FasTaker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Oπως λεει το θεμα χρειαζομαι ενα addblock κυριως για τις σελιδες video streaming. To addblock του mozilla ομως ειναι πολυ βαρυ χωρις λογο. Εχω υποψη μου το ublcok origin και απο reviews ειδα οτι ειναι αρκετα καλο αλλα ηθελα και μια αλλη γνωμη. Κατι τελευταιο 2 addblock μαζι κανουν κατι ή ειναι αχρειαστα?
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 To ublock origin είναι το καλύτερο με διαφορά. Δεν χρειάζονται 2 adblock. 2
gusdevelopers Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 To ublock origin είναι το καλύτερο με διαφορά. Δεν χρειάζονται 2 adblock δεν υπαρχει καλυτερο στο ειδος του
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δύο adblock είναι περιττά. Το καλύτερο είναι ένας συνδυασμός adblocking και ενός plugin που βάζει περιορισμό στη JavaScript, όπως το Ghostery ή το NoScript.
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 το ublock κοβει και javascripts, δεν χρειαζεσαι τα noscript/ghostery.
jardan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ublock Origin ή Adguard Adblocker? Σε mac safari το Adguard Adblocker κάνει καλή δουλειά, το Ublock Origin δεν είναι στα επίσημα extensions και δεν αναβαθμίζετε αυτόματα, αλλά σε γενικές γραμμές και ασχέτως συστήματος, πιο θεωρείτε καλύτερο?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ποιος το $^^@ το safari ρε αδερφέ. Βάλε έναν σύγχρονο browser στο μηχάνημα σου.
jardan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αγαπητέ elorant σε ευχαριστώ για το πολύ χρήσιμο σχόλιο σου. μου άνοιξες πραγματικά τα μάτια για την ερώτηση που έκανα, με απλά λόγια, εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία και πηγές που δεν δέχονται αμφισβήτηση.
spyros007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δικιο εχει ασχέτως αν ειναι λιγο προκλητικος . Το να κλείνεις τα ματια σου δεν οδηγει πουθενα....Και μη μου πεις να σου βρω αποδείξεις,αν θες ψαχτο μονο σου.................... αν δεν θες μη το ψαχνεις και παμε παρακατω.....Δεν ειναι κακο σε μακ να χρησιμοποιήσεις εναν αλλον browser και σιγουρα το adblocker θα εχει καλητερη αποδοση απο οτι στον safari
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Όταν βλέπεις ότι δημοφιλή add-ons δεν είναι διαθέσιμα στον browser που χρησιμοποιείς αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σου έχει ανοίξει τα μάτια.
jardan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Όταν βλέπεις ότι δημοφιλή add-ons δεν είναι διαθέσιμα στον browser που χρησιμοποιείς αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σου έχει ανοίξει τα μάτια. Δικιο εχει ασχέτως αν ειναι λιγο προκλητικος . Το να κλείνεις τα ματια σου δεν οδηγει πουθενα....Και μη μου πεις να σου βρω αποδείξεις,αν θες ψαχτο μονο σου.................... αν δεν θες μη το ψαχνεις και παμε παρακατω.....Δεν ειναι κακο σε μακ να χρησιμοποιήσεις εναν αλλον browser και σιγουρα το adblocker θα εχει καλητερη αποδοση απο οτι στον safari Αγαπητέ elorant και spyros007, για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις στο ερώτημα αν το Ublock Origin ή το Adguard Adblocker είναι καλύτερο, ανεξαρτήτως συστήματος. Η λύση του να αλλάξω browser και να μείνω με την ίδια απορία είναι φανταστική. Αλλά για να το λύσουμε εδώ το θέμα, ο safari μια χαρά είναι και έχω κάποιον λόγο που τον χρησιμοποιώ, αλλά δεν είναι του παρόντος. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα. Σε αυτό το θέμα αναλύουμε "adblocks" και όχι browsers. Για Browsers μπορείτε να αναφερθείτε εδώ, http://www.insomnia.gr/topic/498430-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-web-browsers-060913/
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αφού ο Safari είναι μια χαρά μείνε με τον Safari κι αφού εις διπλούν δεν τρέχει το uBlock βάλε το Adguard. Problem solved.
jardan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αφού ο Safari είναι μια χαρά μείνε με τον Safari κι αφού εις διπλούν δεν τρέχει το uBlock βάλε το Adguard. Problem solved. Για άλλη μια φορά με εντυπωσιάζεις στο πόσο ακριβής είσαι στις απαντήσεις σου στο ερώτημα μου, on the spot που λένε και οι αγγλόφωνοι. Στο ερώτημα αν το Ublock Origin ή το Adguard Adblocker είναι καλύτερο, ανεξαρτήτως συστήματος, η απάντηση σου είναι, ανυπέρβλητη. Παρεμπιπτόντως, το uBlock Origin τρέχει μια χαρά, απλά πρέπει να το αναβαθμίζω χειροκίνητα καθότι δεν είναι στα επίσημα extensions και δεν αναβαθμίζετε αυτόματα, πρέπει κάθε φορά δηλαδή να κατεβάζω από το GitHub την ανανεωμένη έκδοση. Φυσικά αν δεν είχες κολλήσει στο θέμα browser το οποίο είναι άσχετο με την ερώτηση μου, και διάβαζες το τι έχω γράψει, ίσως και να έδινες κάποια ουσιώδη απάντηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αφού τα μιλάς τόσο καλά τα αγγλικά γιατί δεν κάνεις μόνος σου μια αναζήτηση; Ορίστε, για να μην κουράζεσαι κιόλας: https://www.google.gr/search?q=ublock+origin+vs+adguard
jardan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αφού τα μιλάς τόσο καλά τα αγγλικά γιατί δεν κάνεις μόνος σου μια αναζήτηση; Ορίστε, για να μην κουράζεσαι κιόλας: https://www.google.gr/search?q=ublock+origin+vs+adguard Φυσικά και έχω κάνει αναζήτηση και οι απόψεις διίστανται. Αλλά αφού είδα ότι άνοιξε εδώ θέμα, σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ, καθότι είναι τεχνολογικό forum και ήλπιζα ότι θα έπαιρνα κάποια απάντηση από άτομα που χρησιμοποιούν είτε το ένα, είτε το άλλο ή και τα δύο και έχουν ανάλογες εμπειρίες. Αλλά ως τώρα μόνο δύο άτομα έχουν απαντήσει που το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι η αλλαγή browser που δεν έχει σχέση με την ερώτηση μου. Και επειδή τα μιλάω τόσο καλά τα αγγλικά, όντας κάτοικος εξωτερικού, θα πάω να ρωτήσω αλλού, μπας και εστιάσουν στην ερώτηση μου και όχι σε άσχετα θέματα. Απλά πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον FasTaker, που άνοιξε το θέμα και γέμισε με άσχετες απαντήσεις από δική μου αφέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα