Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω σκεφτεί κι εγώ να πάρω μια camera για το αυτοκίνητο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να ανεβάζεις τέτοια βίντεο

Κι ας μην είναι νόμιμο που θα ξέρουν ποιος είσαι; Θα βάλουν την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να ψάχνει ποιος έκανε το "έγκλημα" να ανεβάσει βίντεο κάποιου που έχει παραβατική συμπεριφορά; Το πολύ-πολύ να κλείσουν τον λογαριασμό ή να κατεβάσουν το βίντεο.

Ειναι εντελως παρανομο.Θα πρεπει να σβησεις τον αριθμο κυκλοφοριας προσωπα.Αν προσπαθησεις να το χρησιμοποιησεις θεωρειται παραβιαση προσωπικων δεδομενων

Ας είναι. Παραβίαση προσωπικών δεδομένων είναι αν τραβάς συγκεκριμένα το αυτοκινήτο. Θα πείς εμένα το κάδρο μου ήταν το φανάρι, ή διασταύρωση.  Επίσης τα προσωπικά δεδομένα ισχύουν μόνο στο youtube για Ελλάδα. Εγώ θα τα ανεβάζω στο Ρώσικο κ wikileaks που δεν τα κατεβάζουν από κει τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία και το 'κανες αυτό, μετά; :huh:

Εδώ υπάρχει σεσημασμένος κάγκουρας(με την κακή έννοια) στα νότια προάστια που είναι και διάσημος για τις καγκουριές του και δεν γίνεται τίποτα...

Ω ναι, γι αυτον με το sierra λεω! :mad:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία και το 'κανες αυτό, μετά; :huh:

Εδώ υπάρχει σεσημασμένος κάγκουρας(με την κακή έννοια) στα νότια προάστια που είναι και διάσημος για τις καγκουριές του και δεν γίνεται τίποτα...

Δε πειράζει ας υπάρχει το βίντεο, κι ας μη γίνετε τίποτα. Απλά αν πας και στηθείς σε συγκεκριμένα φανάρια, θα εκθέσεις την τροχαία που δε πάει να στηθεί εκεί για να περιορίσει το φαινόμενο. Ειδικά αν ανεβάσεις βίντεο μεγάλης διάρκειας με timelapse που περνούν χιλιάδες αυτοκίνητα με κόκκινο. 

Τα φανάρια είναι χρυσωρυχεία για την τροχαία απλά βαριούνται + είναι υποστελεχωμένοι.

Το μόνο που διαφωνώ με τον Ιαβέρη είναι τα μεγάλα πρόστιμα, κυρίως γιατί δεν κόβονται λόγω "διακριτικής ευχέριας". ΠΟΛΛΑ και ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ + πόντοι λογω υποτροπής να χάνεις το όχημα για κανα μήνα όταν το χέσεις το θέμα. Να δεις τη ωραία που θα είναι όταν ξέρεις ότι μπορείς να βγείς έξω κ να χάσεις 50 ρικα για πλάκα. Και ο μπάτσος θα γράφει πολύ πιο εύκολα. 

Επεξ/σία από De@th L0rd
  • Like 1
Δημοσ.

Παντως δεν υπαρχει σωτηρια.. το χειμωνα το μυαλο του ελληνα παγωνει και το καλοκαιρι λιωνει... Βαρης-Κορωπιου.. 21:10 βραδυ Δευτερας, μεσα στη Βαρη ακομα, στις ταβερνες..  Αριστερη λωριδα (με αμαξι ειμουν), ξεκιναω απο φαναρι και διπλα μου εχω ενα φορτηγο..ξεκιναω ολα καλα μια χαρα ειμαι με κανενα 40ρι χλμ/ω και ξαφνικα ακουω κορνα και βλεπω στο πλαι μου τυπο με beverly να μου κατεβαζει παναγιες που δεν του εκανα χωρο να περασει ενδιαμεσα απο εμενα και το φορτηγο... ΟΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ? Νευριασα σε βαθμο που θα επαιζα και μπουνιες μαζι με οσα του κατεβασα και εγω..

Βουλιαγμενης.. κινηση.. ρολλαρισμα με 60 χλμ, ειμαι μεσαια και βλεπω κενο μεγαλο στην αριστερη και μπροστα φαναρι να κοκκινιζει.. καθρευτης..φλας και μπαινω στην λωριδα... ΠΟΛΥ πισω.. 100+ μετρα ειδα μηχανη να ερχεται..(φυσικα και πανω στις διακεκομενες.. αφου νομιζουν οι πιο ολοι μηχανοβιοι οτι "ειναι λωριδες μοτο" ) δεν ενοχλησα καν..μπηκα στη λωριδα μου και πατησα φρενο να σταματησω... Ηρθε ο τυπος και με εβριζε οτι θα τον σκοτωνα που αλλαξα λωριδα και μου κατεβαζε παναγιες οτι του εκοψα τη φορα.. 

Σημερα..  σε δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση με νησιδα-παρτερι στη μεση και διαζοματα.. ειμαι αριστερη και θελω να μπω δεξια για να μπω σε βενζιναδικο 300 μετρα πιο κατω.. κοιταζω, φλας, παω να μπω δεξια που ειχε κενο.. πιο πισω ταριφας.. με το που με βλεπει να αλλαω λωριδα.. ΠΑΤΩΜΑ το γκαζι μη του φαω τη θεση και κωλοδακτυλα απεξω..

ΡΕ, ας σοβαρευτουμε λιγακι.. σαν να εχει ξεφυγει το πραγμα.. 

Δημοσ.

Ας σοβαρευτεί η τροχαία λιγάκι και το υπουργείο συγκοινωνιών. Να αλλάξει η νομοθεσία κ να μπουν κάμερες σε διασταυρώσεις και ταμπλό. Να δεις ξαφνικά πως κάτι τυπαδες σαν τον μπουχεσα με το μπεβερλυ η τον ταρίφα γίνονται ΠΑΝΑΓΙΕΣ αντί να ρίχνουν παναγίες.

Δημοσ.

Είσαι με τα καλά σου? Κάμερες στους δρόμους? Για να μας κατασκοπευουν οι πράκτορες ? Πως θα μπορούμε ελεύθερα να κλέβουμε σπάμε κάνουμε παρανομίες εγκλήματα κλπ?

Αυτά είναι δικαιώματα που δεν καταπατωνται σε προοδευτικές χώρες όπως η Ελλάδα

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα πάντα μου άρεσαν οι δικαιολογίες πολιτικών όταν κάποιος τους έθετε το θέμα.

Πάγκαλος: Δηλαδή αν είμαι με τη γκομενα στη Σταδίου πρέπει να με γράφει η κάμερα κυκλοφορίας?

Πάω να τσαντιστω που δεν μπαίνουν κάμερες για τοσο βλακώδη λόγο και συνειδητοποιω στο καπάκι οτι έχει και γκομενα. Μια παλέτα συναισθηματων.

Δημοσ.

Μα δεν είναι πιο σημαντικό να δει η κάμερα κάποιον με τη γκόμενά του από το να αποτραπεί έγκλημα, τρομοκρατία, βανδαλισμούς κλοπή κλπ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και του εγκλήματος δεν μπορεί να αφορά ως προτεραιοτητα έναν αγνό σοσιαλιστη, που στον επικό αγώνα για μια τέλεια κοινωνία ξαποσταίνει λίγο, κουτουπωνοντας τη γραμματέα απο τον τρίτο. Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για μεγαλύτερα πράγματα, ας μην τους ενοχλούμε με τα μικροαστικα μας.

Δημοσ.

Ο τύπος που της λεει "έχεις και το παιδι πίσω δε ντρέπεσαι" , συγχρόνως τη στολίζει και με κοσμητικά επίθετα.

Παράλληλα βέβαια το ανεβάζει στο Ίντερνετ για να δειξει πως αυτος διευθέτησε το θεμα.

I need vacations

• Like 1
Δημοσ.

Χθες ενω ξεπαρκαρα το αμαξι σε αδιεξοδο(παραλια) περιμενα μια γιαγια να ξεπαρκαρει.Λιγο απο δω λιγο απο εκει με τα χιλια ζορια τα καταφερνε.Ε της την βαραει να πατησει λιγο παραπανω το γκαζι και σκαει με τον κωλο σε παρκαρισμενο(στο οποιο νωριτερα ημουν απο πισω) και να του βαλει ολη την πορτα μεσα.Λεω οκ μαλακια θα σταματησει.Αμ δε.Παταει γκαζι και εξαφανιστηκε.Μεχρι να καταλαβω τι εγινε,εγινε μπουχος.Κορναρω,σκανε κατι τυποι απο παραλια με μια κοπελιτσα τρεχουν να την προλαβουν κλπ.

Ελπιζω να της εσκισαν τον πατο της κ@$Ρ΅λας.Κριμα δεν προλαβα να δω πινακιδες γιατι εστριψε.

Δημοσ.

Εμένα πάντα μου άρεσαν οι δικαιολογίες πολιτικών όταν κάποιος τους έθετε το θέμα.

Πάγκαλος: Δηλαδή αν είμαι με τη γκομενα στη Σταδίου πρέπει να με γράφει η κάμερα κυκλοφορίας?

Πάω να τσαντιστω που δεν μπαίνουν κάμερες για τοσο βλακώδη λόγο και συνειδητοποιω στο καπάκι οτι έχει και γκομενα. Μια παλέτα συναισθηματων.

οι πολιτικοί έχουν τόσο λερωμένη τη φωλιά τους , που τους έχουν σχεδόν όλους γραμμένους σε βίντεο να «κλείνουν δουλειές» και να κάνουν εξυπηρετήσεις. προκειμένου λοιπόν να μην μπουν φυλακή θεσπίσαν αυτόν το νόμο για τάχα μου προσωπικά δεδομένα. ειδικά στους δρόμους με δίτροχα και αυτοκίνητα, φορτηγά κάθε λογής που η πινακίδα είναι φάτσα φόρα και δημόσιο έγγραφο , παρόλα αυτά σε βίντεο είναι προσωπικά δεδομένα. Πάρε το αρνι και κούρεψε το. είδες πόσο βλάκες είναι στις άλλες κοινωνίες που το έχουν για αποδεικτικά στοιχεία; ενω εμείς εδώ είμαστε χιλιετίες μπροστά.

Τα φανάρια είναι χρυσωρυχεία για την τροχαία απλά βαριούνται + είναι υποστελεχωμένοι.

fixed

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και έπεσε θέμα αστυνόμευσης, αντιγράφοντας από εδώ:

[...] Σταματάω δύο ζητάδες σε περιπολία λίγο πιο κάτω, τους λέω αυτό και αυτό, «α ναι αυτός, γνωστός είναι». «Δηλαδή δεν χρειάζεστε πινακίδες;». «Όχι τον ξέρουμε». «Και;». Σιγή τύπου «εμ αδερφέ τι να κάνουμε τώρα». Παίρνω άμεση δράση, δίνω στοιχεία του και στοιχεία μου και περιμένω. Μιλώντας με φίλο αργότερα, έμαθα ότι ο συγκεκριμένος είναι γνωστός, τα κάνει αυτά συνέχεια, τον έχουν σταματήσει πολλές φορές, πάντα τη βγάζει καθαρή [...]

Λίγες μέρες αργότερα μου έστειλαν αυτό. Μάλλον τελικά μόνο έτσι μαθαίνουν κάποιοι.

Τον ίδιο δεν λέμε; Ακόμα μαλακίζεται αυτός; Αν πω κρίμα που μετά το ατύχημα δεν έμεινε τρεις μήνες στο νοσοκομείο με σπασμένες κνήμες θα είμαι κακός;

Δημοσ.

Φυσικά και συνεχίζει με άλλο Σιέρα. Είναι απορίας άξιο τι μέσο έχει αυτός ο άνθρωπος? για να μην τον πιάνει κανείς ενώ και τα μικρά παιδιά στην ακτή Ελεφαντοστού πλέον ξέρουν ποιος είναι και που μένει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...