paroikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Γεια σας παιδιά, έχω ένα router ZXV10 H201L της CYTA με wpa2 και wps και προσπαθώ να συνδεθώ με ένα nanostation m2 αλλά επειδή το router της cyta εχει wps δεν συνδέομαι με τίποτα, το έψαξα λίγο και είδα οτι "Ubiquiti airOS doesn't support WPS." Επίσης και το TP-LINK CPE210 μου είπε η επίσημη αντιπροσωπεία δεν μπορεί να κάνει repeating όταν το router έχει WPS (αν ξέρετε κάποιο που κάνει repeating με wps πέστε μου) Προς το παρόν η μόνη λύση είναι να απενεργοποιήσω το wps από το ZXV10 H201L. Αλλά ούτε αυτό είναι δυνατόν προσπάθησα και ως administrator με user και pass που βρήκα από εδώ αλλά δεν υπάρχει καμία επιλογή στο web interface. Αυτό που ψάχνω τώρα είναι : 1) ενα wi-fi repeater / extender αλλά να υποστηρίζει wps 2) να απενεργοποιήσω το wps από το ZXV10 H201L της CYTA Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
nos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Nα καλέσεις στο support της Cyta και να ζητήσεις να σου απενεργοποιήσουν εκείνοι το wps του ρουτερ,παιζει;
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 κανονικα σε ενα ρουτερ και να υπαρχει wps δεν σημαινει οτινπρεπει να συνδεθεις με wps.επισης μηπως βγαινει το wps απο cli interface μονο;
paroikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλημέρα και χρόνια πολλά, (Πέτρου και Παύλου σήμερα) έχει δοκιμάσει κανείς να απενεργοποήση το wps απο το ZXV10 H201L της CYTA ?
paroikos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Σήμερα απενεργοποίησα την ασφάλεια του ZXV10 H201L αλλά και πάλι δεν μπορούσα να συνδεθώ με το nanostation m2 ενω με το λάπτοπ και το κινητό μου το έβλεπε ελεύθερο και συνδεόταν κανονικά. Παρατήρησα όμως στην ασφάλεια έγραφε wps. Όταν εχει wps ούτε ελεύθερο συνδέεται σε acces point . Το θέμα είναι πως θα το απενεργοποιήσω το wps με κάποιον τρόπο remote...
paroikos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Κάπου διάβασα οτι: Όσο αφορά το WPS μπορείς να το ρυθμήσεις μέσα απ' το Configuration κάνωντας το backup και τροποποιόντας την σειρά που αναφέρει για το WPS και ανεβάζοντας το τροποποιημένο Configuration Μπορεί κάποιος να το κάνει αν ανεβάσω το Configuration file ?
paroikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Λοιπόν βρήκα με το RouterPassView το wps mode στο config αλλά το εικονίδιο αποθήκευσης δεν είναι ενεργό για να αποθηκεύσω τις αλλαγές που θα κάνω. Μήπως ξέρει κάποιος κάποιο config editor που θα μπορώ να αποθηκεύω τις αλλαγές? Σας ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα