Konstantin77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-strix-tactic-pro-1172236.html skroutz http://www.skroutz.gr/s/6830736/Asus-Strix-Tactic-Pro.html?keyphrase=ASUS+STRIX+TACTIC+PRO μου φαίνεται λίγο άσχημο? 1
Inler Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ηθελα να ανοιξω και εγω topic Εχει και αλλα οπως το Asus Rog gladius στα 47€ απο 67€ skrourz το Asus Cerberus Gaming HeadSet στα 26,99 απο 56€ και πολλα τα εχει κοινα και το Public
Questioner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Εξαιρετική τιμή. Στην Ευρώπη παίζει από 95 και πάνω. Αισθητικά ούτε και εμένα μου αρέσει. Τι διακόπτες έχει όμως;
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 πολλα τα εχει κοινα και το Public Οποιος ενδιαφερεται καλυτερα να αγορασει απο Media γιατι το Public κλασσικα ειναι για φτυσιμο οσον αφορα τις αναγραφομενες εγγυησεις,που σημαινει οτι θα πρεπει να τσακωθεις για να τους πεις οτι δεν εχουν μονο 1 χρονο εγγυησεις τα περιφερειακα αυτα.
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Εξαιρετική τιμή. Στην Ευρώπη παίζει από 95 και πάνω. Αισθητικά ούτε και εμένα μου αρέσει. Τι διακόπτες έχει όμως; Cherry MX λεει το MM.
Questioner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Cherry MX λεει το MM. Το θέμα είναι ποιους Cherry MX έχει γιατί γράφει "...με διακόπτες Cherry MX σε μαύρο, μπλε, καφέ ή κόκκινο...".
nek4d Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μην ψωνισετε απο αποσταση απο PUBLIC, δεν ξερουν την τυφλα τους, να πατε να το δειτε απο κοντα. Πηρα τηλ Σαββατο 24/6 και ρωτησα τι ειδους cherry mx διακοπτες εχει (απιστευτο αλλα ελληνικο, δεν το γραφουν πουθενα! και μεχρι να καταλαβουν οτι αυτο ειναι σημαντικο και οτι το ιδιο μοντελλο κυκλοφορει και ετσι και αλλιως, εφαγα χρονο...) ...το εψαξαν…, το εψαξαν…, μετα το ΣΚ, Δευτερα ακολουθησαν 2 τηλ, στο 1ο ειπαν red και αποχαιρετησα, στο 2ο ειπαν brown και παρηγγειλα.(Προσθεσα ενα κλασερ για δωρεαν μεταφορικα). Χθες Τεταρτη παρελαβα και στο κουτι απεξω εχει ξεκαθαρη σημανση οτι ειναι black !!! Το "ψαξιμο" δεν καταλαβα πως εγινε..., ισως εχουν απ'όλα και ο αποθηκαριος ειναι ασχετος. Τωρα περιμενω τηλ για το πως θα γινει η επιστροφη... ταλαιπωρια χωρις λογο... Την προσφορα την ειχε ποσταρει ο Dobro απο 23/6! Επισης υπαρχουν και αλλα προιοντα asus σε καλες τιμες. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2017 από nek4d
zakailiou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 2 πραγματάκια που πρέπει να προσέξετε όσοι θέλετε να αγοράσετε α) αν σας αρέσει ο φωτισμός .... είανι λίγο παράξενο το χρώμα . β) να γνωρίζεται ότι ο φωτισμός στα πλήκτρα είναι ανομοιογενής π.χ. τα πλήκτρα με τα μεγάλα γράμματα που πιάνουν έκταση φωτίζονται στο κέντρο και ο φωτισμός χάνεται στις άκρες ... ειδικά όταν δεν είναι σε πλήρη ένταση ο φωτισμός ή είναι μέρα. Τα 3 πλήκτρα κάτω από το spacebar δεν φωτίζονται όπως και τα media πλήκτρα.
rofl Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 σε brown και red βγαινει νομιζω, τα 84 μου ακουγονται πολυ καλη τιμη
x_vagos_x Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Χθες Τεταρτη παρελαβα και στο κουτι απεξω εχει ξεκαθαρη σημανση οτι ειναι black !!! σε brown και red βγαινει νομιζω, τα 84 μου ακουγονται πολυ καλη τιμη 1
rofl Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 ναι βγαινει και σε blue και black τελικα https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823193015 γουστα ειναι αυτα αλλα red κ black δεν θα το παιρνα. βασικα ουτε blue. μονο brown πολυ πιθανο να εχουν και τα 3 χρωματα αφου του ειπαν red και brown και τελικα πηρε μαυρους. τωρα πως θα βγαλει καποιος ακρη να παρει αυτους που θελει....
imitheos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 γουστα ειναι αυτα αλλα red κ black δεν θα το παιρνα. βασικα ουτε blue. μονο brown Πριν κάποια χρόνια είχε φέρει ο κωτσόβολος το coolermaster storm trigger σε αυτά τα χρήματα και πολύς κόσμος είχε αυτό το θέμα. Οι περισσότεροι ήθελαν μπλε και δεν το πήραν γιατί ερχόταν μόνο με κόκκινους. Και εγώ το πήρα με μισή καρδιά αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χάλασαν οι κόκκινοι. Στο διαδίκτυο είχα διαβάσει τα χειρότερα για αυτούς αλλά τελικά είναι μια χαρά. Ειδικά για αυτούς που έχουν αδύναμα χέρια ή έχουν κάποιο πρόβλημα, είναι πολύ βολικοί μια και είναι οι πιο "ελαφροί". Από ποιότητα, (όσο μπορώ να το καταλάβω κοιτάζοντας το οπτικά μια και δεν το έχω) συγκρίνοντας το με πληκτρολόγια CM, corsair, κτλ σε αυτά τα χρήματα, το συγκεκριμένο asus φαίνεται εφάμιλλο και ίσως και καλύτερο. Έχει πολλά macro keys από ό,τι βλέπω που είναι καλό (13 κανονικά keys + 8 F keys που υποθέτω δουλεύουν σαν macro keys με κάποιο συνδυασμό), multimedia keys, πολλαπλά προφίλ για να βάλεις dvorak, colemak, ή ό,τι άλλο setup θέλεις. Γενικά ένα αξιοπρεπές πληκτρολόγιο. Το μόνο κακό που βλέπω είναι ότι (όπως και η πλειοψηφία των πληκτρολογίων σε αυτά τα χρήματα) το remapping του γίνεται μόνο μέσω του ειδικού software όπως και στο δικό μου οπότε είναι λίγο μανούρα για όσους δεν χρησιμοποιούν windows. Επίσης λέει ότι υλοποιούν NKRO σε usb και ότι έχουν διακόπτη που αλλάζει ανάμεσα σε 6KRO, NKRO. Συνήθως το NKRO σε usb υλοποιείται με hackιές όπως πχ το πληκτρολόγιο να φαίνεται σαν 2 ή 3 συσκευές για αυτό το λόγο πολλά πληκτρολόγια υλοποιούν NKRO σε PS/2 και 6KRO σε USB. Μήπως το NKRO μέσω USB έχει προβλήματα συμβατότητας σε κάποιους υπολογιστές για αυτό έχουν τον διακόπτη που το γυρνάει σε 6KRO ? Ή μπορεί να λέω βλακείες εγώ. Και 6 πλήκτρα ταυτόχρονα πάντως δεν είναι λίγο. 1
Aias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 εχω το Coolermaster Quickfire Ultimate Red και δεν το αλλαζω με τιποτα.Πηρα και απο τους κινεζους κατι rings για τα πληκτρα και μειωνουν τον θορυβο.red switches Επισης προσοχη - τα macro buttons αριστερα (για μενα) ειναι τρομερα αβολα και ειναι ο λογος που ποτε δεν θα επερνα πληκτρολογιο τετοιο.Θελω αριστερα του Shift να ειναι κενο
lalanis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Από εμφάνιση πάντως είναι πολύ όμορφο.... Το βάζεις πάνω σε ένα μεγάλο προβολέα και καλείς το Batman..... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα