Leon90 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δεν εχω ελπιδες οτι θα εκδικαστει ποτε αυτο το ατυχημα,ισα ισα που λεω να μην ασχοληθω,αφου ξερω οτι θα παρουσιαστω χανοντας ολη τη μερα,για να καταληξουμε οτι αυτος θα παρει αναβολη. Ο μονος λογος που το συνεχισα ειναι επειδη εφταιγε και ακομα και οταν μιλησαν οι ασφαλιστες για να κανει μια ριμαδοδηλωση αυτος δε δεχοταν οτι εφταιγε. Πήρες τα στοιχεία των μαρτύρων του ατυχήματος ; Οι μαρτυρίες τους θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στα δικαστήρια ...
webparts Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Πήρες τα στοιχεία των μαρτύρων του ατυχήματος ; Οι μαρτυρίες τους θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στα δικαστήρια ... Ναι προσφερθηκαν 2 τυποι να καταθεσουν,εχει ολα τα στοιχεια η ασφαλιστικη. Ας μη βγαινουμε offtopic,ευχαριστω αλλα δεν ψαχνω για να λυσω το προβλημα μου,απλα ανεφερα παρομοιο σκηνικο για να μην δοκιμασετε να σας "φτιαξει" ο πισω το αμαξι.. 1
sanaeriko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μια μικρή παρένθεση για ένα μεγάλο κεφάλαιο. Ο μάγκας,ο ελληναρας μάστορας! Μιας και πρόσφατα παρολίγο παθών. Πέρυσι τον Μάρτη διαπιστώνω ένα πρωί ότι στο πατάκι του οδηγού έχει έντονη υγρασία από κάτι σαν λάδι.Δεν ασχολήθηκα παραπάνω και το άφησα. Μετά από κάνα μήνα πάω το αμάξι για άσχετο λόγο στο συνεργείο, εκεί που καθάριζε την πεταλούδα του λέω δεν ρίχνεις και μια ματιά?Το κοιτάζει και μου λέει έχει τρυπήσει το ψυγείο του καλοριφέρ μάλλον,θα σε στείλω σε έναν γνωστό μου μάστορα να σου πει,πάω στον μάστορα μου λέει άστο να το λύσω να σου πω.Παω και μου λέει έχει τρυπήσει το ψυγείο του καλοριφέρ, ψυγείο και εργασία 180 ευρώ.Οκ ευχαριστώ γεια σας. Πάω σε έναν άλλο για δεύτερη γνώμη του ρίχνει μια πρόχειρη ματιά..ναι ναι ψυγείο καλοριφέρ είναι όλα μαζί 200 ευρώ Οκ ευχαριστώ γεια σας. Πάω για τρίτη γνώμη (έχοντας πειστεί πλέον ότι αυτό είναι) μπας και μου κάτσει καμία καλύτερη τιμή. Το βλέπει και αυτός και είναι ξεκάθαρος, έχει τρυπήσει το ψυγείο του καλοριφέρ 150 χωρίς απόδειξη 200 με.Οκ παιδιά το αφήνουμε δεν παίζουν λεφτά έρχεται και το καλοκαίρι,τα λέμε! Πέρασε το καλοκαίρι ήρθε ο χειμώνας και λέω να το φτιάξω.Μου λέει ο κουνιάδος μου άμα θες ψυγείο πήγαινε σε έναν γνωστό μου που τουλάχιστον είναι καλός μάστορας.Παμε,το λύνει ο άνθρωπος, μπροστά αυτή τη φορά εγώ, το κοιτάζει και μου λέει ποιο ψυγείο ρε αδερφέ έχει τρυπήσει;το ψυγείο είναι μια χαρά, κάτι σωληνάκια έχουν τρυπήσει θα στ αλλάξω και είσαι κομπλέ.οκ;οκ.Ποσο θα κοστίσει; Όλο μαζί μου λέει 30 ευρώ. 30 ευρώ για να τελειώσει η ταλαιπωρία μου όταν κάτι εξυπνακηδες ελληναραδες θέλαν να βγάλουν μεροκάματο αλλάζοντας κάτι που δεν έχει πρόβλημα. Καλό κλείσιμο λαμόγια!!
pontez2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειναι περίεργο αυτο που λες. Εδω η φιατ ειχε παρουσιάσει σε συγκεκριμένα μοντέλα (Punto του 2007) πρόβλημα με το τιμονι, που ξαφνικά γινόταν πολύ βαρυ, χειρότερο απο συμβατικό τιμονι δηλαδη. Η επίσημη λυση που έδινε (αντι να κάνουν ανάκληση και να τα φτιάξουν ολα δωρεαν)ηταν αλλαγή κολώνας τιμονιου, κοστος γυρω στα 1000 ευρω. Η ανεπισημη λύση που στην έδιναν συγκεκριμένα συνεργεία οταν σε έβλεπαν ετοιμο να κλάψεις, ήταν η αλλαγή ενός εξαρτήματος. Κόστος με εργασία 240 ευρω και το τιμόνι καινούργιο. Οταν λοιπόν η εταιρία λειτουργει έτσι, θα το κάνει και ο εκάστοτε μάστορας.
soupsouraV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μια μικρή παρένθεση για ένα μεγάλο κεφάλαιο. Ο μάγκας,ο ελληναρας μάστορας! Μιας και πρόσφατα παρολίγο παθών. Πέρυσι τον Μάρτη διαπιστώνω ένα πρωί ότι στο πατάκι του οδηγού έχει έντονη υγρασία από κάτι σαν λάδι.Δεν ασχολήθηκα παραπάνω και το άφησα. Μετά από κάνα μήνα πάω το αμάξι για άσχετο λόγο στο συνεργείο, εκεί που καθάριζε την πεταλούδα του λέω δεν ρίχνεις και μια ματιά?Το κοιτάζει και μου λέει έχει τρυπήσει το ψυγείο του καλοριφέρ μάλλον,θα σε στείλω σε έναν γνωστό μου μάστορα να σου πει,πάω στον μάστορα μου λέει άστο να το λύσω να σου πω.Παω και μου λέει έχει τρυπήσει το ψυγείο του καλοριφέρ, ψυγείο και εργασία 180 ευρώ.Οκ ευχαριστώ γεια σας. Πάω σε έναν άλλο για δεύτερη γνώμη του ρίχνει μια πρόχειρη ματιά..ναι ναι ψυγείο καλοριφέρ είναι όλα μαζί 200 ευρώ Οκ ευχαριστώ γεια σας. Πάω για τρίτη γνώμη (έχοντας πειστεί πλέον ότι αυτό είναι) μπας και μου κάτσει καμία καλύτερη τιμή. Το βλέπει και αυτός και είναι ξεκάθαρος, έχει τρυπήσει το ψυγείο του καλοριφέρ 150 χωρίς απόδειξη 200 με.Οκ παιδιά το αφήνουμε δεν παίζουν λεφτά έρχεται και το καλοκαίρι,τα λέμε! Πέρασε το καλοκαίρι ήρθε ο χειμώνας και λέω να το φτιάξω.Μου λέει ο κουνιάδος μου άμα θες ψυγείο πήγαινε σε έναν γνωστό μου που τουλάχιστον είναι καλός μάστορας.Παμε,το λύνει ο άνθρωπος, μπροστά αυτή τη φορά εγώ, το κοιτάζει και μου λέει ποιο ψυγείο ρε αδερφέ έχει τρυπήσει;το ψυγείο είναι μια χαρά, κάτι σωληνάκια έχουν τρυπήσει θα στ αλλάξω και είσαι κομπλέ.οκ;οκ.Ποσο θα κοστίσει; Όλο μαζί μου λέει 30 ευρώ. 30 ευρώ για να τελειώσει η ταλαιπωρία μου όταν κάτι εξυπνακηδες ελληναραδες θέλαν να βγάλουν μεροκάματο αλλάζοντας κάτι που δεν έχει πρόβλημα. Καλό κλείσιμο λαμόγια!! χωρίς να ακυρώνω τον προβληματισμό σου, Καταλαβαίνεις οτι αν δεν πήγαινες μέσω γνωστου, θα ειχε "χαλάσει" το ψυγείο για τέταρτη φορα ε;
*nenya* Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ο πιο μαγκας, έξυπνος, Ελληναρας οδηγος ειναι αυτος που παρκαρει πανω σε διαβαση πεζων και ριχνει μπινελίκια αν τολμησει καποιος να του την πει (εναλλακτικα παταει με την οπισθεν τους πεζους που επιχειρουν να διασχισουν την διαβαση). 2
webparts Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παιδες μπειτε στη σελιδα των streetpanthers,εχουν κατι αυτοκολλητακια με το κλασσικο γαιδουρακι,για να τα κολλατε στα παρμπριζ.Ειχα παρει πριν χρονια δωρο 20 αυτοκολλητακια με την εγγραφη μου και αγορασα και ενα πακετακι πριν κανα μηνα,για βοηθεια.Προχθες κολλησα ενα σε ενα μπουρδελο βανακι ενος τυπου που το ειχε παρατησει παρκαρισμενο μια βδομαδα σε μια γωνια και μαλιστα μισο μετρο απο το πεζοδρομιο,με αποτελεσμα οποιος εβγαινε στη διασταυρωση να μη μπορει να δει αν ερχεται αμαξι. Το αστειο ειναι οτι ηταν μια βδομαδα εκει καθε μερα το αμαξι,αλλα μολις εβαλα το γαιδαρο το ειδε και το μετακινησε ( μερικα μετρα πιο πισω ) πριν σκοτωθει κανενας εκει.. Παρ ολα αυτα προσοχη οταν τα κολλατε,γιατι μπορει να μπλεξετε με τον μάγκα, έξυπνο, Ελληνάρα οδηγό! 1
Dim(debian.gr) Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παιδες μπειτε στη σελιδα των streetpanthers,εχουν κατι αυτοκολλητακια με το κλασσικο γαιδουρακι,για να τα κολλατε στα παρμπριζ.Ειχα παρει πριν χρονια δωρο 20 αυτοκολλητακια με την εγγραφη μου και αγορασα και ενα πακετακι πριν κανα μηνα,για βοηθεια.Προχθες κολλησα ενα σε ενα μπουρδελο βανακι ενος τυπου που το ειχε παρατησει παρκαρισμενο μια βδομαδα σε μια γωνια και μαλιστα μισο μετρο απο το πεζοδρομιο,με αποτελεσμα οποιος εβγαινε στη διασταυρωση να μη μπορει να δει αν ερχεται αμαξι. Το αστειο ειναι οτι ηταν μια βδομαδα εκει καθε μερα το αμαξι,αλλα μολις εβαλα το γαιδαρο το ειδε και το μετακινησε ( μερικα μετρα πιο πισω ) πριν σκοτωθει κανενας εκει.. Παρ ολα αυτα προσοχη οταν τα κολλατε,γιατι μπορει να μπλεξετε με τον μάγκα, έξυπνο, Ελληνάρα οδηγό! ποσες εχεις αρπαξει ομως δε λες
pontez2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 ποσες εχεις αρπαξει ομως δε λεςΠροσοχή τους πόντους παιδιά Μου έχουν κολλήσει στο παρελθόν τέτοιο γαιδουράκι. Έφταιγα, δεν ειδα τη σημανση, ζήτησα συγνωμμη, γέλασα κιόλας με τα παιδιά που το ειχαν κολλήσει, έβγαλα το αυτοκόλλητο που ΔΕΝ αφηνει σημάδια και ευχαρίστησα τον υψιστο που δεν κάλεσε κανεις τροχαία να μου πάρουν αυτοκινητο κτλ κτλ.
webparts Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Προσοχή τους πόντους παιδιά Μου έχουν κολλήσει στο παρελθόν τέτοιο γαιδουράκι. Έφταιγα, δεν ειδα τη σημανση, ζήτησα συγνωμμη, γέλασα κιόλας με τα παιδιά που το ειχαν κολλήσει, έβγαλα το αυτοκόλλητο που ΔΕΝ αφηνει σημάδια και ευχαρίστησα τον υψιστο που δεν κάλεσε κανεις τροχαία να μου πάρουν αυτοκινητο κτλ κτλ. Αρα δεν εχεις δουλεια εδω μεσα. Εδω ψαχνουμε τον ελληνα μαγκα και εσυ προφανως δεν εισαι. 1
soupsouraV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 ποσες εχεις αρπαξει ομως δε λες Τυχερακια, πάντα ηθελα ενα ολόκληρο τοπικ αφιερωμένο στην παρτυ μου Εσύ το κατάφερες 1
De@th L0rd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Tι αυτόκολλητακια κ μαλακιες, κλειδιες και με πίεση να βγει η λαμαρίνα απο κάτω. 1
webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Tι αυτόκολλητακια κ μαλακιες, κλειδιες και με πίεση να βγει η λαμαρίνα απο κάτω. Εσυ πρεπει να εισαι υπευθυνος για πολλα κλειδωματα εδω μεσα ε; Το'πιασες το λογοπαιγνιο;
De@th L0rd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ο ελληναρας δε καταλαβαίνει απο αυτοκολλητα. Ο ελληναρας θέλει βαθουλώματα, κλειδιες, κατεβασμενους καθρεφτες να κρέμονται απο το καλώδιο, στραβωμενους υαλοκαθαριστήρες, σκασμένα λάστιχα. Επειδη είναι τόσο αρχιδι που τον νοιάζει μόνο πως θα παρατήσει το χρεπι του ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ αρκεί να κάνει τη δουλειά του όπως τον βολεύει. 1
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Αν πέφτανε πρόστιμα για κάθε παρανομία που γίνεται θα είχαμε έσοδα όσο 50 ενφια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις