adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ειδικά σε δρόμους με μεγάλη κίνηση σε τέτοια φανάρια 4-5 περνάνε από διπλή σειρά σαν έξυπνοι 3-4 με πράσινο γιατί κοιμούνται και άλλοι 5-6 με πορτοκαλί κόκκινο. Κάμερες σε κάθε φανάρι να σφίξουν οι 3
ChimairaX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αλλά το χειρότερο δεν είναι οι πράξεις αλλά η νοοτροπία. Η νοοτροπία του ακόμα και όταν ξέρω ότι έχω άδικο και έχω παρανομήσει εγώ θα τσαμπουκαλευτώ και πάλι. Όπως σε περιπτώσεις που μηχανές ή και αμάξια έχουν καβαλήσει πεζοδρόμια (οδηγάνε και επάνω) και φυσικά εσύ ο μακάκας αν τολμήσεις και πεις κάτι. Σόρρυ, για το παραπάνω, σαν οδηγός έχω την ίδια απαίτηση από τους πεζούς, να μην περπατάνε μέσα στη μέση του δρόμου αλλά στα πεζοδρόμια. Πόσες φορές έχω πει στον εαυτό μου "έλα Κωστάκη, μη γίνεις γίββων τώρα, μη κορνάρεις στον μαλάκα". Και είναι και κάποιοι που κάθονται λες και το κάνουνε επίτηδες ρε φίλε... Επειδή ευτυχώς έχω και τα 2 πόδια μου υπάρχω κι εγώ ως πεζός, σέβομαι τα διερχόμενα αμάξια, και οι δικαιολογίες "που να παω ρε φίλε το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο δέντρα και μηχανάκια" κλπ είναι του κώλου. Αν πετύχω δέντρο κι έρχεται αμάξι, απλά σταματάω για 1 δευτερόλεπτο και συνεχίζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αν είναι παρκαρισμένα ή τίγκα σε δέντρα δεν με ενοχλεί, γούστα ασφαλώς. Αυτό που με ενοχλεί είναι να διασχίζουν τον δρόμο διαγώνια κι όχι κάθετα με αποτέλεσμα να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο επειδή διανύουν μεγαλύτερη απόσταση... 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Σόρρυ, για το παραπάνω, σαν οδηγός έχω την ίδια απαίτηση από τους πεζούς, να μην περπατάνε μέσα στη μέση του δρόμου αλλά στα πεζοδρόμια. Πόσες φορές έχω πει στον εαυτό μου "έλα Κωστάκη, μη γίνεις γίββων τώρα, μη κορνάρεις στον μαλάκα". Και είναι και κάποιοι που κάθονται λες και το κάνουνε επίτηδες ρε φίλε... Επειδή ευτυχώς έχω και τα 2 πόδια μου υπάρχω κι εγώ ως πεζός, σέβομαι τα διερχόμενα αμάξια, και οι δικαιολογίες "που να παω ρε φίλε το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο δέντρα και μηχανάκια" κλπ είναι του κώλου. Αν πετύχω δέντρο κι έρχεται αμάξι, απλά σταματάω για 1 δευτερόλεπτο και συνεχίζω. Συμφωνω με αυτο αλλα δυστυχως υπαρχουν περιπτωσεις που δεν μπορουν να πανε αλλου ειτε απο παρκαρισμενα αυτοκινητα ειτε απο μη υπαρξη πεζοδρομιου. ΕΝνοειται οτι αυτοι που πανε στον δρομο και ειναι στην κοσμαρα τους και δεν τους νοιαζει για τα αυτοκινητα ειναι για κλωτσιες
ChimairaX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Συμφωνω με αυτο αλλα δυστυχως υπαρχουν περιπτωσεις που δεν μπορουν να πανε αλλου ειτε απο παρκαρισμενα αυτοκινητα ειτε απο μη υπαρξη πεζοδρομιου. ΕΝνοειται οτι αυτοι που πανε στον δρομο και ειναι στην κοσμαρα τους και δεν τους νοιαζει για τα αυτοκινητα ειναι για κλωτσιες Καλά εννοείται και δεν αναφέρομαι σ'αυτές τις περιπτώσεις. Αναφέρομαι σε εκείνους που πάνε μέσα στη μέση του δρόμου, σύριζα με το πεζοδρόμιο. Δηλαδή αν κάνουν ένα βήμα δεξιά ή αριστερά πατάνε πεζοδρόμιο και μπορούν να συνεχίσουν κανονικά ευθεία.
el00019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Οι ωραίες είναι γιαγιάδες που πάνε βόλτα το εγγόνι στο καρότσι και έτσι για την τρέλα θέλουν να πατάνε άσφαλτο...Προφανώς αναφέρομαι σε περιπτώσεις που έχω δει και το πεζοδρόμιο είναι μια χαρά 1
De@th L0rd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Σόρρυ, για το παραπάνω, σαν οδηγός έχω την ίδια απαίτηση από τους πεζούς, να μην περπατάνε μέσα στη μέση του δρόμου αλλά στα πεζοδρόμια. Πόσες φορές έχω πει στον εαυτό μου "έλα Κωστάκη, μη γίνεις γίββων τώρα, μη κορνάρεις στον μαλάκα". Και είναι και κάποιοι που κάθονται λες και το κάνουνε επίτηδες ρε φίλε... Επειδή ευτυχώς έχω και τα 2 πόδια μου υπάρχω κι εγώ ως πεζός, σέβομαι τα διερχόμενα αμάξια, και οι δικαιολογίες "που να παω ρε φίλε το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο δέντρα και μηχανάκια" κλπ είναι του κώλου. Αν πετύχω δέντρο κι έρχεται αμάξι, απλά σταματάω για 1 δευτερόλεπτο και συνεχίζω. Αν είσαι σε κατοικημένη περιοχή ο πεζός έχει προτεραιότητα. Το αμάξι να περιμένει 1 δευτερολεπτο, δεν έχει φρένα να σταματήσει; Ή είναι τόσο πολυάσχολος επιχειρηματίας και βιάζεται να προλάβει τα σκατά ζεστά;
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ο πεζος εχει προτεραιοτητα μονο σε διαβασεις. 1
teddy71 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αν είσαι σε κατοικημένη περιοχή ο πεζός έχει προτεραιότητα. Το αμάξι να περιμένει 1 δευτερολεπτο, δεν έχει φρένα να σταματήσει; Ή είναι τόσο πολυάσχολος επιχειρηματίας και βιάζεται να προλάβει τα σκατά ζεστά; Και πως καταφερες και ζεις και ακομη δεν σε πατησε κανεις?? Αυτο περι προτεραιοτητας ισχυει μονο στον κοκ στη πράγματικη ζωη ισχυει (κακως) το αντιθετο. Και φυσικα παντα "εγω" εχω προταιρεοτητα οι υπολοιποι να κανουν στην μπαντα να περασει ο λεβεντης ο καραμπουζουκλης. Φυσικα οσο ζωα ειμαστε ως οδηγοι ειμαστε και ως πεζοι, πολλες φορες βλεπω, μου εχει τυχει να πεταγονται πεζοι και να διασχιζουν το δρομο με τοσο αργο βημα και αδιαφορια για το τι συμβαινει γυρω του λες και ειναι ναρκωμενοι. Γενικα δεν εχουμε σωτηρια ως λαος απο οποια πλευρα και να το δεις.
l337 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αν είσαι σε κατοικημένη περιοχή ο πεζός έχει προτεραιότητα. Το αμάξι να περιμένει 1 δευτερολεπτο, δεν έχει φρένα να σταματήσει; Ή είναι τόσο πολυάσχολος επιχειρηματίας και βιάζεται να προλάβει τα σκατά ζεστά; Όχι πάντα. Δες το (4). 2
Phoenix7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Εδώ υπάρχουν διαβάσεις και πανε και περνάνε στο πιο ακυρο σημείο ας ειναι 10 μετρα μακρια. τι να λεμε τωρα 1
De@th L0rd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ο πεζος εχει προτεραιοτητα μονο σε διαβασεις. Εκεί που δεν έχει τι γίνεται; Στα στενάκια ας πούμε που είναι όλα τα πεζοδρόμια καβαλημένα; Θα περιμένουμε 10 ώρες να σταματήσει το κονβόι με την αφεντιά τους; Μόνο στις λεωφόρους ισχύουν αυτά. Στις γειτονιές ειδικά που είναι συνήθεια, ο πεζός έχει κάθε δικαίωμα Όχι πάντα. Δες το (4). Το διάβασα. Εσύ αν δεις κάποιον να περπατάει στο δρόμο επειδή είναι καβαλημένο το πεζοδρόμιο, παρέσυρέ τον!!! Εγώ προτιμώ να σταματάω και μάλιστα δεν εκνευρίζομαι με τον πεζό, άλλα με τα γαϊδούρια με τα παρκαρισμένα. Εδώ υπάρχουν διαβάσεις και πανε και περνάνε στο πιο ακυρο σημείο ας ειναι 10 μετρα μακρια. τι να λεμε τωρα Ποιες διαβάσεις αυτές που είναι καβαλημένες 9 στις 10 των περιπτώσεων; Η που ποτέ δεν παραχωρούν προτεραιότητα στους πεζούς όταν δεν υπάρχει φανάρι. Δεν υπάρχει περίπτωση με την καμία να υπερασπιστώ αυτοκίνητο σε κατοικημένη περιοχή, και το ίδιο ευτυχώς συμβαίνει και σε περιπτώσεις που πάνε στα δικαστήρια.
l337 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το διάβασα. Εσύ αν δεις κάποιον να περπατάει στο δρόμο επειδή είναι καβαλημένο το πεζοδρόμιο, παρέσυρέ τον!!! Εγώ προτιμώ να σταματάω και μάλιστα δεν εκνευρίζομαι με τον πεζό, άλλα με τα γαϊδούρια με τα παρκαρισμένα. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, δεν αναφέρομαι σε τέτοιες περιπτώσεις. Πέρασε όμως με αυτοκίνητο (αν μένεις Αθήνα) από την Χευδεν (πλ. Βικτωρίας) πρωί-μεσημέρι και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Εκεί που δεν έχει τι γίνεται; Στα στενάκια ας πούμε που είναι όλα τα πεζοδρόμια καβαλημένα; Θα περιμένουμε 10 ώρες να σταματήσει το κονβόι με την αφεντιά τους; Μόνο στις λεωφόρους ισχύουν αυτά. Στις γειτονιές ειδικά που είναι συνήθεια, ο πεζός έχει κάθε δικαίωμα Το διάβασα. Εσύ αν δεις κάποιον να περπατάει στο δρόμο επειδή είναι καβαλημένο το πεζοδρόμιο, παρέσυρέ τον!!! Εγώ προτιμώ να σταματάω και μάλιστα δεν εκνευρίζομαι με τον πεζό, άλλα με τα γαϊδούρια με τα παρκαρισμένα. Ποιες διαβάσεις αυτές που είναι καβαλημένες 9 στις 10 των περιπτώσεων; Η που ποτέ δεν παραχωρούν προτεραιότητα στους πεζούς όταν δεν υπάρχει φανάρι. Δεν υπάρχει περίπτωση με την καμία να υπερασπιστώ αυτοκίνητο σε κατοικημένη περιοχή, και το ίδιο ευτυχώς συμβαίνει και σε περιπτώσεις που πάνε στα δικαστήρια. προφανως και δεν θα τον πατησω, αλλα δε θα δεχτω να μου πει με υφακι "ο πεζος εχει παντου προτεραιοτητα", γιατι τοτε θα θελω να τον πατησω. 1
thory Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ρε π****η μου πολλά μπορώ να πω για τους Έλληνες οδηγούς, από ιστορίες άλλο τίποτα αλλά σήμερα δεν ξέρω μου γύρισαν τα μάτια.Τυπος 50αρης με στυλ "αράζω τα απογεύματα στον Οπαπ και παίζω Κίνο' επί 2-3 χλμ σε δρόμο με 2 λωρίδες που έχει κίνηση, έχει καβαλήσει και τις 2 λωρίδες (κινούνταν ανάμεσα δλδ) μόνο και μόνο για να αποφασίζει ανα πασα στιγμή πια λωρίδα πάει λίγο πιο γρήγορα για να μπει.και μετα πάλι τα ίδια.Τι κορναρισμα,τι φώτα, τίποτα ο τύπος στ α****@ του.Και το τραγικό μόλις καταφέρνω και τον περνάω γυρνάω να δω τι ζώων είναι και βλέπω να κρατάει με το ένα χέρι κινητό με το άλλο το τιμόνι σαν να μην τρέχει τίποτα.Παρτε τους τα διπλώματα να κάτσουν σπίτι τους γ**** το φελεκι μου. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις