chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Πάντως τα(περισσότερα)μηχανάκια πλέον κοντεύουν να ξεπεράσουν σε σιχαμαρα κάθε ταρίφα και καγκουρα που σέβεται την σκουλικιασμενη ύπαρξη του.. Ευτυχώς έβαλε κρύο και σιγά σιγά αρχίζουν να εξαφανίζονται σαν τα έντομα ένα πράγμα. Έχω αλλεργία στα μηχανάκια. 3
gdriver Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 εν τω μεταξύ κάποτε έβλεπα κανέναν καβαλάρη να σταματάει στα φανάρια. τώρα πια δεν έχω δει τον οποιονδήποτε να περιμένει. Σιγά σιγά όλοι μέχρι να περάσουν. Τέλος σε στενούς δρόμους διπλής κατεύθυνσης μονίμως στο αντίθετο ρεύμα και πατούν και κόρνες σε οδηγούς που ενώ είναι εντός της λωρίδας τους, τυχαίνει να είναι λίγο στην ακρή κοντά στη διαχωριστική. Επίσης, γιατί οι περισσότεροι έχουν βγάλει τους καθρέπτες;;; ποδήλατο καβαλούν;;; Είναι ακριβώς το ίδιο με μεταφορικά φορτηγάκια που για κάποιο λόγο το πίσω τζάμι είναι βαμμένο.
De@th L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 εν τω μεταξύ κάποτε έβλεπα κανέναν καβαλάρη να σταματάει στα φανάρια. τώρα πια δεν έχω δει τον οποιονδήποτε να περιμένει. Σιγά σιγά όλοι μέχρι να περάσουν. Τέλος σε στενούς δρόμους διπλής κατεύθυνσης μονίμως στο αντίθετο ρεύμα και πατούν και κόρνες σε οδηγούς που ενώ είναι εντός της λωρίδας τους, τυχαίνει να είναι λίγο στην ακρή κοντά στη διαχωριστική. Επίσης, γιατί οι περισσότεροι έχουν βγάλει τους καθρέπτες;;; ποδήλατο καβαλούν;;; Είναι ακριβώς το ίδιο με μεταφορικά φορτηγάκια που για κάποιο λόγο το πίσω τζάμι είναι βαμμένο. Λοιπόν όσοι με τα μηχανάκια περνούν κόκκινα φανάρια, είναι μαλάκες ολκής. Όταν ανεβαίνεις σε δίκυκλο κάνεις ότι μπορείς να εξασφαλιστείς. Να κάνεις διήθηση και να μπείς στην ΙΔΙΑ ευθεία κι όχι κάθετα μπροστά από το αυτοκίνητο χωρίς να εμποδίζεις πεζούς προβλέπεται. Καλό είναι οι οδηγοί να αφήνουν περιθώρια για τη διήθηση άλλα δεν είναι και υποχρεωτικό. Τώρα κάτι μαλάκες δικυκλιστές που γκαρίζουν κ κορνάρουν σαν ούγκανοι επειδή θέλουν να κάνουν σφήνα με 50 χλμ να πα να γα..... Επίσης μαλακία και καγκουριά το να βγάζεις τους καθρέπτες για να "φαίνεται" πιο ωραίο. Επίσης αυτοί που τους βγάζουν είναι οι ίδιοι που δεν κοιτάζουν ούτε καθρέφτες ούτε νεκρές γωνίες σε όποιο όχημα οδηγούν. Επομένως fail. Τα φορτηγάκια δε προβλέπεται να έχουν μεσαίο καθρέφτη, έχουν όμως τεράστιους πλευρικούς, συνάμα όμως και τεράστιες νεκρές γωνίες. Αν δεν βλέπετε τους καθρέφτες ή τον οδηγό σε ένα φορτηγό, δε θα φταίει αυτός αν σας πατήσει, γι αυτό προσοχή πάντα απόσταση. ΑΛΑΡΓΑ. 1
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Κάτσε ρε Death Lord ακόμα και καθρέφτες να βγάλουν τα μηχανάκια παραμένουν ότι πιο decadence μεταφορικό υπάρχει. Δεν υπάρχει βελτίωση στη γυφτιά 1
xrhstosiak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Κάτσε ρε Death Lord ακόμα και καθρέφτες να βγάλουν τα μηχανάκια παραμένουν ότι πιο decadence μεταφορικό υπάρχει. Δεν υπάρχει βελτίωση στη γυφτιά war is coming 1
De@th L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Κάτσε ρε Death Lord ακόμα και καθρέφτες να βγάλουν τα μηχανάκια παραμένουν ότι πιο decadence μεταφορικό υπάρχει. Δεν υπάρχει βελτίωση στη γυφτιά Τι να κάνουμε φίλε, κάποιοι δεν έχουνε ούτε τα λεφτά για να αγοράσουνε tuareg, πόσο μάλλον να το ταϊσουν, άλλα δε θέλουν να κάνουν μια διαδρομή 10 λεπτών σε 40 λεπτά. 2
xrhstosiak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 τι ειναι το tuareg; αμα το παρω θα ξεφυγω απο το ντεκαντας και το μπαναλ της οδηγησης δικυκλου ;; 1
deesnider Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 τι ειναι το tuareg; Η Cayenne με σήμα VW. Παραδόξως όμως, οδηγώντας αυτό, τρως λιγότερο κράξιμο... 3
eksaireseis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Η Cayenne με σήμα VW. Παραδόξως όμως, οδηγώντας αυτό, τρως λιγότερο κράξιμο... Προ Λιάπη αυτά 2
papoys1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Εμένα μου τη δίνει πρωί κατά τις 8 η ώρα να βλέπεις το παιδάκι με την τσάντα στο ώμο πηγαίνοντας για σχολείο να έχει κατεβάσει το ένα πόδι στο δρόμο για να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο και οι Ελληναράδες άντρες και γυναίκες (από τι γυναίκες περίμενα περισσότερο σεβασμό) να γκαζώνουν μη τυχόν προλάβει να κατεβάσει και το δεύτερο πόδι και αναγκαστούν να κόψουν. Όταν βλέπω παιδί το πρωί που θέλει να περάσει απέναντι από μακριά κόβω τελείως σταματάω και απολαμβάνω να βλέπω τους πίσω μου να αναβοσβήνουν τα φώτα ή να κορνάρουν για να φύγω. 2
xrhstosiak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Προ Λιάπη αυτά xaxa μου αρεσει που απαντας και ολοι μας μαζι στις τρολιες του chill Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2017 από xrhstosiak
De@th L0rd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ε ο Chill το αξίζει, επίτιμο μέλος τόσα χρόνια! 1
akpe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Όταν βλέπω παιδί το πρωί που θέλει να περάσει απέναντι από μακριά κόβω τελείως σταματάω και απολαμβάνω να βλέπω τους πίσω μου να αναβοσβήνουν τα φώτα ή να κορνάρουν για να φύγω. Ω καλά είσαι. Έχω ένα φανάρι κοντά στο σπίτι μου, σε κάθετο δρόμο σε λεωφόρο. Εδώ. Αυτοί που στρίβουν αριστερά (και νομίζω και δεξιά) έχουν παλλόμενο, και οι πεζοί που περνάνε τη λεωφόρο από απέναντι έχουν πράσινο. Σαν οδηγός είμαι υποχρεωμένος να τους δώσω προτεραιότητα. Κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ φορά που θα το κάνω, θα έχω έναν παπάρα να κολλάει πίσω μου και να βρίζει. Και σχεδόν κάθε φορά εύχομαι να με κοπανήσει (αφού καθαρίσει ο πεζός τη διάβαση) να τον τρέχω όσο μπορώ. Εντωμεταξύ σήμερα είδα το εξής κουλό. Αναβάτης με το παιδί του επάνω στη μηχανή, χωρίς κράνος εννοείται να κάνει σφήνες επάνω σε λεωφόρο, και εν τέλει να παραβιάζει κόκκινο σε πολυσύχναστη συμβολή και σχεδόν ανάμεσα στα αυτοκίνητα που τη διέσχιζαν. Δηλαδή, ρε μαλάκα, για να καταλάβω. Τη δική σου ζωή την κοστολογείς μηδενική, του παιδιού σου δεν σε νοιάζει; 3
De@th L0rd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή, ρε μαλάκα, για να καταλάβω. Τη δική σου ζωή την κοστολογείς μηδενική, του παιδιού σου δεν σε νοιάζει; Άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται για τη δική του ζωή, λίγο δύσκολο να ενδιαφέρεται για τους άλλους... 2
papoys1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ω καλά είσαι. Έχω ένα φανάρι κοντά στο σπίτι μου, σε κάθετο δρόμο σε λεωφόρο. Εδώ. Αυτοί που στρίβουν αριστερά (και νομίζω και δεξιά) έχουν παλλόμενο, και οι πεζοί που περνάνε τη λεωφόρο από απέναντι έχουν πράσινο. Σαν οδηγός είμαι υποχρεωμένος να τους δώσω προτεραιότητα. Κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ φορά που θα το κάνω, θα έχω έναν παπάρα να κολλάει πίσω μου και να βρίζει. Και σχεδόν κάθε φορά εύχομαι να με κοπανήσει (αφού καθαρίσει ο πεζός τη διάβαση) να τον τρέχω όσο μπορώ. Σε αυτή την περίπτωση είναι γενικό το κακό.Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο πεζός έχει προτεραιότητα (και προτεραιότητα να μην είχε δεν θα τον πατήσουμε κιόλας) και του κορνάρουν γιατί τους έκοψε τη φόρα κιόλας. Να τρελλαίνεσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις