Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Πιθηκος Άντε να το δεχτώ πως είναι πίθηκος. Εσύ που χρησιμοποιείς το κινητό ή την κάμερα ενώ οδηγείς;
soteras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 ο πιο γυφτος οδηγος ξεκαθαρα ειναι τα μηχανακια που απλα πεταγονται απο παντου και κανουν σαν να μην υπαρχουν αυτοκινητα οχι οτι τα αμαξια πανε πισω αλλα εσεις με τα μηχανακια το εχετε παει σε αλλο επιπεδο μπροστα μπροστα στα φαναρια και τσουπ εκι που ειναι κοκκινο εε δεν περναει κανεις μωρε ας περασω και εγω 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Άντε να το δεχτώ πως είναι πίθηκος. Εσύ που χρησιμοποιείς το κινητό ή την κάμερα ενώ οδηγείς;Ουσιαστικά δεν οδηγεί, σταματημένος στο φανάρι (με πράσινο ακόμα για πεζούς). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ωραία δικαιολογία......Πάω πάσο. Keep going!
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Άντε να το δεχτώ πως είναι πίθηκος. Εσύ που χρησιμοποιείς το κινητό ή την κάμερα ενώ οδηγείς; Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι χρησιμοποιω κινητο ενω οδηγω απο μια φωτογραφια σε κοκκινο που ειναι ακομη πρασινο των πεζων? Ετσι απλα για να σου φυγει η απορία εβγαλα την φωτογραφια και εβαλα το κινητο στην τσεπη (ή το αφησα στη θεση του συνοδηγου δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια).
De@th L0rd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 ο πιο γυφτος οδηγος ξεκαθαρα ειναι τα μηχανακια που απλα πεταγονται απο παντου και κανουν σαν να μην υπαρχουν αυτοκινητα οχι οτι τα αμαξια πανε πισω αλλα εσεις με τα μηχανακια το εχετε παει σε αλλο επιπεδο μπροστα μπροστα στα φαναρια και τσουπ εκι που ειναι κοκκινο εε δεν περναει κανεις μωρε ας περασω και εγω Σε πειράζει δηλαδή που τα μηχανάκια μπαίνουν μπροστά σου στα φανάρια; 1
soteras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Σε πειράζει δηλαδή που τα μηχανάκια μπαίνουν μπροστά σου στα φανάρια; Με πειραζει που περνανε με κοκκινα παρα πολα γιατι ετσι απλα ο δρομος ειναι αδειος και νομιζουν οτι επειδη περνανε σιγα σιγα ολα καλα ή οτι αμα το αμαξι μπροστα δεν κανει λιγο ακρη θα πρεπει να το παιξουμε εξυπνοι και να κανουμε χειρονομιες. 2
De@th L0rd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Με πειραζει που περνανε με κοκκινα παρα πολα γιατι ετσι απλα ο δρομος ειναι αδειος και νομιζουν οτι επειδη περνανε σιγα σιγα ολα καλα ή οτι αμα το αμαξι μπροστα δεν κανει λιγο ακρη θα πρεπει να το παιξουμε εξυπνοι και να κανουμε χειρονομιες. Συμφωνώ μαζί σου τότε. Για να περνάς με μηχανάκι κοκκινο κ στοπ πρέπει να έχεις τάσεις αυτοκτονίας.
papoys1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Η δεν ξέρει να υπολογίζει όταν παρκάρει και προτιμάει τη ζημιά να την παθαίνει ο άλλος. Τώρα κουπαστή, αύριο ζαρντινιέρα. Μετά η τροχαία σταματάει για καμένες λάμπες... Αυτό κυκλοφορεί καμαρωτό! Σιγά το πράμα. Αν κάτσεις να μετρήσεις θα δείς πάρα πολλά με τον κοτσαδόρο από πίσω και όταν παρκάρουν δεν τους νοιάζει για την πίσω πλευρά γιατί αν βρουν τον άλλο με τον κοτσαδόρο θα το καταλάβουν και θα σταματήσουν χωρίς αυτοί να πάθουν τίποτε. Σε μια τέτοια περίπτωση μου ξήλωσε ένας τον προφυλακτήρα με τον κοτσαδόρο την κοπάνησε και ευτυχώς κάποιος του πήρε την πινακίδα και με ενημέρωσε. Πλήρωσε τη ζημιά αλλά έκανε πως δεν κατάλαβε για αυτό έφυγε. Ελληνική νοοτροπία και κανείς δεν τους μιλάει.
aristos12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Σιγά το πράμα. Αν κάτσεις να μετρήσεις θα δείς πάρα πολλά με τον κοτσαδόρο από πίσω και όταν παρκάρουν δεν τους νοιάζει για την πίσω πλευρά γιατί αν βρουν τον άλλο με τον κοτσαδόρο θα το καταλάβουν και θα σταματήσουν χωρίς αυτοί να πάθουν τίποτε. Σε μια τέτοια περίπτωση μου ξήλωσε ένας τον προφυλακτήρα με τον κοτσαδόρο την κοπάνησε και ευτυχώς κάποιος του πήρε την πινακίδα και με ενημέρωσε. Πλήρωσε τη ζημιά αλλά έκανε πως δεν κατάλαβε για αυτό έφυγε. Ελληνική νοοτροπία και κανείς δεν τους μιλάει. σέ ιδιο περιστατικό πρίν 2 μήνες περίπου, μέ κοτσαδόρο που χτύπησε παρκάροντας φίλου μου αμάξι (καί μάλιστα subaru πού ειναι πανάκριβος ο προφυλακτήρας + βάψιμο + τοποθέτηση ) ευτυχώς ηταν δίπλα καί ειδε μπροστά του τί συνέβη καί πρόλαβε τόν μάγκα προτού νά φύγει καί ειδοποίησε την αστυνομία κλπ γιά νά γράψει τό συμβάν , σέ ερωτηση στόν αστυνομικό νά τού κόψει κλήση πού δέν ειχε αφαιρέσει τον κοτσαδόρο τού ειπαν πώς δέν ειναι παράνομη η μή αφαίρεση τού κοτσαδόρου οταν δέν μεταφέρει μπαγκαζιέρα κλπ οπότε δέν φταίει ο μα@άκας οδηγός πού εχει τόν κοτσαδόρο καί οποιον πάρει ο χάρος κατά τό παρκάρισμα αλλά τό μπουρδέλοκράτος πού εχει σέ ισχύ αυτόν τόν νόμο ...(καί εγώ τό ιδιο νόμιζα οτι πρέπει νά αφαιρείς τόν κοτσαδόρο οταν δέν μεταφέρεις μπαγκαζιέρα - τροχόσπιτο κλπ ....πάντως μού φαίνεται παράξενο αυτό... τελικά γνωρίζει κάποιος τί ακριβώς ισχύει ? (μιλάμε γιά αθήνα- οχι γιά επαρχία )
Ntinaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Το περίεργο είναι να βρεθείς σε φανάρι που να μην πέσεις πάνω σε τέτοιο πανέξυπνο. Φυσικά το χειρότερο είναι να μην έχει το νου του πότε θ' ανάψει πράσινο, και να περιμένει απ' τους πίσω ή να είναι εντελώς στον κόσμο του και να προκαλέσει και καθυστέρηση. Εκεί ακούει πολλά για εκείνον και άλλους γνωστούς του. Εγω παιρνω πολυ ανοιχτα τη στροφη οταν μπορω και αυτους τους κλεινω να πεσουν στο απεναντι πεζοδρομιο 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 σέ ιδιο περιστατικό πρίν 2 μήνες περίπου, μέ κοτσαδόρο που χτύπησε παρκάροντας φίλου μου αμάξι (καί μάλιστα subaru πού ειναι πανάκριβος ο προφυλακτήρας + βάψιμο + τοποθέτηση ) ευτυχώς ηταν δίπλα καί ειδε μπροστά του τί συνέβη καί πρόλαβε τόν μάγκα προτού νά φύγει καί ειδοποίησε την αστυνομία κλπ γιά νά γράψει τό συμβάν , σέ ερωτηση στόν αστυνομικό νά τού κόψει κλήση πού δέν ειχε αφαιρέσει τον κοτσαδόρο τού ειπαν πώς δέν ειναι παράνομη η μή αφαίρεση τού κοτσαδόρου οταν δέν μεταφέρει μπαγκαζιέρα κλπ οπότε δέν φταίει ο μα@άκας οδηγός πού εχει τόν κοτσαδόρο καί οποιον πάρει ο χάρος κατά τό παρκάρισμα αλλά τό μπουρδέλοκράτος πού εχει σέ ισχύ αυτόν τόν νόμο ...(καί εγώ τό ιδιο νόμιζα οτι πρέπει νά αφαιρείς τόν κοτσαδόρο οταν δέν μεταφέρεις μπαγκαζιέρα - τροχόσπιτο κλπ ....πάντως μού φαίνεται παράξενο αυτό... τελικά γνωρίζει κάποιος τί ακριβώς ισχύει ? (μιλάμε γιά αθήνα- οχι γιά επαρχία ) ειπε ο αστυνομικος ετσι? ότι δεν απαγορευεται?? πες του να μαθει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ 100% όταν δεν εχεις πισω μπαγκαζιερα η τροχοσπιτο κτλπ δεν είναι μονο κίνδυνος για προφυλακτήρες και αλλα τετοια αλλα και θανατηφορο για μηχανάκια και ανθρώπους αν τους χτυπήσεις με το σιδερο του κοτσαδορου η πεσει καποιος πανω.. πιθανον ο αστυνομικος να βαριοταν να κοψει κληση..... (πριν 1,5 χρονο αν θυμαμαι καλα το εχω γραψει και εδώ μεσα, μπαρμπας 78 ετων με τζιπ με κοτσαδορο μου εσπασε τον προφυλακτηρα,μασκα,ψυγειο και τραβερσα στο mazda 6 επειδή αντι για 1η εβαλε οπισθεν και ηρθε με φορα πισω. ειχε παρει το τζιπ του γιου του και δεν ηξερε λεει καλα πως δουλευει το αυτοματο κιβωτιο. 1450 ευρω ζημια με τα βαψίματα πηγε, την οποια πληρωσε η ασφαλεια του! ) 1
papoys1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εγώ όταν είμαι πρώτος σε φανάρι προκειμένου να στρίψω αριστερά και δω από τον καθρέφτη κάποιον "έξυπνο" να έχει βγάλει φλας για να μπει μπροστά είμαι προετοιμασμένος με 1η και τον κλείνω να μην μπορεί να μπει ώστε να μείνει στη διπλανή λωρίδα , να τον τρελάνουν στη κόρνα οι άλλοι και να κινδυνεύει να τον τρακάρουν. Δεν μπορεί να τους ανεχόμαστε.Πρέπει να τους κυνηγάμε με όλα τα μέσα. 2
soteras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Συμφωνώ μαζί σου τότε. Για να περνάς με μηχανάκι κοκκινο κ στοπ πρέπει να έχεις τάσεις αυτοκτονίας. Το να περναει μπροστα μου στα φαναρια και να καθετε ουδεν που με ενοχλει αλλα αυτο το περναω κοκκιν οσιγα σιγα η μπενω αναποδα σε παραδρομο και στο πρωτο κενο κανω στην ακρη και το μπορω να μπω σφηνα σε οποιδηποτε δρομακι πετυχω εε αυτο το ονομαζω τασεςι αυτοκτονιας.Γενικα πιστευω σαν λαος δεν εχουμε μαθει να αγαπαμε τον εαυτο μας και το δειχνουμε στο τιμονι αυτο που οδηγαμε το οτιδηποτε οδηγαμε σαν να το εχουμε κλεψει και σαν να μην υπαρχει αυριο.
papoys1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δηλαδή σε πειράζουν τα μηχανάκια που μπαίνουν μπροστά όπως είπες παραπάνω αλλά δεν σε πειράζουν τα αυτοκίνητα. Άντε να κατεβαίνεις την Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι σε ώρες μεγάλης κίνησης να θέλεις να στρίψεις αριστερά στην Εθνικής Αντιστάσεως να είσαι 2ος 3ος στο φανάρι και να μην προλαβαίνεις το πράσινο γιατί 4-5 ξύπνιοι Ελληναράδες έχουν έρθει έχουν μπει μπροστά έχουν κάνουν μπάχαλο την κίνηση κλείνοντας και την διπλανή λωρίδα στρίβοντας αυτοί και άντε 1-2 μαλάκες νομοταγείς που περιμένουν κανονικά το πράσινο και θα σου πω εγώ αν δεν σε ενοχλεί. Ο μόνος λόγος να μην σε ενοχλεί είναι αν είσαι μέσα σε αυτούς τους 4-5 ξύπνιους που μπήκαν μπροστά. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2017 από papoys1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις