε 1-2 χιλιομετρα θα βρει αμαξι. Ουτε μπορει να παει με 120 γιατι εσυ θες να πας στη μεσαια με 120 και οι αλλοι να πηγαινουν με 130 προσπεραση δηλαδη με μολις 10χιλιομετρα την ωρα. Αν πηγαινε με 80 στη μεσαια θα ηταν για μπατσες. Στο παραδειγμα σου εσυ εισαι το λαθος. θα μπορουσες καλλιστα να μπεις στην αριστερα λωριδα αφου τον εφτανες και ειχες και 1 χιλιομετρο αποσταση. Εχω οδηγησει στο εξωτερικο καθως ζουσα 5 ολοκληρα χρονια. Γιαυτο εχω και καλυτερη παιδεια απο σενα ως οδηγος. Ακου εκει κορναρω και κανω συνιαλο να κανει στην ακρη. Απιστευτα πραγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Οποίος διαβάζει και σκέφτεται πριν γράψει κάτι,είναι καλυτερα.Που είπα οτι κορναρω;;;;;; Τα δεξια του αυτοκινητοδρόμου όπως λες είναι μήπως η μεσαία λωρίδα για σένα; Το αν εχεις καλύτερη παιδεία απο εμένα όπως λες με γεια σου με χαρά σου,αν και απο τα γραφόμενα σου πολύ αμφιβαλω,εχεις φτιαξει εναν δικο σου ΚΟΚ σύμφωνα με τις δικές σου κοσμοθεωρίες οπου οι νόμιμοι γίνονται παράνομοι και αντιστρόφως και πετάς κανονισμούς που δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.Διότι αυτά που λες και περιγραφείς δείχνει τον κλασσικό Ελληναρα που πηγαίνει όσο θέλει άσχετα αν είναι νόμιμος και αν εμποδίζει τους αλλους.Συνέχισε έτσι. Έχω ζησει και εγώ εξωτερικο,Γερμανία, απο το 1991 έως και το 2012,το δίπλωμα απο Γερμανία το έχω απο το 1994.Εκεί πίστεψε με σέβονται πολύ παραπανω τον ΚΟΚ,και οι νόμοι είναι κοντά στη λογική. Εκεί έμαθα να οδηγώ, εκεί έμαθα να σέβομαι τις διαβάσεις πεζών,το πρασινο του πεζού,τις θέσεις αναπήρων,εκεί έμαθα να οδηγώ σωστά σε αυτοκινητόδρομο όταν Ελλάδα δεν υπήρχε καν αυτοκινητόδρομος,εκεί έμαθα τι σημαίνει οδήγηση σε λωριδες. Σου τα εξήγησαν και άλλοι πιο πανω αλλά μάλλον δεν θέλεις ή δεν μπορείς να το καταλάβεις. Τέλος πάντων,αρκετά ασχολήθηκα με το θέμα,οι νοήμονες κατάλαβαν το σκεπτικό μου.
greed Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο ξανα λεω μπας και το καταλαβεις πιο απλα. Για να ειναι αριστερα αλλοι που σε προσπερνανε και ενας στη μεσαια παει να πει πως στα δεξια εχει και αλλα οχηματα. Τωρα αν εσυ δεν τα ειδες και αγνακαστικες απο 110 να πας με 100 δεν πειραζει. Αυτο που πειραζει ειναι το κανε στην ακρη να περασω. 5000000 ειμαστε στην αθηνα. Λες να ησουν εσυ μονο στον αυτοκινητοδρομο ο μπροστα σου που πηγαινε με 100 και καμια 10αρια οχηματα που ειχαν παρει σβαρνα την αριστερη λωριδα; Αραγε ποιον προσπερνουσαν αυτοι στα αριστερα; Ολοι τον λακαμα που πηγαινε με 100; Μαθηματικα και μονο να το δεις εισαι λαθος στην περιπτωση απο οποια σκοπια και να το δει κανεις. Στην Γερμανια δηλαδη επιτρεπεται το κανε στην ακρη να περασω; Απλα σπαστικες που σε εκανε νομιμο αυτος απο τη μεσαια. ακου εκει με 110 στη μεσαια οταν 130 ειναι το οριο. Οχι αδελφε θα πιασει 150-160 ο αριστερα για να κανει δεξια ή θα κοψει; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από greed
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταλαβαίνεις τι γραφεις;;;;;;;γιατί εγώ όχι.Αν καταλαβαίνει κανείς να μου εξηγήσει. Δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες.Εντελώς άσχετα.Και παλι δεν έχεις διαβάσει αυτά που έγραψα αλλιώς δεν γίνεται να απαντας έτσι Btw Γερμανία αν πας στη μεσαία ενω η δεξια είναι άδεια και δεν πας σε αυτή και εμποδίζεις οχήματα που κινουνται πιο γρήγορα και σε δει τροχαία σε τραβάει στην άκρη σε μια παρκιδα,σου ρίχνει ενα πρόστιμο και σου εξηγεί πως πρέπει να οδηγας σε αυτοκινητόδρομο. Αλλά τι ξέρουν οι ξενερωτοι οι Γερμανοί απο αυτοκινητόδρομους,εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε καλύτερα και τον ΚΟΚ τον εφαρμόζουμε με βαση την δικη μας λογική. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από jmmys
adi32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Στη αριστερη δεν πρεπει να υπαρχει κανεις παρα μονο σε προσπερασμα Και με 250 να πηγαινεις θα εισαι στη μεσαια αν ειναι αδεια και να ειναι αδεια και η δεξια θα εισαι στη δεξια Στην Ελλαδα εχουμε το αντιθετο στη δεξια δεν ειναι κανεις Οι μπαρμπαδες που θελουν να επιβαλουν ορια και καβατζωνουν την αριστερη και προκαλουν ατυχηματα να κατσουν σπιτι τους
l337 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, adi32 είπε Στη αριστερη δεν πρεπει να υπαρχει κανεις παρα μονο σε προσπερασμα Και με 250 να πηγαινεις θα εισαι στη μεσαια αν ειναι αδεια και να ειναι αδεια και η δεξια θα εισαι στη δεξια Στην Ελλαδα εχουμε το αντιθετο στη δεξια δεν ειναι κανεις Οι μπαρμπαδες που θελουν να επιβαλουν ορια και καβατζωνουν την αριστερη και προκαλουν ατυχηματα να κατσουν σπιτι τους Να σκεφτόμαστε και λίγο πριν γράψουμε κάτι. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να βγεις από τον κάθετο δρόμο, με stop, και να ξέρεις ότι ανα πάσα στιγμή κάποιος κόπανος θα περάσει στη δεξιά λωρίδα με 250 km/h ή 200 km/h ή 150 km/h και ούτω καθεξής. Ούτε καν με 100 km/h. Και τέλοσπάντων βλέπω πως σε ενοχλούν οι μπαρμπάδες που -κακώς τονίζω- καθονται στην αριστερή λωρίδα περισσότερο απ' όσο σε ενοχλούν οι κόπανοι που ξεπερνάνε τα όρια ταχύτητας. Κάνω λάθος;
adi32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, l337 είπε Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να βγεις από τον κάθετο δρόμο, με stop, και να ξέρεις ότι ανα πάσα στιγμή κάποιος κόπανος θα περάσει στη δεξιά λωρίδα με 250 km/h ή 200 km/h ή 150 km/h και ούτω καθεξής. Ούτε καν με 100 km/h. Για εθνικές οδούς μιλάμε για τέτοιες ταχύτητες και φυσικά ήταν σχήμα λόγου τα 250. Και φυσικά με ενοχλούν οι μπαμπάδες και κάθε είδους κινούμενοι χαροι είτε πάνε με 10 είτε με 250
pontez2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, jmmys είπε Δεν κορναρω ποτε,και δεν κολλάω ποτέ αμάξι,είναι εγκληματικό και επικίνδυνο. Επισημαινω απλα την νοοτροπία Έλληνα σε αυτοκινητόδρομο,οπου η πλειοψηφία δεν γνωρίζει πως είναι πιο ασφαλές και διευκολύνει πολύ την κυκλοφορία αν χρησιμοποιούμε και την δεξια λωρίδα όταν είναι άδεια. Έχω πετύχει άπειρες φορες με το που μπαίνει κάποιος στην εθνική οδο,κάθεται για λιγα μετρα στη δεξια,και παρόλο που αυτή είναι άδεια,εντελώς άδεια όμως,παει στη μεσαία και κατσικωνεται εκεί με 100,λες και έχει καρφιά η δεξια λωρίδα,δεν πάει εκεί με τίποτα ο κόσμος να χαλάσει. Και δεν καταλαβαινει οτι εμποδιζει την κυκλοφορια. Αυτήν την νοοτροπία ήθελα να επισήμανω.Και δεν μιλάω για περίπτωσεις όπου η δεξια έχει φορτηγά η λεωφορεία ή οχήματα ανα 500 μέτρα και βαλε που πάνε αργά,τοτε φυσικά μένεις στην μεσαία λωριδα,αλλα για εντελώς άδεια δεξιά για χιλιόμετρα και είναι όλοι κολλημενοι σε μεσαία και αριστερή. Μην τρελένεσαι. Δεν έγραψα οτι κορνάρεις εσυ. Είναι μια κακή συνήθεια που την κάνουν κάποιοι μαζί με το άναμα φώτων. Ναι υφίσταται αυτό που γράφεις και ειναι σπαστικό. Οπως έγραψα νωρίτερα, ακομα και το κουλούρι έχει κάνει χιουμοριστικό άρθρο για το θέμα, που γενικά η πλάκα τους ειναι πολυ στοχευμένη και πετυχημένη Aυτό που λέω ειναι πως ο άλλος κινείται λάθος. Εσύ 'ομως έχεις επιλογή να τον προσπεράσεις, οπότε το να του ανάψεις φωτα, δεν πετυχαίνεις κάτι. Θα σου πει πέρνα απο τα αριστερά.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Ωραίο το αρθρο Είπαμε είναι αυτή η νοοτροπία,εχω πετύχει Κυριακές καλοκαίρι στο δρόμο απο Θεσσαλονίκη για Κατερίνη, οπου δεν κυκλοφορούν φορτηγα λόγω απαγορευτικό,την δεξια εντελώς άδεια και η μεσαία και η αριστερή γεμάτες.Στριμωγμένοι ένας πίσω απο τον άλλον.Καθαρά θέμα νοημοσύνης. Και μιας και μιλάμε για τον έλληνα μάγκα οδηγό,χθες ενα περιστατικό χαρακτηριστικο της νοοτροπίας του μεσου Έλληνα.Έχω το αμάξι μέσα σε πυλωτη με πόρτα που κλείνει, δηλωμένο σαν γκαράζ με άδεια. Πηγαίνω με τα πόδια σπίτι και βλέπω αμάξι παρκαρισμένο με αλαρμ,με έχει κλείσει,ηταν 2.30 η ωρα το μεσημέρι,στις 3 ήθελα να το πάρω να πάω να πάρω την κόρη μου απο τον παιδικό. Λέω εντάξει θα φύγει μέχρι τοτε.Κατεβαινω στις 3 κάτω,το αμάξι ακόμα εκεί.Κορναρω,ξανακορναρω,τίποτα,αρχίζω και ψάχνω στα γύρω μαγαζια,τελικά την βρίσκω την τυπισσα,σε ενα ζαχαροπλαστείο πιο πέρα, της λέω γιατί κλείνεται τόση ωρα το γκαράζ,και μου απαντάει το επικό "αφού είχα αλαρμ". Μια αλλη φορά παλι,αναγκαστηκα και πήρα ταξί να παω στον παιδικό,επειδή ο τύπος το άφησε και εξαφανίστηκε. Δεν τον έβρισκα πουθενά. Όταν γύρισα ηταν ακόμα εκεί.Τα πήρα άσχημα,φωναξα την τροχαία και του πήρε τις πινακίδες.Εντάξει η υπομονή έχει και τα όρια της.Και πόσες αλλες φορές κορναρω και ψάχνω επειδή με έχουν κλείσει, είναι σε κεντρικό σημείο της πολης.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Σε αυτές τις περίπτωσεις ούτε κόρνα απευθείας τροχαία. Μόνο αν αφήσει τηλέφωνο πάνω στο αμάξι και εννοείται ότι είναι σε απόσταση κάτω του λεπτού. Εγώ σήμερα το πρωί σε κατηφόρα με κλειστή αριστερη στροφή ειχε Σταμάτησει ένας στα δεξιά και κάποιον περίμενε. Χωρίς αλαρμ χωρίς τίποτα. Εννοείται μετά την στροφή στα αριστερά παρκαρισμένα αμάξια 1
greed Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, jmmys είπε Καταλαβαίνεις τι γραφεις;;;;;;;γιατί εγώ όχι.Αν καταλαβαίνει κανείς να μου εξηγήσει. Δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες.Εντελώς άσχετα.Και παλι δεν έχεις διαβάσει αυτά που έγραψα αλλιώς δεν γίνεται να απαντας έτσι Btw Γερμανία αν πας στη μεσαία ενω η δεξια είναι άδεια και δεν πας σε αυτή και εμποδίζεις οχήματα που κινουνται πιο γρήγορα και σε δει τροχαία σε τραβάει στην άκρη σε μια παρκιδα,σου ρίχνει ενα πρόστιμο και σου εξηγεί πως πρέπει να οδηγας σε αυτοκινητόδρομο. Αλλά τι ξέρουν οι ξενερωτοι οι Γερμανοί απο αυτοκινητόδρομους,εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε καλύτερα και τον ΚΟΚ τον εφαρμόζουμε με βαση την δικη μας λογική. Ρε φιλε ετσι οπως τα λες εσυ καθε δυο μετρα θα πρεπει να μπαινεις και να πιανεις δεξια λωριδα. Και αυτοι που ειναι στη μεσαια και τους εμποδιζεις γιατι δεν πανε δεξια που ειναι αδεια; Καταλαβαινεις εσυ τι γραφεις τωρα; Γιατι θα με τρελανεις. Και ξεκολλα με τη γερμανια. Εκει πιανουν αλλες ταχυτητες και εχουν και αλλη ασφαλτο και φρεσκα οχηματα, οχι ix 20ετιας να πουμε. Δεν εισαι στη Γερμανια. Στην Ελλαδα εισαι. Εδω ψαχνουμε πως θα ξεφυγουμε απο το αυτονοητο δηλαδη απο τα ατυχηματα και πως θα πας απο το σημειο Α στο σημειο Β ενα κομματι και ζωντανος και εσυ το εχεις παει στο level της γερμανιας και της καθε γερμανιας; Ελεος! Σε καθυστερισε 5 χιλιομετρα καποιοις καπου καποτε και το κανεις θεμα. Εσυ γιατι δεν επιανες δεξια λωριδα αφου δεν ηταν κανενας; Εδω σε θελω. Οι αλλοι στα αριστερα ποιον προσπερνουσαν; Τον μπαρμπα που πηγαινε με 100 στη μεσαια; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από greed
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Προφανώς είσαι σε μεγαλο μπέρδεμα, πάλι ασυναρτησιες γραφεις. 1)Δεν εμποδιζω εγώ αυτους που είναι στη μεσαία. 2)Ελα ντε,γιατί δεν πάνε στη δεξια αφού είναι άδεια;;;;; γιατί έχουν τα ίδια μυαλά με εσενα και νομίζουν οτι η δεξια έχει νάρκες. Διάβασε το άρθρο πιο πανω. 3)Φυσικά και πιάνω την δεξια όταν αυτή είναι άδεια. Αυτά τα 3 για αυτά που έγραψες πιο πανω. Ξαναλεω,διάβασε αυτά που έγραψα,εκτός αν δεν καταλαβαίνεις ελληνικά.Γιατί απο την μια επιβεβαιωνεις αυτά που λέω και μετα τα αναιρεις. Αν υπηρχαν Ελλάδα τοσα πολλά αυτοκίνητα όσα έχει στη Γερμανία και είχαν την δική σου νοοτροπία οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο,εκεί να δεις τι ατυχήματα θα ειχαμε,που μου μιλάς και για ασφάλεια.
dimpa16 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Η ασφάλεια πάει περίπατο όταν: Οδηγούμε πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Οδηγούμε πάνω από τις ικανότητές μας. Οδηγούμε πάνω από τις ικανότητες του οχήματός μας. Οδηγούμε χωρίς προσοχή. Ατυχήματα και μάλιστα σοβαρά,γίνονται σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Το παραμυθάκι οτι γίνονται μόνο στην Ελλάδα,αλλού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις