sanaeriko Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ξέρετε ποιο είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα και γενικά στον κόσμο; Ότι υπάρχουν πολλές "αλήθειες". Όχι, η αλήθεια είναι μόνο μια, πάντα και παντού. Όσο αναφορά το θέμα με τις κάμερες είναι μεγάλη κουβέντα που δεν αρχίζει εδώ και τελειώνει παραδίπλα. Η λύση να μπουν παντού κάμερες για να υπάρχει τιμωρία η πρόληψη παράνομων ενεργειών είναι δίκοπο μαχαίρι. Και ο άλλος θα μπορούσε να ζητήσει κάμερες σε μια συνάντηση ηγετών η πολιτικών, ο εξουσιαστής θα μπορούσε να ζητήσει κάμερα στο σπίτι σου.. ΠΡΟΛΗΨΗ θα σου πει. Και πάει λέγοντας. Και μιλάμε τώρα που έχει απομείνει μια στάλα λογικής, αργότερα;; Αν αυτός που θα ορίζει τι είναι νόμιμο και τι παράνομο έχει περίεργες διαθέσεις; Θα μπουκάρει στο σπίτι σου να σου επιβάλλει το νόμιμο; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα είναι δανεικά και θέλει μεγάλη προσοχή σε καταστάσεις που θεσπιζονται γιατί μετά δεν απαλλάσεσε εύκολα από αυτές. 1
sargio01 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μιας και έπεσε θέμα αστυνόμευσης, αντιγράφοντας από εδώ: Λίγες μέρες αργότερα μου έστειλαν αυτό. Μάλλον τελικά μόνο έτσι μαθαίνουν κάποιοι. Τον ίδιο δεν λέμε; Ακόμα μαλακίζεται αυτός; Αν πω κρίμα που μετά το ατύχημα δεν έμεινε τρεις μήνες στο νοσοκομείο με σπασμένες κνήμες θα είμαι κακός; Ναι, αυτό είναι το "μπουμπούκι" και η φάση είναι οτι δεν ζω καν στα νότια, απλά κυκλοφορώ που και που...
adi32 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ξέρετε ποιο είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα και γενικά στον κόσμο; Ότι υπάρχουν πολλές "αλήθειες". Όχι, η αλήθεια είναι μόνο μια, πάντα και παντού. Όσο αναφορά το θέμα με τις κάμερες είναι μεγάλη κουβέντα που δεν αρχίζει εδώ και τελειώνει παραδίπλα. Η λύση να μπουν παντού κάμερες για να υπάρχει τιμωρία η πρόληψη παράνομων ενεργειών είναι δίκοπο μαχαίρι. Και ο άλλος θα μπορούσε να ζητήσει κάμερες σε μια συνάντηση ηγετών η πολιτικών, ο εξουσιαστής θα μπορούσε να ζητήσει κάμερα στο σπίτι σου.. ΠΡΟΛΗΨΗ θα σου πει. Και πάει λέγοντας. Και μιλάμε τώρα που έχει απομείνει μια στάλα λογικής, αργότερα;; Αν αυτός που θα ορίζει τι είναι νόμιμο και τι παράνομο έχει περίεργες διαθέσεις; Θα μπουκάρει στο σπίτι σου να σου επιβάλλει το νόμιμο; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα είναι δανεικά και θέλει μεγάλη προσοχή σε καταστάσεις που θεσπιζονται γιατί μετά δεν απαλλάσεσε εύκολα από αυτές. Δεν μιλάμε να μπουν κάμερες στα σπίτια αλλά σε δημόσιους χώρους και δρόμους όπου είναι απόλυτα λογικό για την ασφάλεια όλων. Όποιος φοβάται κάτι από τις κάμερες αυτές έχει λερωμένη τη φωλιά του ή σκοπεύει να τη λερώσει 2
sanaeriko Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα πηγαίνοντας στη δουλειά πέτυχα(και ξαναθυμηθηκα) το γνωστό είδος "μπαμπουινος για καφε".. Γλυδας που αφήνει το αμάξι πάνω στο φανάρι κλείνοντας την μισή λωρίδα επειδή και καλά βιάζεται(χρόνο για 2-3 αστειάκια με τους άλλους μπαμπουινους βρίσκει ομως) και μόλις πάρει το καφεδάκι του θέλει να φύγει και πρώτος για να μην τον πιάσει το φανάρι. Στο π@π@ρ@κι του αν έχουμε περιμένει ήδη 2 φανάρια επειδή έκλεισε την λωρίδα και δεν περνούσαν εύκολα φορτηγά λεωφορεία να περιμένουμε άλλο ένα για να φύγει πρώτος.. Ουστ ρεεεεεεε
panimania Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Παει ο μπαμπουινος αριστερα για να συνεχισει ευθεια και μετα καταλαβενει οτι τα φαναρια δεν ειναι συγχρωνισμενα ( οχι και οτι αμα ηταν συγχρωνισμενα επρεπε να παει αριστερα για να συνεχισει ευθεια αλλα εκει παει και ερχεται) και αναβει δεξι φλας να περασει στο αλλο ρευμα .Μου συμβενει σχεδον καθε μερα καθως ειναι ο δρομος μου για την δουλεια . Μια ερωτηση αμα το κανει αυτο ενας τυπας και αναψει δεξι φλας και εγω δεν τον αφησω και συνεχισω ευθεια ,και χωθει αυτος και τον χτυπησω η με χτυπησει ποιος φταιει? 1
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Παει ο μπαμπουινος αριστερα για να συνεχισει ευθεια και μετα καταλαβενει οτι τα φαναρια δεν ειναι συγχρωνισμενα ( οχι και οτι αμα ηταν συγχρωνισμενα επρεπε να παει αριστερα για να συνεχισει ευθεια αλλα εκει παει και ερχεται) και αναβει δεξι φλας να περασει στο αλλο ρευμα .Μου συμβενει σχεδον καθε μερα καθως ειναι ο δρομος μου για την δουλεια . Μια ερωτηση αμα το κανει αυτο ενας τυπας και αναψει δεξι φλας και εγω δεν τον αφησω και συνεχισω ευθεια ,και χωθει αυτος και τον χτυπησω η με χτυπησει ποιος φταιει? Αν δεν αλλαζει λωριδες με τη μεθοδο της σφηνας, τοτε η κατασταση που περιγραφεις ειναι νομιμη και ο μπαμπουινος της υποθεσης ειναι αυτος που εσκεμμενα κλεινει τον αλλον που θελει να αλαξει λωριδα. Σε περιπτωση τρακαρισματος συνεκτιμωνται κι αλλοι παραγοντες, αλλα αν το παρουμε κατα γραμμα οπως το λες, οτι δηλαδη εβγαλε φλας εγκαιρα, ελεγξε επαρκως απο τους καθρεφτες οτι εχει περιθωριο να αλλαξει λωριδα και στο μεταξυ εσυ γκαζωσες γιατι σου κακοφανηκε η αποφαση του, με αποτελεσμα να τον κλεισεις και να τρακαρετε, οχι απλα φταις, αλλα πρεπει να σου αφαιρεθει και η αδεια αμεσα. Αν δεν ειχε περιθωριο να αλλαξει λωριδα , πχ ησασταν διπλα διπλα, αλλα χωθηκε σε φαση σφηνας, τοτε φταιει . Σε επιπεδο τροχαιας και ασφαλιστικης θα δουν τη θεση που χτυπησατε, τα χτυπηματα του καθε αμαξιου, πιθανο φρεναρισμα κλπ , ενδεχομενως και καποιες μαρτυριες και θα καταλαβουν ποιος εκανε το λαθος. Δεν ειναι στανταρ οπως πχ στο κοπανημα απο πισω, που φταιει ο πισω. 1
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Παει ο μπαμπουινος αριστερα για να συνεχισει ευθεια και μετα καταλαβενει οτι τα φαναρια δεν ειναι συγχρωνισμενα ( οχι και οτι αμα ηταν συγχρωνισμενα επρεπε να παει αριστερα για να συνεχισει ευθεια αλλα εκει παει και ερχεται) και αναβει δεξι φλας να περασει στο αλλο ρευμα .Μου συμβενει σχεδον καθε μερα καθως ειναι ο δρομος μου για την δουλεια . Μια ερωτηση αμα το κανει αυτο ενας τυπας και αναψει δεξι φλας και εγω δεν τον αφησω και συνεχισω ευθεια ,και χωθει αυτος και τον χτυπησω η με χτυπησει ποιος φταιει? το οτι αναβει φλας δε σημαινει αυτομάτως οτι ελαβε το δικαιωμα να αλλαξει λωριδα ουτε σε υποχρεωνει να φρεναρεις. εγω αυτους τους καραγκιοζηδες που το κανουν αυτο για να περασουν και να καταληξουν εν τελει 1-2 αμαξια μπροστα δεν τους αφήνω με την καμια μπας και παθουν κανενα εγκεφαλικό απο τα νευρα τους πανω στο τιμονι και μειωθούν οι καφροι στους δρόμους... 9
gdriver Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) αυτή η κατάσταση που περιγράφετε παραπάνω γίνεται καθημερινώς στην παραλιακή με τον χειρότερο τρόπο. όποιος παει τέρμα δεξιά για να βγεί προς εθνική στο ρεύμα προς λαμία , θα έχει παρατηρήσει πως όλα τα καραγκιοζάκια δε βλέπουν τις σημάνσεις και τις λωρίδες του δρόμου, (όχι πως αν τις έβλεπαν θα τις καταλάβαιναν ούτως ή άλλως αφού είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων- ικανοτήτων οδηγοί-καβαλάρηδες) . τι γίνεται λοιπόν, εσύ πας κανονικά στη δεξιά λωρίδα και κοντά στην έξοδο για εθνική όλοι μα όλοι που κινούνται σε πιο αριστερές λωρίδες μπαίνουν σφήνα είτε σε βλέπουν είτε όχι, δεν τους νοιάζει , και χωρίς φλας φυσικά , θεωρώντας πως η έξοδος είναι φυσική συνέχεια της αριστερής λωρίδας και όχι της δεξιάς ενώ η διαγράμμιση κάτω συνιστά το αντίθετο ακριβώς. πόσοι έχουν πάει να με κοπάνήσουν από πλάγια χωρίς καν να ελατώσουν ταχύτητα και να ζητούν και τα ρέστα από πάνω. Τελικώς αυτή η χώρα θέλει σε κάθε στενό και δρόμο από έναν τροχονόμο για να αρχίζει να μοιράζει φάπες. βεβαιώς αυτό που περιγράφω παραπάνω δεν έχει εμπλεκόμενα φανάρια αλλά πάνω κάτω καταλαβαίνεις, πως ο κατά φαντασίαν οδηγός - καβαλάρης, πάει να συνεχίσει δεξιά σε έξοδο, από λωρίδα που συνεχίζει μονάχα ευθεία προς πειραιά και το θεωρεί λογικό δικαιώμα του κιόλας. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2017 από gdriver 2
sanaeriko Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά όπως και σε πολλούς τομείς έτσι και στην οδήγηση οι περισσότεροι από αυτούς κοιτάνε μόνο την πάρτη τους, πως θα κάνουν την δουλίτσα τους και να βολευτούν χωρίς να τους νοιάζει τίποτα και κανένας. Όπως σοφά είχε πει κάποιος, του Έλληνα το αυτοκίνητο είναι προέκταση του πέους του.. 2
panimania Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ακυρο προχτες μπενω σε εναν δρομο που ειναι μονοδρομος , και παρκαρουν τα αμαξια δεξια του δρομου πανω στο γρασπεδο που εχει 2 ρωδες πανω στο γρασπεδο και οι αλλες 2 στον δρομο . Μπενω εγω ομορφα και ωραια να συνεχισω την πορεια μου και εκεινη την στιγμη ανοιγει την πορτα μια θεια που μολις ειχε παρακαρει λογικα . Ευτυχως με τα αντανακλαστικα μου πηρα το τιμονι αριστερα και δεν βρηκα στην πορτα της και αυτην σε κανα χερι . Κατεβενω απο το αμαξι μου λεει χιλια συνγωμη δεν μιλησα καθολου σηκωθηκα και εφυγα ειμουν και κομματια απο την δουλεια τι να εκανα αλλωστε .
bill999r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού ζήτησε συγγνώμη πάλι καλά να λες. Γιατί συνήθως οι γνωστοί ιθαγενεις ζητάνε και τα ρέστα 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρετε ποιο είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα και γενικά στον κόσμο; Ότι υπάρχουν πολλές "αλήθειες". Όχι, η αλήθεια είναι μόνο μια, πάντα και παντού. Όσο αναφορά το θέμα με τις κάμερες είναι μεγάλη κουβέντα που δεν αρχίζει εδώ και τελειώνει παραδίπλα. Η λύση να μπουν παντού κάμερες για να υπάρχει τιμωρία η πρόληψη παράνομων ενεργειών είναι δίκοπο μαχαίρι. Και ο άλλος θα μπορούσε να ζητήσει κάμερες σε μια συνάντηση ηγετών η πολιτικών, ο εξουσιαστής θα μπορούσε να ζητήσει κάμερα στο σπίτι σου.. ΠΡΟΛΗΨΗ θα σου πει. Και πάει λέγοντας. Και μιλάμε τώρα που έχει απομείνει μια στάλα λογικής, αργότερα;; Αν αυτός που θα ορίζει τι είναι νόμιμο και τι παράνομο έχει περίεργες διαθέσεις; Θα μπουκάρει στο σπίτι σου να σου επιβάλλει το νόμιμο; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα είναι δανεικά και θέλει μεγάλη προσοχή σε καταστάσεις που θεσπιζονται γιατί μετά δεν απαλλάσεσε εύκολα από αυτές. Δεν υπάρχει καμιά λογική σε αυτό που λες. Δεν μπορεί κανείς να σου επιβάλει να βάλεις κάμερα μέσα στο σπίτι σου, πέραν από αυτό ποιος θα παρακολουθεί τόσα εκατομμύρια κάμερες μέσα στα σπίτια; Μιλάμε για δημόσιους χώρους.
sanaeriko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ακυρο προχτες μπενω σε εναν δρομο που ειναι μονοδρομος , και παρκαρουν τα αμαξια δεξια του δρομου πανω στο γρασπεδο που εχει 2 ρωδες πανω στο γρασπεδο και οι αλλες 2 στον δρομο . Μπενω εγω ομορφα και ωραια να συνεχισω την πορεια μου και εκεινη την στιγμη ανοιγει την πορτα μια θεια που μολις ειχε παρακαρει λογικα . Ευτυχως με τα αντανακλαστικα μου πηρα το τιμονι αριστερα και δεν βρηκα στην πορτα της και αυτην σε κανα χερι . Κατεβενω απο το αμαξι μου λεει χιλια συνγωμη δεν μιλησα καθολου σηκωθηκα και εφυγα ειμουν και κομματια απο την δουλεια τι να εκανα αλλωστε .Μου συνέβη κάτι παρόμοιο σήμερα. Κεντρικός δρόμος με 2 λωρίδες, κατεβαίνω από δεξιά έχει παρκάρει μίσος πάνω στο πεζοδρόμιο ένας κ@λ@γερος, κατηφορικός δρόμος και όταν βρίσκομαι σχεδόν παράλληλα με το αμάξι του ανοίγει απότομα την πόρτα και βγαίνει , το κόβω αριστερά για να μην τον σκοτώσω και πάω να πέσω πάνω στο αμάξι που ερχόταν από την απέναντι λωρίδα, ευτυχώς πρόλαβα και σταμάτησα, του πατάω κόρνα και 2-3 γαλλικά τελείως αυθόρμητα γιατί είχα φοβηθεί με τη λαλακια που έκανε και τα νεύρα μου χτύπησαν κόκκινο. Με κοίταξε σε φάση "τι θες;" άκουσον άκουσον και σηκώθηκα και έφυγα γιατι ήμουν έτοιμος να τον αρπάξω. 1
panimania Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μου συνέβη κάτι παρόμοιο σήμερα. Κεντρικός δρόμος με 2 λωρίδες, κατεβαίνω από δεξιά έχει παρκάρει μίσος πάνω στο πεζοδρόμιο ένας κ@λ@γερος, κατηφορικός δρόμος και όταν βρίσκομαι σχεδόν παράλληλα με το αμάξι του ανοίγει απότομα την πόρτα και βγαίνει , το κόβω αριστερά για να μην τον σκοτώσω και πάω να πέσω πάνω στο αμάξι που ερχόταν από την απέναντι λωρίδα, ευτυχώς πρόλαβα και σταμάτησα, του πατάω κόρνα και 2-3 γαλλικά τελείως αυθόρμητα γιατί είχα φοβηθεί με τη λαλακια που έκανε και τα νεύρα μου χτύπησαν κόκκινο. Με κοίταξε σε φάση "τι θες;" άκουσον άκουσον και σηκώθηκα και έφυγα γιατι ήμουν έτοιμος να τον αρπάξω. Γαμησετα φιλε 1
kosmasdel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μου συνέβη κάτι παρόμοιο σήμερα. Κεντρικός δρόμος με 2 λωρίδες, κατεβαίνω από δεξιά έχει παρκάρει μίσος πάνω στο πεζοδρόμιο ένας κ@λ@γερος, κατηφορικός δρόμος και όταν βρίσκομαι σχεδόν παράλληλα με το αμάξι του ανοίγει απότομα την πόρτα και βγαίνει , το κόβω αριστερά για να μην τον σκοτώσω και πάω να πέσω πάνω στο αμάξι που ερχόταν από την απέναντι λωρίδα, ευτυχώς πρόλαβα και σταμάτησα, του πατάω κόρνα και 2-3 γαλλικά τελείως αυθόρμητα γιατί είχα φοβηθεί με τη λαλακια που έκανε και τα νεύρα μου χτύπησαν κόκκινο. Με κοίταξε σε φάση "τι θες;" άκουσον άκουσον και σηκώθηκα και έφυγα γιατι ήμουν έτοιμος να τον αρπάξω. Αυτοί οι γέροι δυστυχώς είναι πολλοί. Έχουν λάθος αυτοί και σου ζητάνε τα ρέστα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις