Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για να καταλάβω - θεωρείς σωστό όταν ένα μηχανάκι περνάει ξυστά από ένα αυτοκίνητο (όταν πατάει γραμμή ανάμεσα από λωρίδες σε κίνηση ή περνάει στο αντίθετο ρεύμα να περάσει μπροστά από την ουρά), αλλά τα αυτοκίνητα δεν πρέπει να το κάνουν;

Νομίζεις ότι οι μηχανόβιοι ξέρουν καλύτερα τι θα πάθουν άμα γίνει ατύχημα; Γι'αυτό οι περισσότεροι δε φοράνε κράνος; Γι'αυτό περνάνε ξυστα απ' τα αυτοκίνητα, περνάνε κόκκινο, stop και στενά χωρίς να κοιτάξουν; Γι'αυτό πάνε αριστερά-δεξιά ανάμεσα στις λωρίδες χωρίς φλας ή κάποια προειδοποίηση; Γι'αυτό περνάνε στο αντίθετο ρεύμα όταν έχει κίνηση η δικά τους λωρίδα;

Δε γίνεται να λες στους άλλους "Πόσεχέ με, γιατί είμαι ευάλωτος", αλλά την ίδια στιγμή να τρέχεις καταπάνω μου και ο ίδιος να μην προσέχεις τον εαυτό σου.

Θα σου πω ότι είναι λάθος. Η λύση όμως ποια είναι; να το κάνεις σκόπιμα και εσύ με το αμάξι ανεβάζοντας τις πιθανότητες στα ύψη; όσο μαλάκας είναι ο ένας άλλο τόσο και περισσότερο είναι ο άλλος.

Υγ για το φανάρι πάντως αν οι μηχανές κάθονταν ανάμεσα από αμάξια και γινόταν οι ουρές τριπλασιες τότε οι οδηγοί αυτοκινήτων θα έβριζαν ακόμη περισσότερο. Δεν μιλάω για τις μηχανές που είναι 2 μέτρα μπροστά από το φανάρι

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σου πω ότι είναι λάθος. Η λύση όμως ποια είναι; να το κάνεις σκόπιμα και εσύ με το αμάξι ανεβάζοντας τις πιθανότητες στα ύψη; όσο μαλάκας είναι ο ένας άλλο τόσο και περισσότερο είναι ο άλλος.

Υγ για το φανάρι πάντως αν οι μηχανές κάθονταν ανάμεσα από αμάξια και γινόταν οι ουρές τριπλασιες τότε οι οδηγοί αυτοκινήτων θα έβριζαν ακόμη περισσότερο. Δεν μιλάω για τις μηχανές που είναι 2 μέτρα μπροστά από το φανάρι

Μην προσπαθείς να τους εξηγήσεις. Ειναι φανερό πως έχουν κόμπλεξ πως κάποιος περνάει πιο μπροστά από αυτούς! Ποιος νομίζει οτι είναι; Κ μετά φεύγει και πρώτος και χάνεται. Σκυλιάζουν γιατί ο άλλος θα φθάσει μισή ώρα νωρίτερα σπίτι ενώ αυτοί θα καντηλιάζουν ακόμη τα φανάρια.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, δε λέω ότι αυτό είναι η λύση, ούτε είπα ότι είναι σωστό. Το πρόβλημά μου είναι ότι όλοι πετάχτηκαν να που πόσο λάθος είναι, χωρίς να κοιτάξουν ότι κάνουν το ίδιο, απλά από την άλλη πλευρά. Και φυσικά από τη δική τους είναι εντάξει, αλλά αν τους το κάνει ο άλλος είναι βλάκας.

Πάντως αν όλα τα μηχανάκια κάθονταν ανάμεσα από τα αμάξια εγώ δε θα είχα κανένα πρόβλημα. Κάθομαι στην κίνηση τώρα, θα κάθομαι στην κίνηση και τότε. Μέσα στο ζεστό αμαξάκι μου με μουσικούλα. Ξέρεις ποιός θα έχει πρόβλημα; Όλοι οι μηχανόβιοι που θα καθόντουσαν στο κρύο. Και γι'αυτο τους βολεύει να παρανομούν (ο ΚΟΚ δεν ανφέρει πουθενά ξεχωριστά για τα μηχανάκια ότι μπορούν να περνάνε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα για να πάνε πιο μπροστά) για να φτάσουν πιο γρήγορα.

Μην προσπαθείς να τους εξηγήσεις. Ειναι φανερό πως έχουν κόμπλεξ πως κάποιος περνάει πιο μπροστά από αυτούς! Ποιος νομίζει οτι είναι; Κ μετά φεύγει και πρώτος και χάνεται. Σκυλιάζουν γιατί ο άλλος θα φθάσει μισή ώρα νωρίτερα σπίτι ενώ αυτοί θα καντηλιάζουν ακόμη τα φανάρια.

Όχι, ειδικά για τα μηχανάκια δεν έχω πρόβλημα. Να σου πω μου τη σπάνε αυτοί με τα αυτοκίνητα που το κάνουν και περνάνε από τη δίπλα λωρίδα και κάθονται μεσ'τη μέση. Ξέρω ότι το μηχανάκι θα φύγει μπροστά, θα περάσει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, θα περάσει όταν δει ότι δεν έρχεται κανένας (ακόμα και με κόκκινο) και θα φτάσει σπίτι του νωρίτερα. Ξέρω όμως, ότι θα βραχεί, θα κρυώσει και έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σπάσει το κεφάλι του. Γι'αυτό έχει επιλέξει το αμάξι. Για μένα είναι πιο σημαντικό να είμαι άνετα και ασφαλή, από το να φτάσω 10 λεπτά πιο μπροστά.

Και αυτοί έχουν κάνει τη δική τους επιλογή - να παρανομούν για να φτάνουν πιο γρήγορα. Όταν όμως παρανομούν και δε σέβονται τα αυτοκίνητα, μη ζητάνε να τους σεβαστούν οι άλλοι!

Να ξεκαθαρίσω λίγο ότι δεν έχω πρόβλημα με τους μηχανόβιους (οδηγούσα και εγώ μηχανή για αρκετό διάστημα) - έχω πρόβλημα με τους κακούς οδηγούς, που δε σέβονται πρώτα τον άνθρωπο δίπλα τους στο δρόμο και μετά και τον ΚΟΚ. Είτε οδηγεί μηχανή, αυτοκίνητο, ποδήλατο ή περπατάει.

Δημοσ.

Το γέλιο δεν θα είναι να κινούνται μηχανάκια σε στοίχους, αλλά να παρκάρουν όπως ορίζει ο ΚΟΚ, παράλληλα με την γραμμή του οδοστρώματος! Να δω αγαπητέ συμφορουμίτη πόσο θα σε ικανοποιεί η ζεστούλα και η μουσικούλα που δεν θα βρίσκεις να παρκάρεις....

Δημοσ.

Όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτούς που λες. 

Με εκείνους που πάνε και κάθονται μπροστά σου και πάνω ή και μπροστά από τη διάβαση πεζών, και κοιτάνε αλλού ντ' αλλού έγκειται το πρόβλημα.

Εκείνοι που με το που ανάβει πράσινο γκαζώνουν και χάνονται είναι οι καλύτεροι. Οι άλλοι που κάθονται και αγναντεύουν είναι για τον πέοντα.

Και αυτό το ότι τα δίκυκλα έχουν μακράν μεγαλύτερη επιτάχυνση και ότι τα αυτοκίνητα ποτέ δεν καταφέρνουν να περάσουν μπροστά στην εκκίνηση απλά ξεχάστε το. Εύκολα μία στις δύο επιταχύνω περισσότερο απ' τα μηχανάκια.

Προφανώς όχι επειδή έχω γρήγορο αυτοκίνητο ή πάω γαμιώντας, αλλά επειδή οι μισοί απλά κοιμούνται και θέλουν την κόρνα τους ή το γαμωσταυρίδι τους για να ξυπνήσουν.

Και εννοείται πως όλα αυτά ισχύουν και για τα αυτοκίνητα και πως δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με τα δίκυκλα, όπως μερικοί θέλετε να το παρουσιάσετε.

Δημοσ.

Το γέλιο δεν θα είναι να κινούνται μηχανάκια σε στοίχους, αλλά να παρκάρουν όπως ορίζει ο ΚΟΚ, παράλληλα με την γραμμή του οδοστρώματος! Να δω αγαπητέ συμφορουμίτη πόσο θα σε ικανοποιεί η ζεστούλα και η μουσικούλα που δεν θα βρίσκεις να παρκάρεις....

Κανένα πρόβλημα - δε θα βρίσω κανέναν που ακολουθεί τους κανόνες και απλά έτυχε να βρει τη θέση πριν από μένα. Και τώρα δυσκολεύομαι να βρω θέση και κάνω μερικούς γύρους.

Και πάλι μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχουν οι μηχανόβοι, γιατί θα πρέπει να βρουν θέση πια και όχι απλά να το παρατάνε ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα, που ίσα τους χωράει (και να μην μπορούν να ξεπαρκάρουν και τα αυτοκίνητα) ή να το παρατήσουν στο πεζοδρόμιο και να μην μπορύν να περάσουν οι πεζοί.

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα - δε θα βρίσω κανέναν που ακολουθεί τους κανόνες και απλά έτυχε να βρει τη θέση πριν από μένα. Και τώρα δυσκολεύομαι να βρω θέση και κάνω μερικούς γύρους.

Και πάλι μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχουν οι μηχανόβοι, γιατί θα πρέπει να βρουν θέση πια και όχι απλά να το παρατάνε ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα, που ίσα τους χωράει (και να μην μπορούν να ξεπαρκάρουν και τα αυτοκίνητα) ή να το παρατήσουν στο πεζοδρόμιο και να μην μπορύν να περάσουν οι πεζοί.

Φιλε εχεις προβλημα να ξερεις.

Σε ενοχλουν ολα.

Αν παρκαρουμε οπως παρκαρουμε γκρινιαζεις επειδη δηθεν δε μπορεις να ξεπαρκαρεις ( αν εισαι κουλομαρια λογικο ) .

Αν παρκαρουμε οπως οριζει ο νομος, κατα μηκος δηλαδη του δρομου θα λες κοιτα ο μ@λακας παρκαρε σε θεση για αυτοκινητο.

Και να ξερεις οτι εμεις δε θα εχουμε κανενα προβλημα,παντου χωραμε.

Γενικοτερα βλεπω οτι ζειτε σε ενα δικο σας κοσμο,στον οποιο οποιος δεν βρισκεται μαζι σας στο αμαξι ειναι ηλιθιος και καλο θα ηταν να εμενε σπιτι του.

Και εννοείται πως όλα αυτά ισχύουν και για τα αυτοκίνητα και πως δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με τα δίκυκλα, όπως μερικοί θέλετε να το παρουσιάσετε.

Ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις προβλημα με τα δικυκλα.

Φανηκε πιο πανω απο αυτα που λες οτι τους "γλειφεις" και απο αυτα που λες οτι οι μισοι κοιμουνται,λες και οι οδηγοι των κουτιων δεν κοιμουνται ορθιοι γενικοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα ή όχι και μόνο μερικές απαντήσεις εγώ θα ντρεπόμουν να τις γράψω, λίγο ντροπή παιδιά, τα διαβάζουν πολλοί αυτά που γράφονται

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε εχεις προβλημα να ξερεις.

Σε ενοχλουν ολα.

Αν παρκαρουμε οπως παρκαρουμε γκρινιαζεις επειδη δηθεν δε μπορεις να ξεπαρκαρεις ( αν εισαι κουλομαρια λογικο ) .

Αν παρκαρουμε οπως οριζει ο νομος, κατα μηκος δηλαδη του δρομου θα λες κοιτα ο μ@λακας παρκαρε σε θεση για αυτοκινητο.

Και να ξερεις οτι εμεις δε θα εχουμε κανενα προβλημα,παντου χωραμε.

Γενικοτερα βλεπω οτι ζειτε σε ενα δικο σας κοσμο,στον οποιο οποιος δεν βρισκεται μαζι σας στο αμαξι ειναι ηλιθιος και καλο θα ηταν να εμενε σπιτι του.

Η φράση μου ήταν: "που ίσα τους χωράει (και να μην μπορούν να ξεπαρκάρουν και τα αυτοκίνητα)". Γιατί έκανες bold μόνο το δεύτερο κομάτι; Το αυτοκίνητο για να το ξεπαρκάρω πρέπει να το πάω λίγο μπρος-πίσω. Αν δε μου έχουν αφήσει καθόλου χώρο, δεν μπορώ να βγω. Και αυτό σημβαίνει όταν κάποιος αφήσει το μηχανάκι του ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και ίσα χωράει ή κάποιο αυτοκίνητο παρκάρει πολύ κοντά. Εκεί θα γκρινάξω.

Επίσης μήπωςε μπορείς να μου κάνεις με bold εκέι που είπα: "κοιτα ο μ@λακας παρκαρε σε θεση για αυτοκινητο"; Μάλλον το έχασα.

Αυτό το "παντού χωράμε" δεν είναι και πολύ σωστό. Και εγώ χωράω να περνάω από τη ΛΕΑ, να παρκάρω σε θέση αναπήρου, να κλείνω γκαράζ. Είναι σωστά όμως - όχι, άρα δε θα κάνω. Δεν πρέπει να κοιτάς που σε παίρνει, αλλά αν είναι σωστό να το κάνεις.

Και πάλι - δεν έχω πρόβλημα με τουσ μηχανόβιους. Έχω με τους κακούς οδηγούς, όποιοι και αν είναι. Και όταν το παίζουν θύματα, ακόμα πιο πολυ.

Δημοσ.

Ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις προβλημα με τα δικυκλα.

Φανηκε πιο πανω απο αυτα που λες οτι τους "γλειφεις" και απο αυτα που λες οτι οι μισοι κοιμουνται,λες και οι οδηγοι των κουτιων δεν κοιμουνται ορθιοι γενικοτερα.

Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις κάποιο κόμπλεξ και θεωρείς ότι εγώ και άλλοι έχουμε πρόβλημα με τα δίκυκλα.

Προφανώς και δεν έχω συγκεκριμένα με τα μηχανάκια/ποδήλατα/μηχανές. Η επιχειρηματολογία μου ήταν ξεκάθαρη.

Και στο παρόν νήμα αλλά και σε άλλα, έχω κράξει (και) τους πανέξυπνους οδηγούς που μπαίνουν από τη δίπλα λωρίδα μπροστά σου στο φανάρι (γιατί εννοείται ότι η μάνα τους τούς έκανε πιο έξυπνους απ' τους άλλους), πάνε και κάθονται σε σημείο που δε βλέπουν το φανάρι, και μετά περιμένουν την κόρνα και το γαμωσταυρίδι για να πάρουν χαμπάρι ότι πρέπει να ξεκινήσουν.

Και με εκείνους που κάνουν ακριβώς το ίδιο αλλά είναι σε 100% ετοιμότητα και ξεκινούν με το που ανάψει πράσινο (μερικοί ξεκινούν και με κόκκινο, απλά επειδή δεν έρχονται άλλοι απ' το αντίθετο ρεύμα) έχω πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον δεν κοιμούνται όρθιοι.

Αλλά όταν τυχαίνει να τρώω κι άλλη φάση φαναριού επειδή μερικοί πανέξυπνοι πήγαν και χώθηκαν μπροστά και μετά κοιμούνταν με αποτέλεσμα κάποιοι που αλλιώς θα περνούσαν, να μην περάσουν τελικά, δε φαντάζεσαι τι θέλω να γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως τα περισσότερα μηχανάκια έχουν συμβάλει και με το παραπάνω σε μια ούτως ή άλλως αγχωδη κατάσταση στους δρόμους.τουλάχιστον εγώ νιώθω μια διαρκή πίεση στο σβέρκο μου από κάποιο μηχανάκι που προσπαθεί να περάσει από δεξιά, από αριστερά, ανάμεσα,τσιμα τσιμα, παρασύροντας καθρέφτες από πάνω από κάτω και γενικώς με αυτό το στυλ πανικού ότι εγώ θα περάσω ο κόσμος να χαλάσει.Ασε που οταν δεν τα καταφέρνουν τα μούτρα τους είναι λες και τους κερατωσε η γκόμενα!

Βέβαια υπάρχουν και εγκληματίες που περνάνε ανάμεσα από λεωφορεία που ανεβάζουν και κατεβαζουν κόσμο, οδηγούν πάνω σε πεζοδρόμια κλπ κλπ.

Πάμε σε κάτι άλλο τώρα.

ΛΕΑ.

Ο έξυπνος ο μάγκας ο ελληναρας κινείται πάνω στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης για να αποφύγει λίγη κίνηση.Ασε πού άμα συναντήσει καμία έξοδο πετάει ένα φλασάκι 1 δευτερόλεπτο πριν χωθεί πάλι μπροστά σου.Ειμαι σίγουρος πως μετά θα κορδωνεται με καμάρι και θα λέει "ε ρε τι τους έκανα!!!!!!χαιβανια..

• Like 2
Δημοσ.

Πλάκα ή όχι και μόνο μερικές απαντήσεις εγώ θα ντρεπόμουν να τις γράψω, λίγο ντροπή παιδιά, τα διαβάζουν πολλοί αυτά που γράφονται

Γιατί σας ξέρουμε κι απο χθες για να ντραπούμε;

Δημοσ.

Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις κάποιο κόμπλεξ και θεωρείς ότι εγώ και άλλοι έχουμε πρόβλημα με τα δίκυκλα.

Προφανώς και δεν έχω συγκεκριμένα με τα μηχανάκια/ποδήλατα/μηχανές. Η επιχειρηματολογία μου ήταν ξεκάθαρη.

Και στο παρόν νήμα αλλά και σε άλλα, έχω κράξει (και) τους πανέξυπνους οδηγούς που μπαίνουν από τη δίπλα λωρίδα μπροστά σου στο φανάρι (γιατί εννοείται ότι η μάνα τους τούς έκανε πιο έξυπνους απ' τους άλλους), πάνε και κάθονται σε σημείο που δε βλέπουν το φανάρι, και μετά περιμένουν την κόρνα και το γαμωσταυρίδι για να πάρουν χαμπάρι ότι πρέπει να ξεκινήσουν.

Και με εκείνους που κάνουν ακριβώς το ίδιο αλλά είναι σε 100% ετοιμότητα και ξεκινούν με το που ανάψει πράσινο (μερικοί ξεκινούν και με κόκκινο, απλά επειδή δεν έρχονται άλλοι απ' το αντίθετο ρεύμα) έχω πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον δεν κοιμούνται όρθιοι.

Αλλά όταν τυχαίνει να τρώω κι άλλη φάση φαναριού επειδή μερικοί πανέξυπνοι πήγαν και χώθηκαν μπροστά και μετά κοιμούνταν με αποτέλεσμα κάποιοι που αλλιώς θα περνούσαν, να μην περάσουν τελικά, δε φαντάζεσαι τι θέλω να γίνει.

Ναι μωρε με κομπλεξαρει η νοοτροπια σου,το βρηκες.

Θα επρεπε να ντρεπεσαι με αυτα που γραφεις παραπανω,δεν εχω να συζητησω κατι αλλο μαζι σου.

Και δε βλεπω να μιλας με τετοιο τροπο για οδηγους αυτοκινητων.

Αλλος εχει κομπλεξ,ψαξτο.

Γιατί σας ξέρουμε κι απο χθες για να ντραπούμε;

Νομιζω οτι ειναι "μαζι μας " αυτος.

Δημοσ.

Έχω κράξει πολύ περισσότερο συγκεκριμένους οδηγούς αυτοκινήτων. Και δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω όταν κάνω εγώ μαλακίες.

Απλά έχει κολλήσει το μυαλό σου στην προκειμένη ότι έχω κόμπλεξ με τους δικυκλιστές. Προφανώς ό,τι και να σου πω, είναι απίθανο να το δεις αλλιώς.

Να ντραπώ που κράζω τους εξυπνάκηδες; Ναι, σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κράξει πολύ περισσότερο συγκεκριμένους οδηγούς αυτοκινήτων. Και δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω όταν κάνω εγώ μαλακίες.

Απλά έχει κολλήσει το μυαλό σου στην προκειμένη ότι έχω κόμπλεξ με τους δικυκλιστές. Προφανώς ό,τι και να σου πω, είναι απίθανο να το δεις αλλιώς.

Να ντραπώ που κράζω τους εξυπνάκηδες; Ναι, σίγουρα.

Μια συμβουλη μονο,μη "γλειφεις" μηχανακια γιατι θα ερθει η κακια ωρα και εκει θα μετανιωνεις μια ζωη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...