sanaeriko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νέοι
Haldol Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Παρτε τους τα διπλώματα να κάτσουν σπίτι τους γ**** το φελεκι μου. Ναι, η έλλειψη διπλώματος θα τους τρομάξει και δε θα οδηγήσουν... απλά θα συνεχίσουν χωρίς δίπλωμα. Κατάσχεση. 1
webparts Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Χαλαρωστε λιγο με τα μηχανακια ομως. Οπως και να το κανεις,ειτε λογω ογκου,ειτε λογω πληθους,οι μεγαλυτερες μαλακιες γινονται απο οδηγους αυτοκινητων. Αν είναι παρκαρισμένα ή τίγκα σε δέντρα δεν με ενοχλεί, γούστα ασφαλώς.Αυτό που με ενοχλεί είναι να διασχίζουν τον δρόμο διαγώνια κι όχι κάθετα με αποτέλεσμα να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο επειδή διανύουν μεγαλύτερη απόσταση... +1 σε αυτο. Το τι μπινελικι τρωνε.. Σε πειράζει δηλαδή που τα μηχανάκια μπαίνουν μπροστά σου στα φανάρια; Πονεμενος οδηγους κουτιου ( ετσι λεμε τα αυτοκινητα οι μηχαβοβιοι ) .
Haldol Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εμένα με πειράζει όταν δεν έχουν σκοπό να ακολουθήσουν την ταχύτητα της κυκλοφορίας, αλλά μπαίνουν μπροστά επειδή... έτσι. Σε κάθε φανάρι το ίδιο τραγελαφικό σκηνικό: ο ηλίθιος με το μηχανάκι (συνήθως scooter μικρού κυβισμού) μπαίνει μπροστά, ενώ μόλις ανοίξει πράσινο πηγαίνει σα την χελώνα. Και δώστου να τον ξαναπροσπερνάνε πόσα οχήματα, με κίνδυνο όλων (και αυτού). Στο επόμενο φανάρι; Ξανά μπροστά. Πάμε πάλι να τον ξαναπεράσουμε. Και φτου κι απ' την αρχή, στο παρα-επόμενο φανάρι. Ε, κάτι τέτοιους θέλω να του βάλω από κάτω. 1
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εγώ μερικούς τέτοιους τους "γλείφω". Ειδικά αυτούς που πάνε και κάθονται κάθετα στο δρόμο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ελπίζω να με "γλείψεις" και μένα...μου λείπει κανένα 15χίλιαρο.
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Αν είσαι από εκείνους τους πανέξυπνους πολύ πιθανό. Σοβαρευτείτε για να σοβαρευτούν κι οι υπόλοιποι. Αν δε σας νοιάζει εσάς για τη ζωή σας με τις διηθήσεις και τις άλλες εξυπνάδες που κάνετε στο δρόμo, φαντάσου τους άλλους πόσο δεν τους νοιάζει. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε όλους τους δικυκλιστές.
webparts Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Εγώ μερικούς τέτοιους τους "γλείφω". Ειδικά αυτούς που πάνε και κάθονται κάθετα στο δρόμο. Εγω καποιους σαν εσενα τους φτυνω παντως. Σου φαινεται εξυπνο αυτο που κανεις,αλλα αν γινει κατι εσυ θα φταις. Δεν περνας ετσι ξυστα ενα διτροχο,σοβαρεψου λιγο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αν είσαι από εκείνους τους πανέξυπνους πολύ πιθανό. Σοβαρευτείτε για να σοβαρευτούν κι οι υπόλοιποι. Αν δε σας νοιάζει εσάς για τη ζωή σας με τις διηθήσεις και τις άλλες εξυπνάδες που κάνετε στο δρόμo, φαντάσου τους άλλους πόσο δεν τους νοιάζει. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε όλους τους δικυκλιστές. Είμαι από κείνους τους πανέξυπνους κι εύχομαι να βρεθώ στον δρόμο σου. Αφενός θα τρώω τα λεφτά στην υγειά σου, αφετέρου θα σε τρέξω για το ποινικό μέρος, τόσο που δεν φαντάζεσαι. Τα λεφτά τα δικά σου, δηλαδή, της ασφαλιστικής σου, θα είναι αυτά που θα χρηματοδοτήσουν τις ποινικές μου αξιώσεις, έτσι να έχω να ασχολούμαι με κάτι. Άλλωστε, όπως λες κι εσύ, δεν μας νοιάζει για τις ζωές μας, οπότε δεν έχει φάση να τρέχουμε εσάς που σας νοιάζει;
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αν είσαι από εκείνους τους πανέξυπνους πολύ πιθανό. Σοβαρευτείτε για να σοβαρευτούν κι οι υπόλοιποι. Αν δε σας νοιάζει εσάς για τη ζωή σας με τις διηθήσεις και τις άλλες εξυπνάδες που κάνετε στο δρόμo, φαντάσου τους άλλους πόσο δεν τους νοιάζει. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε όλους τους δικυκλιστές. Οταν ο Χ κανει μαλακια και εσυ κανεις επισης μαλακια, με κινδυνο να τον χτυπησεις, για να του δειξεις οτι εισαι ο μαγκας τοτε πρεπει να ξανασκεφτεις λιγο ποιος απο τους δυο ειναι πιο μαλακας/χειροτερος οδηγος. Γραφω σαν οδηγος και μηχανης και αυτοκινητου 3
Tompgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Είμαι από κείνους τους πανέξυπνους κι εύχομαι να βρεθώ στον δρόμο σου. Αφενός θα τρώω τα λεφτά στην υγειά σου, αφετέρου θα σε τρέξω για το ποινικό μέρος, τόσο που δεν φαντάζεσαι. Τα λεφτά τα δικά σου, δηλαδή, της ασφαλιστικής σου, θα είναι αυτά που θα χρηματοδοτήσουν τις ποινικές μου αξιώσεις, έτσι να έχω να ασχολούμαι με κάτι. Άλλωστε, όπως λες κι εσύ, δεν μας νοιάζει για τις ζωές μας, οπότε δεν έχει φάση να τρέχουμε εσάς που σας νοιάζει; Καλή τύχη.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ! "Γλείφεις" κι εσύ; Τι θεόσταλτα δώρα είναι αυτά;
webparts Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Οταν ο Χ κανει μαλακια και εσυ κανεις επισης μαλακια, με κινδυνο να τον χτυπησεις, για να του δειξεις οτι εισαι ο μαγκας τοτε πρεπει να ξανασκεφτεις λιγο ποιος απο τους δυο ειναι πιο μαλακας/χειροτερος οδηγος. Γραφω σαν οδηγος και μηχανης και αυτοκινητου Δυστυχως πολλοι εκει εξω ( και εδω μεσα ) δεν εχουν συναισθηση του ποσο ασχημη μπορει να γινει μια κατασταση σε περιπτωση ατυχηματος.Δεν εχουν συναισθηση του οτι βρισκονται μεσα σε μια μαζα με σιδερα που μπορει να προκαλεσει μεγαλο κακο.
kiko33gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Εγω καποιους σαν εσενα τους φτυνω παντως. Σου φαινεται εξυπνο αυτο που κανεις,αλλα αν γινει κατι εσυ θα φταις. Δεν περνας ετσι ξυστα ενα διτροχο,σοβαρεψου λιγο. Για να καταλάβω - θεωρείς σωστό όταν ένα μηχανάκι περνάει ξυστά από ένα αυτοκίνητο (όταν πατάει γραμμή ανάμεσα από λωρίδες σε κίνηση ή περνάει στο αντίθετο ρεύμα να περάσει μπροστά από την ουρά), αλλά τα αυτοκίνητα δεν πρέπει να το κάνουν; Δυστυχως πολλοι εκει εξω ( και εδω μεσα ) δεν εχουν συναισθηση του ποσο ασχημη μπορει να γινει μια κατασταση σε περιπτωση ατυχηματος.Δεν εχουν συναισθηση του οτι βρισκονται μεσα σε μια μαζα με σιδερα που μπορει να προκαλεσει μεγαλο κακο. Νομίζεις ότι οι μηχανόβιοι ξέρουν καλύτερα τι θα πάθουν άμα γίνει ατύχημα; Γι'αυτό οι περισσότεροι δε φοράνε κράνος; Γι'αυτό περνάνε ξυστα απ' τα αυτοκίνητα, περνάνε κόκκινο, stop και στενά χωρίς να κοιτάξουν; Γι'αυτό πάνε αριστερά-δεξιά ανάμεσα στις λωρίδες χωρίς φλας ή κάποια προειδοποίηση; Γι'αυτό περνάνε στο αντίθετο ρεύμα όταν έχει κίνηση η δικά τους λωρίδα; Δε γίνεται να λες στους άλλους "Πόσεχέ με, γιατί είμαι ευάλωτος", αλλά την ίδια στιγμή να τρέχεις καταπάνω μου και ο ίδιος να μην προσέχεις τον εαυτό σου.
webparts Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Για να καταλάβω - θεωρείς σωστό όταν ένα μηχανάκι περνάει ξυστά από ένα αυτοκίνητο (όταν πατάει γραμμή ανάμεσα από λωρίδες σε κίνηση ή περνάει στο αντίθετο ρεύμα να περάσει μπροστά από την ουρά), αλλά τα αυτοκίνητα δεν πρέπει να το κάνουν; Νομίζεις ότι οι μηχανόβιοι ξέρουν καλύτερα τι θα πάθουν άμα γίνει ατύχημα; Γι'αυτό οι περισσότεροι δε φοράνε κράνος; Γι'αυτό περνάνε ξυστα απ' τα αυτοκίνητα, περνάνε κόκκινο, stop και στενά χωρίς να κοιτάξουν; Γι'αυτό πάνε αριστερά-δεξιά ανάμεσα στις λωρίδες χωρίς φλας ή κάποια προειδοποίηση; Γι'αυτό περνάνε στο αντίθετο ρεύμα όταν έχει κίνηση η δικά τους λωρίδα; Δε γίνεται να λες στους άλλους "Πόσεχέ με, γιατί είμαι ευάλωτος", αλλά την ίδια στιγμή να τρέχεις καταπάνω μου και ο ίδιος να μην προσέχεις τον εαυτό σου. Σου ειπα πουθενα οτι ειναι σωστο? Μαλακια ειναι. Αλλα το να λες οτι περνας εσυ ξυστα τα μηχανακια και καλα για να τα τρομαξεις ειναι εντελως ηλιθιο. Μπορεις να τον ριξεις ειτε επειδη θα τρομαξει,ειτε επειδη θα παει να αποφυγει λακουβα. Μετα ελα πες μου ποιος εφταιγε. Και να σου πω και κατι αλλο,πιο επικινδυνοι ειναι οι οδηγοι αυτοκινητων εκει εξω,παρα των δικυκλων,οποτε αφηστε τα μηχανακια. Ειτε λογω ογκου,ειτε επειδη ειναι πιο πολλοι οι τετρατροχοι,τις πιο πολλες μαλακιες εκεινοι τις κανουν. Και ξερω κατι παραπανω,καθως ειμαι επαγγελματιας οδηγος τα τελευταια Χ χρονια. Αλλα πραματα βλεπει ενας που απλα κυκλοφορει και αλλα οι επαγγελματιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις