Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Κατά τα άλλα οι μηχανές κάθονται μπροστά μπροστά και πάνω στις διαβάσεις..
Dim(debian.gr) Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μια συμβουλη μονο,μη "γλειφεις" μηχανακια γιατι θα ερθει η κακια ωρα και εκει θα μετανιωνεις μια ζωη. και στην κακαι ωρα παλι θα φταιει ο ηλιθιος με το μηχανακι . απο τη στιγμη που παρανομεις οτι και να προκληθει εισαι υπαιτιος εσυ που παρανομεις
pontez2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δε καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Κατ΄αρχήν ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών πλέον, χρησιμοποιούν και μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητο στις μετακινήσεις τους. Ξέρουν πολύ καλά πως λειτουργεί και ο μεν και ο δε. Επισης ξέρουν πως είναι να είσαι πεζός. Ας αφήσουμε τους εγωισμούς Η κίνηση πάνω στη διαχωριστική (και όχι η διήθηση που ουσιαστικά είναι η σφήνα), ΔΕΝ απαγορεύεται στην Ελλάδα. Το προσφατο δικαστήριο ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ τον μοτοσυκλετιστή που τράκαρε επειδή έπεσε επάνω σε φορτηγό που πήγε να αλλάξει λωρίδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαγόρεψε την κίνησή του. Ξεκαθαρίζει ότι κινήστε με δική σας ευθύνη. Ποιος ο λόγος που ΔΕΝ απαγορεύουν την κινηση των μηχανων στη διαχωριστικη?Μα φυσικά το κυκλοφοριακό και τις συνέπειες που θα ειχαμε στις μεγαλουπόλεις αν όλοι κινούνταν «με τον σωστό τρόπο». Κάπου το 2012 απαγορεύτηκε στη Γαλλία η κινηση στη διαχωριστικη. Βγηκαν λοιπον 100.000 μηχανές στους δρόμους και κινήθηκαν έτσι όπως προβλέπει ο ΚΟΚ. Αποτέλεσμα το χάος. Στις περισσότερες πλέον πόλεις της Γαλλίας, επιτρέπεται κανονικά και σιγά σιγά αρχίζει να μπαίνει εντός νόμου και στις περισσότερες Ευρωπαικές χώρες, ενώ άλλες φτιάχνουν ειδικές λωρίδες για τις μηχανές. Στη χώρα μας, οφείλουν οι οδηγοί των μηχανων να κινούνται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αργά πάνω στη διαχωριστική και μόνο εφόσον είναι ακινητοποιημένα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Οι οδηγοι αυτοκινήτων πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί όταν πάνε να αλλάξουν λωρίδα. Οσο για το παρκάρισμα, γελάει ο κόσμος. ΔΕΝ θέλουμε οι μηχανές να παρακάρουν «νομιμα». Καήκαμε. 3
kiko33gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μισό λεπτάκι, εγώ άλλο βλέπω εδώ: http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf Σελίδα 40 8. Στoυς oδηγoύς των oδικών oχημάτων απαγoρεύεται: δ) Nα κινoύνται πάνω σε κατά μήκoς διαγραμμίσεις (ιππαστί). Δεν είδα πουθενά να χωρίζει τις μηχανές. Συμφωνώ ότι δεν εφαρμόζεται για λόγους κυκλοφοριακού, αλλά κανονικά απογορεύεται από τον ΚΟΚ.
pontez2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Σωστά. Η λέξη που έπρεπε να χρησιμοποιήσω μάλλον ειναι ¨"Δεν αποτελεί πλέον πράξη αξιόποινη". Κοινως δε θα σε σταματήσει κάποιος να σε γράψει/πάρει πινακίδες κτλ κτλ, επειδή θα κινηθεις πάνω στη διαχωριστικη και ο λόγος είναι ότι απαξ και εφαρμοστεί ο νόμος, οι συνέπειες θα είναι πολλαπλές. Προφανως ο μοναδικός λόγος που δεν αφαιρείται είναι για να καλύπτεται το κράτος. Αν το απελευθερώσει (όπως κάνουν κάποιες ευρωπαικές χώρες), θα έχουμε προβλημα λόγω παιδείας. Αν εφαρμόσει τον νόμο κατά γράμμα, η οδηγική μας εμπειρία θα είναι πλέον 10 φορές χειρότερη. Οπότε ουσιαστικά σου λέει, δε σε κυνηγάω, αλλά πρόσεχε.
Zaknafein Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγώ σαν οδηγός και των 2 καταλαβαίνω και τις 2 πλευρές... και εμένα μου την σπάνε κάτι τύποι με 50ράκια που πάνε πρώτοι πρώτοι (αγνοώντας εννοείται διαβάσεις πεζών κτλ) και μόλις ανάψει το φανάρι ίσα που τσουλάνε... απ'την άλλη όταν είμαι στο μηχανάκι, αν έχω χώρο - και με σταματημένα ή σχεδόν σταματημένα αυτοκίνητα - ε θα βγω μπροστά, αλλά με κουμπωμένη 1η ώστε να φύγω μόλις ανάψει χωρίς καθυστέρηση. Για το παρκάρισμα εντάξει, πρέπει κάποιος να είναι πολύ μαζόχας για να θέλει τα δίκυκλα να παρκάρουν παράλληλα με τον δρόμο...
webparts Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 και στην κακαι ωρα παλι θα φταιει ο ηλιθιος με το μηχανακι . απο τη στιγμη που παρανομεις οτι και να προκληθει εισαι υπαιτιος εσυ που παρανομεις Εχετε ασχημο σκαλωμα μου φαινεται. Μισό λεπτάκι, εγώ άλλο βλέπω εδώ: http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf Σελίδα 40 8. Στoυς oδηγoύς των oδικών oχημάτων απαγoρεύεται: δ) Nα κινoύνται πάνω σε κατά μήκoς διαγραμμίσεις (ιππαστί). Δεν είδα πουθενά να χωρίζει τις μηχανές. Συμφωνώ ότι δεν εφαρμόζεται για λόγους κυκλοφοριακού, αλλά κανονικά απογορεύεται από τον ΚΟΚ. Μαν δε σας βρισκει κανεις πουθενα. Ας κινουνται οι μηχανες οπως θελετε,πισω απο τα αμαξια δηλαδη,να δειτε αλλο τοσο κυκλοφοριακο και παλι να γκρινιαζετε. Το ιδιο και στο να παρκαρουν οι μηχανες οπως προβλεπει ο κοκ. Μου φαινεται απλα κλαιγεστε,δε συζητατε.
Haldol Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 τουλάχιστον εγώ νιώθω μια διαρκή πίεση στο σβέρκο μου από κάποιο μηχανάκι που προσπαθεί να περάσει από δεξιά, από αριστερά, ανάμεσα,τσιμα τσιμα, παρασύροντας καθρέφτες από πάνω από κάτω και γενικώς με αυτό το στυλ πανικού ότι εγώ θα περάσω ο κόσμος να χαλάσει.Ασε που οταν δεν τα καταφέρνουν τα μούτρα τους είναι λες και τους κερατωσε η γκόμενα! Επειδή κι εγώ το ένιωθα αυτό, υπάρχει μία και μοναδική λύση: διαλέγεις μεριά και κάνεις χώρο. Δηλαδή προσεγγίζεις τη μία μεριά του οδοστρώματος για να μπλοκάρεις την κίνηση και αφήνεις την άλλη όσο πιο ελεύθερη σου επιτρέπουν οι συνθήκες. Και πάλι θα δεις 2-3 αυστραλοπίθηκους με παπάκι ή scooter που θα προσπαθούν για ώρα να περάσουν από 'κει που έχεις αφήσει 20cm χώρο, ακόμα και αν απ'την άλλη μεριά υπάρχουν 5 μέτρα κενά... αλλά οι υπόλοιποι συντριπτική πλειοψηφία ακολουθούν τη ροή που "επέβαλλες" και φεύγουν από 'κει... τέρμα το προσπέρασμα από δύο μηχανάκια ταυτόχρονα, ένας από δεξιά, ένας από αριστερά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Κυκλικος κομβος στην Πευκη, μπαινω στον κομβο και ειναι ενας τυπος ο οποιος ουσιαστικα θελει να κανει ολοκληρο τον κυκλο του κομβου και να φυγει απο την αντιθετη κατευθυνση απο αυτη που ηρθε, του κορναρο γιατι αντι να μπει στον κομβο κανει επιτοπου αναστροφη και με βριζει οτι τι θελω και του κορναρο και εχει δικιο.. Κατι τετοιοι θελουν αφαίρεση διπλωματος για παντα.
Tenshi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Γενικότερα η πινακίδα Ρ29 δέν πτοεί κανέναν, πόσο μάλλον τον τύπο που αναφέρεις. Πάλι καλά,θα μπορούσε να σου απαντήσει "γατάκι,ποίος κόμβος;;;"
notist Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Φίλος μας ελληνοκαναδός που ερχόταν τα καλοκαίρια την δεκαετία του '80 μας έλεγε:Γουστάρω να έρχομαι στην Ελλάδα που μόλις βγω από το αεροδρόμιο-τότε στο Ελληνικό-μου αρέσουν τρία πράγματα.Κόρνες-μούτζες-μ@λ@κ@.Ρίχναμε πολύ γέλιο κάθε φορά που ερχόταν και μας έλεγε τα ίδια. Από τότε έχουν περάσει 30 και χρόνια και δεν έχει αλλάξει τίποτα.Μάλλον έχει αλλάξει προς το χειρότερο.Τότε αν γινόταν σύρραξη έπεφτε ξύλο πολύ ξύλο και τελείωνε,Τώρα δεν ξέρεις τι βιολί βαράει ο καθένας. 1
kiko33gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μαν δε σας βρισκει κανεις πουθενα. Ας κινουνται οι μηχανες οπως θελετε,πισω απο τα αμαξια δηλαδη,να δειτε αλλο τοσο κυκλοφοριακο και παλι να γκρινιαζετε. Το ιδιο και στο να παρκαρουν οι μηχανες οπως προβλεπει ο κοκ. Μου φαινεται απλα κλαιγεστε,δε συζητατε. Μπορείς να μου πεις που ακριβώς παραπονέθηκα ότι θα έχει παραπάνω κίνηση αν κινούνται οι μηχανές στις λωρίδες ή αν παρκάρουν όπως λέει ο ΚΟΚ; Απλά σου εξηγώ ότι είναι παράνομο, παρόλο που είναι αποδεκτό από όλους. Και όπως λέει και το παιδί από πάνω είναι δική σου ευθύνη όταν το κάνεις και δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να κάνει στην άκρη για να περάσεις εσύ παράνομα. Άσχετα που όλοι κινούμαστε στις άκρες, για να μπορούν να περάσουν τα μηχανάκια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μπορείς να μου πεις που ακριβώς παραπονέθηκα ότι θα έχει παραπάνω κίνηση αν κινούνται οι μηχανές στις λωρίδες ή αν παρκάρουν όπως λέει ο ΚΟΚ; Απλά σου εξηγώ ότι είναι παράνομο, παρόλο που είναι αποδεκτό από όλους. Και όπως λέει και το παιδί από πάνω είναι δική σου ευθύνη όταν το κάνεις και δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να κάνει στην άκρη για να περάσεις εσύ παράνομα. Άσχετα που όλοι κινούμαστε στις άκρες, για να μπορούν να περάσουν τα μηχανάκια. Το να μην κάνεις στην άκρη για να περάσει κάποιος είναι δεκτό, το να κάνεις σκοπιμες κινήσεις όπως το γλείψιμο είναι που θεωρούμε απαράδεκτο
Dim(debian.gr) Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εχετε ασχημο σκαλωμα μου φαινεται. Μαν δε σας βρισκει κανεις πουθενα. Ας κινουνται οι μηχανες οπως θελετε,πισω απο τα αμαξια δηλαδη,να δειτε αλλο τοσο κυκλοφοριακο και παλι να γκρινιαζετε. Το ιδιο και στο να παρκαρουν οι μηχανες οπως προβλεπει ο κοκ. Μου φαινεται απλα κλαιγεστε,δε συζητατε. ο Ελληναρας που προσπαθει να πει οτι το λαθος ειναι σωστο
kiko33gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το να μην κάνεις στην άκρη για να περάσει κάποιος είναι δεκτό, το να κάνεις σκοπιμες κινήσεις όπως το γλείψιμο είναι που θεωρούμε απαράδεκτο Δεκτό, φίλε μου. Συμφωνώ και εγώ εδώ. Οποιαδήποτε κίνηση που κάνεις στο δρόμο, που δυσκολευει τον διπλανο σου, είναι απαράδεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις