Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το γέλιο δεν θα είναι να κινούνται μηχανάκια σε στοίχους, αλλά να παρκάρουν όπως ορίζει ο ΚΟΚ, παράλληλα με την γραμμή του οδοστρώματος! Να δω αγαπητέ συμφορουμίτη πόσο θα σε ικανοποιεί η ζεστούλα και η μουσικούλα που δεν θα βρίσκεις να παρκάρεις.... τουλαχιστον θα μπορω να περπαταω στο πεζοδρομιο σαν ανθρωπος
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 τουλαχιστον θα μπορω να περπαταω στο πεζοδρομιο σαν ανθρωπος Δυστυχώς δεν είναι μόνο πρόβλημα οι μηχανές σε αυτό
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ελλειναρας που θεωρεί τις πινακίδες στα μη απαραίτητες και πάει πατημένος Εθνική
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εγώ το μόνο που βλέπω είναι Ελληναρα στην εθνική με το κινητό στο χέρι. Για την πινακίδα δεν κατάλαβα τι εννοείς γίατι δεν φαίνεται κάτι 1
pontez2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εγώ το μόνο που βλέπω είναι Ελληναρα στην εθνική με το κινητό στο χέρι. Για την πινακίδα δεν κατάλαβα τι εννοείς γίατι δεν φαίνεται κάτι Αυτό ακριβως εννοεί.... 1
sanaeriko Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Φίλος, μου έλεγε χθές, εκεί που περπάταγε βλέπει με την μούρη πάνω στο πεζοδρόμιο αυτοκίνητο παρκαρισμένο σχολής οδήγησης, ο τύπος έχει κλείσει μπάρα αναπήρων και μια κυρία με καροτσάκι Δεν έχει από που να ανέβει στο πεζοδρόμιο.Στο τιμόνι του οδηγού ήταν η μαθήτρια και ο δάσκαλος δίπλα να μιλάει με τον κολλητό του.Παει ο φίλος και του λέει μπράβο ωραία μαθαίνεις τους μαθητές σου να οδηγούν δείχνοντας και την κυρία με το καρότσι και γυρνάει στην ψύχρα ο δάσκαλος (τρομάρα του) και του απαντάει..βρε τραβά γα***** από δω!! Μου λέει το παιδι, έφυγα για να μην πάω φυλακή. 4
pananton Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 φρέσκο σκηνικό σήμερα πρωί Κηφισίας. Είμαι στην μεσαία λωρίδα και θέλω να αλλάξω για την αριστερή.πάντα μα πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις "γυρίζω κεφάλι στιγμιαία" να καλύψω νεκρές γωνίες. όλα check και από μακριά βλέπω μηχανόβιο (ο θεός να τον κάνει τον τσοπάνη αλλά τεσπα). αλλάζω λωρίδα χωρίς να ενοχλώ ΚΑΝΕΝΑΝ και ο τσοπάνης καβαλάει την κόρνα του. (μάλλον του άρεσε γιατί το έχει ξανακάνει). ο τσοπάνης ΠΑΤΑΓΕ την κόρνα καθ'όλη την διάρκεια αλλαγής λωρίδας και ενώ ακόμα ήταν μακριά. εγώ εντωμεταξύ έχω προλάβει έχω αλλάξει λωρίδα και ακόμα αυτός είναι πίσω μακριά μου με καβαλημένη την κόρνα...αφού με τα πολλά με πλευρίζει του λέω τι έπαθες? και μου απαντάει μην μιλήσεις, μην κατέβω κάτω και σε κάνω μαύρο....ξεθύμανε ο τσοπάνης, εγώ του γέλασα, με κοίταξε με το κλασσικό βλέμμα αγελάδας και έφυγε....στιγμιαία σκέφτηκα να έβγαζα μία προπόνηση πάνω του πριν πάω στην δουλειά αλλά ποιός ιδρώνει τώρα.... αντ' αυτού τα γράφω στο Insomnia... συμβουλή προς μηχανόβιους που έχουν το μπρίκι τους για μεςΣτηνΜπόλη...γενικά αν το μηχανάκι σας καβαλάει αντί να το καβαλάτε αφήστε το....υπάρχουν και τα λεωφορεία... 3
pontez2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 στιγμιαία σκέφτηκα να έβγαζα μία προπόνηση πάνω του πριν πάω στην δουλειά αλλά ποιός ιδρώνει τώρα.... Πόσες φορές έχω σκεφθεί το ιδιο πράγμα. Οχι, δεν αξίζει. Δε θα τον ξαναδείς. Είναι ακομα ένας καθημερινός ηλιθιος με νευρα, που πάει σε μια εργασία που απεχθάνεται (όπως οι περισσότεροι στον κόσμο) και που του βγαίνουν αυτόματα τα νευρα του στο αυτοκίνητο. Το πιθανότερο ειναι να έχει οικογένεια.... Καλά εκανες που το απέφυγες. Εγω πλέον όσους βριζουν για κάτι που ούτε οι ίδιοι ξέρουν, απλά τους χαμογελάω. Εκνευριζονται περισσότερο αλλά ξυδάκι :P 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Είναι σαν αυτούς με τις μηχανές που κάνουν σφήνες, αλλά πάντα πατάνε κόρνα για να ανοίξουν χώρο τα αυτοκίνητα (αν και υπάρχει χώρος....), το οποίο ως οδηγός καταλαβαίνω πως πρόκειται για χεστη, αλλά θέλει και να μειώσει τους χρόνους μετακίνησης.... Προσωπικά φορτώνω άσχημα, γιατί κάνουν πραγματικά κακό στον εαυτό τους και σε μια στραβή είναι σίγουρο πως δεν θα αντιδράσουν σωστά. Άσχημο πράγμα ο φόβος όταν οδηγείς. Σε έναν κάποτε, όταν φτάσαμε δίπλα δίπλα στο φανάρι του λέω : παντρεύεται κανένας; ορίστε, μου λέει, επαναλαμβάνω και μου λέει, γιατί; μας έχεις πρήξει με την κόρνα σου του λέω, αν φοβάσαι κάτσε πίσω από τα αυτοκίνητα, όπως πάει η κίνηση, είναι κρίμα να οδηγείς έτσι. Δεν αντέδρασε, άναψε το φανάρι και έφυγα μπροστά. Πόσες φορές έχω σκεφθεί το ιδιο πράγμα. Οχι, δεν αξίζει. Δε θα τον ξαναδείς. Είναι ακομα ένας καθημερινός ηλιθιος με νευρα, που πάει σε μια εργασία που απεχθάνεται (όπως οι περισσότεροι στον κόσμο) και που του βγαίνουν αυτόματα τα νευρα του στο αυτοκίνητο. Το πιθανότερο ειναι να έχει οικογένεια.... Καλά εκανες που το απέφυγες. Εγω πλέον όσους βριζουν για κάτι που ούτε οι ίδιοι ξέρουν, απλά τους χαμογελάω. Εκνευριζονται περισσότερο αλλά ξυδάκι :P Στο παρελθόν, ένας οδηγός ταξί αρπαζεται με έναν μηχανόβιο και στο φανάρι του λέει, είσαι μαλακας; Η απάντηση του οδηγού δίκυκλου ήταν κάμποσες σφαίρες. Επίσης, παρόμοια περίπτωση, αλλά ευτυχώς δεν τον γάζωσε, απλά του έβγαλε όπλο και του είπε θες να στην ανάψω; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις. Προσωπικά, οδηγώντας επί χρόνια δίκυκλο και λιγότερα αυτοκίνητο, γυρνάω το κεφάλι μου από την άλλη, άλλος ένας λέω και συνεχίζω. Αν χαλιέμαι με τον καθένα θα καταλήξω με τίποτα χαπάκια....
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Περπαταω τις προαλλες, σε κεντρικο δρομο παραλληλα σε αυτον. Βραδυ. Βλεπω ενα πατητο να ερχεται προς εμενα περιπου στα 50 μετρα απο μενα. Εκεινη την ωρα ειμαι σε σημειο που κατεβαινει καθετος δρομος προς τον κεντρικο και παω να περασω απεναντι συνεχιζοντας παραλληλα και ενω ο γκαζιαρης ειναι ακομα 20 μετρα απο μενα. Ξαφνικα και ενω ειμαι στη μεση του καθετου για να περασω απεναντι στο πεζοδρομιο ο γκαζιαρης μας αποφασιζει να πατησει το γκαζι και χωρις φλας να στριψει σαν μην υπαρχω προς τον καθετο απαιτωντας απο μενα να πηδηξω σχεδον προς τα πισω και να επιστρεψω στο πεζοδρομιο για να μην με σκοτωσει. Σταματαει 10 μετρα μετα γιατι ετρεχε κιολας που να σταματησει, ανοιγει την πορτα κοιταει πισω και μου λεει πολιτισμενα, αντε και Γ...να με μπλεξεις Αρ..Ε του απανταω και να δω αν με σκοτωνες πως θα ξεμπλεκες βησιγοτθε και συνεχισα το δρομο μου.
webparts Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παιδια μη γραφετε τι παθατε και τι συναντησατε,δεν ειναι τετοιο το νημα και δεν εχει νοημα,καθως ολοι καθημερινα τα συνανταμε. Επισης εχω ιστοριες για να σας καλυψω ολους. Και εμενα πηγαν κυριολεκτικα να με σκοτωσουν δυο αυτοκινητα σημερα,αλλα δεν βγηκα να σας τα γραψω. Αυτο το λεω για αυτους που τα εχουν με τα μηχανακια,αλλα ξεχνουν οτι αυτοι που πραγματικα θα σε σκοτωσουν ειναι οι οδηγοι αυτοκινητων.
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Και οι οδηγοί αυτοκινήτων κινδυνεύουν (μεταξύ άλλων και) απ' τους οδηγούς φορτηγών, νταλικών, τρακτόρων. Τι σχέση έχει αυτό ακριβώς; Το 'χουμε ξαναπεί. Ακριβώς επειδή όσο πιο μικρό όχημα οδηγείς, τόσο πιο ευάλωτος είσαι και τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τραυματιστείς/σκοτωθείς, πρέπει να είσαι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από όσους οδηγούν μεγαλύτερα οχήματα. Δεν το λέει ο ΚΟΚ ή κάποιος νόμος, κοινή λογική είναι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Και οι οδηγοί αυτοκινήτων κινδυνεύουν (μεταξύ άλλων και) απ' τους οδηγούς φορτηγών, νταλικών, τρακτόρων. Τι σχέση έχει αυτό ακριβώς; Το 'χουμε ξαναπεί. Ακριβώς επειδή όσο πιο μικρό όχημα οδηγείς, τόσο πιο ευάλωτος είσαι και τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τραυματιστείς/σκοτωθείς, πρέπει να είσαι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από όσους οδηγούν μεγαλύτερα οχήματα. Δεν το λέει ο ΚΟΚ ή κάποιος νόμος, κοινή λογική είναι. Ακριβως επειδή έχεις πιο μεγάλο οχήματα από τον μηχανόβιο πρέπει να προσέχεις περισσότερο μην σκοτώσεις κανέναν και να μην γλείφεις..
dimpa16 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Και οι οδηγοί αυτοκινήτων κινδυνεύουν (μεταξύ άλλων και) απ' τους οδηγούς φορτηγών, νταλικών, τρακτόρων. Τι σχέση έχει αυτό ακριβώς; Το 'χουμε ξαναπεί. Ακριβώς επειδή όσο πιο μικρό όχημα οδηγείς, τόσο πιο ευάλωτος είσαι και τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τραυματιστείς/σκοτωθείς, πρέπει να είσαι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από όσους οδηγούν μεγαλύτερα οχήματα. Δεν το λέει ο ΚΟΚ ή κάποιος νόμος, κοινή λογική είναι. Εκεί να δεις πόσο κότες είναι.Όσο κόκκορες το ΄΄παίζουν΄΄ στις μηχανές.
pananton Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αυτο το λεω για αυτους που τα εχουν με τα μηχανακια,αλλα ξεχνουν οτι αυτοι που πραγματικα θα σε σκοτωσουν ειναι οι οδηγοι αυτοκινητων. δεν πάει έτσι ρε φίλε...δεν θα κάτσω να αναλύσω τα αυτονόητα αλλά δεν πάει έτσι..όλα τα οχήματα που χρησιμοποιούν δημόσιο δρόμο ΟΦΕΙΛΟΥΝ να υπακούν τον ΚΟΚ.αν κάποιος δεν θέλει γιατί είναι ο τσοπάνης του χωριού ας μείνει σπίτι του για να μην τον κλαίνε ή παρει άλλους στο λαιμό του. επίσης, το νήμα ακριβώς αυτό το θέμα έχει....δες το πρώτο post από ts... Η αριστερή λωρίδα πχ στο φανάρι πάει αριστερά ΜΟΝΟ αριστερά, η διπλανή λωρίδα πάει Ευθεια ΜΟΝΟ ευθεία δεν έχει διαγραμιση ότι πάει και αριστερά δεν έχει τίποτε, πάει μόνο ΕΥΘΕΙΑ.Το ακούς μακακα ανετε ελεινε τυπε/τύπισσα που για να αποφύγεις την ουρά μου χώνεσαι μπροστά μπροστά με το φλας, έχεις και το ταριφοχερο έξω και νιώθεις μάγκας και ωραίος, ότι κάτι κατάφερες τώρα!!! Ουστ ξεφτιλιστε τους όπου τους βρίσκετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις