Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι με τ` αμάξι σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης και μου πετάγεται από stop μια μαλάκο.Προλαβαίνω το μπαμ,γυρνάω να τις τα χώσω,με προλαβαίνει αυτή και μου τα χώνει λέγοντάς μου:

- Που πας ρε,αφού έχω stop.

Και εσυ που πας? Αφου δεν εχεις Stop πρεπει να σταματησεις, με Stop φευγουνε.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε ξέρω ρε φίλε.

Πρώτη φορά στη ζωή μου πάγωσα τόσο πολύ που δε μου βγήκε λέξη. :-D

Κάτι τέτοιο έπαθε και εγώ πριν μερικές μέρες:

Στρίβω κανονικά αριστερά σε ένα φανάρι και όπως πάω να πιάσω τη διξιά λωρίδα, βλέπω ένα αυτοκίνητο να έχει περάσει το κόκκινο που είχε και να είναι αυτός στη λωρίδα εκεί. (δεν το γράφω πολύ καλά αλλά ελπίζω να καταλάβατε). Βασικά έτσι όπως έγινε εγώ βγήκα μπροστά του και αυτός ανγκάστικε να φρενάρει, επειδή πέρασε κόκκινο. Επιταχύνει και έρχεται δίπλα μου. Λέω τώρα θα αρχίζει τα βρισίδια και για να τον προλάβω του λέω "Ρε φίλε, είχες κόκκινο!". "Το ξέρω" μου λέει, σε στυλ "και τι έγινε", όχι να απολογηθεί. "α" - αυτό μου βγήκε μόνο, δεν ήξερα τι να του πω! Εφύγε μετά, δεν είπε τίποτα άλλο.

Πιτσιρικάς ήτανε και μάλλον ήθελε να το παίξει μάγκας στην παρέα του "περνάω κόκκινα και δε με νοιάζει".

• Like 1
Δημοσ.

Να υποθεσω οτι πλεον παραθετουμε τις καθημερινες μας συναντησεις με τον ελληναρα το μαγκα ;

Η ακομα λεμε για το ποσο κακοι οδηγοι ειναι οι διτροχοι?

Ειδα παραπανω τους γνωστους φανατικους κουτακηδες να ευλογανε τα γενια τους.

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι πλεον παραθετουμε τις καθημερινες μας συναντησεις με τον ελληναρα το μαγκα ;

εσυ μαθε να οδηγεις οπως πρεπει και οριζει ο ΚΟΚ το παπακι σου και μετα ελα να μιλησεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι να αφαιρεθούν διπλώματα από αυτούς που ειναι ανιδεοι και επικίνδυνοι και να μπουν φυλακή αυτοί που τους έδωσαν δίπλωμα και τους πέρασαν κτεο τα σαραβαλα κλπ

Δημοσ.

Εδώ απ'ότι ξέρω μιλάμε για τους κακούς οδηγούς, ότι όχημα και να οδηγούν. Αν κάποιος θεωρεί ότι ανήκει σε μία ξεχωριστή κατηγορία και παρεξηγείται αν πούμε κάτι για αυτήν, μπορεί να μη διαβάζει.

Να πω και εγώ ένα που μου έτυχε 2 φορές την τελευταία εβδομάδα: πλησιάζω φανάρι και βλέπω ότι ανάβει πορτοκαλί. Είμαι σε απόσταση που αν πατήσω γκάζι περνάω με τέλος πορτοκαλιού, αρχές κόκκινου. Συνήθως δεν το κάνω αυτο, μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις. Αρχίζω και σταματάω λοιπόν και βλέπω τον πίσω μου να γκαζώνει, σφήνα από δίπλα (ο ένας από δεξιά διπλα από τα παρκαρισμένα) για να με περάσει και να περάσει με κόκκινο φυσικα. Να διευκρινισω ότι ήταν με αυτοκίνητο και όχι με μηχανάκι, που θα το έκανε λίγο πιο αποδεκτό.

Νομίζω πολλοί δεν είναι ήρεμοι όταν οδηγάνε και τους βγαίνει σε "μαγκιά".

• Moderators
Δημοσ.

ποτε μην κοκαλωσεις οταν δεις πορτοκαλι και ειναι αλλος κολλητα πισω σου 

κατα 99% στην εχει φορεσει 

Και σου εχει φτιαξει το αμαξι μετα

Δημοσ.

αν δεν εχω σαραβαλο δεν διακινδυνευω να μου φερει το πορτ μπαγκαζ στο σβερκο και να μου αχρηστευσει το αυτοκινητο 

Δημοσ.

ποτε μην κοκαλωσεις οταν δεις πορτοκαλι και ειναι αλλος κολλητα πισω σου 

κατα 99% στην εχει φορεσει 

Σωστό αυτό και πάντα κοιτάζω τον καθρέφτη αν είναι να φρενάρω απότομα.

Στις 2 περιπτώσεις από πάνω είχα αρκετή απόσταση από το φανάρι και επιβράδυνα κανονικά, σε καμία περίπτωση απότομα.

Δημοσ.

Σκέψου και την περίπτωση να είσαι σε μηχανή,να δούμε τι άλλο θα σου φτιάξει... ;)

Δημοσ.

εσυ μαθε να οδηγεις οπως πρεπει και οριζει ο ΚΟΚ το παπακι σου και μετα ελα να μιλησεις

Πως εχεις καταληξει σε αυτο το συμπερασμα?

Και καλο θα ηταν να μην ειρωνευεσαι τοσο.

Η μπορει να την κοπανησει και να παρεις τα @@ σου μετα.

Παρομοιο σκηνικο,αλλα εγω πισω και αριστερα του.

Θυμαται ο μπαρμπας οτι απο τη μεσαια θελει να παει αριστερα ενω εχει κοκκινο για αριστερα,κοκκαλωνει και κοβει το τιμονι για να μπει πρωτος για αριστερα,με αποτελεσμα να μην εχω χωρο να τον αποφυγω.

Επεσα πανω του και τσακιστηκα,και αυτος αντι να ζητησει συγγνωμη πηγε να μου βαλει και χερι επειδη δηθεν τον χτυπησα απο πισω.

Αφου δεν τον εσπασαν στο ξυλο οι τριγυρω και απλα τον εκραξαν,μπηκε στο αμαξι του και εφυγε.

Καλεσα τροχαια και εδωσα στοιχεια αλλα μου ειπαν να τον ψαξω με την ασφαλιστικη.

Απο μαλακια μου δεν πηγα νοσοκομειο,για να μπορεσει να μου κανει δηλωση,αλλα ο τυπος αρνηθηκε οτι εφταιγε οταν τον βρηκε ο ασφαλιστης μου.

Αυτα που γραφω εχουν γινει πριν 3 χρονια,εχει γινει μηνυση και απλα..περιμενουμε..

Παλι καλα που δεν επαθε σοβαρη ζημια το μηχανακι,γιατι ηταν και ακριβο και δανεικο.

Σκέψου και την περίπτωση να είσαι σε μηχανή,να δούμε τι άλλο θα σου φτιάξει... ;)

Τη μερα σιγουρα :P

Δημοσ.

αν στην κοπανισει απο πισω μηνυση στην τροχαια κατευθειαν εισαγωγη στο νοσοκομειο προληπτικα δηλωσε και εναν μαρτυρα ειτε ψευτικο ειτε καποιον που να ειναι παρων ταξε του και κατι για τον κοπο του.Αν ειναι ασφαλισμενος τα λεφτα σου ειναι εγγυημενα οτι θα τα παρεις συν οτι θα ειναι επιβαρημενος λογο εγκαταληψης.Τον πας και ποινικα και αστον μετα να τρεχει.

Ολα εχουν και ενα οριο,αν ο αλλος με χτυπησει και με εγκαταλειψει θα τον κυνηγησω μεχρι τελους.

Συν οτι τα χρηματα τοκιζονται κανονικα απο την ημερα του ατυχηματος

Δημοσ.

Αν κάνεις μήνυση για εγκατάλειψη, η ασφαλιστική θα σε αποζημιώσει του μπιπ ανήμερα, όταν δηλαδή τελειώσει το ποινικό και δεν θα πάρει κανένα τόκο φυσικά γιατί η ασφαλιστική θα σου πει ότι αμφισβητούνταν αν όντως έγινε το ατύχημα.

Δημοσ.

Δεν εχω ελπιδες οτι θα εκδικαστει ποτε αυτο το ατυχημα,ισα ισα που λεω να μην ασχοληθω,αφου ξερω οτι θα παρουσιαστω χανοντας ολη τη μερα,για να καταληξουμε οτι αυτος θα παρει αναβολη.

Ο μονος λογος που το συνεχισα  ειναι επειδη εφταιγε και ακομα και οταν μιλησαν οι ασφαλιστες για να κανει μια ριμαδοδηλωση αυτος δε δεχοταν οτι εφταιγε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...