Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη τη μαμακία δεν την κανουν μονο γεροι, αλλα συμβαινει απο παρα πολλους ανεξαρτητου ηλικιας και φύλου. Μπορει βεβαια να γινει και καταλαθος αλλα συνηθως γινεται απο ατομα που εχουν γραμμενους τους παντες και τα παντα. Αυτοι που το κανουν καταλαθος λογω απροσεξιας, με το κορναρισμα μαζευονται και μεσω χειρονομιας ζητανε συγνωμη

Αυτοι που ζητανε και τον λογο ειναι ατομα τα οποια ετσι λειτουργουν σε ολα, θεωρουν οτι σε οτιδηποτε εχουν προτεραιότητα.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ενταξει καλο το κορναρισμα αλλα μου εχει τυχει να βγω σιγα σιγα απο στενο χωρις ορατοτητα(σε κεντρικο δρομο 3 λωριδων) φαινεται ανοιχτος και ελευθερος και με τον που βγαινω ερχεται μηχανακι απο μακρια και ο τσοπανης χτυπιεται και ωρυεται (τι κανεις θα μας σκοτωσεις κορναρει σουξου μουξου...μαλακιες εντελως) του δειχνω φιλε ειχες μισο αεροδρομιο να αλλαξεις λωριδα αλλα και τι να κανω που παρκαρουν στην γωνια και δεν εχω ορατοτητα,και συνεχιζει να αγριοκοιταει κατεβαινεις να τον κανεις τοπι στο ξυλο ή οχι?

Το να κορναρεις μια δυο φορες για να υποδειξεις το λαθος οκ.Το να κορναρεις παραπανω επειδη ο αλλος ειναι καφρος εντελως παλι οκ.Το να γινεσαι αουγκανος και να κορναρεις ασταματητα με το οτιδηποτε επειδη εχεις νευρα απο την δουλεια ή επειδη δεν σου εκατσε το γκομενακι σε κανει το ιδιο καφρο με αυτον που εκανε την χ-ψ μαλακια

• Like 2
Δημοσ.

Και το αγαπημενο μου τωρα.

Ξεκιναω το πρωι γ δουλεια κ 2 μαλακισμενα ειναι δεν ειναι 20 χρονων μεσα στην μεση του δρομου με τα σαραβαλιασμενα μηχανακια τους να μιλανε κ να κανουν χαβαλε κ να πηγαινουν σε αδειο δρομο με 5χλμ

Εκαναν μια ουρα περιπου 15 αυτοκινητα κ ο πρωτος και δευτερος τους κορναρε κ αυτοι γυρισαν κ καλα με τσαμπουκα κ κοιταξαν.

Τους περναμε με κοπο γτ στο αντιθετο ρευμα ερχονταν αμαξια κ μετα στα φαναρια ηθελαν ολοι να κατευουν να τους ριξουν σφαλιαρες.

Νομιζουν οτι ειναι σε κανενα χωριο η οτι τους ανηκει ο δρομος μαλλον.

• Like 3
Δημοσ.

Το ίδιο μου έτυχε χθες στη Βουλιαγμένης, μηχανάκι με αυτοκίνητο πήγαιναν μαζί στη μεσαία και δεξιά λωρίδα αντίστοιχα για πόση ώρα, και είχαν δημιουργήσει μποτιλιάρισμα πίσω τους.

Δεν πτοήθηκαν ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

GHJ5YR9.jpg

Εδώ έχουμε έναν έξυπνο γείτονα, που όταν τραβήχτηκε η φωτό, είχε κάνει για άλλη μια φορά το κλασικό: είχε πάει λαϊκή ή κάτι τέτοιο, και είχε βάλει αυτή την παπαριά για να μην του πάρει κανείς τη θέση.

Από χθες όμως, έχει φύγει και δεν έχει γυρίσει ακόμα, και η παπαριά είναι ακόμα εκεί.

Επειδή έχω αρχίσει να τσαντίζομαι, αν και καινούργιος στη γειτονιά (ενώ αυτός είναι ηλικιωμένος και εικάζω ότι ζει χρόνια εδώ), τι μπορώ να κάνω;

Ακριβώς δίπλα, έχουμε αυτό το φαινόμενο:

iZIY3mG.jpg

Η γριά που έχω αναφέρει στο παρελθόν, έχει No parking σε 3 μεριές, δύο που φαίνονται στην από πάνω φωτό, και μία πιο αριστερά, που μέρος της φαίνεται στην πρώτη πιο πάνω.

Όπως καταλαβαίνετε, μόνο τέρμα δεξιά μπαίνει αμάξι, στις άλλες δύο μεριές δε γίνεται να μπει.

Και κάπως έτσι η κυράτσα έχει κλείσει  2 θέσεις παράνομα, συν μία ο κυράτσος, 3.

• Like 1
Δημοσ.

Κι αν το πετάξω τι λες ότι θα γίνει;

Δε νομίζω ότι θα λυθεί το πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ μ' αυτά και μ' αυτά (στον ίδιο δρόμο έχουμε κι άλλα κρούσματα), φτάνουμε στο να παρκάρουν αυτοκίνητα πάνω στο πεζοδρόμιο, από την πλευρά που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

• Moderators
Δημοσ.

Κι αν το πετάξω τι λες ότι θα γίνει;

Δε νομίζω ότι θα λυθεί το πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ μ' αυτά και μ' αυτά (στον ίδιο δρόμο έχουμε κι άλλα κρούσματα), φτάνουμε στο να παρκάρουν αυτοκίνητα πάνω στο πεζοδρόμιο, από την πλευρά που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

Τότε αστυνομία αλλά θα πρέπει να μπορείς να αποδείξεις ποιος το κάνει για να του κάνουν σύσταση. Υπάρχει νόμος που αναφέρεται σε αυτό και μπορεί να έχει και πρόστιμο δεν θυμάμαι

Δημοσ.

Το ίδιο ισχύει και για τη γριά δίπλα, που είναι και πιο εύκολο να πεισθεί η αστυνομία;

Βέβαια το άλλο θέμα είναι ότι, ακόμα και να συμμορφωθούν μετά από συστάσεις ή πρόστιμα, άντε πάρκαρε μετά το αμάξι σου σε αυτές τις θέσεις.

Δημοσ.

Το ίδιο ισχύει και για τη γριά δίπλα, που είναι και πιο εύκολο να πεισθεί η αστυνομία;

Βέβαια το άλλο θέμα είναι ότι, ακόμα και να συμμορφωθούν μετά από συστάσεις ή πρόστιμα, άντε πάρκαρε μετά το αμάξι σου σε αυτές τις θέσεις.

Ας τα βγάλουν τα σήματα, όλο και κάποιος άλλος θα βρεθει να παρκάρει, σιγά μην κάνεις τη δοκιμή εσύ  :-D

Δημοσ.

Το οτι η γρια εβαλε πινακιδες που αναφερουν οτι απαγορευεται το παρκαρισμα, ειναι αδιαφορο.

Θα πρεπει να ρωτησεις τον δημο σου για το πως μπορεις να κινηθεις. Θα σου πουνε να παρκαρεις ελευθερα, οποτε μετα εχεις να κανεις με τη γρια στην οποια θα πρεπει να επιβληθει το νομιμο και αυτονοητο, να αππδεχθει δηλαδη οτι το παρκαρισμα ειναι καθ´ολα επιτρεπτο.

Πραγμα δυσκολο...

Δημοσ.

Δεν είναι απλά δύσκολο, η γριά έχει στημένο μόνιμο καραούλι, με το που πάει κάποιος απ' έξω, έστω για προσωρινή στάθμευση, βγαίνει στο δευτερόλεπτο και αρχίζει το τροπάρι.

Τουλάχιστον δεν έχει κακούς τρόπους, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...