Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θεωρω την πλειοψηφια των οδηγων δικυκλου στην ελλαδα γενικα πολυ κακους οδηγους και νομιζω πως τζαμπα καθομαστε και συζηταμε.

Η πλειοψηφια κινειται μονιμα αναμεσα σε λωριδες με μεγαλη ταχυτητα πηγαινουν γαμιωντας ειτε σε δρομους ειτε σε στενα και μετα οταν συμβει η κακια η στιγμη ζητανε τα ρεστα.

Ισχύει αυτό, αλλα ελπίζω να μην υποννοείς πως οι οδηγοί αυτοκινήτων ειναι καλύτεροι οδηγοί ή άνθρωποι.

Για κάθε ηλίθιο μοτοσυκλετιστή που κάνει επικίνδυνη σφήνα, υπάρχει και ένας οδηγός αυτοκινήτου που θα οδηγάει δεσμεύοντας δύο λωρίδες, ή μην υπολογίζοντας τον όγκο του οχήματος του, ή απλά να μην μπορεί να το κουμαντάρει και βάζει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους.

Και για κάθε κακό μοτοσυκλετηστή που θα σφάξει κόκκινο, υπάρχει άλλος ένας που θα το κάνει με αυτοκίνητο.

Ο μοτοσυκλετιστής αν κάνει χαζομάρα, θα την πληρώσει πιο ακριβά ο ίδιος.

Τελείως συμπτωματικά, είδα την προηγούμενη βδομάδα δύο τρακαρίσματα, στην Ηλιουπόλεως που εινια δρόμος μέτριας κυκλοφορίας με μόλις δύο λωρίδες... σε μια κάθετο χτύπησαν δύο αυτοκίνητα και το ένα είχε έρθει καπάκι... λίγες μέρες μετά ένας τύπος είχε μπει μέσα σε μια βιτρίνα λίγο μετά την γυμναστική ακαδημία.

Απορρώ πως ειναι δυνατόν να συμβουν αυτά σε δρόμο μέτριας κυκλοφορίας με τις ταχύτητες της Ηλιουπόλεως που συνήθως ειναι φρακαρισμένη.

Δεν μπλέχτηκε μηχανή εκεί, λοιπόν... οι εξυπνάκηδες με τα κουτάκια που δεν μπορούν να τα κουμαντάρουν έφταιγαν.

Δεν λέω οτι οι μοτοσυκλετιστές ειναι καλύτεροι οδηγοί... για εμένα είναι όλοι εξίσου απαράδεκτοι και δεν μας φταίει το αν ειναι παράνομη ή όχι η διήθηση.

Δημοσ.
Καθόλου παράδοξο ότι οι οδηγοί των αυτοκινήτων τους χειροκροτούσαν λέγοντας «συνεχίστε, σας χρειαζόμαστε» (αλλιώς δεν θα φτάσουμε ποτέ στη δουλειά μας)."

Οχι εδω πρέπει να πεθάνει η κατσικα του γείτονα.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό, αλλα ελπίζω να μην υποννοείς πως οι οδηγοί αυτοκινήτων ειναι καλύτεροι οδηγοί ή άνθρωποι.

Για κάθε ηλίθιο μοτοσυκλετιστή που κάνει επικίνδυνη σφήνα, υπάρχει και ένας οδηγός αυτοκινήτου που θα οδηγάει δεσμεύοντας δύο λωρίδες, ή μην υπολογίζοντας τον όγκο του οχήματος του, ή απλά να μην μπορεί να το κουμαντάρει και βάζει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους.

Και για κάθε κακό μοτοσυκλετηστή που θα σφάξει κόκκινο, υπάρχει άλλος ένας που θα το κάνει με αυτοκίνητο.

Ο μοτοσυκλετιστής αν κάνει χαζομάρα, θα την πληρώσει πιο ακριβά ο ίδιος.

Τελείως συμπτωματικά, είδα την προηγούμενη βδομάδα δύο τρακαρίσματα, στην Ηλιουπόλεως που εινια δρόμος μέτριας κυκλοφορίας με μόλις δύο λωρίδες... σε μια κάθετο χτύπησαν δύο αυτοκίνητα και το ένα είχε έρθει καπάκι... λίγες μέρες μετά ένας τύπος είχε μπει μέσα σε μια βιτρίνα λίγο μετά την γυμναστική ακαδημία.

Απορρώ πως ειναι δυνατόν να συμβουν αυτά σε δρόμο μέτριας κυκλοφορίας με τις ταχύτητες της Ηλιουπόλεως που συνήθως ειναι φρακαρισμένη.

Δεν μπλέχτηκε μηχανή εκεί, λοιπόν... οι εξυπνάκηδες με τα κουτάκια που δεν μπορούν να τα κουμαντάρουν έφταιγαν.

Δεν λέω οτι οι μοτοσυκλετιστές ειναι καλύτεροι οδηγοί... για εμένα είναι όλοι εξίσου απαράδεκτοι και δεν μας φταίει το αν ειναι παράνομη ή όχι η διήθηση.

Φίλε μου, κάποτε ένας φίλος μου κινούμενος με παπί επί της Ευτυχίδου (Παγκράτι), βράδυ, στο ρεύμα προς Υμηττού τρακάρει με γυναίκα οδηγό αυτοκινήτου η οποία βγήκε παράνομα, μιας και είχε παλόμενο πορτοκαλί, από την Σπύρου Μερκούρη για να περάσει απέναντι. Έσκασε το κεφάλι του στο παράθυρο του συνοδηγού, το οποίο παράθυρο έσπασε και την γλίτωσε γιατί φόραγε κράνος. Η απάντηση της οδηγού ήταν πως επιτάχυνε για να μην την προλάβει το κόκκινο.

Από τότε (πάνε 11 χρόνια), τίποτα δεν μου προκαλεί εντύπωση.... :-(

Δημοσ.

Αν δεν απαττώμαι και εδώ στην Ελλάδα επιτρέπεται η διήθηση, για λόγους ασφαλείας, στο φανάρι ώστε να μην είναι εγκλωβισμένος ο μοτοσυκλετιστής.

Επειδή η αναζήτηση του αποσπάσματος απο τον ΚΟΚ είναι πιο χρονοβόρα, παραθέτω το παρακάτω link/απόσπασμα απο σχετικό άρθρο.

http://www.motomag.gr/news/apopseis-epikairotita/areios-pagos-kai-motosykletistika-hoaxes

"Ο Άρειος Πάγος έπραξε το αυτονόητο στην συγκεκριμένη περίπτωση, εφαρμόζοντας τον νόμο, ο οποίος επίσης είναι σαφής και ορίζει ότι η διήθηση των μοτοσυκλετών, επιτρέπεται ανάμεσα σε λωρίδες με διακεκομμένη διαγράμμιση για να φτάσει η μοτοσυκλέτα εμπρός στο φανάρι, καθώς έχει αποδειχθεί ότι το να περιμένει πίσω από τα αυτοκίνητα αυξάνει τις πιθανότητες να μετατραπεί σε δυστύχημα κάποιο τροχαίο. Ορίζει επίσης και την σχετική ταχύτητα, και δεν αφήνει κανένα παράθυρο για κίνηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα σε αυτοκινητόδρομους και άλλες περιπτώσεις. Οπότε; Οπότε η απόφαση του Άρειου Πάγου, απλά στηρίζει τον νόμο και είδηση θα υπήρχε αν γινόταν να αλλάξει ο νόμος και ο Άρειος Πάγος εμπόδιζε κάτι τέτοιο να γίνει."

Ενδιαφέρον, θα μπορούσε βέβαια να μας γράψει το άρθρο του ΚΟΚ ο δημοσιογράφος, αλλά τέλος πάντων.

Πάντως και μόνο που λέει ότι οι ίδιο μοτοσυκλετιστές έχουν την ευθύνη είναι αρκετό. Κάποιος πρέπει να τους το πει όμως.

Δημοσ.

Τι να λέμε ρε παιδιά.

Είμαι με τ` αμάξι σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης και μου πετάγεται από stop μια μαλάκο.Προλαβαίνω το μπαμ,γυρνάω να τις τα χώσω,με προλαβαίνει αυτή και μου τα χώνει λέγοντάς μου:

- Που πας ρε,αφού έχω stop.

:confused:  Έμεινα να κοιτάζομαι με τη γυναίκα μου... σα μαλάκας... :confused:

• Like 3
Δημοσ.

Αχαχα έκλαψα. Πολύ μπροστά η θείτσα, σε αποστόμωσε και την έβγαλε λάδι.

Βέβαια το κακό είναι ότι μάλλον απλά δε γνωρίζει ούτε αυτά.

• Like 4
Δημοσ.

Τι να λέμε ρε παιδιά.

Είμαι με τ` αμάξι σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης και μου πετάγεται από stop μια μαλάκο.Προλαβαίνω το μπαμ,γυρνάω να τις τα χώσω,με προλαβαίνει αυτή και μου τα χώνει λέγοντάς μου:

- Που πας ρε,αφού έχω stop.

:confused:  Έμεινα να κοιτάζομαι με τη γυναίκα μου... σα μαλάκας... :confused:

Επιτόπου λοβοτομή με την άκρη της εξάτμισης...

• Like 2
Δημοσ.

Αχαχα έκλαψα. Πολύ μπροστά η θείτσα, σε αποστόμωσε και την έβγαλε λάδι.

Βέβαια το κακό είναι ότι μάλλον απλά δε γνωρίζει ούτε αυτά.

Ακριβώς έτσι.

Και δεν ήταν θείτσα,πιτσιρίκα ήταν

Δημοσ.

Πού είναι να γράψει κι αυτή εδω για τους μάγκες, τους έξυπνους, τους ελληνάρες οδηγούς!!! :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Ασ`τα σου λέω.΄΄Είδα΄΄ και τα προσεχώς,΄΄είδα΄΄ και τα μεθ`επόμενα...

Καλά, με τη μηχανή κοιτάω και τον ουρανό μην μου έρθει κανένα αεροπλάνο στο κεφάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Το χειρότερο από όλα είναι ο σταρχιδισμος που αντικατοπτριζει την γενικότερη συμπεριφορά μας σαν πολίτες.

Το δεν περιμένω στην ουρά και πάω από δίπλα, το περνάω με κόκκινο, παρκάρω όπου βρω, σταματάω όπου γουστάρω, δε βγάζω φλας, πάω αντίθετα στο μονόδρομο, δε σταματάω στα στοπ....

Αυτά τα βλέπουμε κατά εκατοντάδες σε διαδρομές 10 λεπτών και δεν τιμωρούνται ποτέ

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πέτυχα σήμερα ένα γίδι σε τριτροχο με το κινητό σφηνωμένο στο κράνος για να μιλάει και να είναι ανάποδα και απλά του έκανα σήμα να κάνει πίσω δείχνοντας του ότι δεν θα τον αφήσω να περάσει. Μπήκε ανάμεσα από δύο παρκαρισμένα και μόλις πέρασε συνέχισε κανονικά με τον από πίσω μου να τον αφήνει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...