Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Οδηγαω με την μηχανή στην εξωτερική λωρίδα σε κυκλικό κόμβο και στην εσωτερική είναι ένα ατός και θέλουμε και οι δύο να βγούμε στην ίδια έξοδο, δρόμος με δύο λωρίδες για κάθε ρεύμα οπότε με βάση την θέση μας στον κόμβο εγώ θα πήγαινα στην δεξιά και αυτός στην αριστερή λωρίδα. Πλησιάζουμε στην έξοδο και έχω αρχίσει την κόρνα γιατί χωρίς φλας έχει αρχίσει να με κλείνει, δεν παίρνει χαμπάρι μέχρι που πάω δίπλα στο παράθυρο και αρχίζω γκάζιες για να ξυπνήσουν, τρομάζει η γυναίκα του και με κοιτάει και αυτός και του κάνω νόημα με το χε να φύγει και να μπει στη σωστή λωρίδα. Όταν άρχισε να ανοίγεται τότε έφυγα, μέχρι τότε και πιστεύω και όταν έφυγα ήταν σαν χάνος και δεν κατάλαβε ποτέ τι έγινε και γιατί κορναρω. Το πιστεύω οτι οι Έλληνες δεν έχουν ιδέα πως λειτουργούν οι κόμβοι 3
spyros007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Την πιθανοτητα να ησουν στο νεκρο σημείο του καθρεφτη και να μην μπορουσε να σε δει την σκέφτηκες
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ήμουν αλλά ακόμη και αν ήμουν 1) του κορναρα αρκετή ώρα γιατί τον έβλεπα ότι ετοιμάζεται για μαλακια 2) από τη στιγμή που είναι στην εσωτερική λωρίδα και βγαίνεις σε δρόμο με δύο λωρίδες πας στην αριστερή και δεν κόβεις τελευταία στιγμή στην δεξια λωρίδα
De@th L0rd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δε του κόρναρες και δεν άλλαζες τη θέση στο δρόμο είμαι 99% σίγουρος ότι θα σε φίλαγε.
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο που μερικοι πιανουν 2 λωριδες η πανε σιγα σιγα και τους φευγει το αμαξι στην λωριδα σου ειναι οι πιο τραγικοι. Παταω κορνες και ξερογκαζα επιτηδες μπας και ακουσουν μερικοι...αλλα τιποτααα.εκει στην κοσμαρα τους. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο που μερικοι πιανουν 2 λωριδες η πανε σιγα σιγα και τους φευγει το αμαξι στην λωριδα σου ειναι οι πιο τραγικοι. Παταω κορνες και ξερογκαζα επιτηδες μπας και ακουσουν μερικοι...αλλα τιποτααα.εκει στην κοσμαρα τους. Εννοείς αυτοί που είναι στο κινητό και πάνε δεξιά αριστερά 3
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοείς αυτοί που είναι στο κινητό και πάνε δεξιά αριστερά Η κοιτανε gps και δεν κοιτανε δρομο, η μιλανε μεταξυ τους λες και ειναι σπιτι τους και πανε οπου να ναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει κι η κατηγορία που δεν τους αποσπά κάτι την προσοχή, απλά σταρχιδιαμόλ, συνήθως ηλικιωμένοι. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Γυναικα σε Τεριος για 3 χλμ τουλαχιστον αλαρμ αναμενο και μιλουσε στο κινητο, πηγαινε με 20-30χλμ/ωρα και απο πισω ουρα..
adi32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορώ τα ζώα που έρχονται και παρκαρουν στο χιλιοστό πίσω σου άσχετα και αν είναι άδειος όλος ο δρόμος. Χτες ήρθαν ένας μπρος κι ένας πίσω και με έκλεισαν. Στο τσακ είμαι να τους το χαραξω όλο γύρω γύρω. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορώ τα ζώα που έρχονται και παρκαρουν στο χιλιοστό πίσω σου άσχετα και αν είναι άδειος όλος ο δρόμος. Χτες ήρθαν ένας μπρος κι ένας πίσω και με έκλεισαν. Στο τσακ είμαι να τους το χαραξω όλο γύρω γύρω. 1) Ακουμπας οσο πιο σιγα το αμαξι πουθες να σπρωξεις για να κανεις χωρο 2) Αρχιζεις να το σπρωχνεις Περιμενω να μπω σε κυκλικο κομβο μπαινει αμαξι και ειναι στην εσωτερικη οποτε μπαινω δειλα δειλα και εγω (γιατι ξερω οτι θα κανει μαλακια) στην εξωτερικη αφου ηθελα να βγω στην 3η εξοδο, Το αμαξι εννοειται οτι συνεχισε ευθεια και βγηκε στην 2ηεξοδο το οποιο σημαινει οτι αν δεν ηξερα οτι θα κανει μαλακια και εμπαινα κανονικα θα ειχε πεσει πανω μου 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εμενα μ την σπαει που το κανουν κ μηχανακια αυτο Συχνα πυκνα μου βαζουν μηχανακια εδω στην γειτονια 2-3 ποντους απο τον προφυλακτηρα. Εξαιρετικα εκνευριστικο λες και το κανουν επιτηδες να τους πεταξεις κανενα μηχανακι κατω κ μετα να εχουν να πουν. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εμενα μ την σπαει που το κανουν κ μηχανακια αυτο Συχνα πυκνα μου βαζουν μηχανακια εδω στην γειτονια 2-3 ποντους απο τον προφυλακτηρα. Εξαιρετικα εκνευριστικο λες και το κανουν επιτηδες να τους πεταξεις κανενα μηχανακι κατω κ μετα να εχουν να πουν. Ετσι παρκαρουν οι μισοι απο δαυτους. Σταματανε μολις ακουμπησει η μπροστινη ροδα στο εμποδιο. Εχω δει τυπο να το κανει στο αμαξι μου αυτο, δηλαδη να ερχεται χαλαρος και ανετος μεχρι να βρει στο αμαξι μου, οποτε και σταματησε και παρκαρε σαν κυριος. Γενικα, οι μηχανοβιοι στην Ελλαδα ειναι χειροτερη ρατσα κι απο τους κοντρακηδες στα λιμανακια. Οχι μονο για το πώς παρκαρουν, αλλα κυριως για τις κλασσικες τους σφηνες/διηθησεις καθως και τη συμπεριφορα τους που θεωρουν αυτονοητο οτι θα τους κανεις χωρο για να περασουν. Κι ετσι αν πχ εσυ προσπαθησεις να αλλαξεις λωριδα και στο μεταξυ λογω κινησης σταματησεις στη μεση, σε καντηλιαζουν και οι ουγκανοι δικυκλιστες που τους εκλεισες το περασμα για 10-20 δευτερολεπτα. Οτι χειροτερο σε οδηγικη συμπεριφορα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις