Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, adi32 είπε Καθε μερα χιλιαδες σερνονται στην αριστερη στις μεγαλες λεωφορους της Αθηνας ενω οι αλλες λωριδες ειναι αδειες Γεροι, γριες, ξανθιες που βαφονται, μαστοροι με φορτωμενα Dewoo, λαλακες που μιλανε στο κινητο, παππουδια με μερσεντε του 1980, τρικυκλα, φορτηγα .......................... Σορρυ αλλα δε θα κατσω πισω απο ολους αυτους Η λεωφορος δεν εχει κατωτερο οριο ταχυτητας
adi32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Η λεωφορος δεν εχει κατωτερο οριο ταχυτητας Αυτο δε σημαινει οτι πιανουμε ολοι την αριστερη και παμε με 20 οταν οι αλλες λωριδες ειναι αδειες 2
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Και στο κατω κατω, ακομα και οντως να πηγαινει καποιος τα ζωα μου αργα στην αριστερη, τοση βιασυνη για να κανεις σφηνες απο τη δεξια ή οχταρια, δικαιολογειται μονο αν κουβαλας ετοιμογεννη ή καποιον που αιμορραγει. Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Εγώ θέλω να οδηγώ όσο πιο άνετα γίνεται, και όχι να είμαι όλη την ώρα συμπλέκτης-πρώτη-συμπλέκτης-νεκρά-τσούκου τσούκου ενώ αν ήμουν σε άλλη λωρίδα θα μπορούσα να πηγαίνω σταθερά (όχι σαν τρελός). Σας βλέπω στην αριστερή χωρίς λόγο σταματημένους και γελάω. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Εγώ θέλω να οδηγώ όσο πιο άνετα γίνεται, και όχι να είμαι όλη την ώρα συμπλέκτης-πρώτη-συμπλέκτης-νεκρά-τσούκου τσούκου ενώ αν ήμουν σε άλλη λωρίδα θα μπορούσα να πηγαίνω σταθερά (όχι σαν τρελός). Σας βλέπω στην αριστερή χωρίς λόγο σταματημένους και γελάω. Σιγα ρε Φετελ που ΜΑΣ βλεπεις στην αριστερη σταματημενους. Δε διαφωνω οτι προτιμας να πας σταθερα σε μια λωριδα απο το να πας τσουκου-τσουκου. Κι εγω μαζι σου. Διαφωνω στο οτι πρεπει να πηδας την κυκλοφορια αλλαζοντας λωριδα καθε 30 μετρα ελπιζοντας να κερδισεις ενα δεκατο του δευτερολεπτου λες και θα παρεις την pole position. Οπως χαλαει την κυκλοφορια αυτος που παει με 30 και εχει αδειο δρομο μπροστα του, ετσι τη χαλας κι εσυ 1
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Πως με την δινει οταν περιμενεις σε φαναρι, εχει διαχωριστικη νησιδα με διαγραμμιση οχι τσιμεντο και πριν αναψει πρασινο ο απο πισω να πεταγεται να βγει μπροστα. Ετοιμος ειμαι να κανω αριστερα να του κοπει η μαγκια.
papoys1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Στις 23/5/2018 στις 10:41 ΠΜ, Επισκέπτης είπε Ένας στην δουλειά..... Τον τρακάρει ένας παππούς γεννηθείς το 1931, στο κέντρο Αθηνωνυκαι του κάνει φιλική δήλωση, πλην όμως είχαν κάνει κάποιο λάθος οπότε τον ξαναπήρε τηλέφωνο για να βρεθούν προκειμένου να διορθωθεί : - Κύριε τάδε, ο τάδε είμαι που είχαμε τροχαίο χθες. - Από το Νέο κόσμο; Καθόλου αστείο Κινούμαι Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή αριστερή λωρίδα όταν ξαφνικά φεύγει ένα από τέρμα δεξιά σαν να του έφυγε το τιμόνι και πέφτει πάνω μου. Σταματάμε δεξιά μικρή ζημιά έχω στη πίσω αριστερή πόρτα.Μου λέει έχω κάποια επείγουσα δουλειά πάρε με τηλέφωνο να βρεθούμε αύριο.Φεύγουμε αφού ανταλλάξαμε στα γρήγορα στοιχεία και τηλέφωνα.Συγκεκριμένα εγώ τα έγραψα και τα δικά του και τα δικά μου. Τον είδα λίγο φευγάτο αλλά υπέθεσα ότι είναι το σοκ από το ψιλοτρακάρισμα φεύγω παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό που μου έδωσε την άλλη μέρα και κλείνουμε ραντεβού στο Σκλαβενίτη τότε careffoyr της περιοχής.Έρχεται του λέω αν έκανε δήλωση και μου λέει. -Για ποιό πράγμα;;;; -Για το τροχαίο που είχα με χτες ,του απαντώ. -Σε ποιο σημείο;;; -Στην Αγία Παρασκευή. -Εγώ προς τα που πήγαινα;;;;;; μου λέει. Στην αρχή νευριάζω αλλά μετά καταλαβαίνω ότι έχει κάποιο πρόβλημα.Πάω πιο πέρα παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό το σηκώνει μία κυρία της λέω τι συμβαίνει και μου απαντα "ξέρετε ο σύζυγός μου πάσχει από αλτσχάιμερ έχει συχνές διαλείψεις και δεν έπρεπε να οδηγεί αλλά πολλές φορές παίρνει το αυτοκίνητο κρυφά και φεύγει" Χάνεται μερικές φορές αλλά ευτυχώς θυμάται το τηλέφωνο του σπιτιού. Γυρνάω και της λέω."δεν φταίει αυτός για το τροχαίο αλλά εσείς που δεν κρύβετε τα κλειδιά" Επειδή όπως είπα ήταν ήταν μικρή ζημιά (γρατσουνιά στην πίσω πόρτα,την οποία ούτε έχω φτιάξει ακόμη) έφυγα και δεν ξαναασχολήθηκα γιατί μπορεί να νευρίαζα και να είχαμε χειρότερα. Οπότε μην παραξενεύεστε για τίποτε. 6
Zaknafein Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Ωραια δικαιολογια. Δεν βλεπω πολλες φορες καποιον να πηγαινει στην αριστερη 55 σε αυτοκινητοδρομο. Δεν ειναι θεμα ταχυτητας, ειναι θεμα νοοτροπιας. Ναι, της νοοτροπίας εγώ είμαι και οι υπόλοιποι να πάνε να πνιγούνε (για τους κατσικωμένους στην αριστερή πάει αυτό)... δλδ όταν ο άλλος είναι στην αριστερή σε αυτοκινητόδρομο με χαλαρή κίνηση και δεν το κουνάει με τίποτα, τι επιλογές έχω; Να είμαι νόμιμος και να περιμένω αν και όταν θυμηθεί ο μπροστινός να πάει στην μεσαία ή να "παρανομήσω" και να τον περάσω από δεξιά. Αν με το 1ο δεν δω αντίδραση μετά από 1-1.5 χλμ, πάω στο 2ο σενάριο και δεν κάνω τίποτα από τα υπόλοιπα που λες. 1
greed Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Καλα η κατασταση εχει ξεγυγει. Δευτερα ή τριτη μια τυπισσα προσπαθει να παρκαρει στα δεξια στην κοκκινακη αχαρνων.. περιμενω να δω που θα το βαλει. Ειχε ενα νισσαν μικρα. Την ωρα που παει να κανει οπισθεν και κοβει το τιμονι ολο δεξια ενα παιδακι περναει συριζα απο τη μουρη της. Δεν λεω τιποτα. Σταματαει κοιταει τον ποδηλατη, βλεπει εμενα μου λεει περνα... της λεω κανε τη δουλεια σου. Το μαζευει αριστερα το τιμονι και δινει οπισθεν. Γκουπ στο πισω αυτοκινητο. Γυρναει το τιμονι δεξια κανει 5 cm μπροστα και ξανα αριστερα το τιμονι και οπισθεν ξανα γκαπ και ξανα δινει γκαζι ξανα γκαπ. Παω διπλα της... ανεβαζω το κρανος και της λεω. Να σου κανω μια ερωτηση; Νομιζε πως θα ρωτουσα καμια οδο. Πες μου μου λεει... Της λεω γιατι δεν γυρνας το κεφαλι σου πισω οταν κανεις οπισθεν. Μου λεει εσενα τι σε νοιαζει; Της λεω δεν με νοιαζει απλα σε ρωταω. Γιατι λοιπον δεν κανεις αυτο που εκανες οταν εδινες για διπλωμα και οπως οριζει ο κοκ. Μου λεει εσυ τι εισαι και μου κανεις ανακριση; Ερωτηση σου κανω της απανταω. Μου λεει εχω των ωμο μου δειχνοντας τον αριστερο της. Της λεω... δεξια πρεπει να κοιταξεις... ο ωμος σου δεν θα αλλαξει θεση αλλα το κεφαλι σου.. και στο κατω κατω δεν θα σκαψεις. Μου λεει παλι ποιο ειναι το προβλημα σου. Εμενα ο πατερας μου εχει σχολη οδηγων. Γελαω.. Της λεω να του δωσει τα συγχαρητηρια μου και πως αν περνουσε κανενα παιδακι δεν θα το ειχε δει ποτε της. Μου λεει θα το εβλεπα. Της λεω ναι οπως ειδες που βρηκες δυο φορες το αμαξι πισω σου. Μου λεει ωραια και τι θελεις τωρα; Της λεω, 1ον θελω να παρκαρω και 2ον . πως για να παρκαρει καπου θα πρεπει να υπολογισει 1.5 φορα το μεγεθος του ιχ της. Και θαυμα να εκανε δηλαδη εκει που προσπαθουσε να το βαλει ηταν 20% λιγοτερο απο το micra της ο χωρος.... Κουμπωνει δευτερα, ουτε καν πρωτη και φευγει... Το βραδυ την ιδια μερα... Σε στοπ εγω... ερχεται σιγα σιγα μια τυπισσα και με ακουμπαει ελαφρια.. και αφηνει το φρενο.. και λογο ελαχιστης κλισης οδοστρωματος αρχιζει να με σπρωχνει... γυρναω της λεω τι κανεις; μου λεει τι; με σπρωχνεις της λεω.. ουτε που το ειχε παρει χαμπαρι.. 2 1
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, greed είπε Της λεω γιατι δεν γυρνας το κεφαλι σου πισω οταν κανεις οπισθεν Καθρέπτες δεν έχει; Γιατί να γυρίσει το κεφάλι της πίσω;
Stamer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 36 λεπτά πριν, phanispal είπε Καθρέπτες δεν έχει; Γιατί να γυρίσει το κεφάλι της πίσω; εεε και συ! Αμέσως να της βάλεις δύσκολα!
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, phanispal είπε Καθρέπτες δεν έχει; Γιατί να γυρίσει το κεφάλι της πίσω; Γιατι οι καθρεφτες δεν καλυπτουν τα παντα
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Τα πάντα δεν τα καλύπτουν, αλλά δε νομίζω πως με το κεφάλι γυρισμένο μπορείς να δεις κάτι περισσότερο απ' ότι απ' τους καθρέπτες. Συν ότι όση ώρα είσαι γυρισμένος πίσω δεν ξέρεις τι γίνεται μπροστά και στην αντίθετη πλαϊνή πλευρά από εκείνη που είσαι γυρισμένος. Αν μάθεις να δουλεύεις και τους τρεις γρήγορα, δε θες κάτι άλλο. Εγώ έμαθα να τους δουλεύω σε φορτηγό που δεν είχε ορατότητα πίσω, μόνο τους πλαϊνούς.
Racerr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 2:59 ΜΜ, dimpa16 είπε Πάμε λίγο UK μεριά...σας θυμίζουν τίποτα; στο 7:10 εκλαψα ααααχαχχαα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 20 hours ago, greed said: Το βραδυ την ιδια μερα... Σε στοπ εγω... ερχεται σιγα σιγα μια τυπισσα και με ακουμπαει ελαφρια.. και αφηνει το φρενο.. και λογο ελαχιστης κλισης οδοστρωματος αρχιζει να με σπρωχνει... γυρναω της λεω τι κανεις; μου λεει τι; με σπρωχνεις της λεω.. ουτε που το ειχε παρει χαμπαρι.. Δεν είναι γαμάτο που κάνουν όλοι τους ανήξερους? Με ακουμπάει (ευτυχώς χωρίς σημάδι) τύπισσα σε πάρκινγ Βασιλόπουλου και μετά έκανε την πάπια. Στο τέλος το παραδέχτηκε με "έλα μωρέ δεν έγινε τπτ"... 1
akpe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απελπιστική κατάσταση... Εδώ Αργυρούπολη, τώρα που καλοκαίριασε, κάποια βράδια έχουν εκδηλώσεις στο πέτρινο θέατρο. Και κλασσικά, κάθε φορά γίνεται το αδιαχώρητο. Βαριούνται να περπατήσουν λίγα στενά και παρκάρουν όπου και όπως γουστάρουν, μέχρι και διπλοπαρκαρίσματα πάνω στη στροφή έχω δει. Αλλά σήμερα τα πήρα στο κρανίο. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τη συμβολή Μιλήτου και Κορίνθου, όπου αυτοί που βρίσκονται επί της Μιλήτου (όπως εγώ στις φωτογραφίες) έχουν STOP. Η διάνοια της φωτογραφίας, προφανώς επειδή βαριέται να σύρει τον κώλο του λίγα στενά για να παρκάρει σαν άνθρωπος, το άφησε επάνω στη στροφή. Κλείνοντας σχεδόν όλη την ορατότητα. Απολαύστε: Στην τελευταία φωτό έχω βγάλει στην κυριολεξία το μισό αμάξι επάνω στη συμβολή, μέχρι να μπορώ να δω αν έρχεται κανένας. Και το βράδυ πάει ο διάολος, βλέπεις από τα φώτα. Τα πρωινά τι κάνεις; Και η ίδια διάνοια σε άλλη οπτική, ανεβαίνοντας την Κορίνθου, η πρώτη από το αμάξι, η δεύτερη με τα πόδια: Απέναντι άλλη διάνοια, το άφησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Ευτυχώς με smartακι, αν και αφήνουν και μεγαλύτερα οχήματα έτσι. (για να προλάβω κανένα χαριτωμένο σχόλιο, τις φωτογραφίες τις έβγαλα σταματημένος, με alarm, και χωρίς να έχω κανέναν πίσω μου) Αν τώρα πάρω τους μπάτσους και τους δώσω, θα είμαι «ρουφιάνος» ε; Bonus round, φορτηγό στο πάρκινγκ δίπλα στο θεατράκι, που έχει φάει μόνο του λίγες θέσεις παρκαρίσματος. ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΓΑΜΩ. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από akpe 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις