Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το hyundai βεβαια που ειναι επισης παρκαρισμενο πιο πισω και σε αναγκασε να κατεβεις στο δρομο επειδη ειναι και αυτο στο πεζοδρομιο δε σε πειραξε.

Αυτό ειναι καθαρά θέμα κόμπλεξ του καθενός και έχει να κάνει με τη νοοτροπία του να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα (δεν έχω εγω, ας μην έχει κανεις)

Η οικονομική κατάσταση κάποιου δε τον κάνει λιγότερο ή περισσότερο κακό ή καλό πολίτη. 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό ειναι καθαρά θέμα κόμπλεξ του καθενός και έχει να κάνει με τη νοοτροπία του να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα (δεν έχω εγω, ας μην έχει κανεις)

Η οικονομική κατάσταση κάποιου δε τον κάνει λιγότερο ή περισσότερο κακό ή καλό πολίτη. 

Στην Καλαματα εχουν φτιαξει μια σελιδα στο fb που λεγεται : Στην Καλαματα οδηγω και παρκαρω οπως γουσταρω.

Ζηλεψαν μαλλον το γαιδουρακι των street panthers της Θεσσαλλλλονικης :P

Καθε μερα ανεβαζουν φωτογραφιες απο παρανομα παρκαρισμενα.

Τα σχολια πανε και ερχονται,αλλα οταν παιζει ακριβο αυτοκινητο τα σχολια ειναι πανω κατω στη λογικη που αναφερουμε παραπανω.

Δημοσ.

Το έως ένα σημείο που λες δεν θα ήθελες να το ζήσεις οταν σε δικαστηρια έχουν γίνει η μάνα σου εύχεται να πεθάνεις εσύ και όλη σου η οικογένεια, καρκίνους , καμία 20 άρια άτομα συγγενεις και φίλοι να τραμπουκίζουν και συ το μόνο "κακό" που έχεις κάνει είναι να είσαι στην Ελλάδα της κρίσης οδηγός ενός ακριβού αμαξιού

Αυτά πώς ακριβώς τα σύνδεσες μεταξύ τους; Και τι εννοείς ακριβώς;

Επίσης νομίζω πως έχεις κάνει κάποιο συντακτικό ή ορθογραφικό λάθος και δε βγάζω νόημα με το «η μάνα σου».

Δημοσ.

Αυτά πώς ακριβώς τα σύνδεσες μεταξύ τους; Και τι εννοείς ακριβώς;

Επίσης νομίζω πως έχεις κάνει κάποιο συντακτικό ή ορθογραφικό λάθος και δε βγάζω νόημα με το «η μάνα σου».

Η μανα του αλλουνου να σου ευχεται μπλα μπλα

Δημοσ.

Ωραία, ναι τι; Πού θέλει να καταλήξει και τι σχέση έχει ακριβώς το αν ο άλλος είχε ακριβό αμάξι ή/και λεφτά;

Θα οδυρθούν περισσότερο επειδή έχει οικονομική άνεση;

Αν έφταιγε ο κανακάρης τους που έκανε σούζες και κοιτούσε τ' αστέρια αντί για μπροστά του, τι ευθύνες μπορούν να ζητήσουν απ' τον άλλον;

Δημοσ.

Ωραία, ναι τι; Πού θέλει να καταλήξει και τι σχέση έχει ακριβώς το αν ο άλλος είχε ακριβό αμάξι ή/και λεφτά;

Θα οδυρθούν περισσότερο επειδή έχει οικονομική άνεση;

Αν έφταιγε ο κανακάρης τους που έκανε σούζες και κοιτούσε τ' αστέρια αντί για μπροστά του, τι ευθύνες μπορούν να ζητήσουν απ' τον άλλον;

Απο οτι διαβαζω,κατα τα λεγομενα του δεν εφταιγε αυτος,αλλα επειδη ειχε ακριβο αυτοκινητο και σκοτωσε η τσακισε καποιον που εφταιγε,τον ειδαν αλλιως οι συγγενεις.Πανω κατω η κακια που αναφερω σε προηγουμενο ποστ μου.

Δημοσ.

Πάντως αυτοι που έχουν πανακριβα αυτοκίνητα και τους βλεπεις να παρκάρουν σε παρανομες θεσεις η να κανουν 50 μανούβρες για να το χωρέσουν σε μια μικρη θεση ενω στην γειτονιά υπάρχει πάρκινγκ με ξεπερναν με την τσιγγουνια τους.

• Like 3
Δημοσ.

Περιμένω πως και πως να βάλουν και για τα πίσω καθίσματα.

Πλέον έχουν τα περισσότερα οχήματα.

Μισό, η (υποχρεωτική χρήση) ζώνη(ς) πού κολλάει; Δεν επηρεάζει με κάποιο τρόπο τους γύρω σου, μόνο εκείνον που (δεν) τη φοράει.

Ακολούθως και η χρήση κράνους. Κάπως δύσκολο να τραυματίσεις/σκοτώσεις κάποιον άλλο επειδή δε φοράς εσύ κράνος.

Όταν εσύ δεν φοράς ζώνη/κράνος και μείνεις ανάπηρος ή πας νοσοκομείο, γιατί εγώ να σε πληρώνω ;

Οσοι δεν φορατε κρανος η το εχετε στο χερι σαν αξεσουαρ

Ελατε μια βολτα στα επειγοντα που δουλευει η γυναικα μου και οταν εφημερευει να δειτε μερικα τροχαια να δουμε αν θα φορατε κρανος μετα.

ειχα παει μεσα στην αιθουσα με τα επειγοντα,αυτο που ειδα σε φορειο δεν θα το ξεχασω ποτε. Ποτε ομως!

Κρανος παντα παιδια και μην τρεχετε.

Επισεις και μια μαλακια να γινει στον δρομο δεν πειραζει,δωστε τοπο στην οργη και προχωρηστε.

Δεν αλλάζουν μυαλά, να είσαι σίγουρος...

• Like 2
Δημοσ.

Αφήστε αυτούς που δε φορούν κράνος, ειδικά σε δρόμους που είναι ΠΙΤΑ ή τρέχουν σαν δαιμονισμένοι, να μη φορούν κράνος. Η φυσική επιλογή θα θριαμβεύσει πιστεύω. Δυστυχώς κάτι τέτοιοι τύποι είναι οι πρώτοι που αναπαράγονται νωρίς και γεμίζουν τον τόπο κουτσούβελα, με 9/10 περιπτώσεις να κουβαλούν την ίδια νοοτροπία με αυτούς. Γι αυτό αν τους πετύχετε ποτέ φροντίστε να κάνετε καλά την δουλειά σας αν είναι σε νεαρή ηλικία...  :devil:

• Like 5
Δημοσ.

Αφήστε αυτούς που δε φορούν κράνος, ειδικά σε δρόμους που είναι ΠΙΤΑ ή τρέχουν σαν δαιμονισμένοι, να μη φορούν κράνος. Η φυσική επιλογή θα θριαμβεύσει πιστεύω. Δυστυχώς κάτι τέτοιοι τύποι είναι οι πρώτοι που αναπαράγονται νωρίς και γεμίζουν τον τόπο κουτσούβελα, με 9/10 περιπτώσεις να κουβαλούν την ίδια νοοτροπία με αυτούς. Γι αυτό αν τους πετύχετε ποτέ φροντίστε να κάνετε καλά την δουλειά σας αν είναι σε νεαρή ηλικία...  :devil:

Θα αυξηθει και ο μεσος ορους ευφυιας στην Ελλαδα,θα παει στο 80% to ΙQ μας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό. Για να αναπαραχθείς πρέπει πρώτα να έχεις μια Α ευφυια δηλαδή να ξέρεις πως να το κάνεις.

Τύπου που τρέχουν σαν δαιμονισμένοι, ανήκουν στη κατηγορία των αμοιβάδων.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό. Για να αναπαραχθείς πρέπει πρώτα να έχεις μια Α ευφυια δηλαδή να ξέρεις πως να το κάνεις.

Τύπου που τρέχουν σαν δαιμονισμένοι, ανήκουν στη κατηγορία των αμοιβάδων.

θα βρουν μια αντιστοιχη με μυαλο αμοιβαδας, που θα κανουν παιδια απο τα 20.

σαν τους γυφτους ενα πραμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μισό, η (υποχρεωτική χρήση) ζώνη(ς) πού κολλάει; Δεν επηρεάζει με κάποιο τρόπο τους γύρω σου, μόνο εκείνον που (δεν) τη φοράει.

Ακολούθως και η χρήση κράνους. Κάπως δύσκολο να τραυματίσεις/σκοτώσεις κάποιον άλλο επειδή δε φοράς εσύ κράνος.

Παραδείγματα:

1. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου δε φοράει ζώνη: Σε περίπτωση ανάγκης για απότομη επιβράδυνση, ή για ξαφνικό ελιγμό, δεν είναι σταθερός στο κάθισμά του (θα ήταν αν φορούσε, διότι θα συγκρατούσε το σώμα του η ζώνη) , ενστικτωδώς στηρίζεται στο τιμόνι, ενώ «παλεύει» ταυτόχρονα να μη γλιστρήσει ο κώλος του απ' το κάθισμα, οπότε ο έλεγχός του στην πορεία τού οχήματος είναι ανεπαρκής. Αποτέλεσμα; Πολύ περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσει ατύχημα το οποίο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ή το θάνατο άλλων.

2. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου φοράει ζώνη, αλλά ο επιβάτης πίσω του δε φοράει. Σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος, ή - ακόμα χειρότερα - σύγκρουσης, ο πίσω θα εκτιναχθεί προς τα εμπρός, η ορμή που θα έχει αποκτήσει το σώμα του θα «σπάσει» τη στήριξη τού καθίσματος του οδηγού και θα τον κάνει ένα με το τιμόνι/ταμπλό/παρμπρίζ.

3. Για τη μη χρήση κράνους, δόθηκε πολύ εύστοχο παράδειγμα νωρίτερα.

Γενικότερα δε, επιβάλλεται να εκλείψει αυτή η δήθεν και τσάμπα μαγκιά, τού στυλ «δικό μου κεφάλι είναι ναούμ' κι άμα θέλω το σπάω». Διότι, όπως έχω πει και παλαιότερα, θέλω πολύ να δω αν θα έχει την ίδια μαγκιά ο τύπος αυτής της νοοτροπίας, αν εμπλακεί σε ατύχημα ενώ δε φοράει ζώνη ή κράνος και δεν έχει την κωλοφαρδία να πεθάνει επί τόπου, αλλά να κρέμεται η ζωή του από μια τρίχα. Τότε, πιστεύεις ότι θα έχει τ' αρχίδια να πει «Ώπα, μάγκες! Δικό μου κεφάλι ήταν, γούσταρα και το έσπασα. Μη διαθέσετε για 'μένα ασθενοφόρο, νοσοκομείο, γιατρούς, νοσηλευτές και τα σχετικά. Αυτά που θα δεσμεύατε για 'μένα, χρησιμοποιήστε τα για να σώσετε τη ζωή κάποιου άλλου φουκαρά, που δεν ήταν τόσο ...μάγκας όσο εγώ.» ;

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 12
Δημοσ.

Πάντως τα(περισσότερα)μηχανάκια πλέον κοντεύουν να ξεπεράσουν σε σιχαμαρα κάθε ταρίφα και καγκουρα που σέβεται την σκουλικιασμενη ύπαρξη του..

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος ο dee όπως πάντα. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να αρχίσουν να δείχνουν σε παιδάκια του δημοτικού, εικονε απο την εντατική στο ΚΑΤ. Και το ορθοπεδικό τμήμα. Εκείνο με τα σφυριά και τις λαμες. Γιατί ο ΒΛΑΧΑΡΟΣ ο Ελληναρας δε παίρνει χαμπάρι. Μη σου πω να συμπεριληφθεί στην εξέταση του διπλώματος HD video με εντατικές που έτσι κ κλείσεις ματια ή γυρισεις κεφάλι να κόβεσαι...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...